De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Geen extra informatie aanwezig.

Unsere Mütter, unsere Väter Ein anderer Krieg

Unsere Mütter, unsere Väter

Berlijn 1941: vijf vrienden nemen afscheid. Ze beloven elkaar eeuwige vriendschap. Maar geen van hen kon vermoeden hoe de oorlog hen zou veranderen. 

Ik Vertrek Jeroen & Marleen

Ik Vertrek

Serie reportages waarin Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. Serie reportages waarin Nederlanders die hun geluk in het buitenland gaan beproeven, worden gevolgd. Om uiteenlopende redenen ... 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Een programma in het populaire genre humoristische sketchprogramma's. De moppen die bij jong en oud voor een lach op het gezicht zorgen worden op geheel eigen wijze weergegeven in aansprekende sketches. 

Luther Seizoen 2, aflevering 1

Luther

Nog steeds geplaagd door de dood van zijn ex-vrouw, keert Luther terug op zijn werk om een surrealistisch moordenaar te ontmaskeren. Als het aantal slachtoffers blijft stijgen, moet Luther gebruik maken van al zijn vaardigheden ... 

Het Uur van de Wolf Springsteen & I

Het Uur van de Wolf

De relatie tussen Bruce Springsteen en zijn fans is een van de meest intieme en persoonlijke liefdesverhalen in de geschiedenis van de rock and roll. De relatie tussen Bruce Springsteen en zijn fans is een van de meest intieme ... 

 Bert Visscher: Afijn

Afijn.Spanning rond de plaatselijke ijsbaan. Binnenkort zal de beroemde Russische kunstschaatsster Ludmila Properova een gastoptreden verzorgen. Geregeld door ijsmeester Sybe die in het verleden nog met haar heeft mogen dansen ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Alfred komt weer langs en dit brengt weer een hoop onrust. Ondertussen is iedereen op Downton Abbey ook druk met de voorbereidingen van een bazaar om geld voor de kerk in te zamelen. 

Blauw Bloed Een terugblik op 2013

Blauw Bloed

In de eerste uitzending van het nieuwe jaar blikt Blauw Bloed terug op 2013. Een jaar waarin voor onze koninklijke familie vreugde en verdriet dicht bij elkaar lagen. In de eerste uitzending van het nieuwe jaar blikt Blauw Blo ... 

Kassa Kassa

Kassa

Consumentenmagazine met actuele reportages, tests en individuele problemen. 

Pizza Maffia Pizza Maffia

Pizza Maffia

Pizzamaffia, gebaseerd op het gelijknamige boek van Khalid Boudou die ook bekend is van de bestseller Het Schnitzelparadijs, gaat over de neven Bram en Haas die in de snelle wereld van pizzakoeriers en veeleisende bazen, hun vr ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Hans Kraay jr. presenteert wekelijks de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

 NOS Jeugdjournaal

Geen omschrijving. 

De Wandeling De Noorse Broeders

De Wandeling

Zoektocht naar inspirerende levensverhalen. Bijna vijftig jaar geleden wordt Jonathan geboren in de geloofsgemeenschap van de Noorse Broeders. Bijna vijftig jaar geleden wordt Jonathan geboren in de geloofsgemeenschap van de No ... 

Undercover Boss (AU) Domino's

Undercover Boss (AU)

Australische realityserie waarin directieleden undercover gaan in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt over hen denken en hoe hard er daadwerkelijk gewerkt wordt. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

BZTshow De BZT show

BZTshow

Amusementsprogramma waarin wensen van kinderen vervuld worden. Presentatie: Jetske van den Elsen en Pepijn Gunneweg. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Glades Pilot

The Glades

In een beek wordt een onthoofde vrouw gevonden. Jim is vastbesloten te ontdekken wat er is gebeurd en de dader voor het gerecht te slepen. 

Echt Waar?! Afl. 8

Echt Waar?!

Komische entertainmentshow waarin Ruben van der Meer en Tijl Beckand in verschillende rondes vragen, humoristische stellingen en triviale kwesties krijgen voorgelegd. Welke zijn `Echt Waar?!´. 

RTL GP: Dakar 2011 Start

RTL GP: Dakar 2011

De Dakar van 2014 staat op het punt van beginnen. In deze uitzending is er aandacht voor de technische keuring, de laatste voorbereidingen van de teams en de openingsceremonie in het Argentijnse Rosario. 

Csi: Miami A few dead men

Csi: Miami

Drie mannen worden na negentien jaar gevangenschap vrijgelaten. Ze kunnen echter niet lang genieten van hun vrijheid, want een voor een worden ze neergestoken. Het CSI-team onderzoekt de link met de moord van bijna twintig jaar ... 

Zappbios Telefilms Zappbios: Briefgeheim

Zappbios Telefilms

Briefgeheim vertelt het verhaal van de 11-jarige Eva die genoeg heeft van de spanningen thuis. Ze wil haar ouders laten merken hoe ze zich voelt en besluit om weg te lopen. Ze verschuilt zich op de zolder van haar beste vriende ... 

Crime Scene Investigation You've got mail

Crime Scene Investigation

Als in een stel afvoerpijpen bij een snelweg de lichamen van twee meisjes worden gevonden, krijgen Grissom en Sara opdracht de zaak nader te onderzoeken. Ondertussen proberen Catherine en Nick de omstandigheden rond de dood van ... 

Crime Scene Investigation Organ grinder

Crime Scene Investigation

Als het lichaam van de stadsontwikkelaar Bob Fairmont wordt gevonden, ontdekt het CSI-team dat er met de plaats rond het misdrijf is gerommeld. Ook blijkt het slachtoffer opnieuw te zijn aangekleed. Na het achterhalen van de do ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL GP: Dakar Pre-proloog Afl. 1

RTL GP: Dakar Pre-proloog

Geen extra informatie aanwezig.

Eigen Huis & Tuin Afl. 1

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

Wipeout Wipeout \

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarin kandidaten in een Winter Wonderland tegen elkaar én de klok strijden. De deelnemers bevinden zich dit keer op glad ijs, want de hindernisbaan is in winterse sferen. 

MO Actueel MO actueel

MO Actueel

Programma met actuele informatie over islam, moslims en de samenleving, binnen en buiten Nederland. Gespreksprogramma: zelfreflectie moslimgemeenschap m.b.t. radicalisme. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 1

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

My First Home Afl. 1

My First Home

Woonprogramma waarin starters op de woningmarkt worden gevolgd die een heel bijzonder eerste huis hebben gekocht. Tevens veel tips voor mensen die op het punt staan hun eerste huis te kopen. 

Glee Born this way

Glee

Lady Gaga staat centraal in deze extra lange aflevering van 'Glee'. Will gebruikt de muziek van de extravagante zangeres om de leerlingen een waardevolle les over zelfacceptatie bij te brengen. Intussen zijn Quinn en Lauren ver ... 

Films & Sterren Afl. 1

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Wist Je Dat? Afl. 1

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Style By Jury Afl. 106

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

RTL GP Retro: Dakar 2001

RTL GP Retro: Dakar

Special over de legendarische woestijnrally Dakar. In deze aflevering aandacht voor de editie van 2001. De zwaarste rally ter wereld trekt van Parijs via de onherbergzame gebieden van de Afrikaanse woestijn naar de finishplaats ... 

RTL GP: Dakar - Echte Mannen Afl. 1

RTL GP: Dakar - Echte Mannen

Special in de aanloop naar Dakar 2010, die het ultieme bewijs levert dat de Dakar rally de zwaarste ter wereld is en dat alleen echte mannen hem weten uit te rijden. 

Bloemenstal, De Afl. 40

Bloemenstal, De

Humaninterestprogramma waarin bij verschillende bloemenstallen door heel Nederland op zoek wordt gegaan naar het verhaal achter het geven van een bos bloemen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 23

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

 Zappsport compilatie

Zappsport is niet alleen het leukste, maar ook nog eens het enige kindersportprogramma op de Nederlandse televisie. Ron Boszhard is al acht jaar het vertrouwde gezicht van Zappsport, maar komend seizoen wordt voor hem zwaa ... 

Wist Je Dat? Afl. 11

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 22

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Zapp Kids Top 20 Zapp Kids Top 20: Hoogtepunten

Zapp Kids Top 20

Je favoriete hits van 2013 komen nog een keer voorbij. 

Life Is Beautiful Afl. 16

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma over de kwaliteit van het leven. Centraal staat gezondheid, verantwoord eten en drinken en luxe. Wekelijks is er een ander gezondheidsthema. 

Lifestylexperience Afl. 1

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Geen omschrijving. 

Sesamstraat Baby

Sesamstraat

Ieniemienie vraagt Purk om mee te helpen bij het puzzelen. Frank denkt dat hij beter kan helpen. Koekiemonster probeert Babymonster koekjes te voeren, maar ze wil geen koekje. Tot slot leest Arjan een verhaal voor van Prins Vad ... 

Bumba Bumba

Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende maar altijd vrolijke clown die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwijl ... 

Koffietijd Afl. 19

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Weekend Trip Afl. 2

Weekend Trip

Magazine waarin op zoek wordt gegaan naar unieke, ongekende of onbekende logeeradressen in de Benelux. Tevens wordt er aandacht besteed aan wat er in de omgeving te zien en te beleven is. 

De Nachtzoen Roos Rebergen

De Nachtzoen

In deze aflevering Roos Rebergen. Haar nachten gaan haar makkelijker af dan de dagen. Ze verlangt naar heel veel liefde. Met haar band Roosbeef verovert ze hart na hart. Nu zijn wij aan de beurt. Hier zijn: Hond Bert en Roos Re ...