De wekelijkse Lottotrekking Zaterdag 25 mei 2013

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Single-handed The Drowning Man

Single-handed

Jack krijgt midden in de nacht een anoniem telefoontje van een vrouw. Hij spoedt zich naar het strand en ziet een jonge man in het water. Het blijkt de 17-jarige Daniel O 

Beck Het meisje in de kelder

Beck

Martin Beck en zijn team onderzoeken de moord op een jong meisje. Ze is dood in een ondergrondse kelder in een bos gevonden. Ze is al een tijd geleden overleden maar er staat vers voedsel bij haar. 

Blauw Bloed Koningspaar op bezoek in Luxemburg

Blauw Bloed

Royaltyprogramma waarin koning Willem-Alexander, koningin Máxima, prinses Beatrix en andere leden van het koninklijk huis gevolgd worden. Ook aandacht voor andere vorstenhuizen, geschiedenis, couture en sieraden. De komende ui ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tablet app RTLNIEUWS 365. 

Kunstuur Kunstuur

Kunstuur

Deze aflevering in Kunstuur de start van twee bijzondere nieuwe series. We volgen kunstenaar Mark Manders naar de Biënnale Venetië. En doen verslag van de voorrondes van de ZomerExpo 2013.  

The Comedy Factory Afl. 4

The Comedy Factory

Dit keer betreden de volgende comedians het podium: Stephen Grant (Groot-Brittannie), Erin Jackson (Verenigde Staten), Wouter Monden (Nederland) en Martijn Koning (Nederland). 

Bouw je Droom Aflevering 57

Bouw je Droom

Kijk hier Bouw Je Droom terug van zondag 7 augustus 2011. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 19:30 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Wipeout Afl. 4

Wipeout

Amerikaanse spelshow waarbij kandidaten tegen elkaar en tegen de klok strijden op een hindernisbaan die spectaculaire uitdagingen presenteert. De thrillseekers strijden om een geldbedrag en om de eer. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 21

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws RTL Nieuws - 18:00 uur

RTL Nieuws

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Xtreme RTL Xtreme "Aflevering 1"

RTL Xtreme

Geen extra informatie aanwezig.

House Vision Afl. 21

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Glee Mash-up /8

Glee

Geen extra informatie aanwezig.

Films & Sterren Films & Sterren Aflevering 21

Films & Sterren

Geen extra informatie aanwezig.

Life Is Beautiful Afl. 9

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor kijkers die van hoogwaardige uiterlijke verzorging houden en van een vleugje luxe, maar die tevens letten op biologische en duurzame voeding en producten. 

In De Apotheek Afl. 1

In De Apotheek

Realityprogramma over het dagelijks leven in een wisselende apotheek, met portretten van mensen die afhankelijk zijn van medicijnen. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 2

Wereld Van De Binnenvaart

Serie waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart, en de mens achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer, worden getoond. 

Lifestylexperience Afl. 10

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Go Cycling Afl. 2

Go Cycling

Fietsprogramma waarbij de kijker wordt meegenomen op prachtige fietsvakanties in binnen- en buitenland en waarbij handige fietstips worden gegeven. 

Sesamstraat Kleuren

Sesamstraat

Arjan denkt Ieniemienie te slim af te zijn met een spelletje Ik zie, ik zie wat jij niet ziet. Grover en Elmo zingen over hun lievelingskleuren. Het verhaal gaat over de dame uit Loenen. Arjan denkt Ieniemienie te slim af te zi ... 

Koffietijd Afl. 21

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.