Show Shownieuws - Shownieuws Specials: 5 jaar Soldaat van Oranje De Musical

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 25 oktober 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

PENOZA Aflevering 7 - Geheimen ontrafeld

PENOZA

Luther gaat als onderpand voor de partij coke naar de Mexicanen. Carmen heeft 24 uur de tijd. Op het moment dat ze de coke komt afleveren, raakt ze verstrikt in een keiharde confrontatie. Nu Carmen de partij coke kwijt is, gaat ... 

Focus Focus: Alles over calorieën

Focus

Calorieën zijn de 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Project ZSM, politie gaat lichte vergrijpen binnen een paar uur afhandelen. Mark M kon zijn gang gaan ondanks slechte adviezen van AIVD, In het donker over de Biesbosch en Americain Football helem... Het laatste nieuws uit Brab ... 

Kanjers Van Goud Afl. 1

Kanjers Van Goud

Winston reist af naar Jordanië om daar met eigen ogen te zien hoe het eraan toegaat in de vluchtelingenkampen daar. In het kamp bevinden zich veel mensen die gevlucht zijn uit Syrië. 

Zwarte Tulp Wie wind zaait

Zwarte Tulp

Terwijl Martijn steeds verder in het nauw raakt, voelt Lynn een groter wordende behoefte om zich van hem los te maken. Emma roept de hulp in van een psychiater om met Jisanne te praten. Luuk begrijpt naar aanleiding van de ther ... 

Thuis op zondag Thuis op zondag - Aflevering 6

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 8

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 1

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Alles over Wonen Alles over wonen - Aflevering 39

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 43

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Carlo's TV Café Afl. 3

Carlo's TV Café

Johnny de Mol is deze uitzending de volwaardige gelegenheidspartner van Carlo. Een drukbezet man die zich naast het winnen van de Gouden Televizier Ring voor 'SynDroom' én de Zilveren Televizier Ster ook nog eens bezighoudt ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Wie Opent Het Slot? Afl. 3

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

WK Rugby Afl. 24

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub Compilatieaflevering 3

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL GP: Superbike Quatar

RTL GP: Superbike

Verslag van de laatste ronde van het kampioenschap dat wordt afgesloten met een spetterende finale in Qatar. De Nederlander Michael van der Mark krijgt de kans om nog een podiumplaats te pakken in zijn debuutseizoen, na de derd ... 

Wonderschool Afl. 7

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

SpangaS

Vijf afleveringen van de jeugddramaserie waarin het draait het om de levens van leerlingen op het Spangalis College. Vijf afleveringe SpangaS. Abel wordt voor het blok gezet als er een kudde kalveren bezorgd wordt op het school ... 

RTL GP: Clio Cup Benelux Zolder

RTL GP: Clio Cup Benelux

Verslag van de voorlaatste races op het circuit van Zolder, België. 

Lifestylexperience Afl. 35

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Supercar Challenge Assen

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de GT-races seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

Medical Travel Afl. 5

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Breakfastclub Afl. 7

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

De Succesfactor Afl. 9

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Woezel & Pip Theaterregistratie 

Greenproject Afl. 6

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

Jungle Club Afl. 52

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Business-channel Afl. 9

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Business Class Afl. 8

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 27

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 8

Ondernemen Doen We Zo

Tennisspeler Jacco Eltingh is te gast. 

Hour Of Power Afl. 35

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch.