Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 26 december 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 26 december 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Het lesgeven is een uitdaging van mijnheer Molesley. Edith twijfelt of ze Bertie Pelham de waarheid moet vertellen over Marigold. Mary krijgt een onverwachte gast. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Elf jongeren die vochten in parkeergarage in Breda nog steeds vast, politie druk met inbraken en kerstdiner voor eenzame ouderen in Ulvenhout. Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 60

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 11

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het onbetwiste hoogtepunt van het dartsjaar: het wereldkampioenschap. De afgelopen vier jaar is de finale gewonnen door vier verschillende spelers. De Schot Gary Anderson is titelverdediger. 

Campinglife Afl. 3

Campinglife

Gaby en Sander verblijven voor de derde en laatste week aan het Gardameer in Italië. Natuurlijk moeten er in Italië ook pizza's worden gegeten. Gaby gaat met een ware pizzaliefhebber de uitdaging aan om zelf pizza's te ma ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 17

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

House Vision Afl. 52

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Transportwereld Afl. 15

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

Films & Sterren Afl. 52

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Bernard, Liv & Lunaila maken een handtekening, Stella & Sam, Kunstenaars, De strepen van Shimano (buren). 

Lifestylexperience Afl. 43

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Sesamstraat Geven

Sesamstraat

Pino heeft een cadeau voor Mamoun. Hij wil hem heel mooi inpakken. 

Sesamstraat: 10 voor... Koekiemonster

Sesamstraat: 10 voor...

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. 

Theaterkids Afl. 8

Theaterkids

Keet! neemt samen met kinderen een kijkje achter en voor de schermen bij familie- en kindervoorstellingen. Kinderen in de leeftijd van 8 tot 10 jaar ontdekken hierdoor de wereld van theater en entertainment. 

Myrna Plus Afl. 6

Myrna Plus

Karin Bloemen is deze uitzending de speciale gast. De theaterdiva praat Myrna uitgebreid bij over haar nieuwste show: 'Cirque Stiletto'. Verder wordt er gesproken over: de mooiste kastelen van Nederland, het gebruik van eiwitte ... 

Jungle Club Afl. 4

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

RTL Autowereld Afl. 10

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Koffietijd Afl. 17

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.