Holland Zingt Holland zingt… - Show 10

Holland Zingt

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 31 oktober 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 31 oktober 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

De Kwis De Kwis

De Kwis

Cabaretiers leggen een Bekende Nederlander het vuur aan de schenen met actuele vragen en muzikale parodieën. Cabaretiers Joep van Deudekom, Rob Urgert, Niels van der Laan en Jeroen Woe leggen een Bekende Nederlander het vuur a ... 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Robert maakt zich grote zorgen over de toekomst van Downton, terwijl Anna en Bates wachten op nieuws van de politie over de moord op Mr Green. Lady Mary krijgt onverwacht bezoek. Graaf Robert Grantham maakt zich grote zorgen ov ... 

Het Beste Idee van Nederland Het beste idee van Nederland - Aflevering 3

Het Beste Idee van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NL Party Afl. 5

NL Party

Muziekprogramma waarin alle stijlen van de Nederlandstalige muziek aan bod komen. Wekelijks treden acht artiesten op die in de hitparades succesvol zijn. Ook is er de cd-albumtip van de week. 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

Castle Castle 26. What Lies Beneath…

Castle

Castle wordt ingeschakeld om de politie te helpen de misdaad voor te zijn. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport WK Turnen

NOS Studio Sport

De mannen en vrouwen van de Nederlandse turn-equipe strijden om medailles en om kwalificatie voor de Olympische Spelen van 2016. De mannen en vrouwen van de Nederlandse turn-equipe - mét Olympisch kampioen Epke Zonderland - st ... 

Beestengeluk Beestengeluk - Aflevering 55

Beestengeluk

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 7 Darts: European Championship Afl. 1

RTL 7 Darts: European Championship

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

5 Tegen 5 Afl. 1

5 Tegen 5

Spelshow waarin twee teams van vijf spelers bestaande uit familieleden tegen elkaar spelen. De teams krijgen vragen die eerder aan honderd Nederlanders zijn gesteld. Het doel is om te raden wat zij hebben geantwoord. 

Eigen Huis & Tuin Afl. 9

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma met als doel heel Nederland aan het klussen te krijgen. Zelf dingen maken is namelijk dé trend van dit seizoen. Daarnaast wordt een eigen klushuis compleet gerenoveerd. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

House Vision Afl. 44

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Roadtrippers Afl. 4

Roadtrippers

JayJay, Tess en Kraantje Pappie krijgen een lift naar Nashville, waar ze getrakteerd worden op een optreden van een wereldberoemde countryheld. Team StukTV weet Las Vegas te bereiken, maar die stad is een aanslag op hun noodbud ... 

Trips & Travel Afl. 10

Trips & Travel

Reisprogramma waarin Kevin Brouwer de kijker meeneemt naar de leukste plekken van het land, met bijbehorende tips voor een gezellig dagje uit. 

Naranjina En De Kadekapers De vijfde Kadekaper

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

Films & Sterren Afl. 44

Films & Sterren

Entertainmentprogramma over glamour, filmsterren en films in de bioscoop, op dvd en on demand. Interviews: René Mioch. 

WK Rugby Afl. 26

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

Wonderschool Afl. 8

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

Grenzeloos Wonen Afl. 9

Grenzeloos Wonen

Realityprogramma waarin Nederlanders worden gevolgd die vragen hebben of tegen problemen aanlopen tijdens het bouwproces of de financiële procedure. 

Body, Mind & Care Afl. 9

Body, Mind & Care

Zorgprogramma waarin Wytske Kenemans alle trends en innovaties op zorggebied toont. Er wordt aandacht besteed aan welke oplossingen er zijn voor uiteenlopende problemen en waar men terecht kan om deze te laten verhelpen. 

Ons Huis Verdient Het Afl. 2

Ons Huis Verdient Het

Informatief woonmagazine over wonen zonder energierekening. Marie-Claire van den Berg laat op enthousiaste wijze zien hoe steeds meer mensen in Nederland hun huis vernieuwen naar een energieleverend huis. 

Lifestylexperience Afl. 35

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Soldaat Van Oranje - De Musical: Making-of Afl. 1

Soldaat Van Oranje - De Musical: ...

Documentaire over 'Soldaat van Oranje - De Musical', de langstlopende voorstelling uit de Nederlandse theatergeschiedenis. 

Sesamstraat Goedmaken

Sesamstraat

Ieniemienie heeft nooit ruzie met Tommie en Pino. Want zij is de baas. 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Jungle Club Afl. 53

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Koffietijd Afl. 9

Koffietijd

Lorreta brengt samen met Renée School een bezoek aan het Singer Laren. Renée is een groot fan van Bergense School en heeft in de afgelopen jaren meer dan 80 schilderijen verzameld van deze kunststroming en dit in zijn geh ... 

Wist Je Dat? Afl. 36

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode.