Socutera

Socutera brengt goede doelen in beeld.
Socutera Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende twintig jaar. 

Socutera Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 

Socutera Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker

Stichting Overleven met Alvleesklierkanker werkt aan het verbeteren van de overlevingskans van patiënten met alvleesklierkanker, de tweede meest dodelijke vorm van kanker in ons land. 

Socutera Heifer Nederland

Heifer Nederland

Stop honger, overwin armoede. Samen met boerengemeenschappen maakt Heifer een einde aan honger en armoede en stimuleren ze een duurzame omgang met het milieu. 

Socutera Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland

Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland

Gewoon mee kunnen blijven doen, ook met reuma. Daar zet de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland, de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met reuma, zich samen met jou voor in. 

Socutera Dierenbescherming

Dierenbescherming

De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen. 

Socutera Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen

Geldersch Landschap & Kasteelen beschermt en beheert al sinds 1929 het Gelders natuur- en cultuurhistorisch erfgoed. Zo houden ze de Gelderse geschiedenis levend. 

Socutera Koninklijke Hondenbescherming

Koninklijke Hondenbescherming

De Koninklijke Hondenbescherming komt al 110 jaar op voor de rechten van honden, zorgt voor kennisoverdracht en voor de opvang van oude en kwetsbare honden. 

Socutera Prinses Beatrix Spierfonds

Prinses Beatrix Spierfonds

Het Prinses Beatrix Spierfonds maakt zich sterk voor de genezing van spierziekten. Zij financieren, sturen en stimuleren wetenschappelijk onderzoek naar genezing en behandeling. 

Socutera Edukans

Edukans

Een kind dat leert, is een kind met kansen. Edukans zet zich in voor kwalitatief goed en veilig onderwijs voor kinderen en jongeren in ontwikkelingslanden. 

Socutera Stichting Proefdiervrij

Stichting Proefdiervrij

Stichting Proefdiervrij gelooft in een toekomst zonder dierproeven. Ze financiert baanbrekend onderzoek en informeert publiek, wetenschappers en studenten over proefdiervrije innovatie. 

Socutera Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt de MAMAS van Zuid-Afrika: indrukwekkende vrouwen die opstaan voor kinderen in ernstige armoede. De MAMAS geven dagelijkse zorg, eten en liefde aan al ruim 70.000 kinderen. 

Socutera CARE Nederland

CARE Nederland

CARE werkt wereldwijd om levens te redden en armoede te overwinnen. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. 

Socutera Stichting Roparun

Stichting Roparun

Stichting Roparun organiseert jaarlijks de Roparun, een estafetteloop van meer dan 500 kilometer van Parijs, Bremen en Almelo naar Rotterdam, waarbij geld wordt opgehaald voor mensen met kanker. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

Introductie Mijn eenmalige gift, Wereld Natuur Fonds en VluchtelingenWerk Nederland. 

Socutera Stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH

Stichting OOPOEH zet zich in voor een actiever leven voor senioren en een leuker leven voor honden. Hiervoor koppelen zij senioren als maatje (OOPOEH) aan honden in de buurt. 

Socutera Prader-Willi Stichting

Prader-Willi Stichting

Het Prader-Willi Fonds zet zich in voor wetenschappelijk onderzoek om kinderen en volwassenen met het Prader-Willi Syndroom (PWS) een betere kwaliteit van leven te bieden. 

Socutera Nationaal MS Fonds

Nationaal MS Fonds

MS is zenuwslopend. Het Nationaal MS Fonds zet zich in voor mensen met MS, door onderzoek naar betere behandelingen en uiteindelijk een toekomst zonder MS. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

Maag Lever Darm Stichting, Stichting Medair Nederland en Stichting Parkinson. 

Socutera De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. Deze uitzending is gericht op het werven van Molenvrienden. 

Socutera World Animal Protection

World Animal Protection

World Animal Protection werkt aan een wereld waarin wreedheid tegen dieren niet meer bestaat met (nood)hulp, voorlichting en door te lobbyen voor diervriendelijke wetten en regels. 

Socutera Stichting Metakids

Stichting Metakids

Metakids strijdt voor een wereld waarin metabole ziekten of stofwisselingsziekten behandelbaar of te voorkomen zijn en kinderen een kans krijgen te (over)leven. 

Socutera De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen

De Hollandsche Molen zet zich als belangenvereniging al sinds 1923 in voor het voortbestaan, malend en draaiend houden van de wind- en watermolens van Nederland. 

Socutera VSO

VSO

VSO is een internationale ontwikkelingsorganisatie die werkt in 28 landen in Afrika en Azië. VSO traint en ondersteunt changemakers, mensen die zich verzetten tegen onrecht. 

Socutera Bears in Mind

Bears in Mind

Bears in Mind zet haar kennis, expertise en financiële middelen in voor de bescherming van beren en hun leefgebied in het wild en voor beren in gevangenschap. 

Socutera Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp

Geen kind mag buitengesloten worden door armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt hen door dingen zoals een dagje uit, een fiets of een bijdrage aan een opleiding mogelijk te maken. 

Socutera ZOA

ZOA

ZOA is er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. ZOA biedt duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Fonds Gehandicaptensport, Ronald McDonald Kinderfonds, Plan International Nederland. 

Socutera ZOA

ZOA

ZOA is er voor slachtoffers van oorlogen en rampen, die zoeken naar troost, een maaltijd en een veilige plek. ZOA biedt duurzame hulp, van noodhulp naar wederopbouw. 

Socutera Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling biedt wereldwijd hulp aan vluchtelingen en ontheemden. De Nacht van de Vluchteling is een wandeltocht waarbij duizenden deelnemers geld inzamelen voor acute noodhulp. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

Dit keer: Amref Flying Doctors, Stichting MD Nederland en Introductie Mijn eenmalige Gift. 

Socutera CARE Nederland

CARE Nederland

CARE werkt wereldwijd om levens te redden en armoede te overwinnen. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. 

Socutera CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving}

CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving}

Er zijn ruim 650 erkende goede doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een erkend goed doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl 

Socutera Koninklijke Hondenbescherming

Koninklijke Hondenbescherming

De Koninklijke Hondenbescherming komt al 110 jaar op voor de rechten van honden, zorgt voor kennisoverdracht en voor de opvang van oude en kwetsbare honden. 

Socutera Stichting Look Good Feel Better

Stichting Look Good Feel Better

Stichting Look Good Feel Better wil mensen met kanker meer vertrouwen geven door middel van uiterlijke verzorging, zoals workshops, informatie en gratis ontspanningsmomenten. 

Socutera Leprastichting

Leprastichting

De Leprastichting zorgt voor het vroegtijdig opsporen, behandelen en revalideren van leprapatiënten, zodat ze weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. 

Socutera Stichting MS Research

Stichting MS Research

MS (multiple sclerose) is een zenuwslopende ziekte die jonge mensen treft in de bloei van hun leven. Stichting MS Research is dé organisatie die wetenschappelijk onderzoek financiert en stimuleert. 

Socutera Stichting DierenLot

Stichting DierenLot

Stichting DierenLot komt samen met zo'n 250 lokale dierenhulporganisaties op voor dieren in nood in Nederland: gezelschapsdieren, zwerfdieren en dieren in de Nederlandse natuur. 

Socutera VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland

VluchtelingenWerk Nederland zet zich in voor vluchtelingen, vanaf de dag van aankomst in Nederland tot het moment dat zij in staat zijn hun nieuwe toekomst op te bouwen. 

Socutera Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS

Kinderfonds MAMAS steunt sterke, lokale vrouwen in Zuid-Afrika die dagelijkse zorg en veiligheid bieden aan kinderen in ernstige armoede. Liefdevol, warm en onverzettelijk. Dát is MAMA POWER! 

Socutera Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation

Plastic Soup Foundation wil de plasticsoep bij de bron stoppen. Denk aan synthetische kleding of microplastics in cosmetica. Die bron zijn we vaak zelf. Dus we kunnen veel meer doen dan we denken. 

Socutera Stichting Red een Kind

Stichting Red een Kind

Red een Kind geeft toekomst aan kinderen in armoede, hun familie en hun hele omgeving. Dit doen zij samen met verschillende Nederlandse, internationale en lokale organisaties. 

Socutera Leger des Heils

Leger des Heils

Het Leger des Heils is een christelijke organisatie en actief in meer dan 130 landen. Vanuit zijn missie verleent het Leger materiële en immateriële hulp aan mensen 'zonder helper'. 

Socutera Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Stichting voor Vluchteling-Studenten UAF

Het UAF zet zich in voor de belangen van gevluchte studenten en professionals in Nederland. Samen met onderwijsinstellingen, werkgevers en gemeenten creëren zij kansen op het gebied van studie en werk. 

Socutera Het Gehandicapte Kind

Het Gehandicapte Kind

Eenzaamheid is de grootste handicap voor kinderen met een beperking. Stichting Het Gehandicapte Kind komt voor hen op door speelplekken, sporten en school toegankelijk voor hen te maken. 

Socutera Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland

Alzheimer Nederland werkt aan een toekomst zonder dementie en aan een beter leven voor mensen met dementie en hun dierbaren. Het aantal mensen met dementie verdubbelt de komende twintig jaar. 

Socutera Diabetes Fonds

Diabetes Fonds

Het Diabetes Fonds werkt aan genezing van diabetes en aan een gezond leven zonder dagelijkse zorgen over diabetes en complicaties. Dit doet het fonds via wetenschappelijk onderzoek en voorlichting. 

Socutera Brooke Hospital for Animals

Brooke Hospital for Animals

In landen waar armoede heerst, zijn paarden en ezels de werkkrachten van de allerarmsten. Brooke Hospital helpt deze dieren met gratis diergeneeskundige hulp en met voorlichting aan de diereigenaren. 

Socutera Bears in Mind

Bears in Mind

Bears in Mind zet haar kennis, expertise en financiële middelen in voor de bescherming van beren en hun leefgebied in het wild en van beren in gevangenschap. 

Socutera Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland

Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland

Gewoon mee kunnen blijven doen, ook met reuma. Daar zet de Nationale Vereniging ReumaZorg Nederland, de landelijke patiëntenorganisatie voor mensen met reuma, zich samen met jou voor in. 

Socutera Dierenbescherming

Dierenbescherming

De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen. 

Socutera Greenpeace Nederland

Greenpeace Nederland

Door geweldloze en inventieve confrontaties stelt Greenpeace milieuproblemen aan de kaak en stimuleert oplossingen voor een gezond en duurzaam evenwicht tussen mensen en milieu. We doen aan onderzoek, lobby, actie, educatie en ... 

Socutera Stichting Afrika Tikkun

Stichting Afrika Tikkun

Afrika Tikkun wil kansarme kinderen en jongeren in Zuid-Afrika een toekomst bieden, door hen handvatten te geven om onafhankelijk te zijn en uit de armoede te ontsnappen. 

Socutera Aidsfonds

Aidsfonds

Elke dag overlijden 250 kinderen aan aids omdat te laat wordt ontdekt dat ze ziek zijn. Het Aidsfonds zet alles op alles om deze kinderen te vinden, te testen en te helpen. 

Socutera Stichting Dierenlot

Stichting Dierenlot

Stichting DierenLot komt samen met zo'n 250 lokale dierenhulporganisaties op voor dieren in nood in Nederland: gezelschapsdieren, zwerfdieren en dieren in de Nederlandse natuur. 

Socutera Oogfonds

Oogfonds

Het Oogfonds werkt aan een toekomst waarin niemand meer slechtziend of blind wordt, door het financieren van wetenschappelijk onderzoek. 

Socutera Free Press Unlimited

Free Press Unlimited

Iedereen heeft recht op onafhankelijke, betrouwbare en tijdige informatie. Free Press Unlimited ondersteunt media en journalisten wereldwijd om dit mogelijk te maken. People deserve to know. 

Socutera Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling

Stichting Vluchteling verleent directe hulp aan vluchtelingen en ontheemden in de regio, komt in Nederland op voor hun belangen en geeft voorlichting. 

Socutera Dierenbescherming

Dierenbescherming

De Dierenbescherming helpt jaarlijks tienduizenden dieren in nood. Door het hele land staan medewerkers en vrijwilligers dag en nacht klaar om ze te redden, op te vangen en te beschermen. 

Socutera Solidaridad en CBF

Solidaridad en CBF

Solidaridad en CBF. 

Socutera CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving)

CBF (Centraal Bureau Fondsenwerving)

Er zijn ruim 600 erkende goede doelen in Nederland. Zij voldoen aan strenge kwaliteitseisen, getoetst door toezichthouder CBF. Aan een erkend goed doel kan je gerust geven. Kijk op: geefgerust.nl 

Socutera Nationaal MS Fonds

Nationaal MS Fonds

Het Nationaal MS Fonds maakt onderzoek naar genezing van MS mogelijk, maar is er ook nú voor mensen met MS: door middel van de coaching die het fonds biedt, verbeteren mensen zelf hun kwaliteit van leven. 

Socutera World Vision

World Vision

World Vision zet zich in voor de meest kwetsbare kinderen, waar ze ook wonen en wat hun achtergrond ook is. We stellen hen in staat om hun leven te veranderen en om armoede te overwinnen. 

Socutera Bartiméus Fonds

Bartiméus Fonds

Het Bartiméus Fonds wil dat mensen met een visuele beperking voluit kunnen meedoen in de samenleving. Dat hun levenslust en talenten volledig tot hun recht kunnen komen. 

Socutera foodwatch Nederland

foodwatch Nederland

foodwatch Nederland is een kritische, maatschappelijke organisatie zonder winstoogmerk, die vecht voor jouw recht op eerlijk, veilig en gezond eten, door onderzoeken, campagnes en rechtszaken. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

Socutera brengt goede doelen in beeld. Dit keer: Prins Bernhard Cultuurfonds en SOS Kinderdorpen. 

Socutera Leprastichting

Leprastichting

De Leprastichting zorgt voor het vroegtijdig opsporen, behandelen en revalideren van leprapatiënten, zodat ze weer kunnen deelnemen aan de maatschappij. 

Socutera Longfonds en CBF

Longfonds en CBF

Het Longfonds strijdt voor gezonde lucht en gezonde longen door onderzoek mogelijk te maken, vieze lucht aan te pakken en kinderen rookvrij op te laten groeien. En het CBF, Centraal Bureau Fondsenwerving. 

Socutera Diverse goede doelen

Diverse goede doelen

World Animal Protection, Artsen Zonder Grenzen en St. Prader-Willi Fonds. 

Socutera Free Press Unlimited

Free Press Unlimited

Iedereen heeft recht op onafhankelijke, betrouwbare en tijdige informatie. Free Press Unlimited ondersteunt media en journalisten wereldwijd om dit mogelijk te maken. People deserve to know. 

Socutera KNRM

KNRM

De vrijwillige redders en reddingboten van de Koninklijke Nederlandse Redding Maatschappij (KNRM) helpen en redden mensen in nood op het water, 24/7 en onder alle omstandigheden. 

Socutera Nationaal Fonds Kinderhulp

Nationaal Fonds Kinderhulp

Geen kind mag buitengesloten worden door armoede. Nationaal Fonds Kinderhulp helpt hen door dingen zoals een dagje uit, een fiets of een bijdrage aan een opleiding mogelijk te maken.