NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. 

Stand van Nederland Sensitivity-industrie

Stand van Nederland

Nu de millenniumgeneratie massaal toetreedt tot de arbeidsmarkt is er steeds meer behoefte aan veiligheid en inclusiviteit op de werkvloer. Hoe ziet de sensitiviteitsindustrie eruit? Elif Isitman onderzoekt het. 

Humberto Op Zaterdag Afl. 4

Humberto Op Zaterdag

Talkshow waarin Humberto Tan in gesprek gaat met de hoofdrolspelers uit het nieuws en in de actuele onderwerpen van het weekend duikt. 

The Connection The Connection

The Connection

Kennisquiz waarin alles draait om één antwoord. Drie bekende Nederlanders proberen in vier rondes zoveel mogelijk goede antwoorden bij elkaar te spelen. Alle juiste antwoorden van elke ronde staan in verband met elkaar én le ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

Moltalk MolTalk

Moltalk

Te gast zijn Laetitia Gerards, Viktor Brand en oud-Mol Jan Versteegh. 

Blinded Blinded

Blinded

Bea probeert te achterhalen waar Thulin en Susanne zijn. Peder heeft spijt van de rol die hij speelde en schakelt de hulp van zijn broer in, terwijl de troef van Peder opnieuw opduikt. 

Verborgen verleden Carice van Houten

Verborgen verleden

Actrice Carice van Houten gaat op een emotionele reis in haar Verborgen verleden. Ze is geboeid door de Schotse wortels van haar vader en oma. In Edinburgh hoopt ze antwoord te vinden op een prangende vraag: wie was de mysterie ... 

Wie is de Mol? Wie is de Mol?

Wie is de Mol?

De overgebleven kandidaten proberen met opdrachten zoveel mogelijk geld te verdienen voor de pot. Maar één van hen is de Mol. Ongemerkt zal die de boel saboteren. 

Blauw Bloed Koning Willem-Alexander in Litouwen

Blauw Bloed

Koning Willem-Alexander bezocht Nederlandse militairen in Litouwen. Jeroen Snel was erbij om verslag te doen en vertelt over de militaire oefening waar de koning aan meedeed. Ook blikt Lia van Bekhoven vooruit op de thema's die ... 

Weet Ik Veel Afl. 8

Weet Ik Veel

Kennisquiz waarin Beau van Erven Dorens wekelijks de algemene kennis van drie BN'ers en een studio vol slimme studenten test. Thuis kun je vanuit de woonkamer zelf meespelen met de Weet Ik Veel-app. 

Ghost Host Ghost Host

Ghost Host

Nietsvermoedend worden Fenna Ramos en Boer Ayoub in het spel van de mysterieuze Ghost Host getrokken. Ze krijgen drie opdrachten die ze op afstand met elkaar moeten uitvoeren. Elke juist uitgevoerde opdracht brengt ze een stap ... 

Big Brother Afl. 42

Big Brother

Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop je als kijker ook invloed hebt. 

Big Brother Afl. 42

Big Brother

Realityshow waarin een groep wildvreemde mensen 24/7 door camera's wordt gevolgd in het Big Brother-huis. De bewoners worden op de proef gesteld met spellen en uitdagingen, waarop je als kijker ook invloed hebt. 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

Nikkie's make-up mansion Nikkie's make-up mansion

Nikkie's make-up mansion

Eloise van Oranje is te gast in deze vintage aflevering. Ze neemt de kandidaten mee thrift shoppen, waar het belang van vintage kleding centraal staat. Nikkie de Jager geeft als make-up opdracht: creëer een look waarbij een ti ... 

Kassa Kassa

Kassa

De provincie bepaalt hoe we ruimte inrichten. Waar komen wegen, waar kan er gebouwd worden, waar is ruimte voor natuur en waar komen windmolens? * In 2022 werden studenten uitgesloten van de eenmalige energietoeslag van 1300 eu ... 

The Green Planet Wereld van de tropen

The Green Planet

In het tropisch regenwoud zijn meer planten dicht op elkaar gepakt dan waar ook ter wereld. Het resultaat: overweldigende schoonheid en intense concurrentie. Een ware plantenoorlog. Door middel van nieuwe filmtechnieken nemen w ... 

Love It Or List It Afl. 23

Love It Or List It

Huiseigenaren die hun woning ontgroeid zijn, roepen de hulp in van David Visentin en Hilary Farr. Visentin gaat op huizenjacht, terwijl Farr de oude woning een make-over geeft. Houden ze hun huis, of verkopen ze het? 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Politiek en Nieuws met gebarentaal. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

Britain's Got Talent Afl. 6

Britain's Got Talent

Talentenshow waarin juryleden Simon Cowell, Amanda Holden, Alesha Dixon en David Walliams op zoek gaan naar de grootste talenten van Groot-Brittannië. 

Zin in morgen Zin in morgen

Zin in morgen

Thomas gaat bij Oskar het gevecht aan in een mannencirkel, waar broederschap en in je eigen kracht durven staan centraal staan. Anne Sophie gelooft dat iedereen en alles is verbonden, liefde is de connectie. Een klein gebaar ka ... 

RTL Boulevard Afl. 56

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Goede tijden, Slechte tijden gooit het al tijden over een andere, veel maatschappelijk betrokkener boeg. -Een Nederlander werd doodgereden in Kenia. De straf: 450 euro boete. Een gesprek met de verdriet ... 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Voor het blok Voor het blok

Voor het blok

Quiz waarin twee teams, bestaande uit twee volwassenen en twee kinderen de strijd met elkaar aangaan. De teams staan op een richel voor een muur van blokken. De blokken willen één ding: iedereen de afgrond in duwen! Met kenni ... 

Ik mis je Ik mis je

Ik mis je

Twee zwangerschappen van de vrouw van Bas Janse eindigen in een miskraam. Bas ervaart dat het verdriet van de man vaak wordt vergeten. Met die ervaring helpt hij andere mannen die met het verlies van een kindje te maken hebben. ... 

Editie NL Afl. 56

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

American Ninja Warrior St Louis Finals

American Ninja Warrior

Amerikaanse competitieshow waarin de kandidaten rennend, springend, kruipend, hangend en slingerend allerlei obstakels moeten overwinnen om de titel American Ninja Warrior te veroveren. 

Metterdaad Moldavië: Galina

Metterdaad

Vanaf het begin van de oorlog in Oekraïne hebben de Moldaviërs hun deuren geopend voor bijna honderdduizend Oekraïners, ondanks de ernstige armoede die er heerst. Zo ook de schoonmoeder van Galina (48). Het oude vrouwtje kan ... 

Hands Up Hands Up

Hands Up

De grote finale. De twee overgebleven kandidaten moeten racen in een kart en tegelijkertijd gebaren aflezen en lesgeven aan dove en slechthorende jongeren. De grote vraag is: Welk duo wint Hands Up 2023? 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het nieuws uit binnen- en buitenland. Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Download dan de mobiele app van RTL Nieuws. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Extreme Home Makeover België Afl. 6

Extreme Home Makeover België

Realityprogramma waarin gezinnen die het moeilijk hebben, worden geholpen. Vrienden, familie en experts toveren hun woning om tot een waar droomhuis. 

Bij Ons Op Het Kamp Afl. 8

Bij Ons Op Het Kamp

Antonio nam onlangs zijn nieuwste single op en vandaag staan de opnamen van de bijbehorende clip op het programma. Voor Chanella en Truiyena, de dochters van Liesbeth en Gijs, is er geen vak op het kamp. Vandaar dat de oogappel ... 

Socutera CARE Nederland

Socutera

CARE werkt wereldwijd om levens te redden en armoede te overwinnen. CARE ondersteunt mensen op de moeilijkste plekken ter wereld bij het opbouwen van een beter bestaan. 

Nederland Zingt Nederland Zingt

Nederland Zingt

Programma met een mix van muziek, samenzang, persoonlijke geloofsverhalen en een Bijbelse overdenking. 

Checkpoint Basecamp Checkpoint Basecamp

Checkpoint Basecamp

Wat als het leven één groot spel zou zijn? Wat voor spellen zou je dan kunnen spelen onderweg, in de klas en tijdens het boodschappen doen? En is dat dan leuker of juist niet? 

House Vision Afl. 8

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

De Verandering (TV) Christine Vos

De Verandering (TV)

Christine Vos raakt drie keer ongewenst zwanger en drie keer ondergaat ze een abortus, hoewel ze dat zelf eigenlijk alle drie de keren niet wil. Christines moeilijke situatie begint al in haar jeugd. Haar vader heeft losse hand ... 

NOS Studio Sport NOS Sport: Wielrennen Omloop het Nieuwsblad

NOS Studio Sport

Liveverslag van Wielrennen Omloop het Nieuwsblad. 

Petrus in het land Samen onderweg

Petrus in het land

We zijn in de Dorpskerk in Ruurlo. Dominee Anneke de Hoop vertelt hoe belangrijk verbinding en samen zijn in de gemeente voor haar is. Daarnaast vertellen gemeenteleden wie voor hen van betekenis zijn binnen de gemeente, en hoe ... 

De Alarmcentrale: Pech Onderweg Afl. 5

De Alarmcentrale: Pech Onderweg

Wegenwacht Gerbert zorgt ervoor dat de pick-uptruck van de kleurrijke Arie weer goed kan remmen. Lotte's ritje naar kantoor had heel anders af kunnen lopen door haar oververhitte remmen, maar gelukkig stopte ze net op tijd. De ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Wie De Boer Niet Kent Afl. 8

Wie De Boer Niet Kent

Programma waarin presentator Jamie Trenité en een aantal BN'ers de boer opgaan om alles te ontdekken wat we nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid. 

Plezier En Passie Afl. 8

Plezier En Passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. 

Fryslân DOK Rûzje Wyn (Fluister Wind) (2/3)

Fryslân DOK

Een zoektocht naar Friese poëzie. Filmmaker Ester Eva Damen verbindt herinneringen aan Friesland met het werk van de eigentijdse dichters en performers Tsead Bruinja, Nynke Laverman en Elmar Kuiper. 

NOS Studio Sport NOS Sport: Wielrennen Omloop het Nieuwsblad

NOS Studio Sport

Liveverslag van Wielrennen Omloop het Nieuwsblad. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Sterren.nl Top 20 Sterren NL Top 25

Sterren.nl Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden. 

Wie De Boer Niet Kent Afl. 3

Wie De Boer Niet Kent

Programma waarin presentator Jamie Trenité en een aantal BN'ers de boer opgaan om alles te ontdekken wat we nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid. 

Zapp Kids Top 20 Zapp Kids Top 20

Zapp Kids Top 20

Carmell treedt op met '7 maanden' en actrice Madelief Broos komt langs. 

Verboden te lachen Nizar El Manouzi

Verboden te lachen

Nizar El Manouzi is te gast. 

Ernst, Bobbie En De Rest De strandwachters zijn vrij

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest Ballonnenpost

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Zappsport Blindenvoetbal

Zappsport

Kindersportprogramma. Ron Boszhard en Britt Dekker laten kinderen kennis maken met verschillende soorten sporten. Ron en Britt stellen iedere week een team van kinderen samen en krijgen hulp van diverse topsporters. Het Oranje ... 

Ernst, Bobbie En De Rest De fietstocht

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest Varen

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest De geluksmunt

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest De speurtocht

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest Pannenkoeken bakken

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Kindertijd Hobby: d'Legendy / muziek

Kindertijd

In Kindertijd zien we kleuters tijdens één van hun favoriete bezigheden. In Kijk mij nou laten kleuters zien wat zij leuk en belangrijk vinden. 

Ernst, Bobbie En De Rest Een weggelopen hond (De zoekgeraakte hond)

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Het feest van Zappelin Tijdmachine

Het feest van Zappelin

We gaan door de tijd reizen met de tijdmachine. Dans en zing mee met de vrolijke en leuke liedjes van Fenna, laat je verbazen door een eeuwenoude truc van Steven en boswachter Tim laat zien hoe je achter de leeftijd van een boo ... 

New Creation Church TV Afl. 8

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt. 

Ernst, Bobbie En De Rest Schatgraven

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest Een dief op de camping (De vervalsing)

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Ernst, Bobbie En De Rest De dierentuin is 100 jaar

Ernst, Bobbie En De Rest

Kinderserie waarin de vrienden Ernst en Bobbie spannende avonturen beleven. 

Sesamstraat Nadoen

Sesamstraat

Niemand wil met Pino spelen. Dus speelt hij met de boerderijdieren op zijn kamer. 

Tijd voor MAX Compilatie Tijd voor MAX

Tijd voor MAX

Compilatie van fragmenten van de afgelopen week. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentaal

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal. 

De Luizenmoeder Kanjertraining

De Luizenmoeder

Op basisschool De Klimop geeft Juf Ank Kanjertraining aan groep 3, maar dit heeft een averechtse werking op de kinderen en op hun ouders. Moeder Hannah maakt zich zorgen. Directeur Anton voert functioneringsgesprekken met zijn ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.