Eucharistieviering

De vieringen komen uit alle delen van het land. De bisdommen hebben ervoor gekozen iedere week de vitaliteit van geloof en kerk vanaf wisselende locaties te laten zien. Voor de viering wordt een geloofsgesprek uitgezonden dat als context dient voor deze live-uitzending.
Eucharistieviering Amsterdam

Amsterdam

Op het Hoogfeest van Pinksteren komt de Eurovisieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: kapelaan Jim Schilder. Muzikale ondersteuning: Collegium van de Cappella Nicolai o.l.v. Michael Hedley. 

Eucharistieviering Hengelo

Hengelo

Op het Hoogfeest ter ere van de H. Drie-eenheid komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman. Met medewerking van de gezamenlijke koren St. Lambertus Henge ... 

Eucharistieviering Eucharistieviering

Eucharistieviering

Op het Hoogfeest van het H. Sacrament komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Martinus van Tours te Sint-Oedenrode. Celebrant: pastoor Vincent Blom. Met medewerking van de Gezamenlijke koren Odaparochie o.l.v. Wal ... 

Eucharistieviering Nieuwkuijk

Nieuwkuijk

Op het Hoogfeest van Petrus en Paulus komt de rechtstreekse openluchtviering vanaf de Katholieke Jongerendag in Nieuwkuijk. Hoofdcelebrant: mgr. J. Punt. De muzikale ondersteuning wordt verzorgd door de band Jacobs Ladder. 

Eucharistieviering Den Haag

Den Haag

Op de 15e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Celebrant: pastoor Ad van der Helm 

Eucharistieviering Uden

Uden

Op de 20e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Sint Petruskerk te Uden. Celebrant: Pastoor Theo van Osch. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 17e Zondag door het jaar (a) komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Onze Lieve Vrouw van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op de 16e Zondag door het jaar (a) komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament in Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 18e Zondag door het jaar (a) komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Marseille Frankrijk

Marseille Frankrijk

Op het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming (a) komt de rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de Basiliek Notre-Dame-de-la-Garde te Marseille, Frankrijk. 

Eucharistieviering Hilversum

Hilversum

Op de 19 Zondag door het jaar (a) komt de rechtstreekse eucharistieviering voor de eerste maal vanuit de Sint Vituskerk in Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé. De viering staat in het teken van de rouw en het verdriet n ... 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op de 20e Zondag door het jaar (a) komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament in Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Baarn

Baarn

Op de 21e zondag van Pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. Celebrant: pastoor Ton Huitink. 

Eucharistieviering Susteren

Susteren

De rechtstreekse Pontificale Hoogmis komt vanuit Susteren. Hoofdcelebrant: mgr. Frans Wiertz. Van 29 augustus t/m 14 september 2014 staat Susteren in het teken van de zevenjaarlijkse Heiligdomsvaart. Onderdeel van deze Heiligdo ... 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 24e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Onze Lieve Vrouw van Lourdes, te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

Op de 23e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Martinus van Tours te Sint-Oedenrode. Celebrant: pastoor Vincent Blom. 

Eucharistieviering Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

Op de 27e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse oogstdankviering vanuit de H. Martinus van Tours te Sint-Oedenrode. Celebrant: pastoorVincent Blom. Met medewerking van de Nijnselse Harmonie en de Gezamenlijke koren van de ... 

Eucharistieviering Bodegraven

Bodegraven

Op de 26e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven. Celebrant: pastoor Dick van Klaveren. 

Eucharistieviering Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering Hoogfeest Maria Tenhemelopneming, La Tour-de-Trême, Zwitserland

Eurovisieviering bij het Hoogfeest van Maria Tenhemelopneming vanuit de Sint-Jozefskerk van La Tour-de-Trême, Zwitserland. Hoofdcelebrant: Bernard Miserez, pastoor van de pastorale eenheid. De homilie wordt gehouden door kanun ... 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 29e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk in Sneek. Hoofdcelebrant: mgr. Gerard de Korte. 

Eucharistieviering Hilversum

Hilversum

Op de 30e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Vituskerk in Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op de 28e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: Pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Eurovisieviering Ieper, België

Eurovisieviering Ieper, België

Op het Hoogfeest van Allerheiligen komt de rechstreekse Eurovisieviering vanuit de Sint-Maarten en Sint-Niklaaskathedraal in Ieper, België. Hoofdcelebrant: Deken Roland Hemerycke. De viering heeft als centraal thema: Vrede. He ... 

Eucharistieviering Kerk der Friezen, Rome

Kerk der Friezen, Rome

Rechtstreekse uitzending van de jubileumviering vanuit de Kerk der Friezen in Rome. Hoofdcelebrant: Mgr. Wim Eijk. De Kerk der Friezen, officieel de Kerk van de Heiligen Michaël en Magnus, is begin 2005 het officiële pastoral ... 

Eucharistieviering Amsterdam

Amsterdam

Op Allerzielen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: kapelaan Jim Schilder. M.m.v. het Collegium van de Cappella Nicolai onder leiding van Michael Hedley. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op de 19e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: Pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op het Hoogfeest van Christus Koning komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Hengelo

Hengelo

Op de 33e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman. 

Eucharistieviering Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode

Op de 1e Zondag van de Advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Martinus van Tours te Sint-Oedenrode. Celebrant: pastoor Vincent Blom. 

Eucharistieviering Den Haag

Den Haag

Op de tweede Zondag van de Advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilige Jacobus de Meerdere te Den Haag. Celebrant: pastoor Ad van der Helm. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 3e Zondag van de Advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op het Feest van de H. Familie komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Houthem-Sint Gerlach

Houthem-Sint Gerlach

De rechtstreekse eucharistieviering op het Hoogfeest Openbaring des Heren komt vanuit de Sint-Gerlachuskerk te Houthem - Sint Gerlach. Hoofdcelebrant: mgr. F. Wiertz. 

Eucharistieviering Baarn

Baarn

Op de 4e Zondag van de Advent komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. Celebrant: pastoor Ton Huitink. 

Eucharistieviering Kerstnachtmis

Kerstnachtmis

Rechtstreekse uitzending vanuit de H. Martinus van Tours te Sint-Oedenrode. Celebrant: pastoor Vincent Blom. 

Eucharistieviering Eurovisieviering Longford, Ierland

Eurovisieviering Longford, Ierland

Rechtstreekse Eurovisieviering vanuit de St. Mel's Cathedral, Longford Ierland. Hoofdcelebrant: bisschop Francis Duffy. 

Eucharistieviering Uden

Uden

De rechtstreekse eucharistieviering op de tweede Zondag door het jaar komt vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

De rechtstreekse eucharistieviering op het feest Doop van de Heer komt vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Hengelo

Hengelo

De rechtstreekse eucharistieviering op de 4e Zondag door het jaar komt vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

De rechtstreekse eucharistieviering op de 3e Zondag door het jaar komt vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: Pastoor Vincent Blom. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

De rechtstreekse eucharistieviering op de 5e Zondag door het jaar komt vanuit O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Amsterdam

Amsterdam

Ieder bisdom komt zeven keer per jaar aan bod, iedere bisschop gaat één keer per jaar live in een eucharistieviering op televisie voor. Er is gekozen voor diversiteit van vieringen uit het hele land omdat dit ook beter aanslu ... 

Eucharistieviering Uden

Uden

Rechtstreekse eucharistieviering op de 1e Zondag van de veertigdagentijd vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch. 

Eucharistieviering Hilversum

Hilversum

De rechtstreekse eucharistieviering op de 3e Zondag van de veertigdagentijd komt vanuit de St. Vituskerk te Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

De rechtstreekse eucharistieviering op de 2e Zondag van de veertigdagentijd komt vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 18e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: Pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Den Haag

Den Haag

De rechtstreekse eucharistieviering op de 4e Zondag van de veertigdagentijd komt vanuit de H. Jacobus de Meerdere te Den Haag. Celebrant: vicaris Ad van der Helm. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

De rechtstreekse eucharistieviering op de 5e Zondag van de veertigdagentijd komt vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Baarn

Baarn

De rechtstreekse eucharistieviering op de 2e Zondag van pasen komt vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. Celebrant: pastoorTon Huitink. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

De rechtstreekse eucharistieviering op Palmzondag komt vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

De rechtstreekse eucharistieviering op de 4e Zondag van pasen komt vanuit O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Hoofdcelebrant: mgr. Jan Liesen. 

Eucharistieviering Uden

Uden

De rechtstreekse eucharistieviering op de 3e Zondag van pasen komt vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch. 

Eucharistieviering Bodegraven

Bodegraven

Op de 5e Zondag van Pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Willibroduskerk in Bodegraven. Celebrant: pastoor Dick van Klaveren. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 6e Zondag van pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Hilversum

Hilversum

Op de 7e Zondag van pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Vituskerk te Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé. 

Eucharistieviering Amsterdam

Amsterdam

Op het Hoogfeest van de Heilige Drie-eenheid komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: kapelaan Jim Schilder. 

Eucharistieviering Hengelo

Hengelo

Op Sacramentsdag komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Lambertusbasiliek te Hengelo. Celebrant: pastoor Marc Oortman 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 11e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering van uit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 12e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering van uit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Uden

Uden

Op de 13e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch. 

Eucharistieviering Meerssen

Meerssen

Op de 15e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van het H. Sacrament te Meerssen. Celebrant: pater Wim van Meijgaarden sss. 

Eucharistieviering Bodegraven

Bodegraven

Op de 14e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven. Celebrant: pastoor Dick van Klaveren. 

Eucharistieviering Roelofarendsveen

Roelofarendsveen

Op de 17e zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Petruskerk te Roelofarendsveen. Hoofdcelebrant: Mgr. Hans van den Hende. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 19de zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Hilversum

Hilversum

Op de 17e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Vituskerk te Hilversum. Celebrant: pastoor Jules Dresmé. 

Eucharistieviering Sneek

Sneek

Op de 18e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: pastoor Peter van der Weide. 

Eucharistieviering Bergen op Zoom

Bergen op Zoom

Op de 16e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de O.L.V. van Lourdes te Bergen op Zoom. Celebrant: pastoor Paul Verbeek. 

Eucharistieviering Baarn

Baarn

Op de 20e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de H. Nicolaaskerk te Baarn. Celebrant: pastoor Ton Huitink. 

Eucharistieviering Amsterdam

Amsterdam

Op de 21e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Basiliek van de H. Nicolaas te Amsterdam. Celebrant: kapelaan Jim Schilder. 

Eucharistieviering Den Haag

Den Haag

Op de 22e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de Heilige Jacobus de Meerdere te Den Haag. Celebrant: vicaris Ad van der Helm. 

Eucharistieviering Bodegraven

Bodegraven

Op de 24e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Willibrorduskerk te Bodegraven. Celebrant: pastoor Dick van Klaveren. 

Eucharistieviering Uden

Uden

Op de 23e Zondag door het jaar komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Petruskerk te Uden. Celebrant: pastoor Theo van Osch.