LEGO Friends: Girls On A Mission

Animatieserie over de vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie. Ze werken samen om van hun woonplaats Heartlake City een veiligere, schonere en leukere stad te maken. Hun vrije tijd brengen ze door op het racecircuit, waar ze trainen voor een wedstrijd tegen de wereldkampioen.
LEGO Friends: Girls On A Mission Herinneringen maken

Herinneringen maken

De meiden maken zich klaar om het oerwoud te verlaten en beseffen zich dat ze nog heel veel willen doen. Mia leert een olifant een speciale handdruk. Emma leert de dieren schilderen en Andrea beseft zich dat haar stem de dieren ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Plonsfuif

Plonsfuif

De meiden zijn vastberaden om JD een normale dag te bezorgen. Olivia beseft dat dit het moment is om de dingen in te halen die zij zelf heeft gemist. De meiden geven 's avonds een feestje in het waterpark zodat JD niet gezien w ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Welkom in het oerwoud

Welkom in het oerwoud

Andrea en Luca de olifant vinden het moeilijk om aan het oerwoud te wennen. De meiden en River proberen ze te helpen. Shyela zorgt dat ze het oerwoud anders gaan zien en kent natuurlijke geheimen die echt iets voor Andrea zijn. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Mount Heartmore

Mount Heartmore

Andrea gaat de bergen in om een muziekvideo op te nemen. Ondertussen is dokter Alvah op zoek naar een metaal dat sterker is dan titanium. Andrea valt ineens in een gat en is in de war als ze alleen maar groene heuvels ziet. Ze ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Gejaagd door de wind

Gejaagd door de wind

Emma verdwaalt in het oerwoud met Ethan. Angus, die aan de andere kant van het eiland zit met Donna en Shyela, zegt dat ze moeten blijven waar ze zijn.Terwijl iedereen gaat schuilen in de kelder beseffen Emma en Ethan dat dit g ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission De juiste plek

De juiste plek

Emma heeft een mysterieuze allergie en is bang dat het misschien door Chico komt. Olivia doet haar best om een astronaut te worden. Haar vader is trots maar is vooral te spreken over haar liefde voor techniek. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Kunstwerk of fabel

Kunstwerk of fabel

Terwijl Mia zich verdiept in het leven van een olifant, vinden haar vrienden een verborgen tempel van een oeroude volksstam. Ze vinden een oeroud kunstwerk. Nadat er vreemde dingen gebeuren als ze terug zijn, is Andrea er van o ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Op gevoel

Op gevoel

Emma stuurt een zelfportret naar Pierre Francois Jean Claude Louis Gerard om bij hem in Parijs te mogen studeren. Dr. Alvah heeft info nodig voor haar emotie-onderdrukker. Ricky en Joey proberen dat bij Emma te halen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Vrije vogel

Vrije vogel

De meiden gaan kamperen zodat Mia de vogelbescherming kan helpen om de Blauwe Kroonpapegaai te vinden. Ze komen Camelia Flairheart tegen, een verdwenen piloot. De meiden zijn onder de indruk van haar huis in het oerwoud. Cameli ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Mee met de meute

Mee met de meute

De meiden gaan naar een opvangkamp voor olifanten. Het kamp is te gek en de olifanten heten de meiden welkom. De meiden geven ze eten en spelen met ze, maar Andrea wil liever een warme douche. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Miapoester

Miapoester

De meiden bereiden zich voor op een schoolfeest, maar Mia heeft er niet veel zin in. Ze houdt niet van jurken en rokjes en ook niet van dansen. De meiden proberen haar over te halen, want het is pas feest als iedereen meedoet. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Pappa's meisje

Pappa's meisje

Lucas, de vader van Olivia, komt naar Heartlake City. Olivia heeft haar vader al zeven jaar niet gesproken. Haar vrienden vinden dat ze hem moet ontmoeten, want ze houden allebei van wetenschap. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Detective Emma

Detective Emma

De ketting van Dottie Rae is zoek. Ethan vraagt Emma hem te helpen zoeken. Emma doet alsof ze een jaren 40 detective is in een zwart wit-wereld en gaat op onderzoek uit. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Vriendschap zonder rem

Vriendschap zonder rem

Olivia past de bus aan met een zelfrijdend systeem. Maar wanneer de bus niet langzamer kan rijden, of zelfs stoppen, gaat het mis! Haar vrienden komen haar helpen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De juiste toon

De juiste toon

Andrea's nieuwe lied gaat viral. Ze wordt gevraagd om te zingen bij de opening van de bowlingbaan. Ze luistert naar de mening van iedereen en verpest het lied. Nu wil ze niet meer optreden. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Ga voor het goud

Ga voor het goud

Stephanie is aan het genezen en ze wordt coach van een kinderturnteam. Stephanie beseft dat ze emotionele steun nodig hebben. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Spelen maar

Spelen maar

Stephanie blesseert zichzelf tijdens een turntraining. Olivia leent haar een computerspel om haar af te leiden van haar gebroken voet. Stephanie raakt zo geobsedeerd door het spel, dat ze een plek krijgt in een echt game-toernooi. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Zobo en Zoe

Zobo en Zoe

Olivia beseft dat Zobo een vriendje nodig heeft en ze maakt Zoe. Maar nu voelt Olivia zich ineens alleen. Zoe is te eerlijk tegen de meiden. Olivia past Zoe aan zodat ze eerlijk is maar wel aardig blijft. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De logee

De logee

Dr. Alvah is uit haar bedrijf gezet en neemt haar intrek in het Vriendschapshuis met Ricky, Joey en Sherlock. Dr. Alvah heeft het zo naar haar zin, dat ze de meiden de dubbeldekkerbus van Joey en Ricky in ruil aanbiedt. De meid ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Volg je passie

Volg je passie

Een banenmarkt zet de meiden aan het denken over wat ze later willen worden. Mia wil dieren helpen, maar weet nog niet precies hoe. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Alvahbots in de aanval

Alvahbots in de aanval

De Alvahbots van dr. Alvah controleren een groot deel van Heartlake City. Mia is ervan overtuigd dat ze door een wagen zonder coureur van de weg is gereden. De meiden krijgen hulp uit onverwachte hoek. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Weer samen

Weer samen

In Old Town ontdekt Andrea iets over Hazels verleden dat de meiden kan helpen bij de grote race. Maar als Mia een ongeluk krijgt, is het nog maar de vraag of ze gaan winnen... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Het meermonster

Het meermonster

De meiden hebben een break nodig van de trainingen op het circuit en gaan naar het park. In het meer zwemt een groot wezen rond dat de mensen laat schrikken. Is het een monster? De meiden gaan op onderzoek uit. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De vraag om snelheid

De vraag om snelheid

Andrea is een gevaar op de weg en Mia wordt maar niet sneller tijdens de trainingen op het circuit. De meiden zullen iets moeten verzinnen om de race te kunnen winnen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Het team

Het team

De meiden zijn keihard aan het trainen voor de race tegen Vicky Roman. Ze krijgen hulp van Dottie Rae en Old George. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De snelle en de snuggere

De snelle en de snuggere

De meiden hebben een nieuwe hobby: racen op het circuit! Andrea's temperament stort de meiden in een nieuw avontuur: een wedstrijd tegen de bekende coureur Vicky Roman. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De weg naar de roem

De weg naar de roem

Een internationale popster komt naar Heartlake City. Andrea vindt dat zij zelf beter kan zingen. De meiden filmen Andrea en proberen viral te gaan op internet. Toevallig hoort de popster Andrea zingen. Hij nodigt haar uit voor ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission Stijlvol oud

Stijlvol oud

De meiden ontdekken dat bijna alle winkels in de kunstenaarsbuurt leegstaan. Ze bedenken een plan om de winkel van Hazel een metamorfose te geven, zodat er nieuwe klanten komen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De Pranksy-manier

De Pranksy-manier

Dr. Alvah wil de kunstenaarsbuurt slopen. De meiden organiseren samen met Pranksy een demonstratie. Olivia twijfelt of ze het protest zal steunen, omdat ze fan is van dr. Alvah. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De Schaduwgroep

De Schaduwgroep

Stephanie doet mee aan een sportwedstrijd, maar verliest omdat er vals wordt gespeeld. De meiden komen in contact met een geheimzinnige groep die de valsspelers in de gaten houdt. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Naar het bos

Naar het bos

De meiden proberen nog steeds Pranksy te vinden, die overal in de stad zijn graffititags achterlaat. Ze komen terecht in het bos, waar ze een beginnende brand ontdekken. Kunnen ze het vuur op tijd blussen? 

LEGO Friends: Girls On A Mission Zus en zo

Zus en zo

Andrea vraagt haar zusje, Liz, om met haar mee te doen en beroemd te worden. Maar Liz heeft helemaal geen zin om een beroemde zangeres te worden. Toch ontdekken ze dat ze meer op elkaar lijken dan ze dachten. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Vriendschapshuis

Vriendschapshuis

Een graffitikunstenaar, Pranksy, vernielt de muurschildering van Emma. Als de meiden naar hem op zoek gaan, ontdekken ze een verlaten brandweerstation. Ze besluiten er hun nieuwe thuisbasis van te maken. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Welkom in Heartlake City

Welkom in Heartlake City

De vijf vriendinnen Olivia, Andrea, Emma, Mia en Stephanie zien hun stad verpauperen met afval en graffiti, en er is niemand die er iets tegen doet. Ze besluiten een team op te richten om hun stad te beschermen. Ze moeten allee ... 

LEGO Friends: Girls On A Mission De kunst van Carter Green zijn

De kunst van Carter Green zijn

De meiden zijn het beu dat Carter steeds de stad vernielt. Ze tonen hem dat niemand ongestraft aan Heartlake City kan komen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Gestrand

Gestrand

Na vast te hebben gezeten op zee, proberen de meiden terug te keren naar huis. Dit leidt tot een belangrijke ontdekking. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Zobo 2.0

Zobo 2.0

Als de meiden Deans dienst overnemen in het Cupcake Café, kampt Zobo met een storing en laat grote schade achter. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Het beste paard van stal

Het beste paard van stal

De meiden gebruiken al hun talent om Barney in het politiekorps te houden zodat agent Laura haar partner niet kwijtraakt. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Er was eens een vuurtoren

Er was eens een vuurtoren

De meisjes logeren in de vuurtoren om voor de dieren uit de kliniek te kunnen zorgen. Emma vindt een oud logboek van de vuurtorenwachter waarin de legende van het Heart Lake City zeemonster staat beschreven. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Mearff

Mearff

Als Liz haar nieuwe dierenvertalingsapp, Mearff, onthult, wordt een dag op de pier van het pretpark een nog grotere achtbaan dan de meiden hadden verwacht. Carter onthult zijn plannen voor een onderwaterhotel. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De winnaar zingt

De winnaar zingt

Door Andrea's focus op het winnen van de HLC Talentenjacht, verliest ze de focus op wat echt belangrijk is. Hierdoor verliest ze kostbare punten. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Hart van de Zee

Hart van de Zee

Vastbesloten om Het Hart van de Zee en de geschiedenis van Heart Lake City te beschermen tegen Carter, beginnen de meiden aan het zoeken van de schat. Onder water ontdekken ze het grote geheim van de schat. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Zoektocht naar de kaart

Zoektocht naar de kaart

De vriendinnen verbinden aanwijzingen van de oude stad, en vinden zo de kaart waarop het scheepswrak van het Hart Van de Zee staat. Dr. Alvah en Carter volgen de meiden stiekem met een camera. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Duiken

Duiken

De meiden willen er zeker van zijn dat zij de schat eerder vinden dan Carter, dus ze krijgen duiklessen van Andrea's vader. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Heartmore

Heartmore

Als de zus van Stephanie, Roxy, wordt vermist tijdens de pauze van een musical, onderzoeken de vriendinnen haar verdwijning. Ze vinden onder het theater een gangenstelsel waar ze niet op hadden gerekend. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Tunnel van schaduwen

Tunnel van schaduwen

Als het gemeentehuis dicht gaat voor renovatie, komen de vriendinnen achter een geheim over Heartlake City waar ze nog niet vanaf wisten. Ze maken een nepschatkaart om Carter om de tuin te leiden. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Echte vrienden

Echte vrienden

De vriendinnen laten hun favoriete plekjes in Heartlake City zien in een documentaire. Maar de filmmaker is ingehuurd door Carter Greene, die op deze manier alles te weten wil komen over het mysterie van het Hart van de Zee. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Medaillon en sleutel

Medaillon en sleutel

Andrea kan Donna's medaillon niet meer vinden. Ze vervangt het door een nepexemplaar, dat wordt gestolen. Het echte medaillon blijkt een belangrijke aanwijzing te zijn in de zoektocht naar de schat. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Kunst en rijkdom

Kunst en rijkdom

Er wordt een belangrijk Ontdekkers-schilderij gestolen uit het museum. De kans is groot dat ook een ander schilderij wordt gestolen en daarom maakt Emma een lokschilderij. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Greenes tuin

Greenes tuin

Carter Greene doneert grond en water voor een gloednieuwe tuin in Heart Lake City. Maar al snel komt het meer droog te liggen. De vriendinnen gaan op onderzoek uit. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Heartness monster

Heartness monster

Er zit een monster in het meer. Iedereen is bang, maar dan ontdekken de meiden dat het monster eigenlijk een hightechrobot is. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Stop nooit met ontdekken

Stop nooit met ontdekken

Mia vindt een schatkaart en gaat er alleen op uit om de schat te vinden. De anderen denken dat ze vermist is. Carter Greene geeft niet op tot hij de schat gevonden heeft. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Lichten uit

Lichten uit

De stroom is uitgevallen in Heartlake City en de meiden komen in actie om de bevolking te helpen. Ze stuiten op een bank die zojuist is beroofd. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Ontdekkingsreisdag

Ontdekkingsreisdag

De meiden repeteren voor het jaarlijkse toneelstuk op Ontdekkingsreizigersdag. De nieuwe partner van Dr. Alvah, Carter Greene, leert van het bestaan van een beroemd scheepswrak. 

LEGO Friends: Girls On A Mission De grand prix

De grand prix

De dag van de grote race is aangebroken. Emma hoort bij toeval belangrijke informatie, maar kan ze die op tijd doorspelen aan haar team? Lukt het de meiden om de vals spelende dr. Alvah te verslaan en de race te winnen? 

LEGO Friends: Girls On A Mission Gered van Vuilniseiland

Gered van Vuilniseiland

De meiden genieten van een dagje in het resort. Ze ontdekken dat de baai wordt bedreigd door haaien en een drijvende afvalberg en komen in actie. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Red de baai

Red de baai

De meiden brengen de dieren terug naar zee en roepen een beschermd natuurgebied in het leven om het veilig te houden. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Schaduwen

Schaduwen

Tijdens het bespioneren van Carter ontmoeten de meiden een nieuwe vriendin, die verborgen motieven heeft. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Alvahs flair

Alvahs flair

De vriendinnen ontdekken dat Carter alweer iets van plan is onder water. Deze keer is het gevaarlijk. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Deze kant op

Deze kant op

Andrea's optreden tijdens een sponsoractie voor de dierenkliniek zorgt ervoor dat iedereen wordt gered, ook de promenade. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Het echte werk

Het echte werk

De meiden ontdekken Carters plannen om een onderwaterhotel te bouwen. Dat plan willen ze stoppen. 

LEGO Friends: Girls On A Mission Operatie Mondje Dicht

Operatie Mondje Dicht

Andrea verliest haar stem en moet rust houden. De meiden houden haar gezelschap tot ze weer kan praten.