Suske En Wiske Junior

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.
Suske En Wiske Junior De boomhut

De boomhut

Suske en Wiske mogen een nachtje in hun boomhut slapen, maar in slaap komen blijkt moeilijker dan gedacht. Misschien kan een reis naar de ruimte helpen. 

Suske En Wiske Junior Robbie de robot

Robbie de robot

Suske en Wiske dromen van een wereld waarin ze bediend worden door robots. Maar al snel worden de rollen omgedraaid. 

Suske En Wiske Junior Spinnen

Spinnen

Als Suske en Wiske de rommel in de tuin moeten opruimen, maken ze er een obstakelrace van. Tot er heel harige obstakels blijken te zijn... 

Suske En Wiske Junior De koning van de jungle

De koning van de jungle

Als Suske en Wiske op school te horen krijgen dat er een wild dier ontsnapt is uit de dierentuin, gaan ze in hun fantasie op zoek naar een gigantische slang die alle dieren in het woud de stuipen op het lijf jaagt. 

Suske En Wiske Junior Kapitein Zwarttand

Kapitein Zwarttand

Als Suske en Wiske helpen in de plaatselijke snoepwinkel, krijgen ze te maken met een piraat die dol blijkt te zijn op zoete dingen. 

Suske En Wiske Junior Monsters vangen

Monsters vangen

Suske en Wiske mogen mee vissen. Meer is niet nodig om een avontuur te beleven met een monster dat gered moet worden van vissers met slechte bedoelingen. 

Suske En Wiske Junior Spoken in nood!

Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel. 

Suske En Wiske Junior Ruimtekomkommers

Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens. 

Suske En Wiske Junior Eerlijk delen

Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprek ... 

Suske En Wiske Junior De Schanullekes

De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de √©chte vinden? 

Suske En Wiske Junior Schattenjacht

Schattenjacht

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken? 

Suske En Wiske Junior Het is maar een spel!

Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker. 

Suske En Wiske Junior Het is maar een spel!

Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.