Suske En Wiske Junior

Animatieserie over Suske en Wiske. Ze zijn zes jaar oud en elkaars beste vrienden! Samen met Toby, hun hond, gaan Suske en Wiske elke dag op avontuur in en rond hun huis, in de tuin, op strand of in de haven. Door hun verbeelding en fantasie worden dagelijkse gebeurtenissen fantastische en opwindende avonturen.
Suske En Wiske Junior Eerlijk delen

Eerlijk delen

Suske en Wiske verknoeien de versgebakken appeltaart van hun babysitter Katie. Nu moeten ze op zoek naar appels voor een nieuwe taart. Maar die zijn niet zo gemakkelijk te vinden in een magisch woud dat wordt bevolkt door sprek ... 

Suske En Wiske Junior De blauwe diamant

De blauwe diamant

Als Suske en Wiske op zoek gaan naar de telefoon van Kathy, belanden ze in een jungle met een oude tempel en een goed bewaakte schat. 

Suske En Wiske Junior Spoken in nood!

Spoken in nood!

Als Suske en Wiske moeten helpen bij de was, zorgt een weggewaaid laken voor een spookachtig avontuur in een middeleeuws kasteel. 

Suske En Wiske Junior De ijsjesdief

De ijsjesdief

Suske en Wiske willen niets liever dan een ijsje op een bloedhete dag, maar de ijsvoorraad is op! Dus moeten ze in de ruimte op zoek naar de snoodaard die al het ijs heeft gepikt. 

Suske En Wiske Junior Gulden griezels

Gulden griezels

Een kleine spin zorgt voor grote commotie in de klas. Suske en Wiske zijn gefascineerd door het dier en dat brengt hen aan het hof van de koning en koningin, waar de spinnen ook een belangrijke rol zullen spelen. 

Suske En Wiske Junior Het zwarte gat

Het zwarte gat

Suske en Wiske weten niet goed wat te kiezen als lunch. Misschien kan een reisje in de ruimte hun inspiratie geven. 

Suske En Wiske Junior De kratermaker

De kratermaker

Suske en Wiske verzamelen herfstbladeren op het schoolplein. En ook in de ruimte gaan ze op zoek. Al snel vinden ze iets heel zeldzaams, maar dat blijkt toch niet zo onschuldig te zijn als ze eerst dachten. 

Suske En Wiske Junior Stel je voor...

Stel je voor...

Suske en Wiske zijn zenuwachtig als ze een dansnummer moeten oefenen voor het schoolfeest. Ze leren tijdens een echte piratenrace hoe ze hun zenuwen onder controle kunnen krijgen. 

Suske En Wiske Junior Kaartlezen

Kaartlezen

Suske heeft geen zin om een boek te lezen zonder plaatjes. Gelukkig kan Wiske hem overtuigen dat je met voldoende fantasie helemaal geen plaatjes nodig hebt. 

Suske En Wiske Junior Pats! Boem! Klap!

Pats! Boem! Klap!

Suske en Wiske raken opgesloten in hun slaapkamer en gaan op zoek naar een manier om hulp te zoeken. Een boek over een verlaten pirateneiland brengt misschien inspiratie... 

Suske En Wiske Junior De boomhut

De boomhut

Suske en Wiske mogen een nachtje in hun boomhut slapen, maar in slaap komen blijkt moeilijker dan gedacht. Misschien kan een reis naar de ruimte helpen. 

Suske En Wiske Junior De Schanullekes

De Schanullekes

Wiske is droevig want ze vindt Schanulleke niet meer. Samen met Suske gaat ze op zoek in een wereld vol met Schanullekes. Hoe kunnen ze ooit de échte vinden? 

Suske En Wiske Junior Kapitein Zwarttand

Kapitein Zwarttand

Als Suske en Wiske helpen in de plaatselijke snoepwinkel, krijgen ze te maken met een piraat die dol blijkt te zijn op zoete dingen. 

Suske En Wiske Junior Spinnen

Spinnen

Als Suske en Wiske de rommel in de tuin moeten opruimen, maken ze er een obstakelrace van. Tot er heel harige obstakels blijken te zijn... 

Suske En Wiske Junior Een cadeau voor Kathy

Een cadeau voor Kathy

Het is Kathy's verjaardag en Suske en Wiske hebben geen kadootje voor haar. Hun zoektocht naar het perfecte kado brengt hen tot in ondergrondse tunnels. 

Suske En Wiske Junior Piraten

Piraten

Suske en Wiske spelen op het strand dat ze piraat zijn, op zoek naar meerminnen. Maar hun spel verandert in een echt avontuur als ze een onverwachte ontmoeting hebben. 

Suske En Wiske Junior Spookbots

Spookbots

Suske wil niet naar de tandarts en doet alsof hij ziek is. En hij speelt zijn rol héél overtuigend. 

Suske En Wiske Junior De griezelwinkel

De griezelwinkel

Suske en Wiske spelen verstoppertje in de antiekwinkel. Wat begint als een tof spelletje, verandert in een spannend avontuur als blijkt dat ze alleen overblijven in de winkel na sluitingstijd. 

Suske En Wiske Junior Een groot probleem

Een groot probleem

Suske en Wiske dromen ervan om groter te zijn, maar ze ontdekken dat dit ook grote problemen kan opleveren! 

Suske En Wiske Junior Muizikanten

Muizikanten

Suske en Wiske maken kennis met straatzanger Big Jim en zijn muizen. Voor ze het weten bevinden ze zich in een kasteel en moeten ze de muizen helpen bij hun optreden voor de koning. Een moeilijk opdracht, want de muizen zijn al ... 

Suske En Wiske Junior Ruimtepiraten

Ruimtepiraten

Als Suske en Wiske nieuwe tricks met hun skateboard leren, krijgen ze problemen met de zwaartekracht. Een probleem dat ook opduikt in de ruimte. 

Suske En Wiske Junior Belegerd

Belegerd

Suske en Wiske nemen deel aan een wedstrijd zandkasteel bouwen. Al snel bevinden ze zich in een middeleeuws kasteel dat wordt belegerd. 

Suske En Wiske Junior Een trein vol schatten

Een trein vol schatten

Suske en Wiske mogen in de speelgoedwinkel spelen met de speelgoedtrein. Die brengt hen in een ondergrondse wereld waar ze moeten afrekenen met bandieten en rovers. 

Suske En Wiske Junior Tot op het bot

Tot op het bot

Suske en Wiske gaan in hun tuin op zoek naar fossielen. Een been van hun hond Toby brengt hen in een prehistorische wereld met een hongerige dinosaurus. 

Suske En Wiske Junior Het zeemonster

Het zeemonster

Als Suske en Wiske in de haven spelen, leren ze al snel dat er overal monsters kunnen zijn. Maar die zijn niet altijd zo verschrikkelijk als ze op het eerste gezicht lijken. 

Suske En Wiske Junior Suske Hood schiet te hulp

Suske Hood schiet te hulp

Door de hevige regen mogen Suske en Wiske in de pauze niet naar buiten. Dus verzinnen ze maar een plan om uit het klaslokaal te breken. 

Suske En Wiske Junior Spoken op vakantie

Spoken op vakantie

Suske en Wiske gaan op spokenjacht in hun eigen stad. En lang hoeven ze niet te zoeken! 

Suske En Wiske Junior De koning van de jungle

De koning van de jungle

Als Suske en Wiske op school te horen krijgen dat er een wild dier ontsnapt is uit de dierentuin, gaan ze in hun fantasie op zoek naar een gigantische slang die alle dieren in het woud de stuipen op het lijf jaagt. 

Suske En Wiske Junior De regisseur

De regisseur

Suske wil een avonturenfilm maken en is op zoek naar goede verhalen. Wiske duikt in haar herinneringen om hem daarbij te helpen. 

Suske En Wiske Junior Monsters

Monsters

Het onweert en Suske en Wiske kunnen niet slapen. Het gerommel van de donder en de bliksemschichten zorgen voor enge dromen, met piraten, donkere grotten en monsters. 

Suske En Wiske Junior Schanulleke

Schanulleke

Suske is boos omdat Wiske liever met Schanulleke speelt dan met hem. Hij verwenst Wiskes popje, maar beseft hij wel hoe belangrijk zij is? Ook voor hem! 

Suske En Wiske Junior Drakendokters

Drakendokters

Suske en Wiske hebben geen zin in tuinieren en doen alsof ze ziek zijn. Al snel moeten ze zelf proberen een draak te genezen, anders worden ze opgesloten in de kelder van het kasteel. 

Suske En Wiske Junior Zwijgen is goud

Zwijgen is goud

Suske en Wiske spelen een spel waarbij je niet mag praten. Het voert hen tot in vroegere tijden waar een wijze man probeert het record te breken van de langste stilte ooit. 

Suske En Wiske Junior Muizengekte

Muizengekte

Als Suske en Wiske voor het klassenhuisdier moeten zorgen, laten ze de muis ontsnappen. Hun zoektocht brengt hen in een betoverd bos met muizen in allerlei kleuren. 

Suske En Wiske Junior Robbie de robot

Robbie de robot

Suske en Wiske dromen van een wereld waarin ze bediend worden door robots. Maar al snel worden de rollen omgedraaid. 

Suske En Wiske Junior Monsters vangen

Monsters vangen

Suske en Wiske mogen mee vissen. Meer is niet nodig om een avontuur te beleven met een monster dat gered moet worden van vissers met slechte bedoelingen. 

Suske En Wiske Junior Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Pas op voor Meneer Eekhoorn!

Suske en Wiske spelen verstoppertje. In haar schuilhoekje gaat Wiske helemaal op in haar boek over een hongerige eekhoorn. 

Suske En Wiske Junior Ruimtekomkommers

Ruimtekomkommers

Suske en Wiske zijn aan het tuinieren op school. Dat is het begin van een fantastische ruimtereis vol met gigantische groenten en groene ruimtewezens. 

Suske En Wiske Junior Het is maar een spel!

Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker. 

Suske En Wiske Junior Manneke Maan

Manneke Maan

Suske en Wiske vragen zich af hoe de kraters in de maan ontstaan. En dus gaan ze zelf maar op onderzoek naar de ruimte. 

Suske En Wiske Junior De kronkelaar

De kronkelaar

Als Suske en Wiske appels plukken in de tuin, vinden ze er een die vol zit met gaten, net zoals een planeet in de ruimte. Voor ze het weten zitten Suske en Wiske in een fantastisch ruimteavontuur vol met rare wezens. 

Suske En Wiske Junior De gouden afgod

De gouden afgod

Suske en Wiske lezen een boek over een gouden beeldje. Voor ze het weten vliegen ze boven de jungle, op zoek naar het beeldje. Alles gaat goed, tot Schanulleke wordt ontvoerd door een gemaskerde man. 

Suske En Wiske Junior Ontvoerd

Ontvoerd

Suske en Wiske hebben een zandkasteel gebouwd op het strand voor koningin Molly. Maar is dat genoeg bescherming als piraat Billy haar wil ontvoeren? 

Suske En Wiske Junior De detectives

De detectives

Suske en Wiske gaan op zoek naar de verdwenen sleutels van Tom. Hun speurtocht leidt hen naar een betoverd bos waar het eten op een mysterieuze manier verdwijnt. 

Suske En Wiske Junior Piratenrace

Piratenrace

Suske en Wiske hebben zich verslapen en doen er alles aan om niet te laat te zijn voor school. Want laatkomers worden zwaar gestraft. Ook op een piratenboot is dat zo. 

Suske En Wiske Junior Schattenjacht

Schattenjacht

Suske en Wiske vinden een schatkaart die hen naar een fantasiewereld brengt met een enorme slang in een mysterieuze grot. Vinden ze wat ze zoeken? 

Suske En Wiske Junior De verdwijntruc

De verdwijntruc

Suske en Wiske willen het geheim kennen van een magische truc waarbij een munt zomaar verdwijnt. Als blijkt dat in de ruimte ook van alles zomaar verdwijnt, gaan ze op onderzoek uit. 

Suske En Wiske Junior Klasdieren

Klasdieren

Suske en Wiske hebben in de klas een muis waar ze elk om beurt moeten voor zorgen. Maar Billy heeft daar geen zin in. Pas als de dieren baas worden over de mensen, leert hij een waardevolle les. 

Suske En Wiske Junior Beestige babysitters

Beestige babysitters

Suske en Wiske leren dat babysitten niet altijd makkelijk is. Zeker niet als je de oppas bent van de babydraak van de koning en de koningin. 

Suske En Wiske Junior In de schaduw van de boom

In de schaduw van de boom

Wiske heeft een nieuwe goocheltruc geleerd en die komt goed van pas als ze met Suske in de jungle een mysterie moet oplossen. 

Suske En Wiske Junior Het geluid van de stilte

Het geluid van de stilte

Suske en Wiske vragen zich af hoe alle dieren zouden klinken als ze zouden kunnen praten. Tot ze merken dat alle geluiden uit het bos zijn verdwenen. Hoe kunnen ze dit oplossen? 

Suske En Wiske Junior Zwart/wit

Zwart/wit

Suske en Wiske willen als verrassing voor Kathy een mooie oude fles kopen. Maar is de fles wel helemaal leeg? Of zit er een geest in? 

Suske En Wiske Junior Het is maar een spel!

Het is maar een spel!

Suske en Wiske willen nog even gamen, maar dat kan niet want het is bedtijd. In hun droom gaat het spel verder, maar het wordt steeds moeilijker.