Overspel Aflevering 4: Panama

Overspel

Iris en Willem spreken niet meer met elkaar. De situatie tussen hen wordt onhoudbaar. Pepijn – met een dubbele agenda - en Couwenberg doen Elsie een bizar voorstel. Marit krijgt last van haar geweten en spreekt nog één keer ... 

Studio PowNed Studio Powned

Studio PowNed

Een eigenzinnige kijk op het nieuws zoals u dat van PowNed gewend bent. Commentatoren: Dilan Yesilgoz en Joeri Albrecht. Gasten: Joel Voordewind, Ivo Stumpe, Paul de Waal en Dominique Weesie. Commentatoren: Dilan Yesilgoz en Jo ... 

WK Rugby Afl. 10

WK Rugby

Verslag van het wereldkampioenschap rugby. De wedstrijden worden gespeeld in dertien Engelse steden. Deelnemende landen zijn onder meer rugbygrootheden als: Australië, Zuid-Afrika, Nieuw-Zeeland en Engeland. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NPO Spirit 2015 Je i-Phone of het klooster

NPO Spirit 2015

Een paar generaties geleden waren ze er nog volop: rooms-katholieke nonnen in Amerika. Behalve in hun kloosters waren ze ook vaak op pad, en in onder andere scholen, ziekenhuizen en het maatschappelijk werk te vinden. De keuze ... 

Street Magic 9A

Street Magic

De wereldberoemde magicians Rob en Emiel reizen het land af om de jeugd te verbazen en te verrassen met hun magische acts vol humor. Het duo tovert onder andere sportvelden, klimwanden en skatebanen om in een magische spot, he ... 

Bluf Afl. 5

Bluf

Julian wordt tot Philips frustratie opgenomen in de vriendengroep. Elise werpt zich direct op hem om Mark jaloers te maken. Er komen gevoelens naar boven waar niemand op gerekend had. In de Skybox in de Amsterdam ArenA komt Tj ... 

Documentaire Antonie Kamerling Afl. 1

Documentaire Antonie Kamerling

Documentaire over Antonie Kamerling die op 6 oktober 2010 een eind aan zijn leven maakte. Journalist en programmamaker Coen Verbraak spreekt met familie, vrienden en collega's over de man die alles leek te hebben. 

Expeditie Robinson Afl. 5

Expeditie Robinson

Ryanne en Danny hebben in het geheim een plan beraamd om Sander naar het andere eiland te sturen. Maar een brief zet de hele expeditie op zijn kop en zorgt ervoor dat niemand zich meer kan verschuilen. De sfeer wordt grimmig. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5209

Goede Tijden, Slechte Tijden

Wiet reist met haar nieuwe geliefde, de excentrieke van adel afkomstige Zeger, af naar het ruige Ierland. Daar stelt hij haar op de proef en laat dan pas echt zijn ware gezicht zien. Wiet komt in een benarde en levensgevaarlijk ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Feng en Lot maken herfstsoep, Casper en Emma, Ik kan ..., Tonky, Mijn eigen boek. 

RTL Boulevard Afl. 196

RTL Boulevard

'GTST' viert haar 25-jarig bestaan. 3FM-dj's vieren hun jubileum vanaf een onbewoond eiland. Kees van Nieuwkerk is op zoek naar de ware liefde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6938

The Bold And The Beautiful

Eric voelt zich onder grote druk staan, omdat hij weet dat hij een van beide zoons moet teleurstellen. Nu hij weer in staat is om te tekenen, is Ridge ervan overtuigd dat hij de CEO zal worden. Rick gelooft er heilig in dat hij ... 

Editie NL Afl. 196

Editie NL

Help de verveelde vluchteling. Beving: een schokkende ervaring. Mama volgt je op de voet. Wandelen in de wolken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6937

The Bold And The Beautiful

Carter probeert Maya over te halen om niet langer te stoken in het huwelijk van Rick en Caroline. Als Ridge Katie over zijn laatste tekensessie met Caroline vertelt, vergeet hij een belangrijk detail te vermelden. Katie is opge ... 

Judge Judy Afl. 4142

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Sesamstraat: 10 voor... Elmo

Sesamstraat: 10 voor...

Elmo. 

Keets Vlog Afl. 159

Keets Vlog

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen. 

Draken: Rijders Van Berk Familiezaken, deel 1

Draken: Rijders Van Berk

De eilandbewoners van Berk hebben zich altijd moeten verdedigen tegen de draken, totdat Hiccup erachter komt dat ze kunnen worden getraind. Met zijn vrienden ontdekt hij de wereld op de rug van een draak. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Kleine prinses, Aditya groet de hindoe goden, De regenboog van omaatje schaap, Nora zoekt een sport, Tumblies. 

Ik Kom Bij Je Eten Cast GTST

Ik Kom Bij Je Eten

Patricia Paay en Patty Brard verzorgen de feestelijke opening van dit seizoen. Te zien is hoe zij samen met Sander Janson barbecueën met de cast van 'Goede Tijden, Slechte Tijden'. Ook neemt Patty een kijkje in het huis van ... 

Making Of Dinnershow Pandora Afl. 4

Making Of Dinnershow Pandora

Blik achter de schermen bij de bijzondere Dinnershow Pandora, het prikkelende avontuur vol passie, verleiding en spanning waarin betoverende klanken en breekbare schoonheid strijden om de aandacht. 

Koffietijd Afl. 24

Koffietijd

In verband met de 'Ouderendag' is Ans Markus te gast. Zij schreef het boek 'De Pijn Van Oud' en legt uit wat ze hiermee bedoelt. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

New Creation Church TV Afl. 131

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince het Evangelie van genade verspreidt. Talloze mensen getuigen dat de nadruk die hij legt op de genade, de goedheid en de liefde van God hun leven heeft veranderd.