Utopia Utopia - Utopia: 1 november 2015

Utopia

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 1 november 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 1 november 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Formule 1 Veronica Formule 1 Raikonen vliegt de lucht in

Formule 1

Raikonen vliegt de lucht in 

The Graham Norton Show The Graham Norton Show

The Graham Norton Show

Graham ontvangt Dame Maggie Smith, Alex Jennings, Bradley Cooper, Sienna Miller en Justin Bieber. 

PENOZA Aflevering 8 - Gedreven tot waanzin

PENOZA

De confrontatie tussen de Mexicanen en de andere bende heeft flinke gevolgen. Carmens moeder Fiep ontdekt de waarheid achter de aanslag op Carmen. Carmen gaat met Luther en Storm op zoek naar Boris. Boris is weer verdwenen, Ber ... 

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kanjers Van Goud Afl. 2

Kanjers Van Goud

De ruim duizend hectare grote Terschellinger Polder is door de ligging in de Waddenzee en het open landschap een van de meest vogelrijke polders van Nederland. Maar in de afgelopen twintig jaar is meer dan de helft van de weide ... 

Kunstuur Jan Schoonhoven

Kunstuur

Programma over beeldende kunst. Met in deze aflevering kunstenaar Jan Schoonhoven en Helen Verhoeven. Kunstuur is hét programma over beeldende kunst. Deze week Kunstuur over 

Thuis op zondag Thuis op zondag - Aflevering 7

Thuis op zondag

Geen extra informatie aanwezig.

Zwarte Tulp Onderduik

Zwarte Tulp

De prille relatie tussen Felix en Emma wordt tot het uiterste op de proef gesteld. Er wordt namelijk ontdekt dat een van de duurbetaalde zwarte tulpbollen van de Kesters waarschijnlijk al bij de overdracht is verwisseld voor ee ... 

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 9

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Alles over Wonen Alles over wonen - Aflevering 40

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 2

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij de deelnemers strijden om de felbegeerde Gouden Koffer met vijf miljoen euro. Daarnaast worden er nog meer mooie prijzen bekendgemaakt. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 44

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL 7 Darts: European Championship Afl. 2

RTL 7 Darts: European Championship

Liveverslag van dit toernooi dat wordt gehouden in de Ethias Arena in het Belgische Hasselt. Het thuispubliek kan Kim Huybrechts aanmoedigen, terwijl Nederland kan juichen voor regerend kampioen Michael van Gerwen. 

Carlo's TV Café Afl. 4

Carlo's TV Café

Alle talenten van Carlo Boszhard komen samen: de flamboyante gastheer, de betrokken interviewer, de begenadigde imitator en de hilarische showhost. Deze uitzending vormt Frans Bauer met Carlo een volwaardig gelegenheidsduo. Gas ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Autowereld Afl. 9

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Wie Opent Het Slot? Afl. 4

Wie Opent Het Slot?

Realityspelprogramma waarin vier BN'ers met hulp van familieleden onderling de strijd aangaan voor de Stichting Heppie. Het doel is de sleutel te veroveren van een sprookjesachtig gelegen vakantieslot. 

RTL Transportwereld Afl. 9

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL GP: TCR Series Thailand

RTL GP: TCR Series

Verslag van het tiende raceweekend. Voor de laatste drie races van het seizoen reizen de coureurs af naar Azië. Dit tiende raceweekend wordt gehouden in Thailand. 

Kattenoog: Het Geheim Van De Griezelclub Compilatieaflevering 4

Kattenoog: Het Geheim Van De Gri ...

De tieners Robin, Simone en Elias weten alles van heksen, vampiers en weerwolven. Al jaren heerst er in hun dorp Kattenoog een griezelmysterie. De Griezelclub moet het dorp en hun bewoners beschermen. 

RTL GP: GTC Rally Afl. 1

RTL GP: GTC Rally

Verslag van de voorlaatste ronde van het Nederlands Rallykampioenschap. De Nederlandse rallytoppers moeten in twee dagen zestien klassementsproeven rijden. Een klassieker op de rallykalender. 

Naranjina En De Kadekapers Polka

Naranjina En De Kadekapers

Naranjina is enkele jaren geleden in de haven van Rotterdam beland. Ze heeft geen idee waar ze vandaan komt en waar haar ouders zijn. Samen met haar vrienden, de kadekapers, probeert ze de dit mysterie op te lossen. 

Wonderschool Afl. 9

Wonderschool

In de handen van Wardo de Verwonderaar worden alledaagse dingen bijzonder. Hij legt wonderen uit waarbij hij voorwerpen gebruikt die iedereen in huis heeft, zodat kinderen zelf meteen aan de slag kunnen. 

RTL GP: WEC Japan

RTL GP: WEC

Verslag van de zesde ronde van WK-langeafstandsracen. Deze wordt verreden op het circuit van Fuji in Japan. Een thuisrace voor regerend kampioen Toyota, dat dit seizoen nog geen race heeft gewonnen. 

RTL GP: Clio Cup Benelux Assen

RTL GP: Clio Cup Benelux

Verslag van de seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

Lifestylexperience Afl. 36

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Supercar Challenge Assen

RTL GP: Supercar Challenge

Verslag van de Supersport- en Sport-seizoensfinale op het TT Circuit Assen. 

Medical Travel Afl. 6

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Breakfastclub Afl. 8

Breakfastclub

Zaterdagochtendtalkshow waarin Tanja Jess en Patrick Martens bekende en onbekende Nederlanders ontvangen in het heerlijke Limburg. Ze spreken hen uitgebreid over lekker, leuk en gezond leven. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Bernard, Berend leest 

De Succesfactor Afl. 10

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 1

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin ondernemers in gesprek gaan met een (voormalig) topsporter. Er wordt gekeken wat ondernemers en topsporters gemeen hebben en of een ondernemer iets kan leren van een topsportcarrière. 

Jungle Club Afl. 54

Jungle Club

Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Business-channel Afl. 10

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Dynamische reportages op locatie, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Business Class Afl. 9

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 28

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

Hour Of Power Afl. 36

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch.