112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 50

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 17 2016

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 17 juli 2016

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 17 juli 2016

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Divorce Afl. 6

Divorce

Boudewijn is hoopvol als Sophie zijn hulp inroept. David gaat in therapie met Tamar. Joris heeft een geheim dat hij angstvallig verborgen houdt voor zijn vrienden. 

Moordvrouw Afl. 3

Moordvrouw

Tijdens graafwerkzaamheden op een bouwplaats wordt een kist gevonden met daarin het lichaam van een vrouw die al jaren wordt vermist. Het lijkt erop dat ze levend is begraven. Dan duiken er op datzelfde terrein nog meer kisten op. 

Undercover in Nederland Undercover in Nederland - Aflevering 104

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

De Meldkamer De meldkamer - Aflevering 6

De Meldkamer

Geen extra informatie aanwezig.

Brabant Nieuws Brabant Nieuws

Brabant Nieuws

Het laatste nieuws uit Brabant. 

Lelijke Eendjes Afl. 5

Lelijke Eendjes

Lieke gaat op bezoek bij Hajar en Jeffrey. Hajar is een mooie, jonge vrouw die last heeft van vel-overschot. Dat is het gevolg van ernstig overgewicht tijdens haar puberteit. De jonge Jeffrey heeft last van hangende oogleden. H ... 

Aftermovie Healthy Fest Afl. 1

Aftermovie Healthy Fest

Registratie van Healthy Fest, een festival met activiteiten op het gebied van sport, food, mind en ontspanning met vrienden. Lieke van Lexmond doet verslag. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

VT Wonen vtwonen - Aflevering 9

VT Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De TV Kantine Afl. 6

De TV Kantine

Dit keer staan sprookjes centraal. Bekende Nederlanders transformeren tot de klassieke sprookjesfiguren. Zo zien we Peter R. de Vries als Peter R. Pan, waarbij Nance Coolen transformeert tot Tinkerbell. Trijntje Oosterhuis vraa ... 

Herman Gaat Ver Afl. 6

Herman Gaat Ver

Torenhoge schulden maar wel een aardig restaurantje, dat is wat Menno heeft op Ibiza. Een paar jaar geleden liet hij alles achter in Nederland om op Ibiza een restaurant over te nemen samen met een compagnon. Drie weken nadat C ... 

RTL 7 Darts: World Matchplay Afl. 2

RTL 7 Darts: World Matchplay

Verslag van de World Matchplay, dat na het WK het langst op de kalender van de PDC staat en een echte klassieker is. Het toernooi wordt elke zomer gehouden in de schitterende Empress Ballroom in Blackpool. 

RTL Transportwereld Afl. 31

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

RTL GP: GT Sprint Series Duitsland

RTL GP: GT Sprint Series

In de derde ronde rijden Audi, BMW, Mercedes en Porsche voor eigen publiek in de GT Sprint Series. De tientallen deelnemers maken op de korte versie van de Nürburgring uit wie dit keer de bokaal omhoog mag houden. 

Life Is Beautiful Afl. 5

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor kunst, duurzaamheid, interieur, beauty, wonen en gezondheid. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Totally Fit Kidz Afl. 13

Totally Fit Kidz

Kinderprogramma waarin presentatrice Ingrid Jansen en TV-kok Mathijs Vrieze het land ingaan om kinderen op een speelse wijze bewust te maken van een gezonde levensstijl. 

RTL GP: WTCC Rusland

RTL GP: WTCC

Verslag van het zesde raceweekend. Het strijdtoneel is de Russische Moscow Raceway. Lada rijdt dus een thuisrace, voor de Nederlander Tom Coronel is het verder reizen. 

Hier aan de kust Hier aan de kust - Aflevering 3

Hier aan de kust

Geen extra informatie aanwezig.

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 29

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

RTL GP: GT4 European Series Italië

RTL GP: GT4 European Series

Verslag van de eerste race van het jaar. Deze wordt verreden op het circuit van Monza in Italië. 

Lifestylexperience Afl. 5

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: TCR Series Duitsland

RTL GP: TCR Series

Het zesde raceweekend van het TCR-seizoen vindt plaats op de Motorsport Arena Oschersleben in Duitsland. 

Uitstel Van Executie Afl. 2

Uitstel Van Executie

Realityserie waarin een team van specialisten alles op alles zet om mensen te helpen die van hun hypotheekverstrekker het bericht hebben gekregen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL GP: TCR Series Oostenrijk

RTL GP: TCR Series

Het vijfde raceweekend van het TCR-seizoen vindt plaats op de Salzburgring in Oostenrijk. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL GP: TCR Series Italië

RTL GP: TCR Series

Het vierde raceweekend van het TCR-seizoen vindt plaats op het circuit van Imola, waar Ayrton Senna in 1994 verongelukte. In twee spannende races bepaalt een internationale groep coureurs wie dat weekend het sterkst is. 

De Succesfactor Afl. 1

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven besproken worden. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Op Hete Kolen Afl. 1

Op Hete Kolen

Barbecueprogramma waarin specialist Jeremy Vermolen aan alle mannen van Nederland laat zien wat barbecueën nou écht is. Jeremy maakt het tot zijn missie om elke man om te toveren tot 'king of the grill'! 

Nederland Muziekland Nederland Muziekland - Aflevering 6

Nederland Muziekland

Geen extra informatie aanwezig.

Medical Travel Afl. 1

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Het Land Van Afl. 1

Het Land Van

Er wordt een bezoek gebracht aan de mooiste en kleurrijkste tuin van Nederland. Verder worden de leukste plekjes van de historische stad Gouda bezocht en wordt Rotterdam in het klein bekeken. 

Succesvol Nederland Afl. 3

Succesvol Nederland

Informatief programma waarin Henkjan Smits en Arend Jan Boekestijn vanaf landgoed Avegoor een verscheidenheid aan onderwerpen aan bod laten komen, zoals actualiteiten, sport, politiek en het succes van entrepreneurs. 

Ondernemend Nederland Afl. 18

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland stimuleert. 

Luke Nguyen's Vietnam Afl. 9

Luke Nguyen's Vietnam

Kookprogramma waarin Luke Nguyen door Vietnam reist, op zoek naar de culinaire hoogstandjes van het land. 

Sunny Side Up Afl. 3

Sunny Side Up

Zomers informatief programma vanaf het strand van Zandvoort met spraakmakende onderwerpen, interessante gasten en artiesten. Met wekelijks aandacht voor je relatie in 'Update je Liefdesleven'. 

Bright TV Afl. 5

Bright TV

Een reportage over technologie als verlengstuk van het lichaam, zoals robothanden en exoskeletten. Met een man die dankzij zo'n robotpak weer kan lopen. Verder een grote luistertest van acht draadloze koptelefoons. 

Hour Of Power Afl. 37

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 21

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Love Child Aflevering 6

Love Child

Joan doet er alles aan om Jim met de voogdij te helpen, maar ze zet hierdoor haar carrière op het spel. Viv maakt zich zorgen wanneer ze ziet dat Annie en Chris steeds nader tot elkaar komen. Viv maakt zich zorgen wanneer ze z ... 

Maya de bij Klankspel in de weide

Maya de bij

Flip wil zijn viool laten repareren bij Stragilarius, een oude instrumentenmaker. Hij maakt snaren van draden van Thekla, die daar een zalfje voor krijgt. Maar door het laatste zalfje heeft ze jeuk. Flip breekt een snaar van zi ... 

De speelgoeddokter De blauwe vlekkenziekte

De speelgoeddokter

Doc vertelt Glo-Bo en de anderen over bacillen als Bibber blauwe vlekken krijgt. Doc vertelt Glo-Bo en de anderen over bacillen als Bibber blauwe vlekken krijgt. 

Het Molletje Het molletje en de lolly

Het Molletje

Animatieserie over een klein molletje dat allerlei avonturen beleeft. 

Het Molletje Het molletje en de egel

Het Molletje

Animatieserie over een klein molletje dat allerlei avonturen beleeft. 

Masha's sprookjes Bijlenpap

Masha's sprookjes

Masha vertelt het verhaal van de heks die mensen opeet. Masha vertelt het verhaal van de heks die mensen opeet. 

Pingu Pingu bij de dokter

Pingu

Klei-animatieserie over de kleine pinguïn Pingu.