RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

112 Noodoproep: De Echte Verhalen Afl. 6

112 Noodoproep: De Echte Verhalen

Realityprogramma waarin noodsituaties zoals ongelukken, overvallen, branden, mishandelingen en gevallen van zinloos geweld worden gereconstrueerd. 

Katwalk Afl. 2

Katwalk

Lifestyleprogramma over de wereld van fashion, beauty en entertainment. Presentatrice Bibi Breijman en fashionista Lizzy van der Ligt nemen een kijkje achter de schermen van glitter & glamour en de entertainmentwereld. 

Bestemming ... Afl. 4

Bestemming ...

Nicolette van Dam weet haar bestemming: Mexico. Maar onderweg wordt pas duidelijk voor welk goed doel ze op pad gaat: UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de VN. Deze organisatie helpt vluchtelingen over de hele wereld. Nicol ... 

Reportage Reportage - Reportage: 23 oktober 2016

Reportage

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 23 oktober 2016

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 23 oktober 2016

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 23 oktober 2016

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Heel Holland Bakt Finale

Heel Holland Bakt

Wie wordt de winnaar van 2016? Net als anders starten de bakkers met de signatuuropdracht. De kandidaten kunnen zich helemaal uitleven maar moeten wel goed op de tijd letten. De laatste technische opdracht van dit seizoen luid ... 

Blindspot Blindspot Blindspot

Blindspot

Tellers team doet onderzoek naar een ex-soldaat, die mensen vermoordt terwijl hij zelf dood hoort te zijn. Jane gaat op zoek naar antwoorden na het zien van Oscar. 

Centraal Medisch Centrum Afl. 4

Centraal Medisch Centrum

Cleo ziet haar vader weer voor het eerst in vijftien jaar. Ze heeft veel vragen voor hem. Ondertussen komt ze erachter dat er niets klopt van de boekhouding van het CMC. Ze doet navraag bij haar collega's. 

Undercover in Nederland Undercover in Nederland - Aflevering 125

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Blindspot Blindspot Blindspot

Blindspot

Jane kampt met een reeks onthullingen over haar tatoeages en worstelt met de vraag of Oscar te vertrouwen is. Ondertussen leidt een tatoeage het team naar een schokkende ontdekking in de Zwarte Zee. 

Wegmisbruikers Wegmisbruikers - Aflevering 359

Wegmisbruikers

Geen extra informatie aanwezig.

Close Up Peter Lindbergh

Close Up

Hij is de enige Duitser die behoort tot een select gezelschap van internationale topfotografen dat trendsettend is op het gebied van mode en reclame, fotograaf Peter Lindbergh. Lindberg vestigde zijn naam met iconische foto†... 

Postcode Loterij Miljoenenjacht Afl. 4

Postcode Loterij Miljoenenjacht

Spannend spelprogramma waarbij 500 deelnemers strijden om een plek in het beroemde Gouden Koffertjesspel waar een hoofdprijs te verdienen is van 5 miljoen euro. 

Tsjek Tsjek fan 23 oktober 2016 17:35

Tsjek

TSJEK YNFO Alle wiken bringt Raynaud Ritsma de boppeboubern fan de basisskoallen yn Fryslân op 

vtwonen vtwonen - Aflevering 8

vtwonen

Geen extra informatie aanwezig.

De Grote Verbouwing De Grote Verbouwing De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Mensen die een groot bouwproject zijn begonnen om hun huis in een geheel nieuwe stijl te veranderen, worden met de camera gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden hierbij vastgelegd. 

Klaas Kan Alles Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof?

Klaas Kan Alles

Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder zuurstof? Verder gaat Klaas een duel aan met dieren-portrettekenaar Renate Verhagen. En is Klaas is voor één dagje boomhuttenbouwer. Kan Klaas 150 meter onderwater zwemmen zonder ... 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 43

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Carlo's TV Café Afl. 2

Carlo's TV Café

Carlo runt deze week samen met Angela Groothuizen het TV Café. Ze besteden aandacht aan het nieuwe seizoen van 'The voice', ontvangen Buddy Vedder en de finalisten van 'Holland's Next Top Model' komen het caféspel spelen. De ... 

RTL Autowereld Afl. 8

RTL Autowereld

Informatief programma met het laatste autonieuws, de snelste sportwagens, exclusieve klassiekers en bijzondere reportages. De ultieme autobeleving. 

Drukte in de dierentuin Drukte in de Dierentuin - Aflevering 14 DIDD

Drukte in de dierentuin

Geen extra informatie aanwezig.

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 8

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

RTL GP: World Rally Championship Spanje

RTL GP: World Rally Championship

Verslag van dit evenement waarbij de coureurs in een race tegen de klok met een noodgang over smalle paden en verschillende ondergronden razen. 

Nederland Heeft Het! Afl. 8

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft 

Hou 't Schoon Afl. 8

Hou 't Schoon

Spelshow waarin kinderen in twee teams de strijd met elkaar aangaan. Ze doen spelletjes, rennen over een stormbaan en maken opdrachten over het scheiden van afval. Het beste team wint een BBQ-feest voor de hele buurt. 

RTL GP: WEC Japan

RTL GP: WEC

Verslag van de race op de Fuji Speedway, zes uur van Fuji. Deze staat voor de vierde keer op de kalender van het World Endurance Championship. De eerste twee edities werden gewonnen door Audi, terwijl vorig jaar Porsche het bes ... 

RTL GP: Supercar Challenge Inside

RTL GP: Supercar Challenge

Een blik achter de schermen bij de Supercar Challenge, de grootste autoraceklasse van de Benelux voor GT's en toerwagens met interviews en reportages. 

Lifestylexperience Afl. 9

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: Dakar Crashes Afl. 1

RTL GP: Dakar Crashes

Special waarin de mooiste Dakar-crashes van de afgelopen jaren zijn opgenomen.Veel deelnemers halen het eind van de race niet zonder kleerscheuren. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 9

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

De Succesfactor Afl. 9

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven worden besproken. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Doe Maar Duurzaam! Afl. 9

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties binnen de duurzaamheidsbranche. Dit kan variëren van energie tot duurzaam ondernemen en van milieu tot duurzame bouw. 

Jungle Club Afl. 16

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Life Is Beautiful Afl. 11

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor: beauty, figuur, trends, voeding, interieur, fashion, wonen, vakanties, vervoer, gezondheid en energie. 

Ondernemend Nederland Afl. 9

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

Bob de Bouwer Scoops huishaai

Bob de Bouwer

Er komt een Tijgerhaai naar het aquarium. Bob bouwt een mooi bassin. Wie gaat de haai ophalen? Er komt een Tijgerhaai naar het aquarium. Bob bouwt een mooi bassin. Wie gaat de haai ophalen? 

Joe & Jack Vermiste sokken

Joe & Jack

De moeder van Joe merkt op dat er sokken kwijtraken in het huis. Detectives Joe en Jack gaan op onderzoek uit. De moeder van Joe merkt op dat er sokken kwijtraken in het huis. Detectives Joe en Jack gaan op onderzoek uit. 

Pingu Pingu en de naaimachine

Pingu

Klei-animatieserie over de kleine pinguïn Pingu. 

Sarah en Eend Maanverf

Sarah en Eend

Sarah en Eend zijn in het museum. Ze komen Maan tegen, die zegt dat hij vroeger ook heeft geschilderd, maar ermee gestopt is omdat hij vond dat hij het niet goed genoeg kon. Sarah en Eend zijn in het museum, waar ze schilderije ... 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Ajouad en Hidde gaan droneracen, Diederik gaat limonade drinken met een meterslang rietje, en Tess en Lara gaan naar minister Bussemaker en de krant. Ajouad en Hidde gaan droneracen, Diederik gaat limonade drinken met een meter ... 

Zappbios De zes zwanen

Zappbios

Op haar achttiende verjaardag ontdekt Constanze dat ze zes broers heeft, die bij haar geboorte in witte zwanen zijn veranderd. Constanze is de enige die de betovering kan verbreken. Sprookje. Op haar achttiende verjaardag ontde ... 

De avonturen van Barbapapa Neushoorn

De avonturen van Barbapapa

Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen. 

Bob de Bouwer Muzikaal speelparadijs

Bob de Bouwer

Joris opent een grote speelgoedwinkel en voor de opening heeft hij een groots festijn bedacht. Joris opent een grote speelgoedwinkel en voor de opening heeft hij een groots festijn bedacht. 

Timmy tijd Timmy's ei

Timmy tijd

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 

Sarah en Eend Brood bezorgen

Sarah en Eend

De bakker heeft het heel erg druk en daarom biedt Sarah aan het brood voor hem te bezorgen. Maar als ze de broodmand opendoet, blijkt dat Eend al het brood heeft opgegeten. De bakker heeft het heel erg druk en daarom biedt Sara ... 

Tip de muis Goede manieren zijn stom!

Tip de muis

Tip vindt goede manieren en beleefd zijn maar niets. Totdat hij erachter komt dat beleefd zijn soms best handig kan zijn. Tip vindt goede manieren en beleefd zijn maar niets. Totdat hij erachter komt dat beleefd zijn soms best ... 

Calimero Klaar voor de start!

Calimero

Nieuwe avonturen van het kleine zwarte kippenkuiken, met op zijn kop een halve eierdop. 

Shauns boerderij bloopers Zeldzame zebra-eendjes

Shauns boerderij bloopers

Animatieserie over het slimme schaapje Shaun, dat allerlei avonturen beleeft op de boerderij. 

Joe & Jack Fladdertveel

Joe & Jack

Joe en Jack vinden een babyvogeltje en besluiten om zich over hem te ontfermen. Joe en Jack vinden een babyvogeltje en besluiten om zich over hem te ontfermen.