Karin Bloemen: Diva's van Carré

Speciaal voor het jubilerende Theater Carré schrijft Neerlands diva van deze tijd, La Bloemen, een speciale voorstelling voor alle Diva 

De Nieuwe Wildernis De nieuwe wildernis: Overleven

De Nieuwe Wildernis

In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. Eerst is er nog de bronsttijd; edelherten gaan gevechten aan om de vrouwtjes. Daarna breekt het uur van de waarheid aan. Het wordt winter. In de Oostvaardersplassen wordt het kouder. ... 

Frozen Planet in Concert Frozen Planet in Concert

Frozen Planet in Concert

Frozen Planet in Concert brengt de beelden van de gelijknamige BBC natuurdocumentaire tot leven. Het concert wordt begeleid door het Gelders Orkest onder leiding van componist en dirigent George Fenton. Tijdens Frozen Planet i ... 

Recht uit het Hart Recht uit het hart

Recht uit het Hart

Anita ontmoet twee mensen die een zeer ingrijpende gebeurtenis meemaakten en zich daarom nieuwe doelen moeten stellen in het leven. Inspirerende verhalen verteld door moedige en bijzondere mensen. 

Het Klokhuis Compilatie reportage

Het Klokhuis

Speciale uitzending in verband met het 25-jarig jubileum. Via internet hebben kijkers gestemd op hun favoriete Klokhuisfragmenten. Vandaag: de spannendste reportages. Speciale uitzending in verband met het 25-jarig jubileum. Vi ... 

NOS De passie van prins William NOS De Passie van prins William

NOS De passie van prins William

Geen omschrijving. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Pawn Stars

Pawn Stars

Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen als een samurai-zw ... 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Geen extra informatie aanwezig.

My Big Fat Gypsy Christmas Afl. 1

My Big Fat Gypsy Christmas

Kerstspecial waarin diverse zigeunerfamilies worden gevolgd tijdens de kerstviering. Hoe en waar het ook wordt gevierd, deze samenkomsten betekenen altijd weer een hoop spektakel en drama. 

Gordon Ramsay's Christmas Cookalong

Gordon Ramsay's Christmas Cookalong

Kerstmis is een bijzonder feest waarop vrienden en familie samenkomen voor gezelligheid en lekker eten. Met dit laatste komt het vandaag helemaal goed, want je kunt real time mee koken met topkok Gordon Ramsay. Hij begeleidt je ... 

Poh's Kitchen

Poh's Kitchen

Poh Ling Yeow, bekend van MasterChef Australië, reist naar een bepaalde regio en ontmoet daar Food Producers en chef-koks. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 4828

Goede Tijden, Slechte Tijden

Sjoerd en Wiet geven een kerstconcert op het plein. Eenzame Anton probeert Julia te strikken om kerst toch op een gezellige manier door te brengen. Rik krijgt in de gevangenis een kerstverrassing. Nadat Lucas Menno heeft ontlop ... 

Benidorm Bastards Benidorm Bastards België \

Benidorm Bastards

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laDagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps.aatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor meer nieuws kunt u ook terecht op onze tab ... 

NOS Kersttoespraak Koning Willem-Alexander Kersttoespraak koning Willem-Alexander

NOS Kersttoespraak Koning Willem ...

Koning Willem-Alexander spreekt voor het eerst zijn jaarlijkse kerstboodschap uit vanuit zijn woonhuis Eikenhorst. Koning Willem-Alexander spreekt voor het eerst zijn jaarlijkse kerstboodschap uit vanuit zijn woonhuis Eikenhors ... 

Kerst Wijze woorden van Antoine Bodar

Kerst

Wijze woorden van Antoine Bodar vanuit Rome en Spello. Dit jaar nemen Antoine Bodar en Leo Fijen u mee naar Spello, een klein dorp in Umbrië (Italië). 

RTL Boulevard Afl. 257

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Extreme Bruiden Afl. 6

Extreme Bruiden

Amerikaanse realityserie waarin een aantal echtparen in spe tijdens de voorbereidingen en de huwelijksdag op de voet worden gevolgd. De huwelijksdag behoort de mooiste dag van hun leven te zijn. 

Editie NL Afl. 257

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6083

The Bold And The Beautiful

Ridge heeft het gevoel dat hij ontrouw is geweest. Taylor vertelt Ridge over haar fantasieën over hem. James praat met Brooke over haar schuldgevoelens die zijn ontstaan door de gebeurtenis op het eiland. Hope en Liam overle ... 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Het Zandkasteel Kerstmis

Het Zandkasteel

Koning Koos dekt de tafel voor kerstmis. Sassa heeft een zelfgemaakte ketting om. Dat wil Toto ook, maar de kralen zijn op. Daarna zijn Sassa en Toto kerstballen. Koning Koos is de kerstboom. www.jeugd.ntr.nl/zandkasteel Koning ... 

Eucharistieviering Ierland

Eucharistieviering

Op het hoogfeest van Kerstmis vanuit Ierland. 

4Me Afl. 9

4Me

Lifestyleprogramma waarin gezondheid en alles wat daarmee te maken heeft centraal staat. Daarnaast bezoeken de presentatoren bijzondere plaatsen in Nederland. 

Gordon's Ultimate Cookery Course Afl. 6

Gordon's Ultimate Cookery Course

Kookprogramma waarin chef-kok Gordon Ramsay essentiële wetenswaardigheden voor de moderne kok behandelt. 

Kerkdienst vanuit... Kerstviering in Doorn

Kerkdienst vanuit...

Geen omschrijving. 

The Dr. Oz Show You are not alone: What's living under your roof

The Dr. Oz Show

Dr. Oz en Billy Bretherton onthullen de top vier van ongedierte dat je huis kan binnendringen. Daarnaast is er een tanorexia-interventie met Dr. Arthur Perry. Ten slotte vertelt Dr. Oz hoe je stressbestendig wordt. 

David Maasbach

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit de tv-studio in Den Haag. Kerstspecial met David Maasbach, family & friends. 

Aya Blindemannetje

Aya

Aya is een knalgeel wezentje dat uit de ruimte neerdwarrelt in de tuin van Belle en Otto. Hij begrijpt uiteraard niets van onze wereld en het verkeer hier. 

Kerkdienst vanuit... Kerst met Sela

Kerkdienst vanuit...

Kerst met Sela 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Sesamstraat Eten

Sesamstraat

Lot en Ieniemienie zitten al klaar om te gaan eten en Tommie blijft maar rondjes rijden om de tafel op zijn fantasiemotor. Grover werkt in de tuin en weet niet wat planten graag eten. Lot en Ieniemienie zitten al klaar om te ga ... 

Kabouter Plop Kerstboom

Kabouter Plop

Vandaag is het Kerstmis in het kabouterdorp. Ook de kabouters willen een kerstboom versieren, maar de boom valt steeds om. Hoe gaan de kabouters dit oplossen? 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 1

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Koffietijd Afl. 88

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Hour Of Power Afl. 44

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

De Nachtzoen Lucille Werner

De Nachtzoen

In deze aflevering Lucille Werner. We kennen haar van Lingo, en van de Missverkiezing. Ze zet zich in voor mensen met een handicap. Want ze weet als geen ander waar ze het over heeft. Deze nachtzoen krijgen we van: Lucille Werner.