De wekelijkse Lottotrekking

De wekelijkse Lottotrekking

Trekking van de winnende getallen van de Lotto, met iedere week kans op één miljoen euro en de Lotto Jackpot. 

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Geen extra informatie aanwezig.

All You Need Is Love NOS 200 Jaar Koninkrijk: Koninkrijksconcert

All You Need Is Love

De openingsdag van de viering van 200 jaar Koninkrijk wordt afgesloten met het Koninkrijksconcert 2013 in het Scheveningse Circustheater, met een keur aan artiesten en in aanwezigheid van de koninklijke familie. 

Downton Abbey Downton Abbey

Downton Abbey

Mary en Tom hebben een belangrijke zakelijke bespreking in Londen. Als Rose dit hoort wil ze heel graag mee ! Mary en Tom hebben een belangrijke zakelijke bespreking in Londen. Als Rose dit hoort wil ze heel graag mee ! Ze besl ... 

Blauw Bloed Viering 200 jaar Koninkrijk

Blauw Bloed

Een verslag van de festiviteiten rond het 200-jarig bestaan van ons koninkrijk en modekenner Cécile Narinx over de kleurrijke outfits die koningin Máxima droeg tijdens het bezoek aan het Caribisch gebied. De uitzending van Bl ... 

Hardcore Pawn

Hardcore Pawn

Een kijkje achter de schermen in het familiebedrijf van Les Gold in Detroit, waarin hij met zijn vrouw en kinderen werkt. De familie wordt dagelijks geconfronteerd met zakelijke transacties en koopt de meest vreemde spullen in ... 

Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Humoristisch programma met de leukste homevideo's uit binnen- en buitenland. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

American Pickers

American Pickers

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De Grote Verbouwing

De Grote Verbouwing

Realityprogramma waarin mensen die een groot bouwproject zijn begonnen, om hun huis een geheel nieuwe stijl te geven, worden gevolgd. Alle successen en tegenslagen worden vastgelegd. 

Kunstuur Kunstuur

Kunstuur

Deze week in museumgasten stylist Bastiaan van Schaik en zangeres Eva Simons, met de Gouden Piramide een bezoek aan Rotterdam en de bekendmaking van de winnaar. Ook aandacht voor de fotograaf Eddo Hatmann. Deze week in museumga ... 

Csi: Miami Body count

Csi: Miami

Een gevangene wordt tijdens het luchten doodgestoken. Als Horatio ter plekke komt, verschijnt er een helikopter boven het complex en weten drie levensgevaarlijke gevangenen te ontkomen. 

Volgende Week Afl. 7

Volgende Week

Satirisch nieuwsprogramma waarin cabaretiers Carolien Borgers, Richard Groenendijk, Viggo Waas en Peter Heerschop met veel fantasie, overtuiging en humor zich buigen over het nieuws dat komen gaat. 

Csi: Miami Freaks and tweaks

Csi: Miami

Een vliegtuig verongelukt in de bergen. Horatio moet de toedracht van de noodlottige vlucht achterhalen en komt tijdens zijn onderzoek een vrouw tegen die meer van het ongeluk af lijkt te weten. 

Verliefd op Ibiza Verliefd op Ibiza: Aflevering 6 (1/5)

Verliefd op Ibiza

Verliefd op Ibiza: Aflevering 6 (1/5) 

All You Need Is Love NOS 200 Jaar Koninkrijk: Viering Ridderzaal

All You Need Is Love

De viering van 200 jaar Koninkrijk wordt officieel geopend met een bijeenkomst voor genodigden in de Ridderzaal, in het bijzijn van het koninklijk paar en prinses Beatrix. 

Crime Scene Investigation Chaos theory

Crime Scene Investigation

Het hele team moet de verdwijning op een lokale universiteit onderzoeken. 

Holland's Got Talent Afl. 6

Holland's Got Talent

Talentshow waarbij gezocht wordt naar verborgen talent. De kandidaten showen hun acts aan het deskundige jurytrio, dat bestaat uit Chantal Janzen, Gordon en Dan Karaty. 

RTL 7 Darts: Players Championship Finals Afl. 2

RTL 7 Darts: Players Championshi ...

Geen extra informatie aanwezig.

Crime Scene Investigation Burked

Crime Scene Investigation

Grissom en zijn team moeten de dood van een drugsverslaafde onderzoeken. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Campinglife Afl. 1

Campinglife

Gigi Ravelli is dit seizoen de enthousiaste reispartner van Sander. Gigi gaat met enkele kinderen van de camping op speurtocht om te ontdekken wat voor culinair lekkers de streek rond de camping te bieden heeft. Daarvan bereide ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 15

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarbij niet alleen de mouwen worden opgestroopt, maar ook ontwerpen van bekende stylisten en de laatste trends worden bekeken. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

All You Need Is Love NOS 200 Jaar Koninkrijk: Landing Willem I

All You Need Is Love

Live verslag van de start van de viering van 200 jaar Koninkrijk. De viering begint met het naspelen van de historische landing van prins Willem Frederik, de latere Koning Willem I, op het strand van Scheveningen. Live verslag ... 

House Vision Afl. 48

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Glee Comeback

Glee

Will en Emma krijgen te horen dat Sue haar verlies slecht opneemt. Intussen probeert Rachel populairder te worden op school en start Sam een eigen band. 

Close Up Designer Eileen Gray

Close Up

Designer en architect Eileen Gray geldt als een van de grote vernieuwers van de jaren 

Films & Sterren Afl. 12

Films & Sterren

Entertainmentprogramma waarin een overzicht wordt gegeven van de nieuwste films in de bioscoop en op dvd. 

Style By Jury Afl. 102

Style By Jury

Canadees make-overprogramma, waarin een team van experts mensen helpt een goede eerste indruk te maken. Gedurende zeven dagen transformeren de deskundigen de deelneemster van ruwe diamant tot stralend middelpunt. 

Tulpenrallye Afl. 3

Tulpenrallye

Verslag van de 60ste editie van Nederlands oudste, grootste en bekendste evenement voor klassieke auto's, de International Historic Tulpenrallye. Diverse deelnemers worden tijdens hun race gevolgd. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 12

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter Afl. 10

Helden Van 7: Dog The Bounty Hunter

Realityprogramma waarin Dog Chapman en zijn familie alles op alles zetten om criminelen zo snel mogelijk achter de tralies te krijgen. 

Afas Tennis Classics Afl. 1

Afas Tennis Classics

Voor de elfde maal spelen de beste tennissers van weleer tijdens de AFAS Tennis Classics. Van 4 tot 7 oktober zal er worden gespeeld in Omnisport Apeldoorn. 

Green-kids Compilatie - Afl. 9

Green-kids

Educatief programma waarin de interesse voor de natuur wordt gewekt bij kinderen thuis en op school. Hierbij staan kijken, doen en beleven in het Nederlandse landschap centraal. 

Lifestylexperience Afl. 13

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan spannende, innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Mooier Leven Afl. 8

Mooier Leven

Realityprogramma waarin acht vrouwen worden gevolgd die een cosmetische ingreep ondergaan. Ze hebben uiteenlopende beweegredenen om iets te veranderen aan hun lijf. 

Sesamstraat Kapot

Sesamstraat

Lot laat een schaal met eten vallen en Tommie en Ieniemienie denken dat ze haar voet gebroken heeft. Koekiemonster maakt een schilderij van een koekje. Arjan leest een verhaal voor over Kip en Pim. Lot laat een schaal met eten ... 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 10

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

Ernst & Bobbie: De Grote Sinterklaasshow Afl. 1

Ernst & Bobbie: De Grote Sinterk ...

Ernst en Bobbie verwelkomen in hun eigen Sinterklaasshow de Sint en zijn Pieten. Tijdens deze show beleven de beide helden weer een spannend avontuur. 

Team Hot Wheels Afl. 3

Team Hot Wheels

Beleef de spectaculaire stunts die de verschillende teams ontwikkelen. Ieder team heeft zijn eigen specialiteiten. Zie hoe een stunt wordt verzonnen, uitgevoerd en geperfectioneerd. 

Koffietijd Afl. 14

Koffietijd

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur.