COJONES Cojones Spitbattle

COJONES

In de Spitbattle van het Jaar zet Cojones de grote spelers van 2015 tegen elkaar in de ring. De mooiste dag van het cabaretjaar: 31 december! In de Spitbattle van het Jaar zet Cojones de grote spelers van 2015 tegen elkaar in ... 

Ik Hou Van Holland Bloopers

Ik Hou Van Holland

Speciale aflevering met daarin de hoogtepunten en bloopers van het afgelopen jaar. 

Het Nationale Vuurwerk Afl. 1

Het Nationale Vuurwerk

Liveregistratie van het Nationale Vuurwerk vanaf de Erasmusbrug in Rotterdam. 

Show Shownieuws - Shownieuws - Vroege Editie: 31 december 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Focus Focus: Alles over vet

Focus

Documentaire die kijkt naar het effect van een drastisch dieet dat een groep gezondheidsmedewerkers volgt en laat zien dat een dieet met weinig vet slecht is voor gezonde mensen. Vet staat bekend als publieksvijand nummer één ... 

Het Beste Van RTL 5 Afl. 1

Het Beste Van RTL 5

De kijker kan aangeven welke waanzinnige fragmenten van het afgelopen jaar uit onder andere 'Adam zkt. Eva', De Roelvinkjes', 'Kerels Met Een Kleintje' of 'Expeditie Robinson' nog een keer de revue moeten passeren. 

Ik Hou Van Holland Oud & Nieuw

Ik Hou Van Holland

Terugblik op het afgelopen jaar met daarin hilarische en ontroerende fragmenten. De muziek en de spellen staan ook in het teken van 2015. En er zijn speciale optredens die nog een verrassing zijn voor onze gasten. Team Jeroen: ... 

Achter Gesloten Deuren Achter Gesloten Deuren - 5. Oneerlijke concurrentie

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

Foute Vrienden Compilatie 2015

Foute Vrienden

Welke fragmenten uit het humoristische programma 'Foute Vrienden' waren het afgelopen seizoen zo leuk, dat ze nog een keer moeten worden uitgezonden? De keuze is aan de kijker. 

Voetbal Inside Afl. 39

Voetbal Inside

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen op de voetbalvelden. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5274

Goede Tijden, Slechte Tijden

Anna heeft een zware taak: het oud-en-nieuwfeest in Boks. Lucas en Pelle zwaaien lachend met pistolen, beroven een bank en kunnen daarna op vakantie. Rover gaat voortvarend met zijn goede voornemens aan de slag: op slag van mid ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Bouwval Gezocht (UK) Afl. 6

Bouwval Gezocht (UK)

Brits woonprogramma waarin kandidaten aan de slag gaan met een huis dat veel aan waarde kan winnen. Met een minimale geldinjectie moet een maximale waardestijging worden gerealiseerd. 

RTL Boulevard Afl. 261

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7068

The Bold And The Beautiful

Brooke en Eric proberen Ridge ervan te weerhouden om ontslag bij Forrester Creations te nemen. Nicole en Carter verschillen van mening over of Maya Rick wel of niet de waarheid moet vertellen. Maya wil niet dat Rick haar te vee ... 

Editie NL Afl. 261

Editie NL

Met in deze uitzending: -Bad Brabant. -Oorverdovend nieuwjaar. -Fris het nieuwe jaar in. -Heb jij alles gezien in 2015? 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7067

The Bold And The Beautiful

Rick gaat naar zijn juwelier om de meest perfecte verlovingsring voor Maya uit te zoeken. Ridge is zwaar gefrustreerd na zijn ruzie met Rick en zegt tegen Eric dat hij het niet veel langer volhoudt om onder Rick te werken. Hij ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Hier slaap ik, Kleine prinses, Mijn broer en ik, Zandworm en trein, Micha de toetsentovenaar. 

Judge Judy Afl. 4210

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Keets Vlog Afl. 224

Keets Vlog

Keet! geeft een kijkje in haar dagelijkse leven. Zo laat ze zien wat er achter de schermen gebeurt bij de film waarin ze speelt, hoe ze haar muziek maakt, leert ze de kijkers dansen en geeft ze tips tegen podiumzenuwen. 

Spoorloos Heeft mijn vader die brief gekregen?

Spoorloos

Daniël weet niet veel over zijn vader. Als zijn moeder in 2009 ernstig ziek is, durft hij hem niet meer ter sprake te brengen. Daniëls moeder Anne ontmoet in 1985 in Scheveningen de Franse schipper Philip, wiens schip voor re ... 

Deze Kerst Is Het Raak Afl. 13

Deze Kerst Is Het Raak

In aanloop naar kerst en oudejaarsavond zorgen de meiden van Raak! voor kerstsfeer, kerstpret en gezelligheid. Ze bedenken keer op keer iets leuks dat de kinderen tijdens de kerstvakantie thuis ook kunnen ondernemen. 

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw (USA) Afl. 3

Jouw Vrouw, Mijn Vrouw (USA)

Amerikaans realityprogramma waarin vrouwen van verschillende gezinnen voor twee weken van echtgenoot, kinderen en huishouden wisselen. 

Sesamstraat Sport/Bewegen

Sesamstraat

Ieniemienie helpt Lot. Ze hebben veel spullen nodig voor een spel. Heel veel! 

Koffietijd Afl. 89

Koffietijd

Op de laatste dag van 2015 wordt teruggeblikt op het afgelopen jaar met verslaggevers Koos van Plateringen, Pepijn Crone en Maino Remmers. 

BVK-Club Afl. 9

BVK-Club

De B.V.K. Club is een groep van vijf kids die kijkersvragen beantwoorden op het gebied van Verkeer en Geld. Het antwoord op de vraag vinden ze door experimenten uit te voeren en verschillende experts te interviewen. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

New Creation Church TV Afl. 196

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince het Evangelie van genade verspreidt. Talloze mensen getuigen dat de nadruk die hij legt op de genade, de goedheid en de liefde van God hun leven heeft veranderd.