Jungle Book

Mowgli en Lali vinden een gouden halsketting in de rivier. Mowgli vindt het heerlijk om ermee te pronken maar krijgt ruzie met Lali, omdat zij er ook mee wil spelen. Andere dieren zijn ook weg van het juweel en de apen stelen het ding van Lali. Als Mowgli en Lali de ketting terug weten te krijgen gooien ze hem weg, omdat hij toch enkel voor ruzie zorgt.
Jungle Book Darzi's watervalredding

Darzi's watervalredding

Mowgli en Lali zijn aan het spelen, maar dan krijgt Shere Khan ze in de gaten. Mowgli stelt voor om terug te gaan, maar Lali wil nog spelen. Ze gaan naar de waterval, maar komen daar vast te zitten omdat Shere Khan ze gevolgd i ... 

Jungle Book Een echte wolf

Een echte wolf

Phaona heeft Mowgli erin geluisd en nu moet Mowgli bewijzen dat hij een echte wolf is. 

Jungle Book Tandpijn

Tandpijn

Mowgli ondergaat de gevaarlijke Mistvallei-test om te laten zien dat hij een waardig lid is van de wolvenroedel. Het is een moeilijke test! 

Jungle Book Klein is fijn

Klein is fijn

Darzee, het kleine vogeltje, wil net zo stoer en sterk zijn als de andere grote vogels. Helaas hebben zij niet zoveel vertrouwen in haar. Mowgli, Baloe en Bagheera nemen haar mee op avontuur en gelukkig maar! Al gauw hebben ze ... 

Jungle Book Mowgli de artiest

Mowgli de artiest

Mowgli maakt grote indruk op de andere dieren in de jungle wanneer hij zijn net geleerde schilderkunsten laat zien. Wanneer hij een klein aapje helpt te ontsnappen, komt hij vast te zitten. 

Jungle Book De dag van de schaduw

De dag van de schaduw

Bagheera is vermist en ondertussen wordt het mensendorp door een panterachtig dier aangevallen. Wat is er toch aan de hand? 

Jungle Book De verkeerde partner

De verkeerde partner

De gemene en gevaarlijke zwarte panter Kala is terug in de jungle en hij is op zoek naar Mowgli. Als dat maar goed gaat. 

Jungle Book Apenstreken

Apenstreken

Mowgli daagt Phaona uit om te laten zien wie het dapperst is. Maar door de apenstreken van Mani is dat een moeilijke opgave. 

Jungle Book Twee voor de prijs van een

Twee voor de prijs van een

Phaona klaagt bij de wolvenroedel over Mowgli. Hij komt volgens Phaona veel te dicht bij het mensendorp en dat is gevaarlijk! 

Jungle Book Toch 'n mens

Toch 'n mens

Wanneer Mowgli wordt aangevallen door Tabaqui, schiet Rikki-Tikki-Tavi hem te hulp. De dieren plagen Mowgli omdat hij niet dapper genoeg is. 

Jungle Book Het rivierblad

Het rivierblad

Mowgli heeft een spiegel gevonden die door een mens verloren is. Door de weerspiegeling van de spiegel denkt Tabaqui dat er nog meer mensenkinderen in de jungle zijn. 

Jungle Book De rode krokodil

De rode krokodil

Mowgli vindt een babykrokodil, maar hij moet naar de les van Baloo en die vindt dat hij de krokodil terug moet brengen. Dat probeert Mowgli, maar de krokodil wil niet meer bij hem weg. 's Middags heeft hij echter weer les, en d ... 

Jungle Book Koning Kaa

Koning Kaa

Kaa hypnotiseert zichzelf en denkt vervolgens dat hij de koning van de apen is. Hij draagt ze op hem vers fruit te brengen uit de jungle. Maar het is ook Baloo's bananendag, dus Baloo is hier helemaal niet blij mee. 

Jungle Book De wensboom

De wensboom

Tabaqui probeert Mowgli naar een zogenaamde wensboom te lokken, zodat Shere Khan hem daar kan pakken. Mowgli trapt erin en lijkt ten prooi te vallen aan Shere Khan, totdat hij een idee krijgt om het verhaal over de wensboom in ... 

Jungle Book Slangenbeet

Slangenbeet

Akela wordt gebeten door een slang. Om hem te redden moet Mowgli op zoek naar een medicijn. Maar dat medicijn moet hij gaan halen bij de mensen. Ondertussen weet Phaona niet hoe snel hij de plek van Akela in moet nemen. 

Jungle Book Een rondleiding door de jungle

Een rondleiding door de jungle

Mowgli wil bewijzen dat hij het best redt in zijn eentje in de jungle. Baloo is het er niet mee eens, maar Mowgli gaat toch zijn eigen hut bouwen. Onderweg ontmoet hij Ponya, een rode panda, en hij geeft haar een rondleiding do ... 

Jungle Book De dag dat de aarde schudde

De dag dat de aarde schudde

Er is een aardbeving in de jungle. Hierdoor komen Lali en Bala vast te zitten in een grot. Mowgli doet er alles aan om zijn vrienden te redden. 

Jungle Book Wie is de dapperste?

Wie is de dapperste?

Mowgli vraagt zich af wie het dapperste dier van de jungle is en gaat het aan Hathi vragen. Onderweg valt hij in een put. Hij zit er de hele nacht en wordt uiteindelijk geholpen door Tabaqui de jakhals. Die heeft echter snode p ... 

Jungle Book Een mooi verhaal

Een mooi verhaal

Mowgli wordt gevangen en meegenomen naar het moeras door Jacala de krokodil. Die wil hem gebruiken als oefenprooi voor zijn krokodillenkinderen. Baloe gaat naar hem op zoek en samen weten ze de krokodillen met een verhaal op af ... 

Jungle Book Baloe vist achter het net

Baloe vist achter het net

Baloe wil Mowgli een visles geven, maar Mowgli heeft bij de mensen al lang gezien hoe het moet. Baloe gelooft niet in vissen met een hengel. 

Jungle Book De legende van Reuzenklauw

De legende van Reuzenklauw

Baloe vertelt Mowgli en Bagheera de legende over Reuzenklauw. De twee gaan naar hem op zoek. Al snel komen ze erachter dat Reuzenklauw niet bestaat, maar dat hij wel een goede manier is om Shere Khan bang te maken. 

Jungle Book De schat van de Koele Holen

De schat van de Koele Holen

De schat van de Koele Holen wordt altijd beschermd door Thuu, de zwarte cobra. Maar nu hij ziek is, ligt de schat voor het grijpen. De mensen zijn al onderweg. Baloe, Bagheera en Mowgli doen er alles aan om dit te voorkomen. 

Jungle Book Het monster van de koele holen

Het monster van de koele holen

De vleesvoorraad van Mowgli wordt gestolen. Ondertussen zijn de apen bezig om een monster te vangen. Zou er een connectie zijn? De vleesvoorraad van Mowgli wordt gestolen. Ondertussen zijn de apen... 

Jungle Book Baloo de koning

Baloo de koning

Baloo stoot zijn hoofd en denkt nu dat hij de koning van de jungle is. Mowgli en Bagheera willen hem helpen, maar regelen per ongeluk een gevecht tegen Shere Khan. Baloo stoot zijn hoofd en denkt... 

Jungle Book De brug

De brug

Appu heeft ruzie met Hita en rent weg. Hij komt bij de apen terecht en die maken het hem heel moeilijk. Mowgli moet hem komen helpen. Appu heeft ruzie met Hita en rent weg. Hij komt bij de apen terecht en die maken het hem heel ... 

Jungle Book Mowgli's fonkelding

Mowgli's fonkelding

Mowgli en Lali vinden een gouden halsketting in de rivier. Mowgli vindt het heerlijk om ermee te pronken maar krijgt ruzie met Lali, omdat zij er ook mee wil spelen. Andere dieren zijn ook weg van het juweel en de apen stelen h ... 

Jungle Book Mowgli's grootste fan

Mowgli's grootste fan

Wanneer Mowgli zijn vriend Moky helpt om te ontsnappen aan Shere Kahn, komt hij zelf vast te zitten. Kan Mowgli op tijd vrij komen voordat de tijger hem te pakken krijgt? 

Jungle Book Jungle Book

Jungle Book

Shere Khan heeft een plan bedacht om Mowgli te pakken te krijgen. Hij laat Bala en Lali verdwijnen in de hoop dat Mowgli ze gaat zoeken. 

Jungle Book De buffels

De buffels

Omdat het jonge kalf van een buffel ziek is, bieden Mowgli en Bagheera aan om haar te helpen door speciale bessen te zoeken die het kalf kunnen genezen. Ondertussen bedenkt Shere Kahn een manier om zowel Mowgli als het zieke ka ... 

Jungle Book Het geheim van de olifant

Het geheim van de olifant

Shere Kahn geeft Tabaqui de opdracht om de geheime olifantenvallei te vinden waar de jonge olifanten geboren worden. Een makkelijke prooi voor een tijger. 

Jungle Book Gevangen

Gevangen

Shere Khan dwingt de ouders van Mani om de amulet van Mowgli te stelen, anders zien ze hun zoon nooit meer terug. Met deze list probeert Shere Khan Mowgli te vangen. 

Jungle Book Mensenval

Mensenval

Bagheera heeft een mensenval ontdekt in de jungle. Shere Khan hoort er ook van en zorgt dat Baloe er in valt. Mowgli vraagt Kaa om hulp en samen met Bagheera lukt het ze om Shere Khan te verjagen. 

Jungle Book De beste van de klas

De beste van de klas

Baloe noemt Ponya de beste leerling van zijn klas. Mowgli is beledigd en boos op Baloe. Tabaqui maakt gebruik van deze ruzie en probeert Mowgli te vangen. 

Jungle Book Een lastige vraag

Een lastige vraag

Mowgli heeft geen zin in de lessen vandaag en dus verzint hij samen met Bagheera een manier om er onderuit te komen. Hij bedenkt een lastige vraag voor Baloe, zodat die niet in de gaten heeft dat hij er tussenuit piept. Ondertu ... 

Jungle Book De apenkoningin

De apenkoningin

Masha steelt de bril van Baloe en benoemt zichzelf daarmee tot koningin van de jungle. Mowgli doet er alles aan om de bril van Baloe terug te krijgen. 

Jungle Book Het recht van de sterkste

Het recht van de sterkste

Mowgli, Bagheera en Hathi vinden Baloe niet fit genoeg. Baloe wil bewijzen dat hij wel fit is in en gaat een wedstrijd aan met Mowgli. 

Jungle Book De race

De race

Phaona wil dat Mowgli weggaat bij de wolven en bij zijn eigen soort gaat wonen. Mowgli daagt hem daarop uit voor een race. Phaona wint, maar niet om de reden die hij de andere wolven graag wil laten geloven. 

Jungle Book Wouw!

Wouw!

Lali, een wolvenpup, wordt door Chil, de wouw, gepakt en meegenomen naar zijn nest. Hetzelfde overkomt even later Mowgli. Baloe en Bageera starten een reddingsmissie, maar Chil blijkt Lali en Mowgli alleen te hebben willen redd ... 

Jungle Book De waterval

De waterval

Shere Khan heeft een plan bedacht om Mowgli te pakken. Tabaqui moet zeggen dat Baloe in gevaar is, zodat Bagheera Mowgli alleen laat. Het plan lijkt te lukken. Bagheera laat Mowgli alleen achter in een boom. Hij denkt dat hij d ... 

Jungle Book De slapende python

De slapende python

Mowgli kan niet zonder zijn geluksklauw, althans dat is wat hij denkt. Dankzij de slaperige Kaa komt hij erachter dat hij best zonder kan. Mowgli kan niet zonder zijn geluksklauw, althans dat is... 

Jungle Book Wilde Zwarte Bijen

Wilde Zwarte Bijen

Mowgli ontdekt de zwarte bijen, die levensgevaarlijk zijn. En hij bedenkt een list om Shere Khan terug te pakken, nadat deze Baloe en Bagheera heeft aangevallen. Mowgli ontdekt de zwarte bijen,... 

Jungle Book Het vermiste aapje

Het vermiste aapje

Er is een vermist babyaapje en nu denkt het apenvolk dat Kaa die opgegeten heeft. Er is een vermist babyaapje en nu denkt het apenvolk dat Kaa die opgegeten heeft. 

Jungle Book Bagheera in het mensendorp

Bagheera in het mensendorp

De bomen zijn besmet met een schimmel en nu moeten Bagheera en Mowgli cederolie halen in het mensendorp. De bomen zijn besmet met een schimmel en nu moeten Bagheera en Mowgli cederolie halen in... 

Jungle Book Chil en de vuurzee

Chil en de vuurzee

Wanneer de bliksem een grote brand heeft veroorzaakt in de bergen, moet Ponya rennen voor haar leven. De sluwe Tabaqui drijft haar in het leefgebied van Shere Kahn. Wanneer de bliksem een grote... 

Jungle Book Mangoest op de vlucht

Mangoest op de vlucht

Rikki wordt in zijn nieuwe huis lastiggevallen door cobra's. Hij kan ze niet verslaan, maar dat durft hij niet toe te geven. Mowgli, Bagheera en Baloo komen hem te hulp. Rikki wordt in zijn nieuwe... 

Jungle Book Geluksster

Geluksster

Appu wil graag met zijn vader mee op pad, maar dat mag pas als hij volwassen is. Volgens zijn vader ben je volwassen als je een steen de lucht in gooit en deze niet meer naar beneden komt. Appu... 

Jungle Book Red de tijger

Red de tijger

Mowgli is op de vlucht voor Shere Khan en belandt in het drijfzand. Shere Khan kan hem redden maar doet dit niet. Mowgli weet dan ook niet wat hij zou doen als de rollen omgedraaid zouden zijn.... 

Jungle Book Dorst

Dorst

De dieren in de jungle hebben dorst. Maar Shere Khan laat ze niet bij de enige waterplas in de jungle. Alleen in ruil voor Mowgli wil hij de andere dieren laten drinken. De dieren in de jungle... 

Jungle Book Het ei van de cobra

Het ei van de cobra

Mowgli wil bewijzen dat hij geen kind meer is. Tabaqui ziet zijn kans en maakt Mowgli wijs dat hij dat kan doen door het ei van een cobra te stelen. Mowgli wil bewijzen dat hij geen kind meer is. Tabaqui ziet zijn kans en maakt ... 

Jungle Book De rubberbal

De rubberbal

Mowgli vindt een rubberen bal en verzint een spel. Bala en Lali zijn hier tot hun frustratie niet zo goed in. Mowgli voelt zich zo onoverwinnelijk dat hij zelfs Shere Khan uitdaagt voor het spel. Mowgli vindt een rubberen bal e ... 

Jungle Book Ben jij dat, Kaa?

Ben jij dat, Kaa?

Mowgli en Tabaqui maken elkaar uit voor lafaards. Mowgli wil het bewijzen en gebruikt daarvoor de oude huid van Kaa. Mowgli en Tabaqui maken elkaar uit voor lafaards. Mowgli wil het bewijzen en gebruikt daarvoor de oude huid va ... 

Jungle Book Phaona's gemene streek

Phaona's gemene streek

Akela wil Mowgli volwaardig lid maken van de roedel. Maar daar is Phaona het niet mee eens en hij verzint een list om dit te voorkomen. Akela wil Mowgli volwaardig lid maken van de roedel. Maar daar is Phaona het niet mee eens ...