The Bold And The Beautiful

Amerikaanse soapserie over de rijke familie Forrester en hun modehuis Forrester Creations.
The Bold And The Beautiful Afl. 8158

Afl. 8158

Hope en Ridge zorgen dat Flo haar verdiende loon krijgt voor het ontvoeren van baby Beth. Wyatt zit in de knoop met zijn gevoelens voor Flo en de loyaliteit aan zijn familie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8157

Afl. 8157

Flo en Shauna sluipen Brookes huisje binnen om hun kant van het verhaal te vertellen aan Hope. Shauna gaat in tegen Brooke, Katie en Donna terwijl Hope uithaalt naar Flo. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8156

Afl. 8156

Liam en Bill delen een ontroerend vader-zoonmoment als Bill voor het eerst Beth in zijn armen houdt. Zoe en Xander gaan de confrontatie aan met Brooke en Ridge en moeten de consequenties van hun leugen onder ogen zien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8155

Afl. 8155

Thomas is flink in de war en probeert zichzelf ervan te overtuigen dat hij Hope voor zich terug kan winnen. De vrouwen van de familie Logan uiten hun liefde voor de nieuwste telg van de familie, baby Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8154

Afl. 8154

De gevoelens van Ridge en Brooke liggen niet op één lijn: Ridge heeft medelijden met Steffy en Brooke is juist heel blij voor Hope. Hope is dankbaar dat haar gezin weer compleet is en biecht Liam op dat ze altijd van hem is b ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8153

Afl. 8153

Wyatt verontschuldigt zich bij Sally nadat hij haar uitleg geeft over Flo's bedrog. Steffy is radeloos en kan niet geloven dat Phoebe van haar wordt afgenomen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8152

Afl. 8152

Ridge gaat tekeer tegen Flo en Zoe omdat ze zoveel levens kapot hebben gemaakt, inclusief dat van Steffy. Hope en Steffy ruziën over Beth en dat verdeelt de families Logan en Forrester. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8151

Afl. 8151

Een nietsvermoedende Steffy krijgt verschrikkelijk nieuws van Hope en Liam. Ridge en Brooke ondervragen Flo, Shauna en Zoe over de details van hun complot. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8150

Afl. 8150

Brooke is woest op Flo, Shauna en Zoe, omdat ze met hun leugens en bedrog levens hebben verwoest. Hope is geschokt als Liam onthult dat de leugen begon bij Reese en eindigde bij Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8149

Afl. 8149

Flo kan Brooke en Ridge eindelijk eerlijk vertellen dat ze geen kind op de wereld heeft gezet. Hope en Liam huilen van geluk als ze worden herenigd met hun baby, Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8147

Afl. 8147

Flo is overmand door verdriet, maar ook opgelucht als ze een bekentenis aflegt aan Wyatt en Liam. Nu Liam de waarheid weet, probeert Thomas te ontsnappen, met een verwarde en angstige Hope aan zijn zijde. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8146

Afl. 8146

Thomas heeft afgesproken met Vinny, die een bijzonder huwelijkscadeau heeft voor Hope. Liam is woest en eist van Flo dat ze hem de waarheid vertelt over Phoebe. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8145

Afl. 8145

Shauna probeert een hysterische Flo te kalmeren, zodat ze Wyatt niet de waarheid vertelt. De puzzelstukjes vallen op hun plaats en Liams wereld staat op zijn kop. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8144

Afl. 8144

Flo raakt in paniek nadat ze van de Logan-zussen details te horen krijgt over Thomas' duistere verleden. Hope brengt zichzelf zonder het te weten in gevaar als ze haar ware gevoelens voor Liam opbiecht aan Thomas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8143

Afl. 8143

Thomas raakt geïrriteerd als Hope maar door blijft praten tegen Douglas over hun huwelijksreis. Een onverwachte persoon geeft Liam opzienbarende informatie over zijn dochter, Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8142

Afl. 8142

Flo onthult Zoe dat Thomas haar met de dood heeft bedreigd als ze de waarheid over Beth vertelt. Terwijl hij luistert naar Steffy, blijft Liam proberen de puzzelstukjes op hun plek te leggen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8141

Afl. 8141

Steffy ziet hoe Liam de adoptiepapieren doorkijkt. Hij wil dat ze vertelt hoe het precies zit met baby Phoebe. Hope wordt onzeker als Thomas zijn plannen voor de thuisblijfvakantie onthult. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8140

Afl. 8140

Flo onthult per ongeluk een cruciaal feitje uit haar verleden. Wyatt schrikt hier flink van. Hope voelt zich nog steeds incompleet zonder haar baby, Beth. Brooke troost haar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8139

Afl. 8139

Douglas is onder druk gezet door zijn vader en moedigt Hope aan om de nacht met Thomas door te brengen. Liam is vastberaden de waarheid te ontdekken en wil weten wat Thomas en Flo voor hem verbergen. Hij smeekt Wyatt om hem te ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8138

Afl. 8138

Hope denk na over haar volgende stap als Phoebe tijdens de bruiloft het uitspreken van de beloften verstoort. Liam maakt zich zorgen als hij een privégesprek tussen Thomas en Flo opvangt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8137

Afl. 8137

Liam en Thomas kibbelen over waarom Hope nog niet is verschenen. Zoe raakt in paniek als een dronken Flo meldt dat ze nog steeds tijd hebben om de bruiloft te stoppen en de waarheid te vertellen over baby Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8136

Afl. 8136

Thomas waarschuwt Ridge. Hij moet Brooke tegenhouden om zijn plannen te verstoren. Terwijl vrienden en familie samenkomen voor de ceremonie, denkt Hope na over haar opties. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8135

Afl. 8135

Ridge confronteert Brooke ermee dat ze tegen het huwelijk van Thomas en Hope is. Brooke zegt hem onomwonden de waarheid. Op de dag van de bruiloft haalt Liam zijn beste herinneringen aan Hope op. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8134

Afl. 8134

Liam heeft het er moeilijk mee als Hope haar aangepaste plan om met Thomas te trouwen meedeelt. Hope en Thomas vragen vrienden en familie om deel uit te maken van de ceremonie. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8133

Afl. 8133

Ridge vraagt Brooke om een grote gunst in verband met Thomas. Thomas' bedrog zorgt ervoor dat Hope een plotselinge beslissing neemt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8132

Afl. 8132

Sally bedenkt een klusje voor Flo zodat ze alleen kan zijn met Wyatt. Thomas houdt Hope voor de gek om haar de huwelijksdatum te laten verschuiven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8131

Afl. 8131

De relatie van Zoe en Xander staat op het spel als Xander Zoe een ultimatum stelt. Brooke doet alles wat in haar macht ligt om te voorkomen dat Hope met Thomas trouwt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8130

Afl. 8130

Xander zet zijn leven op het spel als hij Thomas confronteert met de moord op Emma. Liam laat Hope weten hoeveel hij van haar houdt, in de hoop dat ze van gedachten verandert. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8129

Afl. 8129

Xander schrikt als Zoe Thomas verdedigt als hij hem beschuldigt. Liam is verbijsterd als hij het nieuws hoort over de verloving van Thomas en Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8128

Afl. 8128

Thomas manipuleert Hope zo, dat ze ingaat op zijn aanzoek. Xander breidt zijn zoektocht naar bewijs tegen Thomas uit. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8127

Afl. 8127

Douglas vraagt een verbijsterde Hope om met Thomas te trouwen en zijn nieuwe moeder te zijn. Xander is bang dat Thomas iets voor hem verbergt en vraagt Charlie om een gunst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8126

Afl. 8126

Thomas overtuigt Douglas ervan Hope een aanzoek te doen, alsof het zijn eigen idee was. Liam denkt terug aan zijn laatste Onafhankelijkheidsdag met Hope. Steffy probeert hem te troosten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8125

Afl. 8125

Liam vertelt Hope over zijn nacht met Steffy. Ze is erg overstuur. Steffy heeft in de gaten dat Thomas de relatie tussen Liam en Hope kapot wil maken. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8124

Afl. 8124

Als hij wakker wordt, herinnert Liam zich hoe hij Hope van zich afgeduwd en Steffy naar zich toe getrokken heeft. Thomas is tevreden over hoe hij Liam heeft gemanipuleerd en deelt zijn volgende plan met Douglas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8123

Afl. 8123

Wyatt en Flo vieren hun relatie en hun beslissing om samen te gaan wonen. Thomas drogeert Liam en maakt van de situatie gebruik als hij zich labiel begint te gedragen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8122

Afl. 8122

Thomas raakt in paniek als Hope in de war raakt en Phoebe 'Beth' noemt. Na de recente gebeurtenissen neemt Wyatt een belangrijke beslissing. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8121

Afl. 8121

Thomas vraagt zijn vriend Vincent om hem te helpen bij zijn plan om Hope voor zich te winnen. Brooke en Ridge hebben tegenstrijdige standpunten over de toekomst van Hope. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8120

Afl. 8120

De families Forrester, Logan, Specter, Spencer en Avant komen samen om te rouwen. In deze moeilijke tijd delen Quinn, Eric, Steffy en Hope herinneringen en troosten ze elkaar. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8119

Afl. 8119

De relatie tussen Ridge en Brooke staat opnieuw onder druk na een onverwacht sterfgeval. Brooke heeft er zo haar ideeën over en Pam vertelt haar wat er mogelijk aan de tragedie voorafging. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8118

Afl. 8118

Brooke neemt Bill in vertrouwen over Thomas. Ze praten over zijn twijfelachtige verleden. Het geheim rond baby Beth dreigt uit te komen en neemt een dodelijke wending. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8117

Afl. 8117

Zoe en Xander willen allebei het juiste doen, maar staan recht tegenover elkaar. Terwijl Thomas' obsessie met Hope uit de hand loopt, denkt Hope terug aan haar leven met Liam. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8116

Afl. 8116

Thomas weigert toe te geven als Brooke hem ervan beschuldigt haar dochter te willen controleren. Thomas, Zoe en Xander zijn het oneens en langzaam begint hun web van leugens uit elkaar te vallen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8115

Afl. 8115

Xander ontploft van woede als hij zich realiseert dat Thomas blijft proberen om Hope te manipuleren. Flo en Steffy zijn het erover eens dat baby Phoebe absoluut een Logan is. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8114

Afl. 8114

Hope is verbijsterd als Thomas haar verrast met een Forrester-galajurk en een kus. Flo en Steffy verzetten zich als Wyatt en Liam een bijeenkomst organiseren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8113

Afl. 8113

Hope is radeloos als ze iets verliest wat haar dierbaar is. Brooke is ervan overtuigd dat Thomas Douglas gebruikt als een pion in zijn plan om Hope voor zich te winnen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8112

Afl. 8112

Ridge maakt zich zorgen om zijn huwelijk met Brooke, dat te leiden heeft onder de ontwikkelingen rond hun kinderen. Xander, Zoe en Flo zijn verbijsterd dat Thomas opeens van gedachten is veranderd en hen bedreigt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8111

Afl. 8111

Thomas zit vol twijfels. Moet hij iemand vertellen dat Hopes baby nog leeft? En zo ja, wie? Wyatt hoort Flo, Xander en Zoe praten over Beth en eist antwoorden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8110

Afl. 8110

Liam accepteert Steffy's aanbod om terug te verhuizen, zodat hij bij Kelly en Phoebe kan zijn. Flo smeekt Zoe om de waarheid te onthullen, maar Zoe is bang dat ze dan naar de gevangenis moet. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8109

Afl. 8109

Zoe heeft twijfels over Xanders toewijding, omdat hij bereid is Reese op te offeren voor de waarheid. Thomas' ongeloof maakt plaats voor woede als hij zich realiseert dat Steffy onbewust Hopes baby heeft. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8108

Afl. 8108

Flo deelt vertrouwelijke informatie met Thomas. Hij beschuldigt haar ervan een leugenaar te zijn. Hope en Brooke praten over Hopes keuze haar huwelijk met Liam nietig te verklaren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8107

Afl. 8107

Zoe en Flo maken ruzie. Ze realiseren zich dat ze voor altijd met elkaar verbonden zijn door de sinistere daad van Reese. Xander stormt binnen bij Liam en Hope en wil met hen praten voordat ze iets tekenen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8106

Afl. 8106

Brooke heeft het gevoel dat er iets niet klopt en praat met Hope over het heroverwegen van haar volgende stap. Liam confronteert Thomas met de reden waarom hij heeft geïnvesteerd in zijn relatie met Hope en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8105

Afl. 8105

Thomas gaat tegen Carter in als hij Hope wijze raad geeft over het beëindigen van haar huwelijk. Xander maakt ruzie met Flo en Zoe over doen wat goed is. Hij eindigt met een dreigement. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8104

Afl. 8104

Flo is overweldigd door schuldgevoelens als ze het nieuws hoort over het huwelijk van Hope en Liam. Ridge neemt een gok en speelt advocaat van de duivel bij Brooke over Hope, Liam en Steffy. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8103

Afl. 8103

Thomas wil dat Steffy zich de betekenisvolle momenten tussen haar en Liam herinnert. De relatie tussen Zoe en Xander hangt aan een zijden draadje als ze hem een duister geheim opbiecht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8102

Afl. 8102

Steffy confronteert Thomas met de ware reden waarom hij Hope in Douglas' leven wil. Xander heeft het gesprek tussen Zoe en Flo opgevangen en eist antwoorden van Zoe over Beth. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8101

Afl. 8101

Liam bereidt een romantisch diner voor, ter gelegenheid van de laatste avond van Hope en hem als getrouwd stel. Flo en Zoe bespreken de voor- en nadelen van het vertellen van de waarheid als ze horen dat Hope en Liam gaan schei ... 

The Bold And The Beautiful Afl. 8100

Afl. 8100

Hope en Liam hebben een emotioneel gesprek over het leven dat ze zouden moeten hebben met Beth. De passie tussen Wyatt en Flo is weer terug en ze beleven hun eerste romantische nacht sinds Las Vegas. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8099

Afl. 8099

Thomas overrompelt Hope met een zoen als hij merkt dat zijn plan heeft gewerkt. Flo en Wyatt profiteren ervan dat ze de Forrester-villa voor zichzelf hebben. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8098

Afl. 8098

Liam zweert Thomas dat Hope misschien gevoelens heeft voor Douglas, maar dat ze nooit van hem zal houden. Steffy is sprakeloos als Hope vraagt haar visie te gebruiken om haar toekomst vorm te geven. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8097

Afl. 8097

Brooke zoekt steun bij Ridge, maar is verbijsterd als ze ontdekt wat hij echt vindt van Hope, Liam, Steffy en Thomas. Hope bezoekt Steffy en is opgetogen dat ze baby Phoebe weer in haar armen kan houden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8096

Afl. 8096

Steffy keert terug uit Parijs met Kelly en Phoebe en krijgt schokkend nieuws te horen van Liam. Ridge geeft Thomas advies en Brooke troost Hope als ze nieuws delen over hun toekomst. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8095

Afl. 8095

Flo wordt verscheurd tussen haar nieuwe leven en het vreselijke geheim dat ze bij zich draagt. Liam en Hope delen een emotioneel moment, terwijl hun huwelijk afbrokkelt. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8094

Afl. 8094

Eric en Quinn verwelkomen Shauna en Flo als ze hun intrek nemen in de Forrester-villa. Hope is duidelijk ontroerd als ze de brief leest die Caroline schreef voordat ze stierf. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8093

Afl. 8093

Hope gaat de confrontatie aan met Zoe en Flo als ze hen hoort praten over baby Beth. Thomas gebruikt Caroline om een stapje verder te gaan in zijn plan Hope te manipuleren. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8092

Afl. 8092

Bill en Katie hebben belangrijk familienieuws te melden aan hun zoon, Will. Zoe is bang dat Flo de zaken met Hope onnodig ingewikkeld maakt en smeekt haar hun geheim niet te onthullen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8091

Afl. 8091

Brooke, Donna en Justin wachten af wat er gebeurt met Katies plan. Ze zijn bang dat ze niet is voorbereid op het mogelijke resultaat. Katie luistert stiekem mee als Shauna Bill begint te verleiden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8090

Afl. 8090

Katie en Shauna zetten hun plan in werking om Bills loyaliteit aan Katie te testen. Bill verrast Justin met nieuwe informatie over zijn geliefde Sky-gebouw. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8089

Afl. 8089

Brooke steunt Katie als ze Shauna om een flinke gunst vraagt met betrekking tot Bill. Flo en Shauna ontdekken dat ze zich in een luxe leefsituatie bevinden. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8088

Afl. 8088

Liam vecht voor zijn huwelijk met Hope, terwijl Thomas blijft proberen hen uit elkaar te drijven. De vonken slaan over tussen Wyatt en Flo als ze over hun verleden en toekomst praten. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8087

Afl. 8087

Sally slaat terug als Quinn laat blijken hoe leuk ze het vindt dat Sally voorgoed uit Wyatts leven is verdwenen. Thomas maakt duidelijk dat Hope bij hem hoort. Liam vermant zich om zijn huwelijk te verdedigen. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8086

Afl. 8086

Thomas schrikt zich rot als Liam terugkeert uit Parijs om hem te confronteren met zijn acties. Wyatt vertelt Flo dat Sally is verhuisd vanwege een geheim. Flo voelt zich schuldig omdat ze hetzelfde heeft gedaan.