Mia And Me De magie van de groene vloeistof

De magie van de groene vloeistof

Rixel en Gargona krijgen dankzij Polytheus een nieuw idee om Rixels dieren terug te krijgen. Ze willen ze hypnotiseren om ze de geheime doorgang uit de krater te laten vinden. 

Mia And Me De geest van het zwarthoutwoud

De geest van het zwarthoutwoud

Mia en Mario proberen appeltaarten te verkopen om Renzo te helpen met zijn schuld. Het wil alleen nog niet echt lukken. In Centopia wordt het koninkrijk aangevallen door de Gongos. 

Mia And Me Draken in gevaar

Draken in gevaar

Opa Renzo krijgt een laatste aanmaning van de bank. Ze moeten binnen vijf weken 9000 euro betalen, anders verliest Renzo de boerderij. In Centopia moeten Mia, Yuko en Mo de draken beschermen. 

Mia And Me De dierenbeschermers

De dierenbeschermers

Rixel wil de krater binnendringen om zijn dieren terug te krijgen. Maar de elfen willen hem tegenhouden. Gelukkig heeft Phuddle per ongeluk weer een oplossing bedacht. 

Mia And Me Achter de schermen

Achter de schermen

Rixel heeft een circus met wilde dieren, waarmee hij de harten van de elfen probeert te veroveren. Ze komen erachter dat Rixel de dieren hypnotiseert. Gargona probeert Onchao op ouderwetse wijze te pakken te krijgen, met een net. 

Mia And Me De mysterieuze bezoeker

De mysterieuze bezoeker

Mia wordt opgehaald door haar opa. Op de boerderij leert ze Mario kennen. Eenmaal in Centopia ziet ze dat alles helemaal goed zit. Ze gaat op bezoek bij al haar vrienden. Tot er ineens een mysterieus drijvend eiland aan komt. 

Mia And Me Eind van een tijdperk

Eind van een tijdperk

Mia gaat voor de laatste keer terug om Centopia te redden. Yuko en Mo zitten gevangen, Onchao en Phuddle gaan toch naar de eenhoornstal. Panthea gaat na te zijn verslagen weer terug naar haar eigen paleis. 

Mia And Me Panthea's voorstel

Panthea's voorstel

Mia wordt plotseling naar Centopia geroepen, maar er zijn technische problemen met de oplader van haar armband. Als hij het toch doet, vergeet ze in de haast haar armband. 

Mia And Me Vreugdetranen

Vreugdetranen

Mia en Paula kijken bij Vincent naar een film. Hij verveelt zich. Mia begint over Mo en Vincent is jaloers. Een stuk van de trumptus moet bij de Rialtorivier liggen. Die is opgedroogd en er liggen alleen maar schelpen. 

Mia And Me Partij kiezen

Partij kiezen

Paula en Mia willen huiswerk maken bij Vincent, die het moeilijk vindt om zijn privédomein ter beschikking te stellen. 

Mia And Me Onder de maan

Onder de maan

Mia helpt Vincent met het verkopen van dozen chocola, zodat hij de hoofdprijs, een computer, kan winnen. Mia ontdekt dat Yuko en Mo liever even zonder haar zijn en gaat dan zelf op zoek naar een verdwenen trumptusstuk. 

Mia And Me Tegen de wind in

Tegen de wind in

Mia heeft voor school een tuinieropdracht. Plots wordt ze naar Centopia geroepen. Een deel van de trumptus ligt op de hoge Windrotsen. Mia bezeert haar vleugel en kan er niet heen. Een draak die vroeger met Onchao speelde, help ... 

Mia And Me Waarheidsgrot

Waarheidsgrot

Mia volgt Violetta voor een reportage over mode voor de schoolkrant. Plots wordt ze naar Centopia geroepen. Bij de landing in Centopia stoot ze haar hoofd en raakt haar geheugen kwijt. 

Mia And Me Munculusmuziek

Munculusmuziek

Mia en Violetta moeten samen een werkstuk maken, maar Violetta is niet van plan om er zelf hard aan te werken. Phuddle heeft een orgel gebouwd dat eenhoorns zou moeten lokken, maar het heeft vooral een hypnotiserende werking op ... 

Mia And Me Een dag koning

Een dag koning

Mia ontmoet een buitenlandse jongen die ze wel leuk vindt, maar Vincent vindt hem niets. Mia en Yuko belanden in de problemen met de eenhoorns, terwijl Mo een dag de taken van zijn vader moet waarnemen. 

Mia And Me Mooi aangekleed

Mooi aangekleed

Paula vindt dat Mia andere kleren nodig heeft en zoekt een tweedehands jurk uit. Die blijkt van Violetta te zijn geweest. Er wordt een verkiezing gehouden en Mia en Yuko doen mee omdat Mo de jury is. De twee zijn jaloers op elk ... 

Mia And Me De eenhoornval

De eenhoornval

Renzo probeert zijn land te beschermen tegen een mollenplaag als Contessa hem een bod doet. Ze wil zijn boerderij opkopen om hem zogenaamd tegen een overname van de bank te beschermen. Renzo gaat er niet op in. 

Mia And Me Stiekeme slimmerik

Stiekeme slimmerik

Mia is het zat dat er over haar geroddeld wordt en verdenkt Paula. Paula gaat haar onschuld bewijzen. Mia is het beu dat ze voor dom gehouden wordt. Van Polytheus krijgt ze een lantaarn die al haar vragen beantwoordt. 

Mia And Me Het Schrompelwoud

Het Schrompelwoud

Mia en Paula worden 's nachts wakker door spookgeluiden. Het blijkt een grap van Violetta te zijn, maar ook in Centopia wordt Mia geconfronteerd met spookachtige geluiden. 

Mia And Me De vuureenhoorn

De vuureenhoorn

Mia moet meedoen met een talentenjacht en gaat tappen. Violetta heeft haar tapschoenen afgepakt. Als Mia het boek ingaat, kan Onchao niet wachten om naar de vulkaan te gaan. Daar blijkt een ceremonie bezig te zijn. 

Mia And Me Phuddles zwakheden

Phuddles zwakheden

Paula moet weer iets gemeens doen van Violetta, maar heeft lol met Mia en Vincent. Vanwege de troep die ze maken, moeten ze alle drie schoonmaken en dan ziet Paula per ongeluk Mia terugkomen uit Centopia. 

Mia And Me Het is niet alles goud...

Het is niet alles goud...

Mia krijgt van Violetta een kusscène met Vincent bij toneelles. Vlak voor de kus moet ze naar Centopia. Violetta moet haar vervangen. Mia, Mo en Yuko gaan op zoek naar een tombe in de jungle. 

Mia And Me De bloesemboom

De bloesemboom

Het is een bijzondere dag voor de eenhoorns, want hun favoriete boom staat in bloei. De elfen vrezen dat Panthea misbruik zal maken van het feit dat alle eenhoorns bij elkaar komen bij de boom. Ze proberen de dieren weg te leiden. 

Mia And Me De elfen en de draak

De elfen en de draak

Paula gooit in opdracht van Violetta lijm over het boek van Mia en krijg spijt. Mia, Mo en Yuko vinden een drakenei dat uitkomt. Het draakje ziet Onchao als eerste en ze worden vrienden. 

Mia And Me Ziggo's vrije dag

Ziggo's vrije dag

Ziggo, de kat van Panthea, reist mee met Gargona, die op jacht gaat naar Onchao. Mia, Mo, Yuko en koningin Maya gaan naar de Hangende Tuinen, de plek die Maya in verband heeft gebracht met het orakel. Daar zoeken ze een deel va ... 

Mia And Me Hoop in stukjes

Hoop in stukjes

Violetta bouwt de druk op Vincent op om erachter te komen waar Mia mee bezig is. Als Mia terug in het boek is, probeert ze met Mo en Yuko afleiding te zoeken voor Onchao. 

Mia And Me Onchoa's oase

Onchoa's oase

Mia krijgt als Orakel: offeren. Als Mia weer het boek ingaat, ziet ze dat Onchao een hele oase gemaakt heeft. Ook heeft hij een stukje van de trumptus gevonden. 

Mia And Me De gouden zoon

De gouden zoon

Lyria is in verwachting en moet naar de Geboortegrot. Ze is te zwak om daar te komen en Mia gaat met Mo en Yuko op zoek naar de grot. Ze vragen hulp aan de Water Eenhoorn, die de Wind Eenhoorn laat verschijnen. 

Mia And Me De verloren trumptus

De verloren trumptus

Mia komt terecht in een desolaat gebied vol dampen die duizelig maken. Mo en Yuko leiden haar eruit, maar Mo verliest daarbij de Trumptus. Als Mia teruggaat om die te halen, is Gargona haar voor. 

Mia And Me Reparatie

Reparatie

De elfen zijn heel blij met de trumptus. Mia heeft een nieuwe orakeltekst en leidt daaruit af dat er meer trumptussen nodig zijn om Panthea te verslaan. Maar Phuddle heeft hem uit elkaar gehaald en kan hem niet repareren. 

Mia And Me Centopia's hoop

Centopia's hoop

Mia leest een 'orakel' in haar boek. Phuddle blaast op een zelfgemaakte trumptus, wat een vreselijk geluid geeft. Maar dit instrument heeft iets met het orakel te maken. Panthea zet haar munculus in om alle eenhoorns te vangen. 

Mia And Me Praten met eenhoorns

Praten met eenhoorns

Mia wordt door haar tante naar een internationale school in Florence gebracht. Ze voelt zich niet meteen welkom, maar een magische armband stuurt haar naar de fantasiewereld van Centopia. Daar is ze een fee. 

Mia And Me De toverspreuk verbreken

De toverspreuk verbreken

Mia moet proberen om samen met de andere elfen de toverspreuk zien te verbreken, die Rixel heeft afgeroepen over Centopia. Tegelijkertijd moet ze in de mensenwereld een toernooi zien te winnen van Gravin Di Nola. 

Mia And Me Het beste team

Het beste team

Op de dag van de races is Violetta nog niet terug. Mia besluit haar te gaan halen in Centopia op het moment dat de elfen Rixel eindelijk uit willen schakelen. Helaas lukt het Rixel om Ono te betoveren. 

Mia And Me Een plakkerig probleem

Een plakkerig probleem

Mia ontmaskert Violetta in Centopia en confronteert haar daarmee. Violetta wil niet dat de rest het weet en ze laat Mia achter in een gevaarlijke situatie. In de tussentijd worden de dieren gered van de betovering van Rixel. 

Mia And Me Verstoppertje

Verstoppertje

De elfen brengen het regenboogwater naar Tessandra, zodat die er een middeltje tegen Rixel van kan maken. Terwijl ze wachten, spelen de elfen verstoppertje. Varia besluit dat ze niet meer weg wil uit Centopia. 

Mia And Me De regenboogbron

De regenboogbron

De elfen gaan samen met koning Ono en Onchao op weg naar het Regenboog Eiland om daar regenboogwater te halen. Rixel probeert ze dwars te zitten, maar zijn spion Varia besluit hem niet meer te helpen. 

Mia And Me De eenhoornkoning

De eenhoornkoning

Renzo probeert zijn land te beschermen tegen een mollenplaag als Contessa hem een bod doet: ze wil zijn boerderij opkopen om hem zogenaamd tegen een overname van de bank te beschermen. Renzo gaat er niet op in. 

Mia And Me Reis naar het noorden

Reis naar het noorden

Violetta volgt Mia naar Centopia, waar de elven Mo, Yuko, Mia en Varia samen Onchao op een missie naar de Noordelijke Hoorn gaan om de vader van Onchao te zoeken. 

Mia And Me De vurige bloem

De vurige bloem

Geen extra informatie aanwezig.

Mia And Me Een regen aan stuifmeel

Een regen aan stuifmeel

Mia en haar vrienden moeten op zoek naar de bloemen waarin Panthea is geëxplodeerd, om er zo achter te komen wat er precies met Ono is gebeurd. 

Mia And Me Een kant kiezen

Een kant kiezen

Varia wordt gevangengenomen door Rixel, die haar en Flair wil ruilen tegen Onchao. Gelukkig heeft Mia een plan. 

Mia And Me Voorbij de regenboogbrug

Voorbij de regenboogbrug

De elfen vinden eindelijk de hoorn van jade en daarmee ook Regenboog Eiland. Daar komen ze er achter dat Onchao's vader nog in leven moet zijn. Dankzij Violetta weet Rixel het eiland ook te vinden. 

Mia And Me Mijn naam is Varia

Mijn naam is Varia

Na een val is Mia's armband stuk. Violetta weet een stukje ervan te vinden en komt ook terecht in Centopia. De elfen weten niet of ze te vertrouwen is. Rixels aapje steelt de ringen, maar Violetta weet ze terug te krijgen. 

Mia And Me De fluitende Bolobo

De fluitende Bolobo

De Faunen houden het feest van de fluitende Bolobo. Ze moeten fluiten op hun panfluitjes tot de Bolobo eindelijk terug fluit. Nu is het aan Mia en haar vrienden om achter het geheim van de fluitende Bolobo te komen. 

Mia And Me Terug naar Panthea's kasteel

Terug naar Panthea's kasteel

Mia wil graag obstakels om met haar paard overheen te springen. Mario en Renzo gaan dat regelen. In de elfenwereld moeten Mia, Mo en Yuko de vierde ring vinden. En ze denken dat die verstopt ligt in Panthea's kasteel. 

Mia And Me Daar heb je vrienden voor

Daar heb je vrienden voor

Mia bewijst aan iedereen dat zij degene is die op Saphir moet rijden bij het toernooi. In Centopia gaan ze op zoek naar de derde ring van Ono. Ze krijgen hierbij hulp uit onverwachte hoek. 

Mia And Me De ongewenste gast

De ongewenste gast

Mia wil met Saphir meedoen aan een springconcours, maar zijn papieren liggen nog bij de gravin. In Centopia is het voormalig circusdier Scrobbit dol op alles wat blinkt. 

Mia And Me Dansen met sterren

Dansen met sterren

Mia overtuigt Renzo en Mario ervan dat zij de enige is die op Saphir kan rijden. In Centopia gaan Mia, Mo, Yuko en Simo op zoek naar de Ster Eenhoorn, die een deel van Ono's kroon heeft. 

Mia And Me Spreken met stenen

Spreken met stenen

Mia houdt zich niet aan haar belofte en gaat op Saphir rijden. In Centopia gaan Mia, Yuko en Mo op zoek naar één van de ringen van de kroon van Ono. Ze worden op de voet gevolgd door Rixel en Gargona. 

Mia And Me De veer van een vader

De veer van een vader

Saphir wordt naar het slachthuis gebracht. Mia wil hem redden. In Centopia is Onchao weggelopen omdat zijn moeder hem niet alles wil vertellen over zijn vader. Mia gaat hem zoeken, voordat Rixel hem vindt. 

Mia And Me Voorbij de muur van lianen

Voorbij de muur van lianen

Yuko en Mia gaan op zoek naar antwoorden over het mysterieuze brouwsel van Rixel. Ze komen terecht in een prachtig onbekend gebied.