SpangaS

Dagelijkse jeugdsoap over een groep leerlingen van het Spangalis College.
SpangaS Mamma Mia!

Mamma Mia!

Noah is heel fanatiek aan het oefenen voor de auditie van de kerstmusical. JJ's reclame voor zijn nieuwe drankje slaat niet aan. Daan is ondersteboven van een nieuwe jongen. 

SpangaS RIP Ryan

RIP Ryan

Lesley plaagt Olivier met zijn plotse aandacht voor Gioia. Goedhart krijgt nieuws van de schoolinspecteur. Is het goed of slecht nieuws? Sami verrast JJ met een belangrijk nieuwtje over Faya-shots. 

SpangaS Pak de regie

Pak de regie

Noor is boos op JJ en confronteert hem met zijn daad. Daan helpt Noah met het vinden van een meisje, maar dat loopt niet helemaal goed af. Maxima flipt als ze de lijst met rollen van de musical ziet. 

SpangaS Geen troep

Geen troep

Noor maakt zich zorgen om de enorm zieke Ryan. Arya is boos op Gioia, omdat ze haar heeft verlinkt bij Goedhart. Maxima en Lesley krijgen een opdracht die bepaalt wie er mag regisseren. 

SpangaS Honderd procent heet

Honderd procent heet

Gioia's vader komt op gesprek, maar reageert anders dan Gioia verwachtte. JJ gebruikt Ryan om reclame te maken voor zijn Faya-shots. Maxima en Lesley willen allebei bepalen welke musical ze gaan doen. 

SpangaS Bom van Geluk

Bom van Geluk

Er zijn roddels over Faya-shots, maar Sami vindt de oplossing. Olivier geeft Noor advies over hoe ze Gioia kan wel helpen. Lesley krijgt onverwacht bezoek bij de les van de kerstmusical. 

SpangaS Faya voor iedereen

Faya voor iedereen

JJ promoot zijn nieuwe drankje in de Wake-Up-call, maar Goedhart gooit roet in het eten. Lesley probeert Donna enthousiast te krijgen voor een kerstmusical. Noah voelt zich door iedereen vergeten. 

SpangaS Noah op survival

Noah op survival

Noah is gevlucht en overleeft nu in het wild. Iedereen op de campus lijkt in rep en roer. Er wordt zelfs een grote zoekactie opgezet in het bos. Gaan ze Noah vinden of is het niet wat het lijkt? 

SpangaS Total loss

Total loss

Gioia baalt als Goedhart haar vader gaat bellen na haar scooterongeluk. JJ en Sami proberen hun drankje te verkopen aan Biko's. Maxima vindt dat Daan niet zo hard moet zijn tegen Noah. 

SpangaS Nachtmerrie

Nachtmerrie

Ryan ontsnapt aan de aandacht van Damstra en komt de schoolinspecteur tegen. Gioia heeft een ongeluk. Lesley saboteert de inspectie en Noah pakt zijn spullen en verlaat de campus. 

SpangaS Hoog bezoek

Hoog bezoek

Dé dag van de schoolinspectie: Weet de campus een goede indruk te maken op de schoolinspecteur? Noor, Olivier en Arya maken zich zorgen om Gioia. JJ en Sami voeren een experiment uit. 

SpangaS Schaakmat

Schaakmat

Olivier vertelt eindelijk aan de kroegbaas dat hij een van de overvallers was. Gioia wil JJ's scooter lenen, maar doet vaag over de reden. Damstra probeert Ryan weg te houden van de schoolinspecteur. 

SpangaS Bed bugs

Bed bugs

JJ en Sami maken Noah wijs dat er een insectenplaag is in hun kamer. Noah heeft een logeerpartijtje met Daan en Maxima. JJ vertelt Maxima dat Noah verliefd is op Daan. Weet Daan het nu ook? 

SpangaS Faya

Faya

Arya waarschuwt Gioia voor de gevaren van lachgas. Ryan brengt JJ op het idee voor een nieuw drankje. Olivier speelt een potje schaak tegen de kroegbaas van de overval. Durft hij te zeggen wie hij is? 

SpangaS Wat zullen we drinken?

Wat zullen we drinken?

Sami heeft een fijne dag met zijn zus totdat ze ruzie krijgen. JJ wil een nieuw drankje verzinnen. Lesley geeft Wies vijf minuten om te praten. Noor probeert het goed te maken Gioia. 

SpangaS Back in business

Back in business

Noah is gefrustreerd als JJ niet naar hem luistert maar wel naar Sami's ideeën over een nieuw bedrijf. Gioia is teleurgesteld als Arya niet met haar wil chillen. Daan geeft Sami advies over zijn zus. 

SpangaS Interventie

Interventie

Lesley probeert het goed te maken met Ryan, maar dat valt nog niet mee. Noah en Sami zijn klaar met JJ's gejammer en pakken hem flink aan. En wat doet Wies opeens weer op de campus? Lesley staat paf. 

SpangaS Sta paraat

Sta paraat

JJ ontmoet de familie Paraat met knikkende knieën. Maxima's broers en zussen stellen hem op de proef. Kan hij de ouders van Maxima overtuigen dat hij een goeie jongen is voor hun dochter? 

SpangaS Egyptisch katoen

Egyptisch katoen

Ryan luistert een gesprek af tussen Lesley en Goedhart en voelt zich verraden. Olivier zoekt de kroegbaas op die hij heeft overvallen. Maxima wil dat JJ zich niet bekakt kleedt en verzint een list. 

SpangaS Zere neus

Zere neus

Ryan noemt Lesley zijn 'bestie' en Lesley voelt zich schuldig. Jesse komt erachter dat Noah loopt te stoken en confronteert hem daarmee. Olivier gaat naar Goedhart voor advies. 

SpangaS De ideale schoonzoon

De ideale schoonzoon

Olivier heeft een nachtmerrie over de overval. Moet hij wel of niet het gestolen geld teruggeven? Noah stookt tussen Daan en Jesse. JJ weet alles over Maxima's familie, maar wat moet hij aan? 

SpangaS Powerkoppel

Powerkoppel

Noor betrapt Gioia en Arya op het gebruik van lachgas. Ze snapt niet hoe ze zo dom kunnen zijn. Daan doet met Jesse mee aan een pubquiz: Ze schrikt hoe weinig Jesse weet en ze neemt een besluit. 

SpangaS Ryan 2.0

Ryan 2.0

Lesley krijgt het voor elkaar dat Ryan zijn best doet in de les, maar Olivier twijfelt aan Lesley's aanpak. Sami helpt JJ door informatie te verzamelen over Maxima's familie. Daan heeft een dilemma. 

SpangaS Babe

Babe

Gioia komt in de problemen door haar rebelse gedrag en verpest het voor de hele klas. JJ is zenuwachtig voor de ontmoeting met Maxima's ouders. Daan komt langzaam van haar roze wolk met Jesse. 

SpangaS Heropvoeding

Heropvoeding

Damstra vraagt wie op Ryan wil letten en Lesley biedt zich direct aan. JJ wordt door Maxima's moeder uitgenodigd om te komen eten. Gioia en Arya doen rebels en maken Noor belachelijk om haar smaak. 

SpangaS Supersoaker

Supersoaker

Noor en Gioia krijgen ruzie om de 'nieuwe' Gioia. Maxima krijgt de kans om Nadira goed af te beulen tijdens de bootcamp. De leerlingen hebben een mentorgesprek bij Donna die er helemaal doorheen zit. 

SpangaS Ware liefde

Ware liefde

Arya wil bij Gioia een piercing zetten, maar het gaat mis. Ryan heeft een schuld bij Biko en staat voor de keuze: geld stelen of werken. Daan vraagt Noah om samen te koken. Is dit Noah zijn moment? 

SpangaS No drama

No drama

Sami is er klaar mee als hij voor de zoveelste keer wordt gepusht om te praten. Gaat Gioia haar grenzen over door Arya? Zijn JJ en Maxima het nu eindelijk eens over het liefdescontract? 

SpangaS Rambo deel 2

Rambo deel 2

Lesley en Olivier nemen een groot risico bij Fata en Slib. Slimme zet of niet? JJ geeft liefdesadvies aan Noah om Daan te versieren. Sami voelt zich onder druk gezet en loopt weg uit de les. 

SpangaS Rambo deel 1

Rambo deel 1

Noor regelt een gesprek tussen Maxima en Nadira. Nadira legt uit waarom ze Maxima zo hard aanpakte. Er is onverwacht bezoek voor Sami. De ex van Olivier wil ook mee naar de afspraak met Fata en Slip. 

SpangaS Noor vs. Nadira

Noor vs. Nadira

Noor confronteert gymdocent Nadira: ze is te hard voor haar leerlingen. Gioia laat zich meeslepen door Arya en leeft zich uit. JJ peinst over een nieuwe versie van het liefdescontract. 

SpangaS O-jee Ollie

O-jee Ollie

JJ bedenkt een liefdescontract voor hem en Maxima. Maxima is gekwetst door Nadira en zoekt steun bij Noor. Ryan wil meedoen aan het actieplan maar zitten Lesley en Olivier daar wel op te wachten? 

SpangaS Fake money

Fake money

Lesley heeft misschien een oplossing voor Oliviers schuld bij Fata en Slib. De piepjestest wordt Maxima te veel en JJ maakt zich zorgen. Gioia laat Noor links liggen nu ze een nieuwe vriendin heeft. 

SpangaS Born ready

Born ready

Sami maakt zich zorgen om Maxima en het obsessieve sporten en gezond eten. Tijdens de piepjestest raakt JJ in paniek om Maxima. De groep neemt afscheid van Olivier die gaat onderduiken. Of toch niet? 

SpangaS Laatste avondmaal

Laatste avondmaal

Noah is met stomheid geslagen als Jesse denkt dat hij verliefd op hem is. Ryan voelt zich stom door het vertrek van Olivier. Gioia gaat voor een nieuwe vriendin en vindt in Arya haar nieuwe bestie. 

SpangaS Plan b

Plan b

Maxima is gefrustreerd dat het sporten en gezonde eten nog niks opleveren. Olivier neemt een radicaal besluit. JJ schept op over zijn sportkunsten en wordt afgemat bij het bootcampen. 

SpangaS Tik tak

Tik tak

Lesley haalt Noor over om de ex van Olivier geld terug te laten betalen. Olivier krijgt weer dreigende appjes met Ryan erin. JJ schrikt als hij skinny fat wordt genoemd en wil ook bootcampen. 

SpangaS Sneak peek

Sneak peek

Een sneak peek van SpangaS: de campus. Een voorproefje van wat er binnenkort op de campus staat te gebeuren. 

SpangaS Het weekend

Het weekend

Lesley legt Ryan uit over non-binair zijn na een stomme opmerking. Noor ziet problemen bij medeleerlingen en legt een idee voor bij Goedhart. Gioia heeft moeite met de scheiding van haar ouders. 

SpangaS Fit to the max

Fit to the max

Olivier gaat praten met zijn ex en krijgt slecht nieuws. Maxima voelt zich onzeker over haar lichaam en onderneemt actie. Noah probeert indruk op Daan te maken met zijn spierballen. Heeft hij succes? 

SpangaS Fit to the max

Fit to the max

Olivier gaat praten met zijn ex en krijgt slecht nieuws. Maxima voelt zich onzeker over haar lichaam en onderneemt actie. Noah probeert indruk op Daan te maken met zijn spierballen. Heeft hij succes? 

SpangaS Fit to the max

Fit to the max

Olivier gaat praten met zijn ex en krijgt slecht nieuws. Maxima voelt zich onzeker over haar lichaam en onderneemt actie. Noah probeert indruk op Daan te maken met zijn spierballen. Heeft hij succes? 

SpangaS Blast from the past

Blast from the past

Lesley en Noor stuiten op een belangrijke onthulling over het geld van Olivier. Gioia voelt zich niet gewaardeerd en geeft zichzelf een make-over. Ryan redt Olivier op het nippertje uit de problemen. 

SpangaS Blast from the past

Blast from the past

Lesley en Noor stuiten op een belangrijke onthulling over het geld van Olivier. Gioia voelt zich niet gewaardeerd en geeft zichzelf een make-over. Ryan redt Olivier op het nippertje uit de problemen. 

SpangaS Vastgebonden

Vastgebonden

Noor doet een ontdekking in het verleden van Olivier. Gioia, Noor en Lesley klagen bij Femke over strafwerk. Hoezo ligt Ryan vastgebonden op bed? Olivier staat op het punt een misstap te begaan. 

SpangaS Kassa

Kassa

Noah probeert met zijn nieuwe imago indruk te maken op Daan. Maxima gedraagt zich afstandelijk tegen JJ. Biko vertrouwt Olivier het opmaken van de kas toe. Wat gaat Olivier doen? 

SpangaS PKP

PKP

Ryan organiseert een pannenkoekenparty midden in de nacht. Gioia is het zat om de babysitter van Ryan te zijn. Nadira's lessen zijn volgens Femke veel te vermoeiend: dat moet anders. 

SpangaS Mollen

Mollen

Olivier heeft het gevoel dat hij in de gaten wordt gehouden. Lesley schakelt Noor in om Olivier te helpen: samen duiken ze in zijn verleden. Nadira pusht Noah tot het uiterste tijdens de bootcamp. 

SpangaS Optelsom

Optelsom

Olivier wordt bij de fietsenstalling opgewacht door zijn afpersers Fata en Slib. De sollicitaties in Biko verlopen niet bij iedereen goed. Noah vreest dat hij nooit kans gaat maken bij Daan. 

SpangaS Optelsom

Optelsom

Olivier wordt bij de fietsenstalling opgewacht door zijn afpersers Fata en Slib. De sollicitaties in Biko verlopen niet bij iedereen goed. Noah vreest dat hij nooit kans gaat maken bij Daan. 

SpangaS Taal is macht

Taal is macht

Daan en Maxima kunnen elkaar nog steeds niet uitstaan. Noah leert de menukaart van Biko's uit zijn hoofd: Alles voor de sollicitatie! Olivier is wanhopig en probeert extra salaris te krijgen van Biko. 

SpangaS Solliciteren is hot

Solliciteren is hot

JJ bedenkt een manier om geen aandacht van Daan te krijgen. Gioia baalt dat zij de opdracht krijgt om Ryan onder controle te krijgen. De vacature in Biko's is mega populair: Iedereen wil de baan. 

SpangaS Lekker bot

Lekker bot

Ryan kan niet wennen aan het leven op De Campus. Noah doet raar in de buurt van Sami. Maxima is teleurgesteld als ze van Nadira een andere opdracht krijgt tijdens de bosloop. 

SpangaS Het masterplan

Het masterplan

De hele Campus zit zonder stroom door een bizarre actie van Ryan. Daan wil het goedmaken met Maxima. Kan Maxima de strijdbijl begraven? Gioia is in de war over wie ze is en wat ze uitstraalt. 

SpangaS Het masterplan

Het masterplan

De hele Campus zit zonder stroom door een bizarre actie van Ryan. Daan wil het goedmaken met Maxima. Kan Maxima de strijdbijl begraven? Gioia is in de war over wie ze is en wat ze uitstraalt. 

SpangaS Subtiele ondervraging

Subtiele ondervraging

Noor geeft Gioia flirt-les, maar dat pakt anders uit dan bedoeld. Iedereen vindt Ryan kinderachtig en een kluns. Ryan ontdekt dat hij wel dezelfde taal spreekt als de schoolpsycholoog. 

SpangaS Zwarte band

Zwarte band

Olivier krijgt een week de tijd om 5000 euro bij elkaar te vinden. Noah gaat af tijdens boksles. Gioia wordt onzeker als ze hoort dat Noor weer een nieuwe date heeft. Gioia wil ook een date. 

SpangaS Plantenkas Romance

Plantenkas Romance

Maxima is woest op JJ en Daan na hun dansactie. Noah troost Daan en denkt dat hij kans maakt bij haar. Lesley ziet aan Olivier dat hij iets achterhoudt en doorzoekt zijn spullen. Komt Lesley erachter? 

SpangaS 43 dagen

43 dagen

JJ en Daan kunnen het wel erg goed vinden met elkaar tijdens het eerste schoolfeestje. Ryan maakt iedereen helemaal gek met zijn kookkunsten en geprank. Noah staat doodsangsten uit in de plantenkas. 

SpangaS Nasi Bossa

Nasi Bossa

Lesley en Olivier worden verrast door een nieuwe leerling. Noah is onder de indruk van Daan. Oud-leerling Jackie heeft een verrassing voor De Campus, maar is het ook een leuke verrassing? 

SpangaS Ze is weer single!

Ze is weer single!

Olivier probeert een dreigtelefoontje geheim te houden voor Lesley. Maxima is niet blij als ze haar slaapkamer moet afstaan aan de jongens, maar is blij verrast met de komst van een nieuwe leerling. 

SpangaS New year, new me

New year, new me

Maxima en JJ hebben een voornemen voor dit nieuwe schooljaar: geen ruzie maken. Olivier wordt herinnerd aan het dreigement van twee oude vrienden. Noah is super blij dat hij in de groep van JJ zit. 

SpangaS Campus vs. Mercurius

Campus vs. Mercurius

JJ en Maxima moeten bij gelijkspel de eer van De Campus verdedigen in de game battle. Olivier krijgt onaangenaam bezoek. Jackie heeft een besluit genomen. Gioia is Noor eeuwig dankbaar. 

SpangaS Fraude

Fraude

Vandaag is de finale van de Scholen Battle. Damstra wil dat Wies en Cosmo de strijd eerlijk aangaan. Lesley wordt gedist, Jackie wordt uitgelachen, maar Gioia maakt grote indruk met haar optreden. 

SpangaS Bemoei je met je eigen zaken

Bemoei je met je eigen zaken

Wies zint op wraak en probeert Cosmo te interesseren voor haar wraakactie. Maxima en JJ hebben de grootste moeite om samen te gamen. Noor helpt Gioia stiekem met de tekst voor haar optreden. 

SpangaS Vreemde vibes

Vreemde vibes

JJ en Maxima testen hun game skills. Cosmo krijgt sympathie voor Wies. Olivier geeft toe verliefd te zijn op iemand. Het plan van Gioia en Joris lijkt te werken: Jonathan gaat in gesprek met Timon. 

SpangaS Loser teams

Loser teams

Damstra heeft een vervelende mededeling voor De Campus. Wies neemt de volledige schuld op zich. Olivier en Lesley zijn heel ongemakkelijk bij elkaar in de buurt. Jackie denkt veel na over IJsland. 

SpangaS Kapot

Kapot

Maxima durft haar optreden niet te houden. Joris en Mo zijn te opgefokt om te gamen. Wies maakt beslissend punt, maar helaas gaat er dan iets mis. Hoezo komt het bij Oliver en Lesley tot een kus? 

SpangaS Let the games begin

Let the games begin

Het Mercurius College komt aan op De Campus: De battle is aan! Joris en Mo bereiden zich voor met een lading energiedrankjes. Jackie maakt een lijstje met voor- en nadelen van weggaan naar Stockholm. 

SpangaS Teamwork

Teamwork

Wies doet een beroep op Lesley. Maxima is bang om haar tekst voor te dragen waar JJ bij is. Biko wil liever geen teamcaptain zijn. Damstra kent geen genade: hij wil de Scholen Battle per se winnen. 

SpangaS Team Ik

Team Ik

Wies en Olivier moeten samenwerken en vliegen elkaar direct in de haren. Jackie staat voor een moeilijke keuze: De Campus of Stockholm. Mo en Joris zien zichzelf als fantastische VR-gamers. 

SpangaS No more Mr. Nice Guy

No more Mr. Nice Guy

De Campus maakt zich klaar voor de Scholen Battle. Damstra ziet die hele battle niet meer zitten, maar de komst van Jackie geeft hem hoop. Joris en Gioia willen bemiddelen tussen Timon en Jonathan.