2Doc: Human Nature

2Doc:

CRISPR, een revolutionaire genetische-manipulatietechnologie, is een doorbraak in de wetenschap. Deze nieuwe kennis heeft ons een ongekende controle gegeven over de basisbouwstenen van het leven. Het opent de deur naar het gene ... 

2Doc: 2Doc: Sour Grapes

2Doc:

Rudy Kurniawan staat bekend als de grootse wijnzwendelaar ooit. Hij maakte bekroonde kwaliteitswijnen van gerenommeerde wijnhuizen na en verkocht deze tegen exorbitant hoge prijzen totdat hij uiteindelijk alsnog werd ontmaskerd ... 

BodhiTV 2016 De Boeddhistische Blik: Buddha in Africa

BodhiTV 2016

Door zijn leven in een Chinees boeddhistisch weeshuis in Afrika voelt Enock Alu, een zestienjarige tiener uit Mali, zich verscheurd tussen zijn Afrikaanse wortels en Chinese opvoeding. Enock blonk ooit uit in de oosterse gevech ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Pieter Derks Zo Goed Als Nieuw

Pieter Derks

Pieter Derks' voorstelling Zo Goed Als Nieuw is vriendelijk van toon, maar vol scherpe grappen en confronterende vragen. Altijd fris commentaar op het laatste nieuws van de dag. Maar ook, als verrassing voor wie hem alleen als ... 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Aflevering 3, Seizoen 2020 

Weer.nl Weer.nl

Weer.nl

Aflevering 4, Seizoen 2020 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat

Hart van Nederland

Aflevering 4, Seizoen 2020 

Komt een man bij de dokter Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Aflevering 5, Seizoen 8 

De Nationale Blaastest De Nationale Blaastest

De Nationale Blaastest

Voordat we #DryJanuary aftrappen, zoomen we in op ons drankgebruik met een klassieke test waarbij je in twintig vragen alles te weten komt over wat drank met je lichaam en geest doet, de keiharde cijfers en nuchtere feiten van ... 

Politie USA Live Afl. 1

Politie USA Live

Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. 

De ijzersterkste De ijzersterkste

De ijzersterkste

Er wordt in een 500-meterrace bepaald wie de tweede finaleplaats mag bezetten. Daarna schaatsen de twee beste vrouwen en de twee beste mannen tegen elkaar in de race om het goud tijdens het koningsnummer van het langebaanschaat ... 

Moltalk MolTalk The Kick-off

Moltalk

Bestemming China en de tien kandidaten van dit jubileumseizoen zijn bekend en daarmee is de jacht op de Mol geopend. Marlijn en Rop nemen de deelnemers onder de loep, vertonen primeurs en testen de kennis van oud-kandidaten. 

Blauw Bloed Jaaroverzicht: De Oranjes op reis

Blauw Bloed

We starten het nieuwe jaar met een terugblik op de buitenlandse reizen van koning Willem-Alexander en koningin Máxima in 2019. Nog één keer alle hoogtepunten op een rij en de mooiste beelden van prinses Beatrix tijdens haar ... 

CupCakeCup 2016 De grote finale

CupCakeCup 2016

De finale. Een spectaculaire ontknoping met een feestelijke slotopdracht, waarbij Kris Kross Amsterdam een feestje bouwt in de studio. Wie maakt de mooiste feesttaart en pakt daarmee de winst? 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Best Of Bright Afl. 4

Best Of Bright

Informatief programma waarin Bright wekelijks de nieuwste gadgets en andere tech test. Daarnaast presenteren Erwin van der Zande en Anic van Damme de beste video's van het YouTube-kanaal van Bright.nl. 

Britt's beestenbende Dee van der Zeeuw & Buddy Vedder

Britt's beestenbende

Wat voor een dier is een zeekat? Hoe begroeten prairiehonden elkaar? En welk dier heeft vierkante poep? Dit en nog véél meer kom je te weten in deze hilarische dierenquiz. Zanger Tim Douwsma en YouTuber Défano Holwijn gaan s ... 

RTL Boulevard Afl. 4

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Lachen om Home Video's Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Aflevering 1, Seizoen 2020 

RTL GP: Dakar 2011 Afl. 1

RTL GP: Dakar 2011

Verslag van de legendarische Dakar-woestijnrally. Na Afrika en Zuid-Amerika is nu voor het eerst het Midden-Oosten het decor voor de woestijnrally. In gastland Saudi-Arabië gaan op 5 januari 2020 in totaal 557 deelnemers, verd ... 

Eigen Huis & Tuin Afl. 1

Eigen Huis & Tuin

Klusprogramma waarin de mooiste huis- en tuinverbouwingen aan bod komen. Ook dit seizoen komen er weer allerlei metamorfoses, toffe eendagsklussen, inspirerende binnenkijkers en praktische do-it-yourselfs voorbij. 

RTL Weer 18:05

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Autowereld Afl. 14

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoekt shows en races en maakt de mooiste roadtrips. 

House Vision Afl. 1

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

RTL Transportwereld Afl. 14

RTL Transportwereld

Informatief programma over de wereld van transport en logistiek. We gaan op zoek naar de meest innovatieve productieprocessen, de nieuwste machines, het mooiste grootmaterieel en voorál de mensen die ermee werken. 

RTL GP: Rallye Du Maroc Afl. 1

RTL GP: Rallye Du Maroc

Verslag van de Rallye du Maroc, een zware woestijnrally door het noorden van Afrika. Veel deelnemers nemen deel aan deze rally als voorbereiding op de Dakar Rally of de Africa Eco Race. 

Zappbios Mees Kees op de planken (3)

Zappbios

Het grote eindtoneelstuk komt eraan. Tobias vindt het heel spannend, maar met Mees Kees als leraar moet het goed komen. De klas verheugt zich op middagen lekker spelen en mooie decors knutselen, tot ze erachter komen dat Dreus ... 

Super 4 Speciaal bezoek

Super 4

Animatieserie. Een ridder, een piraat, een fee en een techneut vormen samen Super 4. Ze beleven de spannendste avonturen in de gevaarlijkste omgevingen. Niets staat Super 4 en hun ultramoderne voertuig in de weg! 

Wist Je Dat? Afl. 1

Wist Je Dat?

Lifestyleprogramma waarin leuke feiten en wetenswaardigheden aan bod komen over kinderen, gezondheid, duurzaamheid en mode. 

Films & Sterren Afl. 1

Films & Sterren

Filmprogramma waarin René Mioch je meeneemt naar premières en filmfestivals en je op de hoogte houdt van wat er te zien is in de bioscoop. 

RTL GP: Silk Way Rally Afl. 1

RTL GP: Silk Way Rally

Verslag van deze rally die start in Irkutsk, Rusland. De deelnemers rijden door Oost-Siberië, Russische taigabossen, Mongoolse steppen, Chinese vlakten en de Gobi-woestijn. De finish is in het Chinese stadje Dunhuang. 

RTL GP: Dakar Series Merzouga Rally

RTL GP: Dakar Series

Verslag van de Merzouga Rally in Afrika, die onderdeel is van de Dakar Series. Bij deze rally ligt de nadruk op de motoren en de quads. 

RTL GP: Dakar 2011 Afl. 13

RTL GP: Dakar 2011

Verslag van de legendarische Dakar Rally. Het is de 41e editie en Nederland is opnieuw sterk vertegenwoordigd met twaalf motoren, zes auto's en tien trucks. De rally start en finisht in de Peruaanse hoofdstad, Lima. 

De Avonturen Van K3 Afl. 1

De Avonturen Van K3

Animatieserie. De K3-popsterren gaan op wereldtournee! Een reis vol glitter en glamour, waarbij ze allerlei onverwachte, humoristische avonturen op hun pad tegenkomen. 

RTL Autowereld Afl. 12

RTL Autowereld

Informatief programma gemaakt door autoliefhebbers voor autoliefhebbers. Een team van coureurs, presentatoren en klassiekersexperts test de nieuwste modellen, bezoekt shows en races en maakt de mooiste roadtrips. 

Close Up Louvre Abu Dhabi

Close Up

Architect Jean Nouvel kreeg de felbegeerde opdracht om het nieuwe Louvre in Abu Dhabi, één van de Arabische Emiraten, te ontwerpen. Aan hem de uitdaging om een universeel museum te bedenken dat de Oosterse en de Westerse were ... 

LEGO Nexo Knights The fortrex and the furious

LEGO Nexo Knights

Animatieserie over de Nexo Knights, die er alles aan doen om het hightech-koninkrijk Knighton te beschermen tegen de boosaardige Jestro en zijn monsters. Tovenaar Merlok 2.0 helpt de Knights om het land te redden. 

Prinsessia Zensessia

Prinsessia

Kinderserie. Roos, Madeliefje, Iris, Violet en Linde gaan naar school in Prinsessia. Ze krijgen er les in etiquette, creativiteit en stijl. De prinsessen zijn goede vriendinnen, maar soms is er ook onenigheid. 

New Creation Church TV Afl. 1

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt. 

Wizzy & Woppy Afl. 75

Wizzy & Woppy

Kinderprogramma over de muizen Wizzy en Woppy. Ze wonen in de dierenwinkel, net als papegaai Kasha en schildpad Dongo. Als de dierenverkoper weg is, komen de dieren uit hun kooien en beleven ze dolle avonturen. 

Sprookjesboom Wie jarig is, trakteert

Sprookjesboom

Kinderprogramma waarin Wolf, Roodkapje, Heks, Draak en de andere Sprookjesbosbewoners allerlei avonturen beleven. 

Timmy tijd Dokter Timmy

Timmy tijd

Animatieserie over de avonturen van het eigenwijze lammetje Timmy. 

Sesamstraat Schrikken

Sesamstraat

Tommie verzint van alles om jou te laten schrikken! 

Transformers Cyberverse Afl. 18

Transformers Cyberverse

Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Windblade helpt hem bij het repareren van zijn geheugenchips. 

Transformers Cyberverse Afl. 17

Transformers Cyberverse

Animatieserie over Bumblebee, die op een belangrijke missie is waarbij levens op het spel staan! Maar Bumblebee kan zich niet herinneren wat de missie is. Windblade helpt hem bij het repareren van zijn geheugenchips. 

De Nachtzoen Cocky Drost

De Nachtzoen

Voor velen is het aanbreken van de nacht het ideale moment voor een hoofd vol zorgen. Relatietherapeut Cocky Drost weet uit eigen ervaring en vanuit haar vakgebied precies wat tegen het tobben helpt.