L1NWS L1NWS

L1NWS

Altijd op halve uren bij L1 het laatste Limburgse nieuws en weerbericht van Meteo Limburg, met Thijs Zeelen of Leon Rademakers. Nieuws, sport, weer ook non-stop via 1Limburg.nl en via de gratis app Roda JC Kerkrade moet in de p ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Reportage Reportage - Reportage: Ik wil mijn been amputeren

Reportage

Geen extra informatie aanwezig.

Piets Weer Piets Weerbericht: 14 mei 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 14 mei 2017

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Broadchurch Afl. 1

Broadchurch

Ellie en Hardy moeten de brute verkrachting van Trish Winterman onderzoeken. Als ze haar huis doorzoeken, stuiten ze op iets wat hen naar de plaats delict leidt. Uit het forensisch rapport komt naar voren dat deze aanval van te ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 14 mei 2017

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Oplichters in het Buitenland Sri Lanka

Oplichters in het Buitenland

In het programma Oplichters in het Buitenland reist Kees af naar het buitenland om de confrontatie met de oplichters aan te gaan. Hij ondergaat het bedrog vaak zelf en laat met verborgen camera zien hoe de oplichters te werk ga ... 

Close Up Miriam Beerman - Van chaos naar kunst

Close Up

Het werk van Miriam Beerman gaat vaak over menselijk leed, zoals het leed veroorzaakt door de holocaust, dat zijn weerslag heeft op vele generaties. Persoonlijk leed is Beerman ook niet vreemd: haar echtgenoot overleed op jonge ... 

It Takes 2 Afl. 3

It Takes 2

De acht overgebleven BN'ers zingen allemaal een duet met hun prof. Het is een show boordevol emotie. Ruben Nicolai maakt grote indruk als hij zijn gevoelige kant laat zien wanneer hij 'Laat me' zingt met Trijntje. De vakjury vo ... 

Blindspot Blindspot - Mom

Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

Wegmisbruikers Aflevering 379

Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van het Bureau Verkeershandhaving confronteert Andru00e9 van der Toorn automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 18

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Strunen Strunen

Strunen

Strunen Vandaag is Harm te gast in dorpshuis de Viersprong in Buinerveen. Maar is het wel een dorpshuis? 

Hotter Than My Daughter Afl. 5

Hotter Than My Daughter

Twee bijzondere vrouwen staan centraal: Anja uit Wolvega en Riekie uit Wilnis. Anja schaamt zich nergens voor en loopt rustig in een pyjamabroek de supermarkt in. Dochter Melissa kan het niet meer aanzien. De andere kandidaat i ... 

Obese Usa Melissa

Obese Usa

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

De Grote Verbouwing De Grote Verbouwing - Aflevering 336

De Grote Verbouwing

Geen extra informatie aanwezig.

Obese Usa Melissa

Obese Usa

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Love Is In The Air Afl. 7

Love Is In The Air

In 2009 wil Ardi samen met haar man Peter haar beste vriendin Renee in Nieuw-Zeeland opzoeken. Maar vlak voor de reis wordt bij Peter kanker geconstateerd. Na zijn overlijden, vier jaar later, vindt Ardi veel steun bij Renee vi ... 

Border Patrol Border Patrol - Aflevering 11

Border Patrol

Geen extra informatie aanwezig.

Fashionchick make-over Fashionchick make-over - Aflevering 5

Fashionchick make-over

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Transportwereld Afl. 33

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

Handlettering Doe Je Zo! Afl. 13

Handlettering Doe Je Zo!

Programma over handlettering: het aanbrengen van letters in allerlei vormen, maten en stijlen op verschillende voorwerpen. Illustratrice Karin Luttenberg laat zien hoe je woorden op een sierlijke manier kunt opschrijven. 

FikkieTV Afl. 6

FikkieTV

Hondenprogramma waarin telkens twee honden samen met hun baasjes tegen elkaar strijden op een parcours met hindernissen. De deelnemers kunnen 2000 euro winnen, wat ten goede komt aan een goed doel naar keuze. 

RTL GP: Rally Special Afl. 1

RTL GP: Rally Special

Actuele verslagen van het Wereldkampioenschap Rally's. 

Bruisend Horeca Aflevering 2

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

Miss And Mr Sport & Fashion Afl. 8

Miss And Mr Sport & Fashion

Programma waarin Jeroen Post en Nana Piguillet-Appiah een goede kijk bieden in de wereld van commerciële modellen. Fitte en knappe mannen en vrouwen worden op de proef gesteld door middel van diverse opdrachten. 

Alles over Wonen Aflevering 43

Alles over Wonen

In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geu00efnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.  

Nederland Heeft Het! Afl. 16

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

Lifestylexperience Afl. 20

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Songs of Praise Moederdag

Songs of Praise

Deze aflevering staat in het teken van Moederdag. Interviews worden afgewisseld met de mooiste kerkelijke gezangen en hymnes, inclusief een ode aan alle moeders. Het is Moederdag. Wat betekent je moeder voor je? Vijf Engelse za ... 

RTL GP: WEC België

RTL GP: WEC

Verslag van deze zesuursrace, die wordt verreden op het circuit Spa-Francorchamps. Deze race is de laatste langeafstandsrace voor de 24 uur van Le Mans en daarmee een belangrijke test voor de beroemde race op het Franse asfalt. 

Medical Travel Afl. 4

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 15

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

Life Is Beautiful Afl. 1

Life Is Beautiful

Lifestyleprogramma voor eigentijdse vrouwen en mannen die belang hechten aan een optimaal leven. Met aandacht voor: beauty, figuur, trends, voeding, interieur, fashion, wonen, vakanties, vervoer, gezondheid en energie. 

Lalaloopsy Afl. 26

Lalaloopsy

Animatieserie over lappenpoppen die op magische wijze tot leven zijn gekomen. In Lalaloopsyland maken ze nieuwe vrienden, beleven ze avonturen en leren ze hoe iedereen op zijn eigen manier speciaal is. 

Mijn Stad Mijn stad Leiden

Mijn Stad

Jeroen keert terug naar de stad van de ontdekkingen, Leiden. Hij ontdekt wat de Romeinen in Nederland deden in het Rijksmuseum van Oudheden en bezoekt de oudste schouwburg in Nederland die nog actief is. Ook bezoekt hij het Mus ... 

Business Class Afl. 37

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 19

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

Wereld Van De Binnenvaart Afl. 3

Wereld Van De Binnenvaart

Informatief programma waarin de techniek en de organisatie van de binnenvaart worden getoond. Tevens is er aandacht voor de mensen achter deze milieuvriendelijke en veilige manier van vervoer. 

David Maasbach Aflevering 493

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag.  

Hour Of Power Afl. 20

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 20

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Raad eens hoeveel ik van je hou Zo groot als jij

Raad eens hoeveel ik van je hou

Hazeltje wil graag groot zijn, zodat hij net als Grote Haas sterk, slim en dapper is. Hazeltje wil graag groot zijn, zodat hij net als Grote Haas sterk, slim en dapper is. Wanneer Hazeltje samen...