Erica op Reis Turkije

Erica op Reis

In deze aflevering gaat Erica Terpstra naar Turkije. In Istanboel bezoekt Erica het sprookjesachtige paleis Topkapi, de Hagia Sophia en de kleurrijke kruidenmarkt. In de oudste en mooiste hamam ter wereld neemt Erica een bad. ... 

Witse Mr. Cash

Witse

Een rijke notaris wordt dood teruggevonden, gestikt in een mondvol geld. Witse sluit vriendschap met de tuinman van de notaris en ontdekt via hem dat de notaris een liederlijk leven leidde. Een rijke notaris wordt dood teruggev ... 

Louis Theroux Louis Theroux: Dementia

Louis Theroux

De oudere generatie Amerikanen droomt van een idyllische oude dag. Maar daar komt voor veel ouderen weinig van terecht, omdat ze Alzheimer krijgen of voor iemand zorgen die deze ziekte heeft. De oudere generatie Amerikanen droo ... 

Op weg naar het Knoop Gala Rapattack en Glennis Grace

Op weg naar het Knoop Gala

Paul de Leeuw volgt zeven artiesten met een verstandelijke beperking. Allemaal hebben ze een muzikaal talent. Paul haalt op zijn eigen wijze het beste in ze naar boven. Deborah, Frans en Fabian vormen met z 

World Class: Bartender Of The Year Afl. 4

World Class: Bartender Of The Year

Zoektocht naar de beste bartender ter wereld. Meer dan 10.000 deelnemers uit ruim veertig verschillende landen laten hun creatieve cocktailkunsten zien en strijden om de winst. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Judge Maria Lopez Afl. 77

Judge Maria Lopez

Amerikaanse realityserie waarin rechtszaken worden behandeld door rechter Maria Lopez. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Het Klokhuis Shorttrack

Het Klokhuis

Voor shorttrackschaatsen moet je snel zijn en veel lef hebben. Trainer Bennie Brugmans legt uit met welke techniek de toppers zo 

Pawn Stars

Pawn Stars

Drie generaties van de Harrison-familie runnen de Gold & Silver Pawn Shop aan de rand van Las Vegas. De mannen gebruiken hun expertise om de waarde te schatten van hedendaagse spullen tot historische goederen als een samurai-zw ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

-Schultz: snelweglicht vanaf 2014 langer aan. - 

MAX Proms The Best of MAX Proms

MAX Proms

Hoogtepunten van het jaarlijkse muziekspektakel in The Best of MAX Proms. Sinds 2004 organiseert Omroep MAX in de Utrechtse Jaarbeurs de sfeervolle MAX Proms. In deze compilatie van het live muziekspektakel ziet u zowel nationa ... 

My Kitchen Rules

My Kitchen Rules

Kookprogramma waarin verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan gaan. Ze moeten om de beurt een eenvoudig huis omtoveren tot een restaurant, compleet met thema en driegangenmenu. Welk team gaat d ... 

RTL Late Night Afl. 84

RTL Late Night

Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die midden in het nieuws staan. 

Life is beautiful Een kus is als stof

Life is beautiful

Serie korte films met elk een adagium van Erasmus als uitgangspunt. Erasmus verzamelde meer dan drieduizend adagia, zinnen die tot de verbeelding spreken en te denken geven. Serie korte films met elk een adagium van Erasmus als ... 

Poh's Kitchen

Poh's Kitchen

Poh Ling Yeow, bekend van MasterChef Australië, reist naar een bepaalde regio en ontmoet daar Food Producers en chef-koks. 

Dus Ik Ben Ik speel, dus ik ben

Dus Ik Ben

Wat is de betekenis van spelen in ons leven? Wie kunnen er beter spelen: mannen of vrouwen? Heeft spel nut? Spelen wij ons hele leven een rol? Is er leven zonder spel? 

MAX TV Wijzer Alleman & John Leddy

MAX TV Wijzer

Koos Postema staat in deze aflevering uitgebreid stil bij de film Alleman. Met John Leddy blikt Koos terug op de serie De Glazen Stad. De documentaire film Alleman van Bert Haanstra is uitgeroepen tot beste Nederlandse documen ... 

The Voice Of Holland Liveshow 6 - finale

The Voice Of Holland

Spectaculaire muzikale zoektocht van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Ali B en Ilse DeLange naar de beste nieuwe zangstem van Nederland. 

Voetbal International Afl. 39

Voetbal International

Talkshow waarin wordt gediscussieerd over de laatste ontwikkelingen rond voetbal. Er worden wedstrijden, strategieën en hoofdrolspelers geanalyseerd. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 4825

Goede Tijden, Slechte Tijden

Menno is verbaasd als hij een romantische uitnodiging krijgt van Lucas. Janine bekent aan Bianca dat haar relatie met Frank te leiden heeft onder Ludo. Ze neemt zich voor om Ludo aan het kruis te nagelen, maar kan ze dit ook? M ... 

Benidorm Bastards Benidorm Bastards België \

Benidorm Bastards

Vlaams humoristisch programma waarin een aantal bejaarden met behulp van een verborgen camera jongeren op straat bij de neus nemen. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

RTL Boulevard Afl. 254

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Aya Stoeprandstop

Aya

Aya is een knalgeel wezentje dat uit de ruimte neerdwarrelt in de tuin van Belle en Otto. Hij begrijpt uiteraard niets van onze wereld en het verkeer hier. 

Editie NL Afl. 254

Editie NL

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6080

The Bold And The Beautiful

Stephanie herinnert Thomas eraan dat zijn leugen een doel heeft. Wanneer Taylor Thomas confronteert met het voorval op het eiland, neemt hij de schuld op zich. Stephanie en Eric verschillen van mening over de toekomst van hun z ... 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Autodieven Betrapt! Afl. 1

Autodieven Betrapt!

Amerikaanse realityserie waarin te zien is hoe autodieven te werk gaan. Met behulp van een lokauto zijn verborgencamerabeelden gemaakt. Ook is de achtervolging en de arrestatie door de politie te zien. 

Het Zandkasteel Juf van de groep

Het Zandkasteel

Sassa is juf op de groep. Toto en Koning Koos zijn de kindjes. Als het tijd is om fruit te eten mag Toto het verdelen. Hij probeert het heel eerlijk te doen. Daarna is Sassa de juf. Kindje Toto moet slapen, maar dat wil hij nie ... 

RTL Z Nieuws 17:30 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

DinoNieuws Afl. 5

DinoNieuws

Geen extra informatie aanwezig.

Pluijms Eetbare Wereld Afl. 10

Pluijms Eetbare Wereld

Culinaire zoektocht waarin iedere aflevering een land of streek centraal staat en kok René Pluijm op zoek gaat naar de oorsprong van eten. 

Teletubbies Kerstmis in Engeland

Teletubbies

De Teletubbies spelen in de sneeuw. Ze lopen voorzichtig, want de sneeuw is glad. Tinky Winky glibbert al even en begint te glijden. Het ziet er zo leuk uit, dat de andere Teletubbies ook gaan glijden in de sneeuw. In het filmp ... 

Bumba Bumba

Bumba

Bumba is een ietwat ondeugende, maar altijd vrolijke clown, die in een circus vol klank en kleur zijn kunstjes opvoert voor een enthousiast publiek van kleuters. Daarbij krijgt Bumba hulp van zijn beste vriendje Bumbalu, terwij ... 

RTL Z Opening Wallstreet Afl. 252

RTL Z Opening Wallstreet

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

Super Sportlets Afl. 13

Super Sportlets

De Super Sportlets komen van de planeet Sportus en hebben als missie de kinderen op aarde te laten bewegen. Rudy Rude doet er als slechterik alles aan om hun missie te dwarsbomen. 

RTL Z Nieuws 15:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Kindertijd KRO Kindertijd

Kindertijd

Met om:. 

Special: De Kijker Aan Zet Afl. 51

Special: De Kijker Aan Zet

Special waarin deskundigen vragen van kijkers beantwoorden over de financiële markten. 

Sesamstraat Echt/Nep

Sesamstraat

Buurman Baasje is alleen in de winkel en denkt dat hij stiekem best even een chocolaatje mag snoepen. Grover wil net zo goed piano spelen als Miesje. Lot leest een verhaal voor over nepdino 

Kabouter Plop De waterspuit

Kabouter Plop

Klus heeft een waterspuit. Hij maakt iedereen nat, en vindt dat grappig. Plop, Kwebbel en Lui kunnen hier niet echt om lachen. Ze besluiten dan ook om Klus eens goed beet te nemen. 

Herman's Passie Voor Eten Afl. 38

Herman's Passie Voor Eten

Herman den Blijker vertelt over de achtergrond van een speciaal product, bereidingswijze of gerecht waar hij gek op is en laat zien hoe men kan genieten van eten in de breedste zin van het woord. 

RTL Z Nieuws 12:00 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

Taal met Timo en Finne Aflevering 4

Taal met Timo en Finne

Deze aflevering gaat over ziek zijn, een film maken, vissen en het inrichten van een kamer. -Timo is ziek. -Timo en Finne maken een film. -Timo en Finne gaan vissen. -Timo en Finne richten de kamer in. 

Koffietijd Afl. 85

Koffietijd

Aan tafel Raymond van de Klundert, beter bekend als Kluun. Hij vertelt over 'Kluun2' en hoe het met hem en de liefde is gesteld. 

RTL Z Nieuws 09:06 uur

RTL Z Nieuws

Live nieuwsupdate met het laatste nieuws uit binnen- en buitenland, het financieel-economische nieuws en de actuele beurskoersen. 

RTL Nieuws 9:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Super Sportlets Afl. 12

Super Sportlets

De Super Sportlets komen van de planeet Sportus en hebben als missie de kinderen op aarde te laten bewegen. Rudy Rude doet er als slechterik alles aan om hun missie te dwarsbomen. 

RTL Z Voorbeurs Afl. 252

RTL Z Voorbeurs

Overzicht van het belangrijkste nieuws voor de komende beursdag; de topvijfonderwerpen die de financieel geïnteresseerde belegger niet mag missen. 

De Nachtzoen Fons de Poel

De Nachtzoen

In deze aflevering Fons de Poel. Deze anchorman, Brandpuntaanvoerder en journalist in hart en nieren is tijdens het klimmen der jaren aan het veranderen. Net als wij.