Recht van Spreken Willem Aantjes

Recht van Spreken

Willem Aantjes is op 92-jarige leeftijd overleden. Begin 2013 blikte Elles de Bruin met hem terug op zijn roerige leven. Aantjes was de eerste fractievoorzitter van het CDA. Hij werd in 1978 door RIOD-directeur Loe de Jong besc ... 

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 22 oktober 2015

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 22 october 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Overspel Aflevering 6: Een heterdaadje

Overspel

Menno ligt in kritieke toestand in het ziekenhuis. Pepijn, Couwenberg en Elsie zullen gaan tekenen bij de notaris, terwijl de politie in de aanslag ligt. Reinier ontdekt dat Marit zich vreemd gedraagt. Thrillerserie. 

Top Gear Top Gear Top Gear

Top Gear

De drie presentatoren kruipen in een Lexus LFA, SRT Viper en een Aston Martin Vanquish voor ongetwijfeld weer een hilarische roadtrip. In deze aflevering is Mick Fleetwood te gast.  

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Dr. Phil Young, jealous love

Dr. Phil

De twintigjarige Ilene zegt dat haar vriend Matt hun relatie kapotmaakt met zijn ziekelijke jaloezie en bazige gedrag. Ze hebben samen een kind en de volgende is op komst. Matt beschuldigt haar continu van vreemdgaan en betwijf ... 

Show Shownieuws - Shownieuws - Vroege Editie: 22 october 2015

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Bluf Afl. 8

Bluf

Tjé weet niet wat hem overkomt als hij beseft dat alleen seks niet meer belangrijk voor hem is. Hij is verliefd! Misschien wel voor de eerste keer in zijn leven. Ook Hein lijkt eindelijk beet te hebben als een mooie vrouw in ... 

Nooit Meer Naar Huis Afl. 6

Nooit Meer Naar Huis

De ouders van Dyenne vechten al hun hele leven. Haar moeder Wies kreeg 28 jaar geleden een hersentumor. Ze overleefde, maar doordat ze niet verzekerd was, bleef ze zitten met een torenhoge schuld. Daarnaast werd hun dochter Dye ... 

De Universiteit van Nederland De Universiteit van Nederland

De Universiteit van Nederland

Hoogleraren geven een gepassioneerd college over hun vakgebied. Mark Golden - Omzeilen we in de toekomst de files in onze vliegende auto? Prof. dr. Mark Golden: Omzeilen we in de toekomst de files in onze vliegende auto? In 198 ... 

Expeditie Robinson Afl. 8

Expeditie Robinson

Confronterend realitysurvivalprogramma waarin bekende Nederlanders de bikkelharde strijd met elkaar én de elementen aangaan. Dit seizoen zijn de kandidaten meer dan ooit op zichzelf aangewezen. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 5224

Goede Tijden, Slechte Tijden

Aysen komt in een gevaarlijke situatie terecht met een overvaller. Sjoerd ziet mogelijkheden in Maximes oplossing om alle financiële problemen op te lossen. Nina zet Bing onder zware druk: kies tussen mij en Monica. Nu, meteen! 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Achter Gesloten Deuren Achter Gesloten Deuren - 32. Lust of liefde

Achter Gesloten Deuren

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Uitgelicht Afl. 10: Dinnershow Pandora

Uitgelicht

We kijken mee bij de bijzondere Dinnershow Pandora. Te zien is hoe Studio 21 wordt omgetoverd tot een zinderende nachtclub vol passie, verleiding, dans en topentertainment! 

RTL Boulevard Afl. 211

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Johan Cruijff heeft longkanker. -Streetlab scoort een hit met hun eigen videoclip. -Jandino klaar voor de première van de film 'Bon Bini Holland'. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6968

The Bold And The Beautiful

Deacon probeert Wyatt ervan af te brengen om een contactverbod aan Quinn op te leggen. Liam probeert als een razende om Hope als eerste te vinden, omdat hij weet waar Quinn toe in staat is. Quinn weet nog niet wat haar te wacht ... 

Editie NL Afl. 211

Editie NL

Met in deze uitzending: -Gestopt. Toch kanker. -Infoavond: eigen inwoners eerst. -Dames, ga daten in Delft! -Man rockt de broekrok. 

Even Krap Bij Kas Afl. 14

Even Krap Bij Kas

Nederlandse realityserie waarin de dagelijkse gang van zaken bij zes verschillende pandjeshuizen wordt gevolgd. 

The Bold And The Beautiful Afl. 6967

The Bold And The Beautiful

Liam belooft aan Hope dat hij haar en haar baby zal beschermen tegen Quinn. Wyatt begint te twijfelen als hij van Bill hoort dat er maatregelen zijn getroffen tegen Quinn. Quinn smeekt Deacon om een goed woordje voor haar te do ... 

Judge Judy Afl. 4158

Judge Judy

Rechter Judy Sheindlin heeft het vermogen om bij een conflict direct tot de kern van de zaak te komen. Zij is een moreel kompas voor mensen die op zoek zijn naar raad, kordaatheid en gezond verstand. 

Sesamstraat: 10 voor... Grover

Sesamstraat: 10 voor...

Een verzameling filmpjes van bepaalde Sesamstraatfiguren. Grover. 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Een gevarieerd kinderprogramma met: Hier slaap ik, Kleine prinses, Alle gekheid op een stokje, Schommelstoelendans, Fien is een zeemeermin. Hier slaap ik, Kleine prinses, Alle gekheid op een stokje, Schommelstoelendans, Fien is ... 

Ik Kom Bij Je Eten Hollywoodvrouwen en Yuri van Gelder

Ik Kom Bij Je Eten

Koert-Jan begeeft zich in de wereld van glitter, glamour en ongekende luxe als hij gaat eten bij de Nederlandse Hollywoodvrouw Myrthe Mylius. Uiteraard beginnen Koert-Jan en Myrthe geheel in stijl met een glas bubbels. In de sl ... 

Sesamstraat Geven

Sesamstraat

Pino heeft een cadeau voor Mamoun. Hij wil hem heel mooi inpakken. 

Koffietijd Afl. 39

Koffietijd

Kenny B is te gast om te praten over zijn nieuwe single 'No Spang'. Hij verwierf eerder groot succes met zijn single 'Parijs' en hoopt dat zijn nieuwe single ook een hit wordt. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

BVK-Club Afl. 4

BVK-Club

De B.V.K. Club is een groep van vijf kids die kijkersvragen beantwoorden op het gebied van Verkeer en Geld. Het antwoord op de vraag vinden ze door experimenten uit te voeren en verschillende experts te interviewen. 

New Creation Church TV Afl. 146

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince het Evangelie van genade verspreidt. Talloze mensen getuigen dat de nadruk die hij legt op de genade, de goedheid en de liefde van God hun leven heeft veranderd.