The King Of Queens

Amerikaanse sitcom over Doug Heffernan, zijn vrouw Carrie en zijn schoonvader.
The King Of Queens American idle

American idle

Doug ergert zich aan Carrie als ze haar baan heeft verloren. Ze is namelijk totaal niet gemotiveerd en hangt maar een beetje rond in het huis. 

The King Of Queens Thanks man

Thanks man

Doug laat een vreemde man binnen. De vreemdeling zegt dat hij alleen de telefoon wil gebruiken, maar Carrie vertrouwt het niet. 

The King Of Queens Eggsit strategy

Eggsit strategy

Doug verliest het geluksballetje van Deacon. Carrie krijgt te horen dat er ontslagen vallen op haar werk en ze maakt zich zorgen om haar eigen baan. 

The King Of Queens Secret garden

Secret garden

Carrie maakt zich zorgen over de relatie met haar gynaecoloog, nadat Danny hem te veel heeft berekend voor tuinwerkzaamheden. 

The King Of Queens Affidavit justice

Affidavit justice

Als Carries collega's ontdekken dat haar man softbal kan spelen, wordt Doug gevraagd voor hun bedrijfsteam. 

The King Of Queens Nocturnal omission

Nocturnal omission

Deacon ontmoet een nieuwe vrouw. Doug twijfelt of hij hem moet vertellen dat zijn ex-vrouw juist van plan was om bij hem terug te komen. 

The King Of Queens Dreading vows

Dreading vows

Carrie en Doug willen hun huwelijksgeloften opnieuw afleggen, maar dat blijkt een heel gedoe te zijn. 

The King Of Queens King Pong

King Pong

Arthur verslaat Doug genadeloos tijdens een potje tafeltennis. Als Doug later ook van Carrie verliest, vraagt hij Arthur om hem les te geven. Zijn doel: zijn vrouw verslaan. 

The King Of Queens Doug less (part 2)

Doug less (part 2)

Doug en Carrie proberen een ruzie bij te leggen, maar het gaat van kwaad tot erger. Deacon betrapt Spence en Danny samen in bed. 

The King Of Queens Doug less (part 1)

Doug less (part 1)

Het valt vrienden op dat Doug is afgevallen. Hij krijgt van alle kanten complimenten. Carrie is jaloers op hem, omdat hij zo veel aandacht krijgt. 

The King Of Queens Bed spread

Bed spread

Doug zakt door het bed en moet daardoor een nieuw bed bestellen. Helaas duurt het een paar dagen voordat het nieuwe bed wordt geleverd. 

The King Of Queens Taste buds

Taste buds

Doug krijgt nooit zijn zin van Carrie. Hij probeert Arthur te manipuleren, zodat hij op die manier alsnog zijn zin kan krijgen. 

The King Of Queens Dog Shelter

Dog Shelter

Carrie komt erachter dat Doug vroeger een hond heeft gehad. Doug weet zeker dat zijn hond nog leeft, maar Carrie ontdekt dat het dier allang is overleden. 

The King Of Queens Queens'bro Bridge

Queens'bro Bridge

Arthur trekt in bij Skitch, maar deze hereniging is geen lang leven beschoren. Het tweetal kan niet samen door een deur. 

The King Of Queens Clothes encounter

Clothes encounter

Carrie heeft een verslaving: ze koopt nieuwe kleren en ruilt ze een aantal dagen later weer. 

The King Of Queens Driving reign

Driving reign

Danny vraagt Doug om een aanbevelingsbrief. Doug wil niet meewerken en daarom stelt Carrie hem op. Nu moet Doug de brief alleen nog ondertekenen. 

The King Of Queens Cowardly lyin'

Cowardly lyin'

Carrie wil Doug meenemen naar een operavoorstelling, maar Doug heeft geen zin. Hij vraagt Deacon een smoes voor hem te verzinnen. 

The King Of Queens Steve Moscow

Steve Moscow

Doug en Carrie doen navraag of ze Russische klussers kunnen inhuren voor het repareren van hun huis. Het tweetal zorgt voor een voorraadje wodka. 

The King Of Queens S'Poor house

S'Poor house

Het opknappen van het huis gaat Doug en Carrie niet in de koude kleren zitten. Ze moeten maar liefst 12.000 dollar bij elkaar sprokkelen, tenzij Dougs vader wil helpen. 

The King Of Queens Golden moldy

Golden moldy

Tijdens een vakantie hebben Doug en Carrie veel plezier met hun buren, totdat Arthur ze belt en zegt dat er iets in hun huis moet worden gerepareerd. 

The King Of Queens Animal attraction

Animal attraction

Op Valentijnsdag moet Doug samen met Deacon werken. Het loopt niet volgens plan en het ziet ernaar uit dat Carrie Valentijnsdag zonder hem moet vieren. 

The King Of Queens Prints Charming

Prints Charming

De foto's van Doug en Carrie raken verwisseld met die van andere stelletjes. Als ze de foto's van de anderen zien, verlangen ze beiden naar een leuker leven. 

The King Of Queens Attention deficit

Attention deficit

Doug probeert zijn vrienden te enthousiasmeren voor een feestje, terwijl Carrie klaagt dat ze te weinig aandacht krijgt. 

The King Of Queens Jung Frankenstein

Jung Frankenstein

Doug heeft rare eetgewoonten, daarom probeert Carrie hem naar een therapeut te sturen. Arthur probeer van een vreemde verslaving af te komen. 

The King Of Queens Mentalo case

Mentalo case

Een stuk speelgoed van vroeger zorgt voor onenigheid tussen Deacon en Doug. 

The King Of Queens Loaner car

Loaner car

Carrie helpt Deacon met de voorbereidingen voor het kerstdiner. 

The King Of Queens Connect four

Connect four

Carrie wint vier vipplaatsen voor een basketbalwedstrijd van de Knicks. Ze staat erop dat Dougs vrienden meegaan. 

The King Of Queens Flash photography

Flash photography

Tijdens een bruiloft maakt Doug een vieze foto met een fototoestel dat hij vindt. 

The King Of Queens Flame resistant

Flame resistant

Carrie wordt jaloers als ze hoort dat haar schoonmoeder meer tijd doorbrengt met Dougs ex-vriendin dan met haar. 

The King Of Queens Business affairs

Business affairs

Doug komt onverwachts langs op Carries werk. Hij voelt zich bedreigd door Carries homoseksuele collega Curt. 

The King Of Queens Mammary lane

Mammary lane

Carrie gaat na lang wikken en wegen overstag en besluit om op de zoon van meneer Kaplan te passen. 

The King Of Queens Kirbed enthusiasm

Kirbed enthusiasm

Deacon vraagt of Doug zijn 8-jarige zoon wil coachen. Carrie betwijfelt of dit een goed idee is. 

The King Of Queens Holy mackerel

Holy mackerel

Doug en Carrie lopen pater McAndrew tegen het lijf. Hij vraagt of ze weer eens langskomen bij zijn kerkdienst en het tweetal stemt in. 

The King Of Queens Window pain

Window pain

Doug en Carrie gedragen zich voorbeeldig, want ze krijgen nieuwe buren. Toch maken de Heffernans zich niet populair als ze een flinke ruzie krijgen waarvan de hele buurt kan meegenieten. 

The King Of Queens Arthur, Spooner

Arthur, Spooner

Carrie moet meer werken, waardoor ze Doug minder ziet. Doug vindt dit vervelend, maar besluit om dan maar meer mannendingen te ondernemen. 

The King Of Queens Shrink wrap

Shrink wrap

Bij de psychiater herinnert Arthur zich een heftige confrontatie met zijn vader. Zou dat de oorzaak zijn van zijn eigen, vreselijke gedrag? 

The King Of Queens Two thirty

Two thirty

Doug denkt dat zijn tandarts hem expres pijn doet, omdat hij vroeger verliefd was op Carrie. Arthur gaat naar een psychiater en denkt terug aan het gedrag van zijn eigen vader. 

The King Of Queens Eddie money

Eddie money

Doug neemt stiekem honderd dollar mee uit de pot voor noodgevallen om te kunnen wedden op een bokswedstrijd. Als hij vijfduizend dollar wint, kan hij niets aan Carrie vertellen zonder dat ze erachter komt dat hij het geld heeft ... 

The King Of Queens Patrons ain't

Patrons ain't

Als ze de belastingpapieren invullen, ontdekken Doug en Carrie dat ze niet zoveel aandacht hebben besteed aan goede doelen. 

The King Of Queens Bun dummy

Bun dummy

Dougs schoolreünie komt eraan en hij is bang dat het nieuwe kapsel van Carrie roet in het eten zal gooien. Ze ziet eruit als een bibliothecaresse, terwijl ze normaal erg sexy is. 

The King Of Queens Lush life

Lush life

Carries gewoonte om met een collega na het werk een paar drankjes te drinken, zorgt ervoor dat ze minder streng is tegen Doug over zijn dieet. Als Carrie en haar collega hiermee stoppen, maakt Doug cocktails voor haar als ze th ... 

The King Of Queens Screwed Driver

Screwed Driver

Dougs ouders komen langs als Carrie op zakenreis is. Ze nemen het hele huis over en Doug voelt zich weer een kind. 

The King Of Queens Hero worship

Hero worship

Dougs droom om een sandwichzaak te openen, neemt serieuze vormen aan. Zijn oom Stu heeft hem een grote som geld aangeboden voor dit doel. Carrie heeft grote twijfels, omdat ze weet dat Doug niet de kwaliteiten van een zakenman ... 

The King Of Queens Missing links

Missing links

Doug en Carrie krijgen kaartjes voor een golftoernooi. Normaal gesproken nemen ze Deacon en Kelly mee, maar nu zij uit elkaar zijn, gaat dat feest niet door. Doug ontmoet Leslie en vraagt haar mee voor het toernooi. Carrie mist ... 

The King Of Queens No Orleans

No Orleans

Doug en Carrie komen een oud huwelijkscadeau tegen van verre familieleden. In het cadeau blijkt een cheque te zitten van 1500 dollar, maar deze is al lang verlopen. Ze vragen het stel of ze de cheque opnieuw kunnen uitschrijven. 

The King Of Queens Dougie nights

Dougie nights

Nu Deacon en Kelly uit elkaar zijn, ziet Doug het als zijn missie om zijn vriend uit de misère te halen. Doug komt erachter dat hij het leven als vrijgezel mist en hij besluit zich weer als vrijgezel te gaan gedragen. 

The King Of Queens Double downer

Double downer

Carrie vindt dat Doug en zij niet genoeg romantische dingen met elkaar doen. Ze plant een weekendje thuis, maar Doug en Deacon willen dat weekend met de vrienden en wat collega's naar Atlantic City. 

The King Of Queens Food fight

Food fight

Carrie wordt jaloers als Doug interesse krijgt in de nieuwe vriendin van Spence, een chef-kok. Het heeft niets te maken met haar uiterlijk, maar alles met haar eten! 

The King Of Queens Ovary action

Ovary action

Het is kerst en Dougs ouders komen op visite, maar dat komt niet helemaal goed uit. Carrie is op dat moment vruchtbaar en Doug kan niet presteren, omdat hij onder druk staat van zijn ouders en van Arthur. 

The King Of Queens Depo man

Depo man

Carries baas heeft zijn eerste grote rechtszaak als partner en Carrie komt om in het werk. Tijdens de zaak draait het om de getuigenis van een koerier. Omdat Doug ook koerier is, wil Carries baas dat hij getuigt. 

The King Of Queens Oxy moron

Oxy moron

Als het vliegtuig van Doug en Carrie een ruwe landing heeft, neemt Doug het enige overgebleven zuurstofmasker zonder aan Carrie te denken. 

The King Of Queens Veiled threat

Veiled threat

Carrie komt tijdens het schoonmaken van de vriezer de bovenste laag van haar huwelijkstaart tegen. Ze denkt terug aan haar trouwdag en herinnert zich nog goed hoe zenuwachtig ze was. 

The King Of Queens Life sentence

Life sentence

Nu Arthur terug is uit het ziekenhuis, denkt Carrie dat het een goed idee is om een levensverzekering af te sluiten. 

The King Of Queens Lyin' hearted

Lyin' hearted

Als Arthur zich voorbereidt op zijn hartoperatie, vraagt hij of Carrie nog iets voor hem wil pakken uit zijn kamer. Ze vindt een doos met al haar oude tekeningen, rapporten en schoolfoto's. Carrie komt een brief tegen van de un ... 

The King Of Queens Tricker treat

Tricker treat

Doug besluit een pompoen te kopen om in de sfeer van Halloween te komen. Als Arthur hem ziet, slaat hij hem stuk en verpest hij de sfeer. Doug gaat in de tegenaanval en zorgt ervoor dat het hele huis versierd is. 

The King Of Queens No retreat

No retreat

Carrie wordt uitgenodigd door haar bedrijf voor een weekendje weg. Doug is niet zo blij als hij merkt dat hij het in dat weekend zonder televisie moet doen. 

The King Of Queens Friender bender

Friender bender

Doug maakt schade aan de auto van Kelly en Deacon. Carrie en Doug willen de verzekering erbuiten houden en de schade betalen. Als de rekening twaalfhonderd dollar blijkt te zijn, ontstaat er oneingheid tussen de vrienden. 

The King Of Queens Mean streak

Mean streak

Doug staat op het punt om het 'onbreekbare' record van oud-collega Iggy Stenkowski te breken. Iggy kreeg het achttien jaar geleden voor elkaar om 951 dagen achter elkaar geen pakketje te breken. 

The King Of Queens Sight gag

Sight gag

Doug denkt het perfecte cadeau te hebben voor Carrie: een ooglaseroperatie. Het pakt helaas anders uit dan verwacht. 

The King Of Queens Walk, man

Walk, man

Vier maanden na Carries miskraam, willen Doug en zij opnieuw proberen een kind te krijgen. Maar er is een probleem: omdat Arthur veel slaapt overdag, is hij 's avonds zo uitgerust dat hij al zijn energie kwijt moet. Doug en Car ... 

The King Of Queens Pregnant pause (2)

Pregnant pause (2)

Carrie ontdekt dat ze zwanger is en raakt in paniek, omdat het moment helemaal verkeerd is. Arthur staat erop dat Doug in de kelder een badkamer voor hem bouwt. 

The King Of Queens Pregnant pause (1)

Pregnant pause (1)

Carrie ontdekt dat ze zwanger is en raakt in paniek, omdat het moment helemaal verkeerd is. Arthur staat erop dat Doug in de kelder een badkamer voor hem bouwt. 

The King Of Queens S'no job

S'no job

Dougs oom vraagt hem of hij zijn zoon Danny aan een baan kan helpen bij IPS. Doug heeft hier geen zin in, maar hij vraagt zijn baas of hij Danny een sollicitatiegesprek wil geven. Het is echter niet de bedoeling dat Dougs baas ... 

The King Of Queens Swim neighbors

Swim neighbors

Doug en Carrie ontmoeten de buren als een orkaan hun beider achtertuinen heeft vernield. Carrie bederft de stemming als ze toegeeft dat ze geen gezamenlijke achtertuin wil. De buren pakken hen terug door een hoog zwembad in hun ... 

The King Of Queens Departure time

Departure time

Doug, Carrie en Arthur halen Dougs ouders op van de luchthaven. Zijn ouders hebben besloten om Doug de verantwoordelijkheid te geven als zij in een coma zouden raken. Als zijn zus Stephanie dit hoort, wordt ze woedend. 

The King Of Queens Separation anxiety

Separation anxiety

Omdat Deacon en Kelly nog steeds uit elkaar zijn, nemen Doug en Carrie Kelly mee naar de film. Ze komen een collega van Carrie tegen die erg geïnteresseerd is in Kelly. 

The King Of Queens Package deal

Package deal

Doug krijgt een baan aangeboden van een concurrerend bedrijf en kan daar veel meer verdienen. Als hij naar zijn baas gaat om hier over te praten, wordt hij ontslagen. 

The King Of Queens Papa pill

Papa pill

Doug heeft medelijden met Arthur en neemt hem mee naar een cocktaillounge in plaats van naar het seniorenfeest. Carrie wordt woedend en draagt de zorg voor haar vader over aan Doug. Hij is hier niet blij mee. 

The King Of Queens Inner tube

Inner tube

Doug liegt tegen Carrie dat hij moet overwerken, zodat hij 's avonds laat football kan spelen. Eenmaal thuisgekomen, belandt hij op de bank voor de tv en droomt af en toe weg. 

The King Of Queens Horizontal hold

Horizontal hold

Nu Deacon en Kelly uit elkaar zijn, gaat Carrie twijfelen aan haar huwelijk. Samen met Doug besluit ze om hun seksleven een paar weken in de ijskast te zetten, omdat ze niet elke ruzie fysiek kunnen oplossen. 

The King Of Queens Deacon blues

Deacon blues

Doug is verbaasd als hij zijn getrouwde vriend Deacon met een andere vrouw ziet. 

The King Of Queens Paint misbehavin'

Paint misbehavin'

Doug wordt jaloers als Carrie laat weten dat ze Deacon aantrekkelijk vindt.