Mag ik U Kussen? Mag ik U Kussen?

Mag ik U Kussen?

Drie cabaretiers strijden om de kus van een prachtige bekende Vlaamse vrouw met humor en romantiek. De Belgische actrice Evelien Bosmans wordt verleid door cabaretiers Bill Barberis, Jelle De Beule en Lieven Scheire. 

Misdaadmysteries Shattered innocence

Misdaadmysteries

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en met name de manier waarop deze misdaden worden opgelost. 

De Nachtzoen Marije Hage

De Nachtzoen

Deze predikant leerde dat het leven niet volmaakt is. Ook van zichzelf probeert zij nu alles wat niet perfect is lief te hebben. De nacht is het uitgelezen dagdeel om daarover te spreken. 

2Doc: Zaatari Djinn

2Doc:

In het vluchtelingenkamp Zaatari in Jordanië wonen veel kinderen die de oorlog in Syrië zijn ontvlucht. De woestijn biedt weinig middelen of zicht op verbetering, maar veel ruimte voor dromen. 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Misdaadmysteries Dog day afternoon

Misdaadmysteries

Amerikaanse misdaadserie in reportagestijl waarin wordt ingezoomd op opzienbarende, waargebeurde misdaden en met name de manier waarop deze misdaden worden opgelost. 

Jinek Dennis van der Geest, Thomas Dekker, Geert-Jan Knoops,

Jinek

Gasten: Dennis van der Geest, Willem de Haard, Rita van de Voorde, Thomas Dekker, Geert-Jan Knoops, Mariana en Alejandra Poch, Riannde de Vries. Rianne de Vries over een medische doorbraak: de elektrische neus. Thomas Dekker be ... 

Show Shownieuws - Late Editie: 5 juli 2017

Show

Dagelijks het laatste nieuws uit de wereld van showbizz en entertainment.  

RTL Boulevard - Late Editie Afl. 3

RTL Boulevard - Late Editie

Met in deze uitzending: -Ronald Molendijk bij Robbie Williams. -Zo vieren Amerikaanse sterren 4th of July. -Japanse fetisj 'Kinbaku' levensgevaarlijk. -Op de set bij videoshoot André Hazes. 

Piets Weer Piet's Weerbericht (1 minuut): 5 juli 2017

Piets Weer

Nederlands populairste weerman Piet Paulusma verzorgt elke dag vanaf een andere locatie in Nederland het weerbericht. 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: Het stabiele en kwetsbare midden. Hun banen staan op losse schroeven, ze komen niet aanmerking voor allerlei toeslagen en subsidies, terwijl de kosten van levensonderhoud juist toenemen. Ook taxi-chauffeur Richard Tabak en ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat: 5 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

NOS Sport De Avondetappe NOS Sport De Avondetappe

NOS Sport De Avondetappe

De Tour-dag wordt afgesloten met een rechtstreekse uitzending vanaf een sfeervolle locatie in Frankrijk. Danny Nelissen, Thijs Zonneveld, Rob Houweling, Edwin Winkels. Henk Lubberding of Marijn de Vries schuiven aan bij Dione d ... 

Anatomische les met Ria Bremer Anatomische les met Ria Bremer

Anatomische les met Ria Bremer

Verbazing en verwondering over de kwaliteiten van de piskijker die in het pisglas, de matula, van alles kon zien en daarmee ook een diagnose kon stellen. En: prachtige schilderijen waarop die piskijker in de matula een feut zie ... 

Verzamelkoorts! Aflevering 6

Verzamelkoorts!

Ruim drieduizend verschillende kikkers in huis, prachtige antieke fietsen, glimmende Cadillacu2019s, 100.000 balpennen en vreemde prehistorische botten; je kunt het zo gek niet bedenken of Nederland verzamelt het. In Verzamelko ... 

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World European Dream

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World

André toert door Europa en viert de muziek van zijn klassieke helden, waaronder Johann Strauss en Franz Lehar. Hij brengt een emotionele ode aan de Comedian Harmonists uit de jaren 30, die uiteindelijk ten prooi zijn gevallen ... 

100 jaar Sonneveld 100 jaar Sonneveld

100 jaar Sonneveld

Tijdens de Tweede Wereldoorlog richt Wim Sonneveld zijn eigen cabaretensemble op. In de zestien jaar die volgen speelt zijn cabaretensemble maar liefst dertig verschillende producties. Hiervoor regelt hij alles zelf: artiesten, ... 

Lauren! Lauren! en de liefde

Lauren!

Word je aantrekkelijk geboren of kan je de natuur een handje helpen? Versiercoaches Daan van Ram en Arnoud van Veen helpen mannen die niet zoveel geluk in de liefde hebben om woest aantrekkelijke testosteronbommen te worden. We ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Baardmannetjes Lauwersmeer

Baardmannetjes

Net op tijd vinden de heren onderdak. Juist deze regenbui laat de vogels in dit gebied van een heel andere kant zien en maakt het reuze interessant om mee te maken. Gelukkig is er ook genoeg droog weer en zijn er bijzondere w ... 

3 Op Reis 3 op Reis Midweek: California Dreaming

3 Op Reis

Maurice Lede is in Californië en bezoekt de cannabisvelden van de Emerald Triangle. Op een boerderij van oude hippies leert hij de ins en outs van de wietteelt. 

Tour Du Jour Afl. 6

Tour Du Jour

Dagelijkse wielertalkshow gepresenteerd door Wilfred Genee en zijn vaste tafelgenoot Michael Boogerd. Daarnaast schuiven afwisselend Maarten Tjallingii, Erik Dijkstra en de Belgische schrijver Dimitri Verhulst aan. 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Tourjournaal NOS Tourjournaal

NOS Tourjournaal

De kijker wordt bijgepraat over de laatste ontwikkelingen in de Ronde van Frankrijk. Het programma bevat een ruime samenvatting van de verreden Touretappe met reacties op de koers. 

De Aardappeleters Spaghetti bolognese

De Aardappeleters

De aardappeleter geeft haar kinderen pasta met rode saus. En de student lust het ook, net als de boer, boekhouder en bejaarde. Wij aardappeleters eten spaghetti bolognese vanaf dat we tanden krijgen tot het moment dat we ze ver ... 

NCIS: Los Angeles The Gold Standard

NCIS: Los Angeles

Het Special Projects Team probeert, ondersteund door de meest geavanceerde technologische snufjes, undercover de misdaad te bestrijden. Het team neemt valse identiteiten aan en zet alles op het spel in de strijd tegen de misdaad.  

Utopia Utopia: 5 juli 2017

Utopia

Een groep van vijftien zeer diverse mensen zegt hun huidige leven vaarwel. Ze bouwen aan een compleet nieuw bestaan op een plek waar geen regels, wetten of machtsverhoudingen zijn. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Camping Onder De Zon Rheinland Pfalz - Warsberg

Camping Onder De Zon

Kort programma waarin Sander Janson Europa's mooiste kampeerbestemmingen laat zien. 

Brugklas S1 Marathons Liefdestest

Brugklas S1 Marathons

Kim is gek op een jongen, maar ze weet niet of hij haar ook leuk vindt. Met een test probeert ze erachter te komen. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Een afvalgevelwoning in Rotterdam! Een 'opvulwoning' op een 'restplek' tussen de gebouwen. Zo duurzaam mogelijk ingericht en opgebouwd. Maar vooral de gevel is bijzonder: muren gemaakt van baksteen uit gerecycled bouwafval. Als ... 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

Droomhuis op het Platteland Aflevering 72

Droomhuis op het Platteland

Avontuurlijke mensen willen hun huis in de stad opgeven en een nieuw bestaan beginnen op het platteland. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Madurodam wil uitbreiden, maar omwonenden doen er alles aan om dat te voorkomen. Het attractiepark wil moderniseren en 0,7 hectare van de Scheveningse bosjes inlijven voor overdekte paviljoens zodat het park ook aantrekkel ... 

Het Klokhuis DJ Erik Arbores

Het Klokhuis

DJ Erik Arbores deed al op z'n 13e eindexamen. Vandaar dat hij nu al zijn tijd kan besteden aan zijn grote passie; muziek. Maurice gaat op bezoek op de zolderkamer van de 16-jarige dj. Daar bereidt hij zich voor op een groot co ... 

RTL Boulevard Afl. 133

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Robbie Williams was in het land en trok natuurlijk weer een meisje het podium op. -Michiel Huisman speelt hoofdrol in nieuwe Amerikaanse thriller. -Bekendmaking gasten 'Linda's Zomerweek'. -Ouders verbe ... 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Rad van Fortuin Aflevering 184

Rad van Fortuin

Het spraakmakende Rad van fortuin is dagelijks terug op tv. De spelformule blijft ongewijzigd. Andru00e9 Hazes Jr. presenteert de show en hij wordt bijgestaan door zijn assistent Stephanie Tency.  

Beste Vrienden Quiz Aflevering 128

Beste Vrienden Quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 spelen om de titel 'Beste Vrienden'. Vandaag spelen Jorg & Sander tegen Timo & Bas. 

Editie NL Afl. 133

Editie NL

Met in deze uitzending: -Doei diesel! Bye bye benzine! -Het maagbandmenu. -Lukt het lakkende Tijn? -Bitterballenrel in Utrecht. -Het weer: zonnig, later onweer. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Camping Onder De Zon Dordogne - Iris Parc Le Grand Dague

Camping Onder De Zon

Kort programma waarin Sander Janson Europa's mooiste kampeerbestemmingen laat zien. 

The Bold And The Beautiful Afl. 7568

The Bold And The Beautiful

Steffy is gefrustreerd en richt haar woede op Thomas. Ze wil dat RJ en hij alle banden met Coco en Sally verbreken. Coco is allesbehalve blij dat Sally haar tegen haar zin in als mol heeft gebruikt. Bill baalt van het succes va ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg: 5 juli 2017

Hart van Nederland

'Waar praat Nederland vandaag over?' Toegankelijk nieuwsprogramma dat het gesprek van de dag op verrassende wijze in beeld brengt.  

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Sterren NL Extra Sterren NL Extra

Sterren NL Extra

Muziekspecials over diverse Nederlandse artiesten. 

Willem Wever Willem Wever

Willem Wever

Hoe weet je welke smaken lekker met elkaar combineren? Hoe werkt zeep? Wat gebeurt er als ik niet meer slaap? Wat gebeurt er met de kleding die je in de kledingcontainer gooit? Waarom krijg je hoofdpijn als je een ijsje eet? 

TopChef: De Jonge Professionals Afl. 18

TopChef: De Jonge Professionals

Kookwedstrijd waarin meesterkok Robert Kranenborg en chef-kok Julius Jaspers op zoek gaan naar de beste jonge professional in de keuken. 

The King Of Queens Double downer

The King Of Queens

Carrie vindt dat Doug en zij niet genoeg romantische dingen met elkaar doen. Ze plant een weekendje thuis, maar Doug en Deacon willen dat weekend met de vrienden en wat collega's naar Atlantic City. 

Mijn Vader is de Beste! Mijn Vader is de Beste!

Mijn Vader is de Beste!

Spectaculaire en superspannende familiespelshow. In elke aflevering gaan vier vaders tot het uiterste zodat hun zoon of dochter na afloop kan zeggen: 'Mijn vader is de beste!'. 

Wie Is De Chef? Afl. 43

Wie Is De Chef?

Kookprogramma waarin gepassioneerde koks om beurten thuis een diner voor elkaar bereiden. Drie van de vier zijn enthousiaste amateurkoks en een van hen is een professionele chef-kok. 

Huizenjacht Aflevering 89

Huizenjacht

In Huizenjacht worden mensen geholpen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Om wat voor huis het ook gaat, Huizenjacht helpt woningzoekenden aan hun ideale droomhuis. 

Everybody Loves Raymond It's supposed to be fun

Everybody Loves Raymond

Geoffrey en Michael hebben een basketbalwedstrijd. Terwijl Ray toekijkt, kan hij zich bijna niet inhouden om in te grijpen. 

De Meesterwerken Grote finale

De Meesterwerken

De kijker kiest de Meesterwerken 2017. In deze grote finale vanuit De Rode Hoed wordt bekendgemaakt welke film, muziek, boek en beeldende kunst zich met de titel Meesterwerk 2017 mag tooien. 

My Kitchen Rules New Zealand Aflevering 19

My Kitchen Rules New Zealand

In deze kookwedstrijd gaan verschillende teams, bestaande uit twee personen, de strijd met elkaar aan. 

De mooiste sprookjes Met z'n zessen de hele wereld rond

De mooiste sprookjes

Om te voorkomen dat zijn dochter met Jasper trouwt, laat de koning Jasper opsluiten. Jasper ontsnapt met twee andere gevangenen en ze ontmoeten nog drie personen. Ze willen de koning een lesje leren. Om te voorkomen dat zijn do ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 16:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Avontuurlijk testprogramma voor kinderen. 

Smaken Verschillen Aflevering 53

Smaken Verschillen

In dit dagelijkse programma draait alles om het organiseren van het meest smakelijke en vermakelijke etentje in eigen huis. Vijf amateurkoks rouleren een week lang als gastheer of vrouw en beoordelen elkaars diner. 

Gek op jou! Mila vs Jan

Gek op jou!

Na de kerstvakantie kwam Jan bij Mila in de klas. Toen ze hem zag kreeg ze kriebels in haar buik, kon ze zich niet meer concentreren en wist ze voor het eerst wat verliefd zijn was. Al een aantal keer heeft ze geprobeerd hem te ... 

Mega Mindy Valse stemming

Mega Mindy

Ergens in een doorsnee provinciestadje op een klein politiebureau werkt Mieke. Een onopvallend meisje waar niemand echt naar omkijkt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nooit meer alleen Aflevering 2

Nooit meer alleen

Overdag spendeert Henk uit Apeldoorn uren op zolder om te bouwen aan zijn miniatuurstad, maar de avonden vallen hem zwaar. Het liefst ontmoet hij nieuwe mensen om er mee op uit te trekken. Tini hoopt weer vreugde te vinden in ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Maya de bij De bril van Barry

Maya de bij

Willy pakt Barry's bril af en die belandt in een emmer propolis. Als ze de emmer legen, is de propolis gestold en zit de bril muurvast. Maya probeert van alles, maar niets lukt. Willy pakt Barry's bril af en die belandt uiteind ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Het Zandkasteel Vormen

Het Zandkasteel

Sassa en Toto zijn vogels. Ze bouwen een hoog nest, maar met ronde spullen gaat dat moeilijk. Daarna doen ze een blinddoek voor. Sassa voelt wat Koning Koos vastheeft. 

Woezel & Pip Woezel en Pip

Woezel & Pip

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Bouwval Gezocht (UK) Afl. 8

Bouwval Gezocht (UK)

Brits woonprogramma waarin kandidaten aan de slag gaan met een huis dat veel aan waarde te winnen heeft. Met een minimale geldinjectie moet een maximale waardestijging worden gerealiseerd. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Mascha de Rooij of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

Kiwi & Strit Portrait

Kiwi & Strit

Op een open plek in het bos leven twee grappige, pluizige wezentjes: Kiwi is toegewijd, netjes en geel, Strit is een paarse losbol en sloddervos. Ze zijn nieuwsgierig en maken altijd veel lol. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Zomervakantie, Bijendans, Chinese stokjes, Poepkoffie, Zwembad urine en Ouders kiezen. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Destined to Reign Aflevering 111

Destined to Reign

Pastor Joseph Prince is een toonaangevende stem in het onderwijs over de waarheden van Gods genade. Zijn preken werpen een geheel nieuw licht op wat die genade werkelijk betekent. De Goddelijke genade verschilt fundamenteel van ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Pieter Konijn Het verhaal van de minimopperpot

Pieter Konijn

Het plan van Pieter om de tuin van meneer Verhoef leeg te roven valt in duigen als hij merkt dat Snuit er al eerder is. De konijnen moeten een manier vinden om hun tuin terug te krijgen. 

Super Abby Flieretron de spijbelbot

Super Abby

Abby is een dromerig meisje dat zichzelf ziet als superheld. Ze probeert haar familie te beschermen tegen onheil, dit werkt vaak averechts. 

GLD Vandaag GLD Vandaag

GLD Vandaag

  

Tijd voor MAX Het Eurovisie Songfestival

Tijd voor MAX

Donderdag 11 mei 2017 vindt de 2e halve finale van het Eurovisie Songfestival plaats, met natuurlijk OG3NE. Onze uitzending staat geheel in het teken van dit muziekfestijn. De opa’s en oma’s van OG3NE zijn te gast. Hoe be ... 

Hip voor Nop Celine en Claire

Hip voor Nop

Anne-Mar gaat samen met stylist Sanne, op zoek naar de kledingstijl van beste vriendinnen Celine en Claire. Willen zij de huidige modetrends blijven volgen of willen ze ontdekken wie ze écht zijn? Welke kledingstijl past bij h ... 

Geloof en een Hoop Liefde Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een Hoop Liefde

In het centrum van Ouderkerk aan de Amstel is een van de oudste Portugees-Joodse begraafplaatsen van Nederland te vinden: Beth Haim. Historica Jo Blom is gefascineerd door deze mooie plaats en vertelt ons daar graag over. En He ... 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 89

Beste Vrienden Quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 spelen om de titel 'Beste Vrienden'. Vandaag spelen Lindsey & Mirthe tegen Lykle & Coen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Ziekenhuizen hebben data-beveiliging nog niet op orde. Ziekenhuizen doen steeds vaker melding van datalekken, zo blijkt uit nieuwe cijfers van de Autoriteit Persoonsgegevens. In het eerste kwartaal van 2017 werd al 161 kee ... 

Het Klokhuis Haaien

Het Klokhuis

Haaien worden wereldwijd met uitsterven bedreigd. Met haaiendeskundige Britt gaat Sosha op bezoek bij babyhaaien. Sosha ontdekt dat er ook in de Noordzee haaien leven. Ze vaart mee met sportvissers om haaien te taggen. In de Qu ... 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

Het is nog altijd een raadsel waarom medewerkers van de asielopvang van het COA in Ter Apel al jaren kampen met gezondheidsklachten. Na bodemonderzoek bleek dit jaar dat de grond onder het complex licht vervuild is en niet de o ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Ingrid Oyevaar verhuisde van Amsterdam naar Warffum, een pittoresk dorpje boven Groningen, in de omgeving waar haar opa en oma vroeger woonden. Hier woont zij nu in een voormalige rentenierswoning die ze heeft ingericht met zow ... 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Eman roept de hulp van Dylan in, maar wil Dylan hem wel helpen? Shirley en Lef zorgen ervoor dat Jip zwijgt over de brief. Wieteke voelt zich thuis bij Dylan en opa en wordt verrast door haar ouders. 

De Kennis van Nu De ongekende kracht van belletjes

De Kennis van Nu

Hoe mooi en onschuldig belletjes ook lijken, ze kunnen een verwoestende kracht hebben. Minuscule belletjes in het water veroorzaakten zoveel schade aan de Oroville-dam dat vorige maand bijna 200.000 inwoners van de Amerikaanse ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Kunnen we iets maken om sneller uit bed te komen? Rachel en het testteam zoeken het voor je uit. En wie zijn er eigenlijk de beste kungfu-meesters, de jongens of de meiden? Ook gaan we testen hoe hoog je in de lucht komt wannee ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Jij&Ik Afl 1: De meeste views

Jij&Ik

Jaaa! Zoveel views op YouTube dat ze in 1 keer door mogen naar de show! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Mascha de Rooij of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Woezel & Pip Woezel en Pip

Woezel & Pip

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis. 

Het Zandkasteel Mijn fotoalbum

Het Zandkasteel

Toto vindt een kartonnen doos met een gaatje erin. Sassa doet net of het een fototoestel is. Ze maakt een foto van Koning Koos, en Toto maakt foto's van Sassa. Ze komen allemaal in het familiealbum. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Jan Uriot, Songfestivalkenner, over de halve finale van het Eurovisiesongfestival waarin OG3NE Nederland vertegenwoordigt. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Sietse Fritsma, Tweede Kamerlid van de PVV. Met hem hebben we het over de 8000 illegale asielzoekers die in ons land rondlopen. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Jan Uriot, Songfestivalkenner, over de halve finale van het Eurovisiesongfestival waarin OG3NE Nederland vertegenwoordigt. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast is Sietse Fritsma, Tweede Kamerlid van de PVV. Met hem hebben we het over de 8000 illegale asielzoekers die in ons land rondlopen. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

De Nieuwe Garde De Nieuwe Garde

De Nieuwe Garde

Syrco Bakker runt als chef-kok het restaurant met 1 ster van Sergio Herman, 'Pure C', in het Zeeuwse Cadzand. De perfectionistische Syrco bouwt daarbij een nieuw huis met zijn vriendin en ook 'Pure C' en het bijbehorende hotel ... 

2Doc: Ik alleen in de klas

2Doc:

Twaalf jongeren komen bij elkaar op een landgoed in Frankrijk: de drie kinderen van regisseur Karin Junger en hun vrienden. Ze zijn allemaal gekleurd en ze delen een gevoel van uitsluiting in de Nederlandse samenleving. Door sa ... 

Pauw Pauw

Pauw

Met: President Donald Trump heeft FBI-directeur James Comey ontslagen. Met oud-Amerika correspondent Tom Kleijn nemen we de afgelopen 24 uur in het Witte Huis door. * Wie is de beste tattoo-artist van Nederland en België? Over ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

De Nachtzoen Nicolien Mizee

De Nachtzoen

Deze auteur bad 23 jaar lang tot een wereldse god die nooit antwoordde en het resultaat is een boek. 

Keuringsdienst van Waarde Quiz Keuringsdienst van Waarde Quiz

Keuringsdienst van Waarde Quiz

De Keuringsdienst van Waarde heeft zijn 250ste aflevering gemaakt en daarom spelen wij de Keuringsdienst van Waarde Quiz. Presentator Daan Nieber test zestien BN'ers op hun kennis van eten: wat zit erin, hoe wordt het gemaakt e ... 

Broodje Gezond Melk

Broodje Gezond

Melk! De witte motor of de witte sloper? Voor- en tegenstanders van dit oer-Hollandse zuivelproduct buitelen over elkaar heen. In de eerste aflevering van het tweede seizoen van Broodje Gezond melken we de hele discussie nog ee ... 

Zembla De omstreden vrienden van Donald Trump: DEEL II King of Diamonds

Zembla

Het nog prille presidentschap van Donald Trump ligt hevig onder vuur. De Russen zouden belastende informatie hebben over Trump en dat zou Trump chantabel maken. Nepnieuws, twittert Trump: "I have nothing to do with Russia - no ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met : * Trump bekritiseerd om ontslag FBI-directeur. Opperste verbazing in de VS over het ontslag van FBI-directeur James Comey. De Amerikaanse president Donald Trump ontsloeg hem op staande voet. Media zien een verband met het ... 

PowNews Flits PowNews Flits

PowNews Flits

Naming en shaming van de hooligans die zondag het centrum van Rotterdam sloopten, Heracles-voorzitter wil Feyenoord best aan het kampioenschap helpen enTurkije beschuldigt ons nu weer van vreemdelingenhaat. 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Hans Beerekamp (NRC), Gidi Heesakkers (de Volkskrant) en Renate van der Bas (Trouw) maken in DWDD de nominaties voor de Nipkowschijf 2017 bekend. * Gisteravond heeft de Amerikaanse president Donald Trump FBI-directeur James Com ... 

NOS Girojournaal NOS Girojournaal

NOS Girojournaal

Al het nieuws uit de Ronde van Italië, met samenvattingen van de etappe, analyses, reportages en interviews. 

Rail Away Oostenrijk: Tauernbahn

Rail Away

Van noord naar zuid door de Oostenrijkse Alpen, een reis over de Tauernbahn in herfstkleuren. Vanuit het door muziek en andere cultuur doortrokken Salzburg rijdt de trein door het Gasteinerdal naar de Tauerntunnel, een klim van ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Panorama Pijbes Het Fantasielandschap

Panorama Pijbes

Niet alle landschappen bestaan. Tenminste, in de echte wereld. Wel in het hoofd van de kunstenaar waar fantasie en werkelijkheid vaak samenspelen. Van het verbeelden van de bijbel tot aan het uiten van seksuele dromen. Het creà ... 

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World How it all began

Andru00e9 Rieu: Welcome to my World

André verwelkomt je in het magische Maastricht waar hij dromen waarmaakt: zijn fans krijgen een exclusieve tour door zijn kasteel, een elfjarige violiste is overweldigd als zij André mag vergezellen op het podium en de maestr ... 

Nu te zien Art Zuid

Nu te zien

Volgens Rudi Fuchs, oud-directeur van het Stedelijk Museum, is abstractie de enige echte vernieuwing in de kunst van de twintigste eeuw. Fundatie directeur Ralph Keuning trekt zijn wandelschoenen aan om op de openlucht kunstrou ... 

Tijd voor MAX Wat eet een atleet?

Tijd voor MAX

Foodblogger Sanne Schippers is te gast. Samen met haar zus, atlete Dafne Schippers, schreef ze een kookboek vol gezonde recepten. Gezonde voeding speelde ook een belangrijke rol in het MAX-programma 'Hoe word ik 100'. Hierin ... 

Kaal of Kammen Kaal of Kammen

Kaal of Kammen

In dit spelprogramma strijden vier beste vrienden tegen elkaar. Sascha Visser onderwerpt hen aan de meest idiote, spannende en smerige opdrachten. Inzet: hun haar! 

Geloof en een Hoop Liefde Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een Hoop Liefde

Het Amsterdamse Bos is een kunstmatig aangelegd bos en hoort bij gemeente Amstelveen. Het is drie keer groter dan Central Park in New York en er komen jaarlijks zo'n zes miljoen bezoekers. Stadsecoloog Martin Melchers neemt ons ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 88

Beste Vrienden Quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 spelen om de titel 'Beste Vrienden'. Vandaag spelen Moos & Philip tegen Lindsey & Mirthe. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Affaire Keizer groeiend probleem voor VVD. Voor de integriteitscommissie van de VVD, die de handel en wandel van partijvoorzitter Henry Keizer onderzoekt, lijkt het een bijna onmogelijke klus te worden. De vraag is: in hoe ... 

Het Klokhuis Kinderarbeid

Het Klokhuis

Bijna 170 miljoen kinderen zijn slachtoffer van kinderarbeid. Dolores gaat op bezoek in Ivoorkust. Daar werken veel kinderen op de cacaoplantages. Met eerlijke handel kan daar wat aan gedaan worden. Door de boeren een eerlijke ... 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

Nederlanders worden dikker en zwaarder. Een toenemend aantal Nederlanders kiest voor een operatieve ingreep om overgewicht kwijt te raken. Maar dat is zeker niet altijd de oplossing, zo zegt de Stichting Over Gewicht. Veel vake ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Met: We kijken bij het gezin van Niels Mureau. Hij stopt een paar jaar geleden met zijn kantoorbaan en neemt de boerderij van zijn vader over. Op de plek waar hij zelf opgroeide bouwt hij aan een boerderij in nieuwe stijl; biol ... 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Dylan vindt Eman ondankbaar. Shirley ontdekt wie de liefdesbrief geschreven heeft. Jip heeft een ontmoeting met deze briefschrijfster en dat is even schrikken. Waarom sluit Wieteke Caro en Simon op? 

Liefde op z'n Surinaams Off to Paramaribo!

Liefde op z'n Surinaams

We gaan met de vrouwen naar Suriname en maken kennis met hun familie en het land waar hun roots liggen. Hoe heeft hun achtergrond hun liefdesleven beïnvloed? We bezoeken onder andere Fort Nieuw-Amsterdam, wat vroeger een gevan ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Jill Cats

Jill

Jill Schirnhofer tekent al van jongs af aan. In dit programma geeft Jill ook jou alle tips & tricks om zelf aan de slag te gaan. Tekenen, knutselen, mode en kokkerellen staan centraal. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Wijn met karakter Wijn met karakter

Wijn met karakter

Ze gaan naar het wijngebied Friuli in Noord-Oost Italië. Samen maken ze een gastronomische roadtrip door de regio. Ze bezoeken wijnbarretjes, slapen bij de wijnboer en helpen mee met de pluk. Tijdens de reis leert u Nederland ... 

Studio Snugger Studio Snugger

Studio Snugger

Onderwerpen: Verbrande planten, Hoge hakken, Hooghouden, Schuifkanon, Kattencafé's en Chocolade hoesten. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Zappsport Compilatie

Zappsport

Kindersportprogramma waarin alle takken van sport voorbijkomen. 

Op zoek naar de granaatappel Op zoek naar de granaatappel

Op zoek naar de granaatappel

Nadia en Merijn ontmoeten de Druzische Rima, die wekelijks op de biologische markt in Beirut staat en in het meest trendy restaurant van de stad kookt. Het is oogstseizoen en de granaatappels zijn rijp voor de pluk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Mascha de Rooij of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Woezel & Pip Spookjes!

Woezel & Pip

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis. 

Het Zandkasteel Eten kopen

Het Zandkasteel

Sassa heeft een winkel. Toto en Koning Koos mogen naar binnen. Ze moeten eerst een mandje pakken. Waar zijn de koekjes gebleven? Die heeft Toto in zijn kiepauto geladen! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Sesamstraat 10 voor... Grover

Sesamstraat 10 voor...

Grover. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn: VVD-Kamerlid Bente Becker over de hoge werkdruk voor leraren in het primair onderwijs en journalist Bram Endedijk is te gast over zijn boek waarin hij onderzocht hoe drugscriminaliteit Brabant in zijn greep houdt. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn: VVD-Kamerlid Bente Becker over de hoge werkdruk voor leraren in het primair onderwijs en journalist Bram Endedijk is te gast over zijn boek waarin hij onderzocht hoe drugscriminaliteit Brabant in zijn greep houdt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn: VVD-Kamerlid Bente Becker over de hoge werkdruk voor leraren in het primair onderwijs en journalist Bram Endedijk is te gast over zijn boek waarin hij onderzocht hoe drugscriminaliteit Brabant in zijn greep houdt. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging

Wilt u investeren in uw gezondheid? Beweeg dagelijks mee met Nederland in Beweging! Meedoen betekent dat u al een kwartier beweegt van het aanbevolen dagelijkse half uur. 

De Ochtendkus Harry Piekema

De Ochtendkus

De ochtendkus van acteur Harry Piekema 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn: VVD-Kamerlid Bente Becker over de hoge werkdruk voor leraren in het primair onderwijs en journalist Bram Endedijk is te gast over zijn boek waarin hij onderzocht hoe drugscriminaliteit Brabant in zijn greep houdt. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Op weg naar het Songfestival Op weg naar het Songfestival 2017

Op weg naar het Songfestival

Bekende Nederlanders blikken vooruit op de halve finale van het Eurovisie Songfestival. Welke landen weten vanavond een plaats in de finale van zaterdag te bemachtigen? We beschouwen voor samen met o.a. Maurice Wijnen, Carlo Bo ... 

Eurovisie Songfestival Eerste halve finale van het Songfestival 2017

Eurovisie Songfestival

Vanuit The International Exhibition Centre in Kiev, Oekraïne de registratie van de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival. 

2Doc: The John Dalli Mystery

2Doc:

John Dalli is de Maltese Eurocommissaris voor Gezondheid en Consumentenbescherming en is zo verantwoordelijk voor de gezondheid van miljoenen mensen. Op het moment dat een tabakswet door de EU moet worden geloodst, wordt hij in ... 

Pauw Pauw

Pauw

Met: Rechtbankverslaggever Saskia Belleman is bij dag twee van de rechtszaak tegen tenniscoach Mark de J. die verdacht wordt van de moord op Koen Everink. Ze schuift deze avond weer aan. * Dinsdagavond was de eerste halve final ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

De Nachtzoen Lucas de Man

De Nachtzoen

Zijn achternaam vormde voor deze acteur, regisseur en theatermaker de allereerste aanzet tot de voorstelling die hij nu maakt over mannenemancipatie en mannelijkheid. 

SpangaS SpangaS

SpangaS

Manager Dylan vraagt teveel van fan Samra en Eman vindt dit niet kunnen. Hij ontslaat Dylan. Wieteke ziet in Jip een prima hulpje, maar Jip hoopte op iets anders. Caro lucht haar hart bij Wieteke. 

De Wereld Draait Door De Wereld Draait Door

De Wereld Draait Door

Met: sprintkoningin Dafne Schippers zit aan tafel! * Dick Advocaat wordt bondscoach en Ruud Gullit assistent. De redding van Oranje? We vragen het Wilfred Genee. * In de vijfdelige documentaireserie 'De neven van Eus' gaat schr ... 

Vroege Vogels Vroege Vogels

Vroege Vogels

Met: De nijlgans staat op de nominatie om het stempel ongewenste exoot te krijgen. Zolang dat nog niet het geval is, blijft Frank Majoor stug doorgaan met het ringen van kuikens van deze prachtige gans. Tot groot ongenoegen van ... 

Rail Away Spanje: Palma de Mallorca - Soler

Rail Away

Op het vakantie-eiland Mallorca krijgen we prachtige beelden van de spoorlijnen die er te vinden zijn. Een oude lijn, die nieuw leven wordt ingeblazen, loopt van Palma de Mallorca naar Inca in het binnenland. Een oude, nostalgi ... 

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

Brandpunt Criminelen op het rechte pad en een Profiel over Johnny de Mol

Brandpunt

Hoe krijg je draaideurcriminelen op het rechte pad? Er is een groep overlastgevers dat praktisch onbereikbaar is voor overheden en hulpverleners. Draaideurcriminelen, jarenlang actief in de criminaliteit, verslaafd aan drugs, g ... 

De Nieuwe Maan De Nieuwe Maan

De Nieuwe Maan

Tijs van den Brink wil het roer omgooien: Journalist en presentator Tijs van den Brink is veel in het nieuws geweest in verband met zijn opmerking over moslims. Nu wil hij het roer omgooien en moslims leren kennen. Mehmet Cer ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Met: 'Bel Malta maar'. "Schiet op, alsjeblieft! De boot is aan het zinken." Het is de roep om hulp vanaf een vluchtelingenboot op de Middellandse Zee. Uit opgedoken geluidsopnamen blijkt dat de Italiaanse kunstwacht weigerde te ... 

NOS Girojournaal NOS Girojournaal

NOS Girojournaal

Al het nieuws uit de Ronde van Italië, met samenvattingen van de etappe, analyses, reportages en interviews. 

Tijd voor MAX André van der Toorn over financiële blunders

Tijd voor MAX

We ontvangen ditmaal onder andere tv-maker André van der Toorn. Vanaf 10 mei 2017 is hij te zien in het nieuwe SBS6-programma 'Van onze centen'. Daarin stelt hij de financiële blunders aan de kaak die de overheid regelmatig b ... 

Geloof en een Hoop Liefde Amstelveen en Ouderkerk aan de Amstel

Geloof en een Hoop Liefde

De zomer staat voor de deur en in Ouderkerk aan de Amstel is dat het moment om de 'Jan Coevert veer' te water te laten. Een pontje dat het oude gedeelte van Ouderkerk verbindt met het stukje Ouderkerk dat bij Amstelveen hoort. ... 

Beste Vrienden Quiz Aflevering 87

Beste Vrienden Quiz

Quiz waarin twee teams van vrienden uit groep 7 of 8 spelen om de titel 'Beste Vrienden'. Vandaag spelen Jiska & Luca tegen Lindsey & Mirthe. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor de avond en komende dagen. 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Met: Onze kleding vervuilt water, voedsel en lucht. Elke keer als we kunststof kleding in de wasmachine stoppen komen er plastic vezels in het milieu terecht. Onderzoekers krijgen er steeds meer zicht op waar deze vezels blijv ... 

Het Klokhuis Cacaoboer

Het Klokhuis

Ivoorkust is de grootste cacao exporteur ter wereld. Dolores gaat op bezoek bij een cacaoboer en ziet hoe hij uit de cacaovruchten de bonen maakt die naar het buitenland gaan. Via 'eerlijke handel' kan de boer ook een eerlijke ... 

Hallo Nederland Hallo Nederland

Hallo Nederland

In Nederland is het verplicht voor taxi's om een boordcomputer te hebben die precies bijhoudt wanneer je waar bent geweest en hoe je bent gereden. Zo kan de overheid fraudeurs in de gaten houden. Maar Frans Ritzerfeld doet er n ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van vandaag. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Chef-kok Ramon Brugman doet zijn best op een maaltijd die binnen 30 minuten op tafel staat en je een beetje in vakantiestemming brengt. Hij maakt tomatenrisotto en gebakken sardientjes, met daarbij brood en pestoboter. De slaa ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Mijn Maria Gerard van Maasakkers

Mijn Maria

De Brabantse troubadour Gerard van Maasakkers heeft nog steeds veel met Maria. De Mariadevotie is hem met de paplepel ingegeven. In huize Maasakkers werden vroeger aan de lopende band Marialiedjes gezongen. Inmiddels heeft Gera ... 

Roderick Zoekt Licht Werken in het verborgene

Roderick Zoekt Licht

Er wordt veel onmisbaar werk verzet dat niet altijd gezien wordt. Roderick gaat op zoek naar opvallende initiatieven van kerken. 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Hoe gevaarlijk is het om tijdens het fietsen je telefoon te gebruiken? En kunnen we nou niet iets leuks maken van het gereedschap van je vader? Ook gaan we erachter komen wie er beter is onder hoogspanning, de jongens of de mei ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Puberruil Zapp Layla vs Marlinde

Puberruil Zapp

De Haagse Layla is met haar dertien jaar de jongste Europees dartkampioene. Ze ruilt met Marlinde die samen met haar ouders en zusje in een Aardehuis woont. De dertienjarige Marlinde woont samen met haar zusje, ouders, dieren e ... 

NOS Kamerdebat NOS het vragenuurtje

NOS Kamerdebat

Het vragenuurtje tijdens de dinsdagmiddagvergadering van de Tweede Kamer, waarin Kamerleden vragen stellen aan een bewindspersoon. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

U kunt uw geheugen verbeteren door uw hersenen te trainen. Iedere ochtend krijgt u van Mascha de Rooij of Pauline Spiering een aantal oefeningen die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Woezel & Pip SuperWoezel

Woezel & Pip

De hondenvriendjes Woezel & Pip beleven avonturen in en rond het huis. 

Het Zandkasteel Met je handen eten

Het Zandkasteel

Sassa heeft fruit gemaakt van papierproppen. Met Toto speelt ze vadertje en moedertje. Daarna eten Koning Koos en Sassa pannenkoeken. Toto eet niks, hij vindt het niet lekker. 'Maar je mag het met je handen eten.' Dat is juist ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Koek & Ei Moestuin De opvreter

Koek & Ei Moestuin

Ga vandaag mee met Otto naar de groene groentes. Wie heeft die hapjes uit de sla genomen? 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn strafadvocaat Marielle van Essen en financieel journalist Anna Dijkman. Met hen hebben we het over de week van de ondernemer, want tijdens de week van de ondernemer proberen grote zakenmensen anderen te inspireren. ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting, live vertaald door een gebarentolk. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn strafadvocaat Marielle van Essen en financieel journalist Anna Dijkman. Met hen hebben we het over de week van de ondernemer, want tijdens de week van de ondernemer proberen grote zakenmensen anderen te inspireren. ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag.