Sluipschutters Sluipschutters: Kerst - Sluipschutters

Sluipschutters

Vlijmscherp, humoristisch sketch programma met de vier vrienden Ronald Goedemondt, Bas Hoeflaak, Leo Alkemade en Jochen Otten. 

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 18 december 2016

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 18 december 2016

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Undercover in Nederland Undercover in Nederland - Aflevering 115

Undercover in Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Wegmisbruikers Wegmisbruikers - Aflevering 367

Wegmisbruikers

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen Carlo Boszhard zet vrouw met hart van goud in de schijnwerpers

RTL 4's Onvergetelijke Feestdagen

Diana heeft volgens haar buurvrouw Natascha 'een hart van goud'. Ze zet zich altijd belangeloos voor het goede doel in, zelfs nadat ze door een herseninfarct halfzijdig verlamd raakte. Natascha wil Diana daarom graag eens in de ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 51

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Help, Mijn Man Is Klusser! Afl. 10

Help, Mijn Man Is Klusser!

Margriet en Dennis kochten zeven jaar geleden een oud huis met een groot stuk land. Margriet begon hier haar eigen manege. Na een paar jaar kregen ze het plan om het huis grondig te renoveren. Voor het stel betekende dit dat ze ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Carlo's TV Café Afl. 10

Carlo's TV Café

Het programma is voor de gelegenheid omgetoverd tot een heus kerstcafé. Carlo presenteert het programma met O'G3NE. Het wordt een muzikale show met optredens van Jim Bakkum, Buddy Vedder en Andre Hazes jr. Verder komen oude be ... 

Drukte in de dierentuin Drukte in de Dierentuin - Aflevering 26 DIDD

Drukte in de dierentuin

Geen extra informatie aanwezig.

Feiten en Fabels Feiten & fabels - Aflevering 16

Feiten en Fabels

Geen extra informatie aanwezig.

Op de camping Op de camping - Aflevering 3

Op de camping

Geen extra informatie aanwezig.

SOS Kinderdorpen Afl. 2

SOS Kinderdorpen

Tweeluik waarin Loïs Lane, Gers Pardoel en Anna Nooshin voor SOS Kinderdorpen door Oeganda reizen. SOS Kinderdorpen staat klaar voor kinderen die geen ouders of helemaal geen familie hebben. Hoe doen ze dat in Oeganda? 

Alles over Wonen Alles over wonen - Aflevering 31

Alles over Wonen

Geen extra informatie aanwezig.

Songs of Praise Advent - Carols uit Yorkshire

Songs of Praise

Presentator Aled Jones onderzoekt de achtergrond van een aantal populaire kerstliederen. BBC-radiopresentator Lucie Skeaping vertelt over de niet-kerkelijke oorsprong van de kerstmuziek. Presentator Aled Jones onderzoekt de ach ... 

Lifestylexperience Afl. 17

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Everyday Gourmet with Justine Schofield Everyday Gourmet with Justine Schofield - 223:

Everyday Gourmet with Justine Sc ...

Geen extra informatie aanwezig.

RTL 7 Darts: WK 2012 Afl. 5

RTL 7 Darts: WK 2012

Verslag van het onbetwiste hoogtepunt van het dartsjaar: het wereldkampioenschap. De titelverdediger Gary Anderson won de titel twee keer op rij en is daardoor het voornaamste doelwit van de andere darters van de PDC. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 17

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

De Succesfactor Afl. 17

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven worden besproken. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers worden aan de tand gevoeld over hun succes. 

Doe Maar Duurzaam! Afl. 17

Doe Maar Duurzaam!

Informatief programma over diverse ontwikkelingen en innovaties in de duurzaamheidsbranche. Verschillende gespecialiseerde partijen geven informatie en dragen oplossingen aan om zo duurzaam mogelijk te leven. 

Business-channel Afl. 17

Business-channel

Businessprogramma dat ondernemers, werkgevers en werknemers inspireert en in hun eigen omgeving laat zien. Er worden dynamische reportages op locatie getoond, sprekend vanuit het hart van de onderneming. 

Jungle Club Afl. 32

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Plezier En Passie Afl. 4

Plezier En Passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken van het land worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. Enthousiaste Nederlanders worden gevolgd die met veel plezier en vol passie hun vrije tijd invullen. 

Schoner Nederland Afl. 1

Schoner Nederland

Programma waarin duurzaamheid en het milieu centraal staan. Hoe houden we Nederland zo schoon en mooi mogelijk? 

Natuurlijk Flevoland Natuurlijk Flevoland

Natuurlijk Flevoland

Samen met LTO voorman Arnold Michielsen volgt Gerard van Ommen een heel seizoen lang het telen van verschillende groenten. 

SpangaS Weekoverzicht SpangaS

SpangaS

Shirley is woest omdat Marie de Wind ook voor het eten is uitgenodigd. Dylan en Juliette denken dat Eman bluft over de zoen. Ramin schrikt als zijn walnootboompje kapot is. Wie doet zoiets? Lef? Lef vindt dat Ramin het gepest m ... 

Business Class Afl. 16

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Zappbios SpangaS in actie

Zappbios

Het Spangalis College moet verdwijnen. Dat laten Raaf, Abel en hun vrienden natuurlijk niet gebeuren. Ze komen in opstand. Speelfilm. De vriendschap van Raaf en Abel komt onder druk te staan wanneer het Spangalis College wordt ... 

Ondernemend Nederland Afl. 17

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

De Succesfactor Afl. 11

De Succesfactor

Businessprogramma waarin de strategieën van succesvolle Nederlandse bedrijven worden besproken. Vanaf de werkvloer worden interviews en reportages getoond. Ook diverse BN'ers komen aan het woord over hun succes. 

Hour Of Power Afl. 44

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 43

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Babar en de belevenissen van Badou Badou in de hoofdrol

Babar en de belevenissen van Badou

Mevrouw Struis regisseert het jaarlijkse toneelstuk en Badou lijkt er zeker van de rol als Olifant Prins te krijgen. Maar die rol gaat uiteindelijk naar Rhudi. Badou is boos en teleurgesteld.... 

De avonturen van Barbapapa Ai Ai

De avonturen van Barbapapa

Barbapapa en zijn familie reizen de hele wereld over en beleven allerlei spannende avonturen. 

Tip de muis Ik wil niet in bad

Tip de muis

Tip speelt met zijn vriendjes aan zee. Met wat zeewier op zijn kop speelt hij het zeewiermonster. Maar daardoor stinkt hij een uur in de wind. Mama wil dat hij in bad gaat, maar hij wil door... 

Pipi, Pupu & Rosemarie Stinkvoeten

Pipi, Pupu & Rosemarie

Animatieserie over een wasbeer, een vogel en een konijn die door de wereld trekken op zoek naar Mapa, een beetje mama en een beetje papa.