The Good Wife The Good Wife

The Good Wife

Judged, Seizoen 7 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Aflevering 115, Seizoen 2019 

Piets Weer Piets Weerbericht - 1 minuut (2019 - ma t/m zo)

Piets Weer

Aflevering 116, Seizoen 2019 

Wat een verhaal De Boot

Wat een verhaal

Anja en haar man hebben een gezellige avond met vrienden. Maar dit gezellig samenzijn eindigt niet zoals altijd. Iets vreemds duikt op, wat leidt tot slapeloze nachten. En pas na een dagenlange zoektocht keert de nachtrust weer ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat: 27 april 2019 

De TV Kantine Afl. 5

De TV Kantine

De kantine kleurt op Koningsdag roze met een heuse Queen-special. Inspiratie komt van het Amerikaanse programma 'Ru Paul's Dragrace'. RTL 4-presentatoren Beau van Erven Dorens, Robert ten Brink en Herman den Blijker maken hun o ... 

Even tot hier Even tot hier

Even tot hier

Niels van der Laan en Jeroen Woe laten samen met de Miguel Wiels Band, een expert en een muzikant in rap tempo het nieuws van de week de revue passeren. 

Komt een man bij de dokter Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter: 27 april 2019 

Politie USA Live Afl. 14

Politie USA Live

Amerikaanse realityserie waarin agenten van verschillende politiedistricten verspreid over de VS worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. 

Blauw Bloed Oranjes vieren Koningsdag in Amersfoort

Blauw Bloed

Live vanuit Amersfoort. De stad is deze Koningsdag meer dan ooit het middelpunt van Nederland. Koning Willem-Alexander viert hier zijn 52e verjaardag in de historische binnenstad en op het Eemplein. Blauw Bloed is erbij en doet ... 

Paul Pakt Uit! Afl. 5

Paul Pakt Uit!

Feelgoodshow waarin Paul de Leeuw cadeaus weggeeft op een grootse, lieve, hilarische of ontroerende manier. Een klein gebaar, een liedje of een artiest... alles kan, want 'Paul Pakt Uit'! 

NCIS: New Orleans NCIS: New Orleans

NCIS: New Orleans

Reckoning, Seizoen 5 

De Gordon tegen Dino Show De Gordon tegen Dino Show

De Gordon tegen Dino Show

Aflevering 4, Seizoen 1 

Paramedics Down Under Afl. 6

Paramedics Down Under

Australische realityserie waarin medische hulpdiensten worden gevolgd bij hun dagelijkse werkzaamheden. De camera's op de ambulances en helikopters zorgen voor een unieke kijk in een wereld waarbij iedere seconde telt om levens ... 

Nederland op film Leve de Koningin!

Nederland op film

In deze aflevering staat de viering van Koninginnedag centraal. Gedurende het hele tijdperk van de amateurfilmcamera heeft Nederland een koningin als staatshoofd: Wilhelmina wordt opgevolgd door haar dochter Juliana, die daarna ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Lachen om Home Video's Lachen om Home Video's

Lachen om Home Video's

Aflevering 17, Seizoen 2019 

RTL Boulevard Afl. 117

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

Ik mis je Ik mis je

Ik mis je

Als zijn vader het gezin verlaat, blijft de moeder van Marni van Lierop achter met een flinke schuld en twee kinderen. Ze heeft er alles voor over om haar kinderen een goed leven te geven. Uit dankbaarheid bezoekt Marni iedere ... 

Jacobine op 2 Denkt u nog wel eens aan Jos Brink, majoor Bosshardt of pater Van Kilsdonk?

Jacobine op 2

Hoe zit het met diegenen die allang niet meer bij ons zijn? Het is nu ruim een decennium geleden dat Jos Brink, Majoor Bosshardt en Pater van Kilsdonk overleden. Drie markante persoonlijkheden die ieder op hun eigen manier het ... 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Metterdaad Oekraïne

Metterdaad

Oekraïner Sergeij is niet alleen mentor in het afkickcentrum voor verslaafden in Oles'k, maar ook buurtvader voor de kinderen uit het dorp. Dat is hard nodig, want veel van hun ouders zijn alcoholist. Veel kinderen worden verw ... 

House Vision Afl. 17

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

De Grote Tuinverbouwing De Grote Tuinverbouwing

De Grote Tuinverbouwing

Aflevering 33, Seizoen 1 

The Flying Doctors Square pegs

The Flying Doctors

Australische dramaserie over de inwoners van Coopers Crossing. Het afgelegen dorpje vormt de thuisbasis van de Royal Flying Doctor Service, een medische dienst voor het platteland. 

Droom Van Een Tweede Huis Beekbergen

Droom Van Een Tweede Huis

Informatief programma waarin presentatrice Corine Boon elke week een ander Droompark bezoekt. Met geïnteresseerde kopers gaat ze op zoek naar hun ideale vakantiewoning en met vakantiegangers maakt ze leuke uitjes. 

Films & Sterren Afl. 17

Films & Sterren

Filmprogramma waarin René Mioch je meeneemt naar premières en filmfestivals en je op de hoogte houdt van wat er te zien is in de bioscoop. 

Van Passie Naar Droombaan Afl. 5

Van Passie Naar Droombaan

Inspirerend programma waarin mensen op weg worden geholpen om van hun passie hun droombaan te maken. 

Fryslân DOK Moord en lulkoek in de Wâlden

Fryslân DOK

Nettie Groeneveld was directeur van het AZC Kollum ten tijde van de moord op Marianne Vaatstra. Dertien jaar lang sudderde in de omgeving de gedachte dat de dader een asielzoeker was. Een terugblik aan de hand van Groenevelds d ... 

Weddingplanner Afl. 4

Weddingplanner

Programma waarin de kijker wordt meegenomen op inspiratiereis door de wereld van het trouwen. Drie bruidsparen worden begeleid door professionele weddingplanners en Kevin Brouwer vervult de rol van ceremoniemeester. 

Masterchef South Africa MasterChef Zuid-Afrika

Masterchef South Africa

Aflevering 3, Seizoen 1 

Levende Steen Ministries Levende Steen Ministries

Levende Steen Ministries

Aflevering 4, Seizoen 20192020 

Masterchef South Africa MasterChef Zuid-Afrika

Masterchef South Africa

Aflevering 2, Seizoen 1 

Masterchef South Africa MasterChef Zuid-Afrika

Masterchef South Africa

Aflevering 1, Seizoen 1 

Chloe's Closet Kruipbramentaartjes

Chloe's Closet

Animatieserie over de magische wereld van een lief en fantasierijk 4-jarig meisje genaamd Chloe. Met haar vriendjes beleeft Chloe de meest fantastische avonturen tijdens hun verkleedpartijtjes. 

New Creation Church TV Afl. 53

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt.