NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Studio Sport NOS Studio Sport

NOS Studio Sport

Livebeelden en/of samenvattingen van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van de dag, met interviews en reportages. 

Nederland Ontdekt Afl. 2

Nederland Ontdekt

Lifestylemagazine waarin Inge de Bruijn je meeneemt naar de mooiste plekken binnen en buiten Nederland om te bezoeken. Met aandacht voor trends en ontwikkelingen op het gebied van lifestyle, travel, health en beauty. 

Ventoux Ventoux

Ventoux

Vier mannen, vrienden van weleer, beklimmen op hun racefiets de Mont Ventoux, zoals ze dat 30 jaar geleden ook deden. En ze doen wat mannen zo goed kunnen: loodzware ernst en slap ouwehoeren moeiteloos afwisselen. Totdat hun je ... 

NOS Studio Sport Eredivisie NOS Studio Sport Eredivisie

NOS Studio Sport Eredivisie

Met samenvattingen van de Eredivisieduels. 

NOS Paralympische Spelen NOS Paralympische Spelen

NOS Paralympische Spelen

Samen met drie vaste gasten - oud-rolstoeltennister Jiske Griffioen, rolstoelbasketballer Marc van de Kuilen en parazwemmer Simon Boer - bekijkt en becommentarieert Herman van der Zandt de wedstrijdbeelden. Niet alleen is er aa ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws. 

RTL Weer Laat 2021

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

The Promise The Promise

The Promise

Sarah Castaing dreigt van de zaak te worden gehaald, maar geeft zich niet zonder slag of stoot gewonnen. Serge Fouquet heeft haar in een lastig parket gebracht. Ondertussen zoekt de politie met man en macht naar de 11-jarige Fa ... 

Rooijakkers Over De Vloer Afl. 3

Rooijakkers Over De Vloer

Art Rooijakkers stapt een dag in het leven van de hitsensatie van dit moment: rapper Snelle. In zijn appartement staat nog net iets meer dan alleen een bed, want Snelle is er zelden. Art bezoekt met hem de studio van The Voice, ... 

NOS Paralympische Spelen NOS Paralympisch journaal

NOS Paralympische Spelen

Een korte uitzending van ongeveer 7 minuten, waarin Herman van der Zandt de opmerkelijkste prestaties de revue laat passeren. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO Nieuws met gebarentolk. 

VriendenLoterij Miljonairs Afl. 1

VriendenLoterij Miljonairs

Spelshow waarin de kandidaten wekelijks kans maken op het winnen van 1 miljoen euro. Hiervoor moeten zij vijftien meerkeuzevragen foutloos beantwoorden, waarbij zij gebruik mogen maken van drie hulplijnen. 

Bommetje XXL Het beste van Bommetje!

Bommetje XXL

Terugblik op vier seizoenen. Wie sprong het verst, gleed het snelst, balanceerde het best maar vooral: wie blobte het hoogst? Elke keer keert Ron terug naar de haven van Huizen en ontvangt hij een mede-presentator uit een aflev ... 

Firma Erfgoed Friesland, Groningen en Emden

Firma Erfgoed

Ook Nederlanders hebben ooit moeten vluchten vanwege hun geloof. In het Duitse Emden wordt in oktober gevierd dat het 450 jaar geleden is dat de Synode van Emden bijeenkwam. Daar liggen de wortels van het Hollandse protestantis ... 

Kassa Kassa

Kassa

Live consumentenprogramma met relevante, actuele en creatieve reportages, spannende confrontaties en handige tests. Kassa geeft niet op als het moeilijk wordt, graaft dieper en legt ingewikkelde zaken eenvoudig uit. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO Nieuws met gebarentolk. 

NOS Sportjournaal 2016 NOS Sportjournaal

NOS Sportjournaal 2016

Met het belangrijkste sportnieuws van de dag. 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Cultuurhistoricus Valentijn Carbo bezoekt Huis Trompenburgh. Het landhuis is gebouwd in de gouden eeuw en een van de oudste en meest bijzondere buitenplaatsen in 's-Graveland. * Culinair expert Alain Caron werkt graag met zijn ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

Oh, Wat Een Jaar! Afl. 1

Oh, Wat Een Jaar!

Mattie Valk en Marieke Elsinga worden getest op wat zij nog allemaal weten van het jaar 1994. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

RTL Weer 19:55

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Socutera Plastic Soup Foundation

Socutera

Plastic Soup Foundation wil de plasticsoep bij de bron stoppen. Denk aan synthetische kleding of microplastics in cosmetica. Die bron zijn we vaak zelf. Dus we kunnen veel meer doen dan we denken. 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Metterdaad Jemen: uit de woestijn naar de Zeeuwse klei

Metterdaad

Issam Hassan vluchtte uit Jemen naar Nederland en werd zwemleraar in Zeeland. In de woestijn was leren zwemmen niet echt nodig, maar inmiddels leert hij alweer jaren Zeeuwse kinderen de schoolslag en de borstcrawl. De lach op z ... 

Wat maak je Menu? Wat maak je Menu?

Wat maak je Menu?

Culinaire tweelingbroers Jasper en Marius maken samen met een jonge topkok in hun veldkeuken heerlijke gerechten met bijzonder vreemde ingrediënten voor hun onwetende gasten in het Testaurant. Ondertussen lost rockkok Vjeze Fu ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

RTL Boulevard Afl. 240

RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Weer 18:30

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Ninja Warrior Australië Afl. 6

Ninja Warrior Australië

Australische competitieshow waarin de kandidaten rennend, springend, kruipend, hangend en slingerend de meest idiote obstakels moeten overwinnen om de titel Australian Ninja Warrior te veroveren. 

Roderick Zoekt Licht Nieuw bedevaartsleven in Dokkum

Roderick Zoekt Licht

Op Stille Zaterdag ontdekt Roderick Vonhögen hoe een martelaar uit de achtste eeuw en een kandidaat-heilige uit ons recente verleden in Dokkum hun sporen hebben nagelaten: de heilige Bonifatius en de zalige Titus Brandsma. Bei ... 

Editie NL Afl. 240

Editie NL

Journalistiek programma met een eigen kijk op het dagelijks nieuws. 

Idioten Op De Weg Afl. 6

Idioten Op De Weg

Realityserie over de meest bizarre en gevaarlijke situaties op de weg. Bestuurders leggen met hun eigen camera's de domste acties vast. 

Eerste Hulp Bij Festivals Afl. 5

Eerste Hulp Bij Festivals

Op het gemoedelijke zomerfestival Gelderpop slaat het zonnige weer plotseling om. Het medisch team waakt ervoor dat de bezoekers niet onderkoeld raken. Op de Nijmeegse Vierdaagse is het een drukte van belang. De hulpverleners k ... 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

House Vision Afl. 35

House Vision

Informatief woonmagazine waarin de beleving van het kopen, huren of verhuren van een vakantiewoning of tweede huis in binnen- of buitenland wordt belicht. 

Fryslân DOK Beklimmers van het vlakke land (8/9)

Fryslân DOK

De rust en ruimte van het platteland leent zich goed voor bezinning. Misschien is het een kracht die nog veel beter moet worden ontgonnen. 

Dr. Quinn, Medicine Woman Most fatal disease

Dr. Quinn, Medicine Woman

Het gaat niet goed met het huwelijk van Kid Cole en Sister Ruth. Ze streven af op een scheiding en Mike vraagt zich af hoe dat komt. Dorothy denkt na over haar gevoelens voor Dansende Wolk. Loren is jaloers. 

DierenDetectives Gorilla Binti Jua

DierenDetectives

USA. Een driejarig jongetje valt in een gorillaverblijf. Omstanders kijken ademloos toe hoe vrouwtjesgorilla Binti Jua het jongetje rustig oppakt en beschermt tegen de andere gorilla's. Ze draagt het jongetje zelfs voorzichtig ... 

Horrorhuurders & Huisjesmelkers Afl. 6

Horrorhuurders & Huisjesmelkers

Britse realityserie over de toenemende conflicten tussen huurders en verhuurders als gevolg van de aanhoudende huizencrisis in het Verenigd Koninkrijk. 

Plezier En Passie Afl. 3

Plezier En Passie

Vrijetijdsprogramma waarin de leukste plekken in zowel binnen- als buitenland worden bezocht waar het heerlijk ontspannen en genieten is. 

NOS Studio Sport NOS Sport: Vuelta

NOS Studio Sport

Liveverslag van de Vuelta. 

Films & Sterren Afl. 35

Films & Sterren

Filmprogramma waarin René Mioch je meeneemt naar premières en filmfestivals en je op de hoogte houdt van wat er te zien is in de bioscoop. 

RTL Kampeert Afl. 3

RTL Kampeert

Jessica bezoekt aan de Spaanse Costa Brava onder andere camping El Delfin Verde. Ze gaat voor het eerst suppen en gaat op zoek naar het Middeleeuwse stadje Pals. Sander geeft advies over het huren van campers en laat handige ga ... 

Brainstorm Brainstorm

Brainstorm

Kunnen je hersenen meerdere dingen tegelijk doen? Waarom haat ons brein sommige geluiden en wat doet StukTV Thomas om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer. 

Lekker In Je Vel Afl. 2

Lekker In Je Vel

Informatief programma gericht op mensen met passie voor een gezonde, complete en goed gebalanceerde levensstijl. We tonen je de nieuwste trends op het gebied van gezondheid, vitaliteit, lifestyle en een gelukkig leven. 

Brainstorm Brainstorm

Brainstorm

Wanneer durft je brein meer risico te nemen? Heb je twee ogen nodig om diepte te kunnen zien en wat doet presentator Edson da Graça om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer. 

RTL GP: Goodwood Future Lab Afl. 1

RTL GP: Goodwood Future Lab

Verslag van het Future Lab event, dat onderdeel uitmaakt van Goodwood Festival of Speed. In en rondom Future Lab tonen fabrikanten hun visie op de toekomst van de mobiele industrie. 

Dit Is Holland Afl. 4

Dit Is Holland

Informatief programma waarin stad en land wordt afgereisd op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. Presentator Dirk Taat bezoekt een bijzondere en interessante locatie in de regio van die week. 

Brainstorm Brainstorm

Brainstorm

Kunnen je hersenen een leugenaar herkennen? Waarom doe je soms dingen die je niet wilt en wat doet presentator Rachel om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer. 

RTL GP: Rally Special Afl. 2

RTL GP: Rally Special

Actuele verslagen van nationale en internationale rally's. 

Brainstorm Brainstorm

Brainstorm

Wat doet slaapgebrek met je hersenen? Hoe onthoud je het gezicht van een overvaller en wat doet acteur en YouTuber Niek Roozen om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Brainstorm Brainstorm

Brainstorm

Hoe reageer je als je je dood schrikt? Kan je iemand verliefd op je laten worden en wat doet Rapper Donnie om de braindrone zo lang mogelijk te laten vliegen? Dat en nog veel meer. 

RTL GP: BMW M2 Cup Afl. 4

RTL GP: BMW M2 Cup

Een gloednieuw Nederlands Kampioenschap met de bloedsnelle BMW Motorsport M2 CS-R. Identieke auto's waarbij het volledig aankomt op de beste coureurs. 

Zo Kan Het Ook (RTL Z) Afl. 1

Zo Kan Het Ook (RTL Z)

Informatief programma. We willen duurzamer, gezonder en vooral gelukkiger leven. Hoe spelen bedrijven en organisaties in op deze steeds hogere verwachtingen? En hoe weten zij zich succesvol te onderscheiden van de rest? 

Sterren.nl Top 20 Sterren NL Top 25

Sterren.nl Top 20

Overzicht van de populairste Nederlandstalige hits. Met clips van de nieuwkomers, snelste stijgers, de nummer 1 en de nieuwe Sterren NL Paradeplaat. Ook gaan we terug in de Top 25 met een clip uit het verleden. 

RTL GP: TCR Series België

RTL GP: TCR Series

Verslag van het Europees Toerwagen Kampioenschap op het circuit van Spa-Francorchamps, België. 

Zapp Detective Uitgeschakeld

Zapp Detective

In deze jeugd whodunnit beginnen acht bekende jeugdsterren een camping. Maar de eerste nacht verdwijnt Britt Dekker. Wat is er met haar gebeurd? En ook op de camping gaat van alles mis. De wc's raken verstopt, er is een muizenp ... 

Best Of Bright Afl. 12

Best Of Bright

Informatief programma waarin Bright de nieuwste gadgets test en je bijpraat over alle trends in tech. Merijn Doggen presenteert wekelijks de beste video's van het YouTube-kanaal van Bright. 

Art Dept. The bright side of dad

Art Dept.

Theatermaker Bright Richards zet het trauma dat hij opliep tijdens de Liberiaanse burgeroorlog om in theater. Dit in tegenstelling tot de vader van regisseur Naomi White, die in diezelfde oorlog gevlucht is, maar daarover zwijg ... 

New Generation Dyar

New Generation

Jazztalent Dyar. 

25 Jaar Vis TV Afl. 3

25 Jaar Vis TV

Hengelsportprogramma waarin oud-presentator Ed Stoop speciaal voor het 25-jarige jubileum nog één keer terugkeert op de buis. Hij beleeft een gezellige en spannende visdag met Vis TV-toppers uit het verleden. 

New Generation Nawras Altaky en Lucas Dols

New Generation

Dit keer Nawras Altaky en Lucas Dols. 

Wooninspiraties Afl. 2

Wooninspiraties

Woonprogramma waarin jij als kijker onderwerpen kan insturen waar je inspiratie over wilt opdoen. Dit kan van alles zijn, als het maar met wonen en leven te maken heeft. 

Studio 2020 De Kift

Studio 2020

De Nederlandse band De Kift, in 1988 opgericht door Ferry Heijne en Wim ter Weele, maakt muziek met invloeden van punk, fanfare, rock- en popmuziek 'waarvan tranen in je ogen schieten of een grijns op je gezicht verschijnt'. 

RonReizen Afl. 4

RonReizen

Reisprogramma voor 40-plussers waarin reisexpert Ron Peereboom Voller en presentator Bert Kuizenga hun ervaringen delen op bijzondere bestemmingen in binnen- en buitenland. 

RTL Autowereld Afl. 4

RTL Autowereld

Informatief programma waarin je de nieuwste auto's, occasions, supercars, klassiekers, duurzame mobiliteit en motorfietsen ziet. We nemen je mee achter de schermen bij grote merken en laten je de laatste innovaties zien. 

Dit Is Holland Afl. 4

Dit Is Holland

Informatief programma waarin stad en land wordt afgereisd op zoek naar passievolle verhalen uit ondernemend Nederland. Presentator Dirk Taat bezoekt een bijzondere en interessante locatie in de regio van die week. 

New Creation Church TV Afl. 35

New Creation Church TV

Religieus programma waarin pastor Joseph Prince uit Singapore het Evangelie van genade verspreidt. 

NOS Journaal met gebarentolk 20.00 NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk 20.00

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers met gebarentolk.