RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 30 april 2017

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 30 april 2017

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 30 april 2017

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Familie Kruys Afl. 7

Familie Kruys

Het is tijd voor de vrijgezellenfeestjes! Kirk komt tot een verrassende ontdekking bij Johans beste vriend. Ondertussen is hij erg van slag, omdat Bette hem nog niet als getuige heeft gevraagd. De spanning loopt hoog op tussen ... 

Close Up The World According to Ion B - clochard en kunstenaar

Close Up

De zestigjarige zwerver Ion Barladeanu leeft op straat in de Roemeense hoofdstad Boekarest, waar hij in zijn levensonderhoud voorziet door vuilnis op te ruimen. De zestigjarige zwerver Ion Barladeanu leeft op straat in de Roeme ... 

Blindspot Blindspot - Regard a Mere Rager

Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

Wegmisbruikers Aflevering 377

Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van het Bureau Verkeershandhaving confronteert Andru00e9 van der Toorn automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag. 

It Takes 2 Afl. 1

It Takes 2

De negen beroemdheden zingen deze aflevering solo. Backstage luisteren Trijntje, Waylon en Glennis mee. Zij kunnen de optredens alleen hóren, maar niet zien. Uiteindelijk kiest elke professional puur op basis van de stem drie ... 

KNVB Beker KNVB Beker - Nabeschouwing: KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse

KNVB Beker

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Border Patrol Border Patrol - Aflevering 9

Border Patrol

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 16

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Strunen Strunen

Strunen

Strunen Vandaag struunt Harm door Ruinen en natuurlijk brengt hij een bezoek aan dorpshuis 

GLD Vandaag GLD Vandaag

GLD Vandaag

  

Hotter Than My Daughter Afl. 3

Hotter Than My Daughter

Durkje is moeder van twee kinderen en sinds kort ook oma. Niets is te gek voor haar kinderen en kleinkind. Ze maakt het liefste haar eigen kleding, maar wat schoondochter Annette betreft is het daar nu klaar mee. De andere moed ... 

Fashionchick make-over Fashionchick make-over - Aflevering 3

Fashionchick make-over

Geen extra informatie aanwezig.

Carlo's TV Café Afl. 27

Carlo's TV Café

Entertainmentprogramma waarin alle talenten van Carlo Boszhard samenkomen: de flamboyante gastheer, de betrokken interviewer, de begenadigde imitator en de hilarische showhost. 

Love Is In The Air Afl. 5

Love Is In The Air

Jan van Leeuwenkamp woont al ruim vijftig jaar in Canada. Zijn broer en zussen in Nederland onderhouden nog nauw contact met hem. De kans dat ze elkaar nog een keer zullen zien nu ze ouder worden, is erg klein. Daarom besloot J ... 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

RTL Transportwereld Afl. 31

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

KNVB Beker KNVB Beker - KNVB Beker Finale: AZ - Vitesse

KNVB Beker

Geen extra informatie aanwezig.

Zapp Echt Gebeurd George Maduro, een 'gewone' held

Zapp Echt Gebeurd

George Maduro gaat tijdens WOII in het verzet in Nederland. Hij wordt verraden en sterft in februari 1945 in Dachau. Zijn ouders betalen de bouw van Madurodam ter nagedachtenis aan hun zoon. George Maduro, geboren op Curaçao i ... 

Miss And Mr Sport & Fashion Afl. 6

Miss And Mr Sport & Fashion

Programma waarin Jeroen Post en Nana Piguillet-Appiah een goede kijk bieden in de wereld van commerciële modellen. Fitte en knappe mannen en vrouwen worden op de proef gesteld door middel van diverse opdrachten. 

Ik BBQ Voor Jou! Afl. 1

Ik BBQ Voor Jou!

Culinair, zomers programma waarin de passie voor gezond barbecueën centraal staat. Elke week krijgt een man de kans om een heerlijke barbecue te organiseren voor een persoon die voor hem heel belangrijk is. 

Nederland Heeft Het! Afl. 14

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

Alles over Wonen Aflevering 41

Alles over Wonen

In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geu00efnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.  

RTL GP: GT Endurance Series Italië

RTL GP: GT Endurance Series

Verslag van de eerste ronde van het kampioenschap. Deze wordt gehouden op het circuit van Monza in Italië, waar een race van drie uur op het programma staat. 

Lifestylexperience Afl. 18

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

RTL GP: GT Endurance Series Jaaroverzicht 2016

RTL GP: GT Endurance Series

Jaaroverzicht van de GT Endurance Series van 2016. 

Songs of Praise Gospelkoor van het jaar (1/2)

Songs of Praise

Show waarin de titel 

Jungle Club Afl. 13

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Medical Travel Afl. 2

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

MotoMe Afl. 10

MotoMe

Informatief programma waarin de motorfiets centraal staat. Nieuwe modellen, knappe occasions, de nieuwste motorkleding, bijzondere plaatsen, eigenzinnige motorrijders en speciale motorfietsen passeren de revue. 

Greenproject Afl. 3

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 13

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

Mijn Stad Mijn stad Schiedam

Mijn Stad

Jeroen gaat samen met Cilia Batenburg, geboren en getogen Schiedamse, en Koen Wouterse op pad in dé jeneverstad van Nederland: Schiedam. Jeroen verkent de prachtige historische stad en laat alle betoverende plekken zien. 

Business Class Afl. 35

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 17

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

David Maasbach Aflevering 491

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag.  

Helden van de Wildernis Thailand

Helden van de Wildernis

De dorpelingen hebben een haat-liefde verhouding met deze kudde. Er zijn al verschillende dodelijke slachtoffers gevallen, zowel bij mens als dier. En nu dreigt het conflict verder te escaleren. Als dierenactiviste kwam de Nede ... 

Hour Of Power Afl. 18

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 18

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

Huizenjacht Aflevering 139

Huizenjacht

Nance, Tooske, Marlayne, Vivian en Viktor helpen mensen die op zoek zijn naar een nieuwe woning. Of het nu gaat om een koop- of huurhuis, bestaande bouw of nieuwbouw, in de stad of op het platteland: Huizenjacht weet raad met e ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Super Grover 2.0 Waarom klom de kip de muur over?

Super Grover 2.0

Poppenserie over actieheld Supergrover.