RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Piets Weer Piets Weer - Piets Weerbericht: 7 mei 2017

Piets Weer

Geen extra informatie aanwezig.

Show Shownieuws - Shownieuws - Late Editie: 7 mei 2017

Show

Geen extra informatie aanwezig.

Hart van Nederland Hart van Nederland - Hart van Nederland - Laat: 7 mei 2017

Hart van Nederland

Geen extra informatie aanwezig.

Familie Kruys Afl. 8

Familie Kruys

Dingen lopen allesbehalve gesmeerd in de aanloop naar de bruiloft. Dewi denkt dat ze zwanger is. Bette raakt in paniek als Juul haar bruidsjurk heeft laten verstellen. Johans ex dreigt de hele ceremonie te verpesten. Ruxandra i ... 

Blindspot Blindspot - In Words, Drown I

Blindspot

Geen extra informatie aanwezig.

Wegmisbruikers Aflevering 378

Wegmisbruikers

Aan de hand van videobeelden van het Bureau Verkeershandhaving confronteert Andru00e9 van der Toorn automobilisten, motorrijders, vrachtwagenchauffeurs en fietsers met de mogelijke gevolgen van hun gevaarlijke rijgedrag. 

It Takes 2 Afl. 2

It Takes 2

In deze aflevering begint de muzikale afvalrace. De vakjury beoordeelt vanaf nu alle optredens met een cijfer. De BN'ers met de hoogste score zijn direct door naar volgende week. De bekende zangers die onderaan de ranking belan ... 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Kunstuur 2016 Urban Larsson (1)

Kunstuur 2016

Larsson schildert in de traditie van de oude meesters naar ‘levende modellen’. Hij verwierf internationale erkenning met diverse prestigieuze portretopdrachten van adel én royalty. In dit tweeluik zien we hoe ingewikkeld h ... 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Border Patrol Border Patrol - Aflevering 10

Border Patrol

Geen extra informatie aanwezig.

VriendenLoterij: De Winnaars Afl. 17

VriendenLoterij: De Winnaars

Winnaars van de VriendenLoterij krijgen persoonlijk een cheque met een aanzienlijk bedrag overhandigd. 

Strunen Strunen

Strunen

Strunen Harm struunt deze keer door het dorpshuis van Nieuw Buiinen, één van de 10 genomineerden voor de verkiezing van hét dorpshuis van Drenthe. 

NCIS Navy NCIS - Thirst

NCIS

Geen extra informatie aanwezig.

Hotter Than My Daughter Afl. 4

Hotter Than My Daughter

Vader Chris uit Geertruidenberg loopt al sinds de jaren zeventig in dezelfde kleding. Volgens zijn dochter Victoria ziet hij er te ruig uit voor zijn karakter en ze merkt dat mensen op straat een beetje van hem schrikken, terwi ... 

Border Security BORDER SECURITY - Aflevering 225

Border Security

Geen extra informatie aanwezig.

Obese Usa Bruce

Obese Usa

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

Border Security BORDER SECURITY - Aflevering 167

Border Security

Geen extra informatie aanwezig.

De Grote Verbouwing De grote verbouwing - Aflevering 5

De Grote Verbouwing

Geen extra informatie aanwezig.

Obese Usa Bruce

Obese Usa

Amerikaans realityprogramma waarin personen met morbide obesitas een jaar lang worden gevolgd in hun strijd hun overtollige kilo's kwijt te raken. 

RTL Weer 18:05 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

Love Is In The Air Afl. 6

Love Is In The Air

Chris groeide op bij zijn moeder in Colombia, maar op zijn zestiende besloot hij bij zijn vader in Nederland te gaan wonen. Op een gegeven moment trouwde hij en kwamen er drie kinderen. Het feit dat zijn kinderen een oma hebben ... 

Fashionchick make-over Fashionchick make-over - Aflevering 4

Fashionchick make-over

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Transportwereld Afl. 32

RTL Transportwereld

Informatief programma waarin vormen van transport, logistiek, productieprocessen, machines en groot materieel worden belicht. Daarnaast is er aandacht voor transport, internet, IT en nieuwe technologieën. 

FikkieTV Afl. 5

FikkieTV

Hondenprogramma waarin telkens twee honden samen met hun baasjes tegen elkaar strijden op een parcours met hindernissen. De deelnemers kunnen 2000 euro winnen, wat ten goede komt aan een goed doel naar keuze. 

RTL GP: WTCC Italië

RTL GP: WTCC

Dertig jaar geleden werd de allereerste race van het WTCC verreden op het circuit Monza. Na een afwezigheid van vier jaar keert het kampioenschap terug naar het snelle Italiaanse circuit. 

Miss And Mr Sport & Fashion Afl. 7

Miss And Mr Sport & Fashion

Programma waarin Jeroen Post en Nana Piguillet-Appiah een goede kijk bieden in de wereld van commerciële modellen. Fitte en knappe mannen en vrouwen worden op de proef gesteld door middel van diverse opdrachten. 

Bruisend Horeca Aflevering 1

Bruisend Horeca

Door verschillende horecaondernemers te bezoeken onderzoekt Bruisend Horeca NL hoe goed het is gesteld met de horeca in Nederland. Ook alles over de laatste nieuwtjes omtrent de Nederlandse horeca. 

Alles over Wonen Aflevering 42

Alles over Wonen

In Alles over Wonen wordt de kijker meegenomen binnen het huis, buiten het huis en om het huis. De kijker wordt geu00efnformeerd en geadviseerd bij verkoop, verhuur of financiering.  

Nederland Heeft Het! Afl. 15

Nederland Heeft Het!

Programma waarin de kijker geïnspireerd wordt met de leukste dagjes uit of weekendjes weg. Te zien is wat Nederland allemaal te bieden heeft. 

RTL GP: TCR Series Bahrein

RTL GP: TCR Series

Verslag van de race die verreden wordt op het Bahrain International Circuit. 

Lifestylexperience Afl. 19

Lifestylexperience

Lifestyleprogramma waarin aandacht wordt besteed aan innovatieve, luxueuze en trendy onderwerpen. 

Songs of Praise Gospelkoor van het jaar (2/2)

Songs of Praise

Wie wordt het BBC Gospelkoor van het jaar? In dit tweede deel volgt de ontknoping. Een competitie tussen de zes beste Engelse amateur gospelkoren voor de titel BBC gospelkoor van het jaar. In dit tweede deel hakt de jury de kno ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting voor vandaag. 

Jungle Club Afl. 14

Jungle Club

Kinderprogramma. Bamboo Bill is een avonturier en woont in een prachtig huisje midden in Ouwehands Dierenpark in Rhenen. Samen met Roger, een konijn, en nog heel veel andere dieren beleeft hij leuke avonturen. 

Medical Travel Afl. 3

Medical Travel

Gezondheidsprogramma waarin de kijker wordt geïnformeerd over allerlei aspecten die betrekking hebben op gezondheid en medische innovaties in binnen- en buitenland. 

Wings For Life World Run Afl. 1

Wings For Life World Run

Verslag van dit unieke hardloopevenement. Tienduizenden deelnemers verspreid over de hele wereld beginnen tegelijk aan de World Run. Degene die als laatste wordt ingehaald door de rijdende finishlijn is de winnaar. 

Eucharistieviering Sneek

Eucharistieviering

Op de 4e zondag van Pasen komt de rechtstreekse eucharistieviering vanuit de St. Martinuskerk te Sneek. Celebrant: Pastoor Peter van der Weide. 

Greenproject Afl. 4

Greenproject

Informatief programma waarin allerlei aspecten die betrekking hebben op het gebied van groen- en maatschappelijk verantwoord ondernemen aan bod komen. 

Ondernemen Doen We Zo Afl. 14

Ondernemen Doen We Zo

Informatief programma waarin Jeroen Smits het land doorrijdt om de meest bijzondere en gedreven ondernemers op locatie te bezoeken. 

Mijn Stad Mijn stad Weert

Mijn Stad

Samen met Weertenaren Lennart Stultiens en Brigitte van Eck ontdekt Jeroen de vlaaienstad Weert. Hij proeft het bourgondische leven op de braderie en gaat op zoek naar de groene parels van Weert. 

Business Class Afl. 36

Business Class

Businessprogramma waarin Harry Mens de actualiteit op zakelijk, politiek en financieel-economisch gebied bespreekt met bekende en minder bekende gasten. Suze Mens verzorgt reportages op locatie in binnen- en buitenland. 

Ondernemend Nederland Afl. 18

Ondernemend Nederland

Zakelijk programma waarin alle ins en outs van ondernemend Nederland onder de loep worden genomen. Het programma is een specialistisch platform dat ondernemers in Nederland inspireert en stimuleert. 

David Maasbach Aflevering 492

David Maasbach

De televisiekerk van Nederland vanuit het Capitol in Den Haag.  

Helden van de Wildernis Noorwegen

Helden van de Wildernis

De meeste mensen kennen rendieren alleen van de kerstkaarten. Maar Art Rooijakkers ontdekt in Spitsbergen, op zo'n 1000 km van de Noordpool, hoe fascinerend deze wilde dieren zijn. Art ontmoet er de Britse bioloog Nicholas Tyle ... 

Hour Of Power Afl. 19

Hour Of Power

Verslag van de kerkdienst van de jonge Amerikaanse predikant Bobby Schuller. Iedere uitzending een interview met een inspirerende Nederlandse gast door presentator Jan van den Bosch. 

Answers With Bayless Conley Afl. 19

Answers With Bayless Conley

Bayless Conley, predikant van de Cottonwood Church in het Californische Orange County, geeft antwoord op belangrijke vragen uit het dagelijks leven. 

TV Show 2016 TV Show op reis

TV Show 2016

In de TV Show op reis de vader van het Syrische jongetje Alan die aanspoelde op de Turkse kust. In Irak vertelt zijn vader, Abdullah Kurdi, hoe hun gammele bootje vol vluchtelingen al na een paar... 

Casper & Lisa Moederdag

Casper & Lisa

Het is bijna Moederdag en Lisa wil haar moeder graag een bijzonder cadeau geven. Op school maakt ze een mooi bord, maar dat breekt. Daarom gaat ze naar de winkel om een cadeau te zoeken. Het is... 

Leuke verhaaltjes van Winnie de Poeh Klem in het huis van Konijn

Leuke verhaaltjes van Winnie de ...

Winnie de Poeh is zo dik geworden van alle honing die hij heeft gegeten, dat hij klem komt te zitten in de voordeur van het huis van Konijn. Winnie de Poeh is zo dik geworden van alle honing die...