NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

De Nachtzoen David Blom

De Nachtzoen

Je bed vertelt jou dat je moet slapen, maar wat als dat niet lukt? Stap er dan gewoon uit. De psychologie van de nacht in een tweede nachtzoen van David Blom. 

Pauw Pauw

Pauw

Latenight talkshow live vanuit Amsterdam. 

Een Nacht met mijn Ex Een nacht met mijn ex

Een Nacht met mijn Ex

Deze keer volgen we de verhalen van King en Daisy, Blake en Lauren en Paul en Phil. De hartstochtelijke relatie van King en Daisy eindigde na achterdocht over valsspelen. Krijgt Daisy de antwoorden die ze zoekt? Na drie jaar ge ... 

RTL Weer Laat

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

RTL Nieuws Laat

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

De Hofbar De Hofbar

De Hofbar

Live politiek programma waarin Rutger Castricum ruimte geeft aan emoties vanuit de samenleving met betrekking tot wat er in politiek Den Haag gebeurt. 

SKAM NL SKAM NL

SKAM NL

Serie over een groep jongeren in de tweede fase van hun middelbare school. 

De Rijdende Rechter Turks Fruit

De Rijdende Rechter

De Turkse mevrouw Akyuz begint drie jaar terug vol goede moed een supermarkt in een winkelcentrum in Amstelveen. Haar komst wordt alles behalve gewaardeerd door de buurt. Hoewel ze veel tevreden klanten heeft, hebben de omligge ... 

Nieuwsuur Nieuwsuur

Nieuwsuur

Het nieuws en sportnieuws met achtergronden, duiding en analyse. Presentatie: (afwisselend) Eelco Bosch van Rosenthal, Saïda Maggé, Mariëlle Tweebeeke en Jeroen Wollaars. 

UEFA Champions League UEFA Champions League Nabeschouwing

UEFA Champions League

Aflevering 23, Seizoen 20182019 

Show Shownieuws - Late Editie

Show

Aflevering 104, Seizoen 2019 

Piets Weer Piets Weerbericht - 1 minuut (2019 - ma t/m zo)

Piets Weer

Aflevering 105, Seizoen 2019 

Shame/Fame Shame/Fame (docu)

Shame/Fame

Wie denkt dat de schandpaal iets uit de middeleeuwen is, heeft vast nog nooit op sites als Dumpert gekeken, waar namen en shamen dagelijks duizenden kijkers trekt. Met dank aan de smartphone en het digitale tijdperk kun je je a ... 

De Zorgwaakhond Aflevering 4

De Zorgwaakhond

Wanneer zijn zoon niet de zorg krijgt waar hij recht op heeft en het niet meer lukt om tot een goed gesprek te komen trekt vader Gerard aan de bel bij de redactie van De Zorgwaakhond. Jan Slagter probeert tot een oplossing te k ... 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Laat

Hart van Nederland

Hart van Nederland - Laat: 16 april 2019 

Dit is niet mijn wereld vriend Dit is niet mijn wereld vriend

Dit is niet mijn wereld vriend

Realityreeks waarin twee totaal verschillende BN'ers elkaars leven verkennen. Twee BN'ers krijgen de kans om zich volledig onder te dompelen in een wereld waar ze niets van weten, maar zonder enige twijfel wel iets van vinden. ... 

Sportlab Sedoc Meten is Weten

Sportlab Sedoc

Het is makkelijker dan ooit om je sportprestaties te meten, bijvoorbeeld met een app die je hardlooptijd bijhoudt of een smartwatch die je hartslag meet. Hoe zetten topsporters nieuwe meettechnieken in om beter te presteren? En ... 

Opsporing Verzocht 2016 Opsporing Verzocht

Opsporing Verzocht 2016

Opsporingsprogramma i.s.m. politie en justitie. Uw tips maken het verschil! Actuele opsporing met Anniko van Santen. 

Jensen! Afl. 23

Jensen!

Personalityshow waarin Robert Jensen de kijker op eigenzinnige en vlijmscherpe wijze door de warrige tijden van nu gidst. 

Zelfbouwers Rotterdam Afl. 4

Zelfbouwers Rotterdam

De verbouwing is in volle gang en Frank en Denise nemen hun intrek in een vakantiehuisje om aan de dubbele lasten te ontkomen. Om geld te besparen probeert Frank ook zoveel mogelijk zelf te klussen, maar of dat nou zo'n succes ... 

Rond de Noordzee Langs de Belgische kust

Rond de Noordzee

Arnout Hauben vertrekt samen met zijn reismakkers vanuit Brugge, ooit de belangrijkste havenstad aan de Noordzee. Met een kano zoekt hij langs kleine kanalen de weg naar Het Zwin. In een oude visserskapel in Heist vertelt een v ... 

Komt een man bij de dokter Komt een man bij de dokter

Komt een man bij de dokter

Aflevering 7, Seizoen 5 

Been There Done That Lange Frans

Been There Done That

Lange Frans staat een jongere bij met een alcoholverslaving. Frans is nu zelf al een aantal jaar clean en weet als geen ander hoe zwaar deze strijd is. 

De Toren De Toren

De Toren

Geen extra informatie aanwezig.

NOS Journaal 20.00 uur NOS Journaal

NOS Journaal 20.00 uur

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

First Dates Aflevering 12

First Dates

Mark, de voormalige deken van de kathedraal van Rochester, is een groentje op het gebied van gay-dating. Is Balwant zijn licht in de duisternis? Intussen is de roodharige schone Georgie op zoek naar een 'sexy nerd'. 

Met het Mes op Tafel Met het Mes op Tafel

Met het Mes op Tafel

Het gaat niet alleen om kennis, ook bluffen en strategie zijn belangrijk. Degene met de minste goede antwoorden, kan alsnog de quiz winnen. Wie speelt het slimst en wint deze aflevering van Met het Mes op Tafel? 

Ewout & ... Afl. 2

Ewout & ...

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, me ... 

Ewout & ... Afl. 2

Ewout & ...

Ewout vertrekt naar Korea om de gekte rondom de Koreaanse popmuziek K-pop te volgen. Hij is onder meer aanwezig bij de auditie van een Nederlands meisje voor een K-popband. Deze muziekindustrie kent helaas ook een keerzijde, me ... 

Urk! URK!

Urk!

Aflevering 5, Seizoen 1 

M M

M

Margriet van der Linden bespreekt met haar gasten het nieuws van de dag: verrassend, uitdagend en uitgesproken. 

Goede Tijden, Slechte Tijden Afl. 6007

Goede Tijden, Slechte Tijden

Sjors is op zoek naar een medestander en is blij als Nina naar haar wil luisteren. Robs plannetje begint vorm te krijgen. Ludo laat zijn mannen een inbraak plegen. Als Rik eerlijk is, zet hij Zoë onbedoeld onder druk. 

Typisch Marken

Typisch

Vandaag maken we nader kennis met Kees Trompet en ontmoeten we zijn zorgbegeleider. Jan is inmiddels aangesterkt en verblijft weer op zijn woonboot in de haven van Marken. Hij wil ons heel graag iets laten horen. 

UEFA Champions League UEFA Champions League: Juventus - Ajax

UEFA Champions League

Aflevering 23, Seizoen 20182019 

RTL Weer 19:55 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

McLeod's Daughters Taking care of business

McLeod's Daughters

De vrouwen van Drovers Run zijn ieder hun eigen weg gegaan, en staan allemaal voor de nodige uitdagingen. Kate werkt voor Sandra, maar heeft moeite met het leidinggeven. Jodi is aan de slag gegaan als make-upverkoopster, en dat ... 

BinnensteBuiten BinnensteBuiten

BinnensteBuiten

Godelijn en Antoine hebben al zeventien jaar een latrelatie wanneer ze voor het eerst samen een huis kopen in hartje Den Haag. De achtergevel is geheel roze geschilderd en die kleur hebben ze binnen in huis voortgezet. De twee ... 

Utopia Utopia

Utopia

Aflevering 76, Seizoen 2019 

RTL Nieuws 19:30 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Politie Op Je Hielen Down Under Afl. 3

Politie Op Je Hielen Down Under

Realityserie waarin de Australische verkeerspolitie wordt gevolgd. De politiemannen en -vrouwen krijgen niet alleen te maken met agressieve automobilisten, maar worden ook geconfronteerd met zeer traumatische situaties. 

Het Klokhuis Nationaal Park Drentsche Aa

Het Klokhuis

Sosha gaat met boswachters Kees en Lizette op expeditie in Drenthe. Ze gaan op zoek naar adders en slapen in een tentje vlakbij een beek. En waar wonen de geheimzinnige dassen? De steenrijke Marie-Louise wil graag de hele Drent ... 

EenVandaag EenVandaag

EenVandaag

Het laatste nieuws en achtergronden uit binnen- en buitenland. Via het EenVandaag Opiniepanel kunnen 50.000 leden hun stem laten horen en reageren op actuele thema's. 

Hart van Nederland Hart van Nederland - Vroeg

Hart van Nederland

Aflevering 76, Seizoen 2019 

SpangaS Het verraad van Dylan

SpangaS

Dylan zet zijn vriendschap met Jackie op het spel. Filiz heeft een idee om Maud energie te geven. Elza wil weten of Filiz en Alex verkering hebben. Otis nodigt zijn ouders uit voor zijn dansoptreden. 

Kijk op de Regio Kijk op de Regio

Kijk op de Regio

Het programma met de opmerkelijkste reportages van de regionale omroepen. Verhalen die net te klein zijn voor de journaals, maar die je desondanks niet had willen missen. 

#forever Sneaky plannetje

#forever

Sal wil Deborah opzoeken en gebruikt Noor om het huis uit te komen. Hij stalt Noor zolang in het winkelcentrum, maar als hij haar op komt halen, ontdekt hij dat ze weg is. 

RTL Boulevard Afl. 106

RTL Boulevard

Met in deze uitzending: -Geloven Máxima en Willem-Alexander echt dat het spookt in het paleis? -Buddy bezoekt Ronaldo in zijn miljoenenvilla in Turijn. -Volkszanger en publiekslieveling Frans Bauer terug bij RTL. 

RTL Weer 18:30 uur

RTL Weer

Een uitgebreide blik op de actuele weerkaart. Met de weersverwachtingen op de korte en langere termijn in eigen land en in Europa. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. 

Puberruil Zapp Sidon vs Bedri

Puberruil Zapp

Sidon vluchtte vier jaar geleden samen met zijn familie uit Eritrea, een land in het oosten van Afrika. Sindsdien wonen zij met zijn allen in een flat in Amsterdam. Hij ruilt met de half Turkse, half Bulgaarse Bedri, die samen ... 

Editie NL Afl. 76

Editie NL

Met in deze uitzending: -Onze Notre-Dame goed beschermd? -#prayforparis. -Extremistische acties voor dieren. -School blind voor Lyme-kind. 

Tijd voor MAX De Cock-met-c-o-c-k in een nieuw jasje

Tijd voor MAX

Regisseur Arne Toonen is te gast, vanaf donderdag is zijn film 'Baantjer het begin' in de bioscoop te zien. Daarin leren we een nog jonge rechercheur De Cock-met-c-o-c-k kennen die in het begin van de jaren '80 van de een aansl ... 

Dág Avondspits! Afl. 2

Dág Avondspits!

Een kijkje in de hectische keuken van kokend Nederland. 

The Bold And The Beautiful Afl. 8032

The Bold And The Beautiful

Flo en Reese raken in paniek als ze zich realiseren dat Zoe op het punt staat Steffy hun geheim te vertellen. Bill wil zijn loyaliteit aan Wyatt bewijzen door hem een aanbod te doen dat hij eigenlijk niet kan weigeren. 

6 Inside 6 Inside

6 Inside

Aflevering 73, Seizoen 2019 

RTL Nieuws 18:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

Beste Vrienden Quiz Beste Vrienden Quiz

Beste Vrienden Quiz

Een spannende kennisquiz waarin twee teams van 'beste vrienden' tegen elkaar spelen. Het winnende team mag de volgende dag terugkomen en de strijd aangaan met een nieuw team. Ze spelen om een geldbedrag waarvan ze de helft done ... 

Het Blok Australie Het Blok Australiu00eb

Het Blok Australie

Aflevering 32, Seizoen 6 

Rail Away Nederland: Miljoenenlijn in Zuid-Limburg/Apeldoorn - Dieren/Spoorwegmuseum

Rail Away

In Nederland zijn steeds meer reizen met een stoomtrein te maken. Een voorbeeld daarvan zijn een rit over de Miljoenenlijn in Zuid-Limburg en van Apeldoorn naar Dieren. De geschiedenis daarvan en van veel andere lijnen is te on ... 

Checkpoint Checkpoint

Checkpoint

Kun je met dynamiet je tuin bladvrij krijgen? Hoe kun je een bezoekje aan het strand toch aangenaam maken als de zee superkoud is? En wie zijn er eigenlijk beter met geluid, de jongens of de meiden? Rachel en het testteam zoeke ... 

Wat Eten We? Wat Eten We?

Wat Eten We?

Aflevering 72, Seizoen 1 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Roderick Zoekt Licht The Passion in Dordrecht (2/2)

Roderick Zoekt Licht

Dordrecht is het toneel van The Passion. Roderick neemt een kijkje bij hartverwarmende initiatieven voor medemensen. Met o.a. kapper Peter Borsje, die mensen die het zich niet kunnen veroorloven een gratis knipbeurt geeft, de ... 

5 Uur Live Afl. 76

5 Uur Live

Met in deze uitzending: -Glennis Grace vertelt over haar clubtour en de Whitney Houston Tribute. -Thomas Acda gaat pizza's maken met Hugo Kennis. -Journalisten Carola Houtekamer en Freek Schravesande doen al tien jaar verslag u ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Come Dine With Me Smaken Verschillen

Come Dine With Me

Aflevering 24, Seizoen 14 

Opdienen Of Afserveren Afl. 2

Opdienen Of Afserveren

Het verhaal achter restaurant De Basiliek is te zien. De 53-jarige Hans Beukema en zijn 56-jarige broer, Adolf, willen na het succesvol runnen van een snackbar meer: een eigen, echt restaurant. Samen met de 43-jarige Willem Bos ... 

Come Dine With Me Smaken Verschillen

Come Dine With Me

Aflevering 23, Seizoen 14 

Na het Nieuws Na Het Nieuws

Na het Nieuws

Verdieping en duiding bij onderwerpen uit het NOS Journaal door een frisse lichting talkshowgasten. Renze ontvangt een nieuwe, jonge generatie opiniemakers, politici, ondernemers en deskundigen over nieuws op het gebied van eco ... 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Sien tekent oma, STOP!, Alle gekheid op een stokje, Tumblies, De avonturen van Buck en Tommy op Skopelos, De lente komt. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kook mee met MAX Chili met quinoa

Kook mee met MAX

Quinoa heeft van zichzelf niet erg veel smaak. Dat maakt het wel ideaal om te combineren met iets pittigs. Sandra maakt er een chili bij met zwarte bonen. Om er een fris tintje aan te geven serveert zij er avocado en koriander ... 

Hoe Maak Je Dat?! Afl. 52

Hoe Maak Je Dat?!

Educatief jeugdprogramma. Gears woont samen met zijn maatje Wiz in een fabriek. Samen trekken ze de wijde wereld in om te ontdekken hoe alledaagse voorwerpen worden gemaakt. 

Rintje Wiebeltand

Rintje

Het stoere, lieve en ondernemende hondje Rintje, uit de populaire kinderboeken van Sieb Posthuma, komt tot leven in een animatieserie. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Sesamstraat 10 voor... Supergezonde monsters

Sesamstraat 10 voor...

Supergezonde monsters. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kindertijd Kindertijd

Kindertijd

Mijn opa mijn oma en ik, Tom en de boterham met ..., Mijn broer en ik, Pettenpret en Kijken met je oren. 

MAX Geheugentrainer MAX Geheugentrainer

MAX Geheugentrainer

Elke ochtend krijgt de kijker van Pauline Spiering of Mascha de Rooij een aantal oefeningen, die voorzien in de dagelijkse portie hersengymnastiek. Alle oefeningen zijn wetenschappelijk getoetst en dragen bij aan de verbetering ... 

Koffietijd Afl. 162

Koffietijd

Met in deze uitzending: -Wilfred Genee zet zich in voor gezondere maaltijden in (sport)kantines. -Actrice en schrijfster Inge Ipenburg over haar nieuwe boek 'Moordenaarsstorm'. -Taco Dibbits, directeur van het Rijksmuseum, over ... 

Nederland in Beweging Nederland in Beweging

Nederland in Beweging

Met niet aflatend enthousiasme stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens elke Nederlander om mee te bewegen! 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman en hoofdredacteur van Helden Barbara Barend. Met hen hebben we het over Tielemans boek over Anne Faber, waarin hij de fouten in de zaak van Michael P. aan de kaak stelt, ... 

NOS Jeugdjournaal NOS Jeugdjournaal

NOS Jeugdjournaal

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. 

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

NOS Jeugdjournaal met gebarentolk

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker, live vertaald door een gebarentolk. 

RTL Nieuws 09:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Uki Vuil!

Uki

Animatieserie. Onder het wakend oog van Zon, Wolk en Maan beleeft Uki telkens een ander avontuur met een van zijn vriendjes. 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman en hoofdredacteur van Helden Barbara Barend. Met hen hebben we het over Tielemans boek over Anne Faber, waarin hij de fouten in de zaak van Michael P. aan de kaak stelt, ... 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Kletspraat Kletspraat

Kletspraat

Kletspraat of niet? Daar gaat het om, niet alleen bij Studio Snugger, maar ook in de kinder-kennisquiz. In deze uitdagende quiz, gebaseerd op stellingen uit Studio Snugger, draait het om samenwerking waarbij opperste concentrat ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman en hoofdredacteur van Helden Barbara Barend. Met hen hebben we het over Tielemans boek over Anne Faber, waarin hij de fouten in de zaak van Michael P. aan de kaak stelt, ... 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Zappelin Go Joe en vaders verjaardag

Zappelin Go

Hou jij ook van huppelen en springen? Doe dan mee met dit beweegprogramma voor peuters en kleuters. Beleef samen met Fenna de spannende en stoere avonturen van Joe. Elke aflevering vertelt Fenna een verhaal over Joe, waarbij ki ... 

Goedemorgen Nederland Goedemorgen Nederland

Goedemorgen Nederland

Te gast zijn misdaadjournalist van het AD Yelle Tieleman en hoofdredacteur van Helden Barbara Barend. Met hen hebben we het over Tielemans boek over Anne Faber, waarin hij de fouten in de zaak van Michael P. aan de kaak stelt, ... 

Sesamstraat Zintuigen

Sesamstraat

Ieniemienie doet geluiden na. Ze kent er heel veel. 

NOS Journaal met gebarentolk NOS Journaal met gebarentolk

NOS Journaal met gebarentolk

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting. 

Het Zandkasteel Vervoersmiddelen

Het Zandkasteel

Toto maakt een treinreis met Zwiep en Pop. Sassa is de conducteur. Ze komt de kaartjes controleren. Gelukkig zit Koning Koos ook in de trein. Hij heeft voor iedereen een kaartje. Even later spelen Sassa en Toto dat ze een vlieg ... 

RTL Nieuws 07:00 uur

RTL Nieuws

Dagelijks het laatste nieuws uit binnen- en buitenland. Voor nog meer nieuws kunt u ook gebruikmaken van onze mobiele apps. 

NOS Journaal 13.00 uur (Nederland 2) NOS Journaal

NOS Journaal 13.00 uur (Nederlan ...

Met het laatste nieuws en de weersverwachting.