Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 92

Afl. 92

Met in deze uitzending: -1 op de 4 studenten slikt Ritalin. -Het Eurovisie-protestlied-festival. -Driehoeksrelatie heel normaal. -Slapen tussen de tijgers. 

Editie NL Afl. 91

Afl. 91

Met in deze uitzending: -Kids vaker gekidnapt. -Te dun voor de catwalk. -Hoe veilig is Kiev? -Niet huilen, maar poetsen. 

Editie NL Afl. 90

Afl. 90

Met in deze uitzending: -Online mannenlokker rukt op. -Wietze is z'n Mattie kwijt. -Wat rap jij nou? -Barefoot running: wel of niet doen? 

Editie NL Afl. 89

Afl. 89

Met in deze uitzending: -Seksspeeltjes tegen kinderprostitutie. -Herdenken: met of zonder vlag? -Terug in de bunker. -Nooit meer schaamte? Loop voor gek! 

Editie NL Afl. 88

Afl. 88

Met in deze uitzending: -Undercover op diamantenjacht. -Schuurtje goudmijn voor dieven. -Terug van wereldreis voor Feyenoord. -Ondertitelen is een vak. -Het weer: waar blijft die zon? 

Editie NL Afl. 87

Afl. 87

Met in deze uitzending: -4 mei herdenking gekaapt? -Jonge jongens willen haartransplantatie. -Iedereen Sherlock Holmes. -Betalen = korte wachtrij. 

Editie NL Afl. 86

Afl. 86

Met in deze uitzending: -Maggie wil niet mee. -Pyromaan in Twente? -Vitesse viert (eindelijk) feest. -Geen facelift maar FaceApp. 

Editie NL Afl. 85

Afl. 85

Met in deze uitzending: -Chemo: beter thuis dan ziekenhuis? -Bierglas is levensgevaarlijk. -Best. Cover. Ever. -Modderbroek = modeflater? 

Editie NL Afl. 84

Afl. 84

Met in deze uitzending: -Koning scoort met emotioneel interview. -Kou krijgt Koningsnacht niet klein. -Wat verkoopt het best op de vrijmarkt? -Feesten als een koning in Breda. 

Editie NL Afl. 83

Afl. 83

Met in deze uitzending: -We willen Koninginnedag weer. -Cokebaron sloopt enkelband. -16 jaar: niet piepen maar doppen. -Wat we echt willen weten van Willem. 

Editie NL Afl. 82

Afl. 82

Met in deze uitzending: -Pas op voor malafide slotenmakers. -Restaurants boos op Thuisbezorgd. -Cashen met nepaccounts. -Dom schaap blijkt heel slim. 

Editie NL Afl. 81

Afl. 81

Met in deze uitzending: -Juwelier zet overval in scène. -70% geen spijt van naaktselfie. -#whomademyclothes. -Naam tweeling 2x zo moeilijk. 

Editie NL Afl. 80

Afl. 80

Met in deze uitzending: -Extra politieles voor Koningsdag. -Verslaafd aan sportschool. -Vastgeroest aan je mobiel. -Retro-gamen in de speelhal. 

Editie NL Afl. 79

Afl. 79

Met in deze uitzending: -Je moeder moet het veld af! -\\ 

Editie NL Afl. 78

Afl. 78

Met in deze uitzending: -Schuilen voor de bom. -Konijn doodongelukkig. -Facebook voorkomt huidkanker. -Tel Sell verkoopt zichzelf. 

Editie NL Afl. 77

Afl. 77

Met in deze uitzending: -Doodsoorzaak onbekend. -Opgesloten in polio-experiment... -Hallo hololens. -Eet jezelf 's werelds oudste. 

Editie NL Afl. 76

Afl. 76

Met in deze uitzending: -Drugs in de duinen. -Toeristen-infarct in A'dam. -Rennend door de schouwburg. -Driving home for Easter. 

Editie NL Afl. 75

Afl. 75

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 74

Afl. 74

Met in deze uitzending: -Van pandakoorts naar pandakater. -Zet serie aan tot zelfmoord? -Test je topsportbrein. -Haast? App een scooter! 

Editie NL Afl. 73

Afl. 73

Met in deze uitzending: -Belgische panda's matig succes. -Vliegtuigen hier ook vaak te vol. -Weer uitglijder van Spicer. -Heel Holland Haakt. -Het weer: fris naar Pasen. 

Editie NL Afl. 72

Afl. 72

Met in deze uitzending: -Anabolen is big business. -Nooit meer zonder boodschappenlijstje. -Zzzsnel weg op de snelweg. -Retweetrecord voor gratis nuggets. 

Editie NL Afl. 71

Afl. 71

Met in deze uitzending: -28 miljoen 'administratiekosten'. -De YouTube-psycholoog. -Begrafenis Lego. -Ssst: het is Stille Dinsdag! 

Editie NL Afl. 70

Afl. 70

Met in deze uitzending: -Wie vermoordde 80 prostituees? -Terror-turbulentie op komst. -Dierenmishandelaar = kindermishandelaar. -Hey ouwe dubbelganger. 

Editie NL Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Pas op voor drone-aanslag. -Verbod op boevensleutel. -De meisje schrijfd goet. -Temptation Island: verleidelijk slecht. 

Editie NL Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Jonge Turk stemt massaal. -Koning vliegt geen occasion. -Nieuw: 360 graden live. -21 dagen zonder klagen. 

Editie NL Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Slijterij Schiphol. -Nederlandse baby huilt veel. -Rollator op de catwalk. -Verboden te stoepkrijten. 

Editie NL Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -Einde aan aspergeseizoen? -Appen in auto nauwelijks aangepakt. -Wens ernstig zieke geen 'beterschap'. -Red de olifantenpaadjes. 

Editie NL Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -'Slachtoffer rijdt overvaller dood'. -Tetris je trauma weg. -Geen opleiding = geen kinderen. -Van 1-aprilgrap naar succes. 

Editie NL Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Wit is de 'nieuwe minderheid'. -Kind tekent steeds slechter. -Thuis roken verboden. -It & Chucky komen terug. 

Editie NL Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Vloggen voor 555. -Zoektocht Jolanda op dood spoor. -Rode vlag? Vrije dag! -Depay scoort met megatattoo. 

Editie NL Afl. 62

Afl. 62

Met in deze uitzending: -Drake is een draak. -Weg met die sigaret! Alsjeblieft? -Iedere hond een speurhond. -Knippen, plakken en liken. 

Editie NL Afl. 61

Afl. 61

Met in deze uitzending: -Blind faalt maar krijgt toch betaald. -Helpt hennepolie bij kanker? -Ondersteboven van abstracte kunst. -Zuiver zingen dankzij autotune. 

Editie NL Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -Eeuwige jeugd doodzonde? -Nederland onder hoogspanning. -Oeps verkeerde Sydney. -Poster zóóó 1995. 

Editie NL Afl. 59

Afl. 59

Met in deze uitzending: -Schoolreis geterroriseerd. -Welkom-in-de-Kamer-quiz. -Help mijn wifi zit verstopt. -Groeten van de Paashaas. 

Editie NL Afl. 58

Afl. 58

Met in deze uitzending: -Waar is de wind? -WiFi raakt verstopt. -Max kijken voor miniprijsje. -Niemand stemde op Bert. 

Editie NL Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -Trots op perfecte misdaad. -Met voorkeur in de kamer. -\\ 

Editie NL Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Tijd voor linkse superpartij? -Stop de zomertijd. -Justitie speelt spelletje. -De wereldkaart klopt niet. 

Editie NL Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Per ongeluk kinderporno. -Boter maakt vette comeback. -De ultieme ezelsbrug. -Politie met een blaffer. 

Editie NL Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Iedereen een winnaar. -Welke kleur krijgt coalitie? -Rimpelloze Rutte. -Haagse nachten zijn lang. 

Editie NL Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -De stemming zit er goed in. -Eindelijk: de klas kiest. -Sticker voor je stem. -Kleine partij, groot feest? 

Editie NL Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Laatste hulp voor 'zwevers'. -De campagne in één minuut. -Stembureaus dunner gezaaid. -De mooiste stemlocaties. 

Editie NL Afl. 51

Afl. 51

Met in deze uitzending: -Wie wil er nog naar Turkije? -Zenuwen voor een zetel. -Rokje? Dan vraag je erom. -OMG! Niet weer een Koningslied... 

Editie NL Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Geen suiker is de norm. -Graven naar oud DNA. -Lagere grondtoon = wereldvrede. -Kort kittig kapsel mag weer. 

Editie NL Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -Dealen in NS-groepstickets. -Onze neushoorns extra beveiligd. -Met of zonder schil? -Kapper op campagne. 

Editie NL Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -Zoektocht naar lawineslachtoffers. -'Dierenverbod voor dierenbeul!' -Meditatieapps: niet altijd zen. -Drie onbegrijpelijke Action-artikelen. 

Editie NL Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -'Nee, jij bent een goede premier!' -IT-nerdinnen gezocht. -Doe-het-zelf-masker: doe het niet. -Vreemdgaande vogels. 

Editie NL Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Vieze brommers van het fietspad. -Nintendo = niet te vreten! -De Klas Kiest. -Heel debat in één gifje? 

Editie NL Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Afrijden in het Arabisch. -Overdosis aan shop-dozen. -Online zoektocht naar stamceldonor. -Punten voor de power ballet? 

Editie NL Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Weer meer verwarde personen. -Vliegtuigspotter spot terrorist. -Tweeling samen in de klas? -Man moet aan printpantalon. 

Editie NL Afl. 43

Afl. 43

Met in deze uitzending: -Defensie waarschuwt voor live nepnieuws. -'Weinig smartphones gerecycled'. -Zeeuwse stem onbelangrijk. -Je lijkt op je voornaam. 

Editie NL Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Klant slimmer dan verkoper? -Ouders delen foto's ziek kind. -Ultieme Robinson voorbereiding. -Twister in sportschool. 

Editie NL Afl. 41

Afl. 41

Met in deze uitzending: -Oscar f*ck up. -Jesse kent iedereen. -Verkooppraatje van vlogger. -Tafeltje voor één. 

Editie NL Afl. 40

Afl. 40

Met in deze uitzending: -Overvallers geldtransport niet te stoppen. -Oude bom nog springlevend. -Praalwagens zijn zooo vorige eeuw. -Thomas test tapdansen. 

Editie NL Afl. 39

Afl. 39

Met in deze uitzending: -Op jacht naar de storm. -'Ik wil een pijnloze bevalling'. -Gaat Kuzu te ver? -Pizza Hawaii = geen pizza. 

Editie NL Afl. 38

Afl. 38

Met in deze uitzending: -Wereld zit klaar voor NASA-nieuws. -Lijst `safehouses´ gelekt? -De voordelen van chemo. -Leren animeren. 

Editie NL Afl. 37

Afl. 37

Met in deze uitzending: -Knokploeg in Kootwijkerbroek. -What? Whatsapp ook een story. -Bel-me-niet-toch-wel Register. -Niet trouwen, wel een jurk. 

Editie NL Afl. 36

Afl. 36

Met in deze uitzending: -Vlogger gaat te ver. -De Klas Kiest. -Mannelijk model XXL. -Hoeveel handen kun je schudden? 

Editie NL Afl. 35

Afl. 35

Met in deze uitzending: -Dashcam redt levens. -Puzzelen voor een baan. -Waar is mijn poes? -Deel twee na twintig jaar. 

Editie NL Afl. 34

Afl. 34

Met in deze uitzending: -Einde griepgolf niet in zicht. -Wat stopt de spookrijder? -Waar is mijn poes? -Kinderen leggen het nieuws uit. 

Editie NL Afl. 33

Afl. 33

Met in deze uitzending: -'Screen elke baby op hartafwijking'. -Bieber op Pinkpop?! -Een stemwijzer voor elk thema. -Wie wil er nog een 3310? 

Editie NL Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -Nieuwe OV-Chipkaart = dokken! -Lawinegevaar in de Alpen. -Word ik mishandeld? -(L) De serenade-service. 

Editie NL Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Elk MBO een stembureau. -De Klas Kiest. -Gezocht: liefde. -Zó dans je sexy. 

Editie NL Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: -Schaatsers naar record geblazen. -Sterren met een mening. -Voor mij alleen 'made in Holland'. -Lijk voor de likes. 

Editie NL Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Conciërge op elke basisschool. -Scan rokers op longkanker. -Mini-big blijkt reuzenvarken. -Elk tv-programma een nabeschouwing. 

Editie NL Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -Leraar met bodycam? -Beste (en slechtste) verkiezingsspotjes. -Droneracen wordt het helemaal. -Daten met haters. 

Editie NL Afl. 27

Afl. 27

Met in deze uitzending: -Jacht op grijze stem geopend. -Hoe slecht is suiker echt? -Verveel je 'ns vaker! -Voor het eerst de lucht in... 

Editie NL Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Nepnieuws voor de kiezer. -Wat kiest de Klas? -Minder doden door crashtest. -Herken jij alcoholvrij? 

Editie NL Afl. 25

Afl. 25

Met in deze uitzending: -Diagnose: kanker onbekend. -Politie zoekt kleur. -Trumps pillen tegen kaalheid. -Geef opa eens een kusje. 

Editie NL Afl. 24

Afl. 24

Met in deze uitzending: -Beelden busrukker online? -Tuut.. tuut.. tuut.. Trump. -Waag ik de sprong? -Wat deed jij bij Hitzone 4? 

Editie NL Afl. 23

Afl. 23

Met in deze uitzending: -Keuken kijken niet kopen. -Onvindbaar voor 112. De gebarentaalchallenge. -Supermarkt TV. 

Editie NL Afl. 22

Afl. 22

Met in deze uitzending: -Is Trump hier welkom? -Zo veilig zijn Oeteldonk en Kielegat. -Stinkdier is geen schoothond. -Super-Duits = supertoll! 

Editie NL Afl. 21

Afl. 21

Met in deze uitzending: -Jongeren ga stemmen! -Trump pakt door. -NL hypergoed in techniek. -Het geheim van de Big Mac-saus.