Editie NL

Actualiteitenprogramma
Editie NL Afl. 210

Afl. 210

Met in deze uitzending: -Geen blote billen voor borsten. -'GTST' snijdt taboe aan. -Candy Crush nu ook op tv. -Niet daten met Danny. 

Editie NL Afl. 209

Afl. 209

Met in deze uitzending: -Technische studies zitten vol. -Opa op de dansvloer. -Alleen een idioot staat rood. -Babylonische vingerverwarring. 

Editie NL Afl. 208

Afl. 208

Met in deze uitzending: -Onterecht vast = cashen. -Huisarts neemt geen (eigen) risico. -Talent zonder jacht? -\\ 

Editie NL Afl. 207

Afl. 207

Met in deze uitzending: -Flyer op met je homohaat. -Geen hartje voor hoax. -Kind kan de was niet doen. -Vissen naar een medaille. 

Editie NL Afl. 206

Afl. 206

Met in deze uitzending: -Reiziger is het spoor bijster. -Gratis relatietherapie. -Tiet voor een piercing. -Thomas test wild west. 

Editie NL Afl. 205

Afl. 205

Met in deze uitzending: -De killer clown is niet ver weg. -Celstraf voor baasje frikandelhond. -Botox-Barbie wil hoofd terug. -We love retro-trolls. 

Editie NL Afl. 204

Afl. 204

Met in deze uitzending: -Spitskool met file-lapjes. -Diepvries-oma wil eeuwig leven. -Naast je voetbalschoenen lopen. -Horror griezelig succesvol. 

Editie NL Afl. 203

Afl. 203

Met in deze uitzending: -Doodsangst voor terror clown. -'Editie NL' veerpont. -Hippe lesbo gezocht. -Kind kan de was niet meer doen. 

Editie NL Afl. 202

Afl. 202

Met in deze uitzending: -Help politie met zoeken. -Oeps verkeerde vermoord. -Zlatan, geef dat zaad dan. -Ken jij je erfgoed? 

Editie NL Afl. 201

Afl. 201

Met in deze uitzending: -25 pitbulls gered van hondengevecht. -Trekker rijdt steeds gekker. -Schatzoeken op YouTube. -Run Thomas run. 

Editie NL Afl. 200

Afl. 200

Met in deze uitzending: -Van hotel naar de cel. -Schat kijk je nou alweer porno? -Kan een koe zeeziek worden? -Logeerverbod voor Beliebers. 

Editie NL Afl. 199

Afl. 199

Met in deze uitzending: -Nobelprijs: zegen of vloek? -Statiegeld op je spijkerbroek. -'Ahh... Nog één verhaaltje!' -Trend: kleed je als een kleuter. -Het weer: klompenkou. 

Editie NL Afl. 198

Afl. 198

Met in deze uitzending: -Wie durft aangifte te doen? -Liever door Nijntje. -Gezocht: Andrea Kuipers. -Hoera! Papa is zwanger. 

Editie NL Afl. 197

Afl. 197

Met in deze uitzending: -Overvaller gaat de mist in. -Kampioen chaos in de klas. -Welke kleur M&M's zou jij zijn? -Help! 100 huisgenoten. 

Editie NL Afl. 196

Afl. 196

Met in deze uitzending: -Vluchten voor je stalker? -\\ 

Editie NL Afl. 195

Afl. 195

Met in deze uitzending: -Rood licht voor ontgroening. -Pas op! Pizzafiets. -Steeds meer telefoons besmet. -Grote sprongen, snel strak. 

Editie NL Afl. 194

Afl. 194

Met in deze uitzending: -Voorwaarts mars! -Webshop: niet ruilen, maar huilen. -'Docu & chill?' -Voor straf mediteren. 

Editie NL Afl. 193

Afl. 193

Met in deze uitzending: -Green Unhappiness. -Airbag diefstal ontploft. -Fan van ABBA? Swipe links? -Wil de echte comedian opstaan? 

Editie NL Afl. 192

Afl. 192

Met in deze uitzending: -Zoek de zwartrijder. -Hallo? Spreek ik met de afvalcontainer? -Continu op school. -Parkeren is een vak. 

Editie NL Afl. 191

Afl. 191

Met in deze uitzending: -Vlogje van eigen deeg. -Gefelicitank. -Ajax koopt gamer. -Grunten voor de views. 

Editie NL Afl. 190

Afl. 190

Met in deze uitzending: -Tijd dringt: Waar is nieuwe antibiotica? -Hoeveul verdiende gij? -Herken halskanker. -De rijdende vechter. 

Editie NL Afl. 189

Afl. 189

Met in deze uitzending: -Nederlands zaad is ruk. -Ik pedo? Ze was dertien. -Puber in de put. -Aandacht(TREKKER). 

Editie NL Afl. 188

Afl. 188

Met in deze uitzending: -De 'Editie NL'-troonredequiz. -Boeven vangen vanuit de lucht. -Iedereen haat de filerat. -Elsa vs Amalia. 

Editie NL Afl. 187

Afl. 187

Met in deze uitzending: -Kind in handen van loverboy. -Extreem goede verliezer. -Hoe hoog is jouw IQ, EQ en MQ? -Met Fikkie naar bed. 

Editie NL Afl. 186

Afl. 186

Met in deze uitzending: -Verkrachting in de doofpot. -Op elke hoek een zwerver. -Vroeg opstaan voor succes. -Achtbaan maakt slimmer? 

Editie NL Afl. 185

Afl. 185

Met in deze uitzending: -Afpilsen met ons mam. -3km slaapwandelen. -Houdt Hillary het vol? -Vastbinden als levensles. 

Editie NL Afl. 184

Afl. 184

Met in deze uitzending: -Verkracht? Kans op herhaling is 50%. -Nieuwe donorwet is doodeng. -Makelaar wordt regisseur. -Bridget Jones niet kapot te krijgen. 

Editie NL Afl. 183

Afl. 183

Met in deze uitzending: -Kies Editie NL. -Help! Ik krijg tieten. -Je kan de stamboom in. -Xantippe wordt Xess Xava. 

Editie NL Afl. 182

Afl. 182

Met in deze uitzending: -Terrorist vinden een hele klus. -Kind achter het stuur. -Boeddha is boos. -Al Weer record. -Oververhitte oudjes. 

Editie NL Afl. 181

Afl. 181

Met in deze uitzending: -Herfst hittegolf. -De waarheid achter 11 september. -Super mobile Mario. -Paralympische bijles. 

Editie NL Afl. 180

Afl. 180

Met in deze uitzending: -Holle bommen Gijs. -Klaar-over is er klaar mee. -Baby uit andere buik. -Videoland & chill. 

Editie NL Afl. 179

Afl. 179

Met in deze uitzending: -Praten over zelfmoord, best lastig. -Top of flop-onderzoek? -Herken Duchenne. -Paard links inhalen. Mag dat? 

Editie NL Afl. 178

Afl. 178

Met in deze uitzending: -Liever bank dan schoolbank. -Frisse flamoes. -Panna op het plein. -Crop top of flop? 

Editie NL Afl. 177

Afl. 177

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 176

Afl. 176

Met in deze uitzending: -Stuntroof op snelweg. -Hulp voor festivalkluns. -Kantoorkont. -NK slootsnorkelen. 

Editie NL Afl. 175

Afl. 175

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 174

Afl. 174

Met in deze uitzending: -Saban B. als god in Turkije. -Heb je nou alwéér migraine? -Drie ouders is teveel. -Rouge op de rails. 

Editie NL Afl. 173

Afl. 173

Met in deze uitzending: -Pas op voor tienersteker. - Schrijfles van Diggy Dex. -Agent bovenop student. -Tussen kunst en pannenkoek. 

Editie NL Afl. 172

Afl. 172

Met in deze uitzending: -Wie neemt er afscheid van vondeling? -Explosieve plofkraak. -Leraar (sn)appt het niet. -Op pad als #instatourist. 

Editie NL Afl. 171

Afl. 171

Met in deze uitzending: -Nu kiezen: A4'tje of boekwerk? -De looks van Trix. -Vliegensvlugge taxi. -Thomas: geschikt of ongeschikt? 

Editie NL Afl. 170

Afl. 170

Met in deze uitzending: -Hier zijn de meeste hufters. -Goedkoop ticket: foutje bedankt! -Hoeveel mag je er EIgenlijk? -Man mist de pot. 

Editie NL Afl. 169

Afl. 169

Met in deze uitzending: -Studio uit, zwembroek aan. -Toerist, Flipper op! -Fogo: liever niet genieten. -Cashen met je oester. 

Editie NL Afl. 168

Afl. 168

Met in deze uitzending: -Gefeliciteerd met je 4e plek! -Stel-je-voor-filmpje. -Hamsteren voor een ramp. -Pas op je selfie. 

Editie NL Afl. 167

Afl. 167

Met in deze uitzending: -Student zuipend van start. -Shinen in de brugklas. -Goed lijf = meer stemmen? -Mannen gaan voor blond. 

Editie NL Afl. 166

Afl. 166

Met in deze uitzending: -Nieuw bewijs in oud lijk. -Hallo!? Is dit B-Brave? -Maandag wordt alles anders. -Elk stadje z'n eigen radje. 

Editie NL Afl. 165

Afl. 165

Met in deze uitzending: -Alleen goud blijft plakken. -Online meehuilen met kinderleed. -Oerend hard handballen. -Prince? Of een pleistertje? 

Editie NL Afl. 164

Afl. 164

Met in deze uitzending: -Olympisch nachtbraken. -Kankerverwekkende pasta uit supermarkt. -Kopje onder door oostenwind. -Pikachu-kaart is goud waard. 

Editie NL Afl. 163

Afl. 163

Met in deze uitzending: -Filmpje als mentale doping. -Het bl.ed is .p. -Hese hijsende studenten. -Straatverkoper? Vermijd oogcontact! 

Editie NL Afl. 162

Afl. 162

Met in deze uitzending: -Rust zacht in de achtertuin. -Die helm past ons allemaal. -Hoe overleef ik de brugklas? -Sprinter staat stil. 

Editie NL Afl. 161

Afl. 161

Met in deze uitzending: -Hoe moet het nu verder met Yuri? -Handdoekje leggen niemand zeggen. -Goudzoeken in de polder. -Met een kater achter de kinderwagen. 

Editie NL Afl. 160

Afl. 160

Met in deze uitzending: -Inbreken op camera. -Olympisch badplassen. -Private party voor autisten. -Rappers aan de kook. 

Editie NL Afl. 159

Afl. 159

Met in deze uitzending: In de caravan of eigen tent? -Knutselverkeersbord rukt op. -Geklooi met vakantiefooi. -Team hond of team kat? 

Editie NL Afl. 158

Afl. 158

Met in deze uitzending: -Yuri uitgezwaaid. -Kids puffen mee. -Laat je zuigen voor succes. -Chinees, kom naar Nederland! 

Editie NL Afl. 157

Afl. 157

Met in deze uitzending: -Van goud naar gips. -Vier vingers voor Turkije. -Sloooooow tv. -Oma's aan de hiphop. 

Editie NL Afl. 156

Afl. 156

Met in deze uitzending: -Nederland wordt plakkenpakker. -Teek two. -Editie NL Gay Kiss Cam. -Cardio voor de caravan. 

Editie NL Afl. 155

Afl. 155

Met in deze uitzending: -Europride, wie durft? -Op vrije voeten dankzij gratie. -Met Eminem op weg naar goud. -Als de baas van huis is? 

Editie NL Afl. 154

Afl. 154

Met in deze uitzending: -Paniek op de playa. -Flippen door Flakka. -Bedrijven trekken alles uit de kast. -Blaffende baywatch. 

Editie NL Afl. 153

Afl. 153

Met in deze uitzending: -Hond bijt man. En dan? -Medicijn onder je huid. -Watergevecht voor betere buurt. -Met of zonnebril? 

Editie NL Afl. 152

Afl. 152

Met in deze uitzending: -Internetliefde maakt blind. -Gestoord door rolkoffer. -Witte zomer. -My sweet 21 dinner. 

Editie NL Afl. 151

Afl. 151

Met in deze uitzending: -Been aangespoeld. -Blij door ballonnen. -Gevangen in eigen lichaam. -Alleen in de disco. 

Editie NL Afl. 150

Afl. 150

Met in deze uitzending: -Klaarwakker door NL-Alert. -Ik speel de vrouwenkaart. -Lieve volgers ik heb kanker. -Scheuren met de elektrische fiets. 

Editie NL Afl. 149

Afl. 149

Met in deze uitzending: -Geheime terreurtop in de polder. -Je bent zelf een bitmoji. -Is er nog een dokter in de zaal? -AnimalPride. 

Editie NL Afl. 148

Afl. 148

Met in deze uitzending: -Burgers door het (politie) lint. -(S)topsporters. -Papa heeft heimwee. -Filmset te koop. 

Editie NL Afl. 147

Afl. 147

Met in deze uitzending: -Gevecht over de heg. -Volle kaart = ingeburgerd. -It's very nice here, hè? -Roze recepten. 

Editie NL Afl. 146

Afl. 146

Met in deze uitzending: -Verbod op visdraad-facelift. -Vierdaagse: dikke voeten & vieze handen. -Driedubbel drama in de bios. -49.177 Jeroenen in Nederland. 

Editie NL Afl. 145

Afl. 145

Met in deze uitzending: -Grens dicht voor tijgermug. -Modeketens jatten er op los. -Festival-lekker-maak-filmpjes. -Nooit te oud voor de GVR. 

Editie NL Afl. 144

Afl. 144

Met in deze uitzending: -Lopen tot je erbij neervalt. -Olympisch rubbertjes record. -Haal je hoofd uit de poeder. -Opfriscursus krikken. 

Editie NL Afl. 143

Afl. 143

Met in deze uitzending: -Bloed, zweet & blaren. -In de voetsporen van de 4daagse. -Tuffen op terrorisme. -De knip-en-plakspeech. 

Editie NL Afl. 142

Afl. 142

Met in deze uitzending: -Turkije-toerist loopt gevaar. -De ultieme leegtrekkers. -Hi ha handenwassen. -Bent u een u of een jij? 

Editie NL Afl. 141

Afl. 141

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 140

Afl. 140

Met in deze uitzending: -Dodelijke live-stream. -Na Route d'Ellende volgt Côte du Vuur. -Enschede heeft ballen! -Kotsend naar de costa. 

Editie NL Afl. 139

Afl. 139

-Even m'n Squirtle evolueren bij de gym. -Moordlustig door smakken. -Veganistische opvoeding verstandig? -Puber zakt voor oogcontact.