Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 12

Afl. 12

Met in deze uitzending: -Stroom uit bij de NS. -IJs op, helm op! -Kilo's kwijt door afslankbroek? -We houden van huilende mannen. 

Editie NL Afl. 11

Afl. 11

Met in deze uitzending: -Depressie zie je in de ogen. -Superfelle zaklamp als wapen. -Pleegt Tiësto plagiaat? -Schaatskoorts laait op. 

Editie NL Afl. 10

Afl. 10

Met in deze uitzending: -Nederland klaar voor stormvloed? -Eerste hulp bij probleem-tattoo. -Facebook niet welkom op bruiloft. -Thomas giet oan! 

Editie NL Afl. 9

Afl. 9

Met in deze uitzending: -Kindermaagband, helpt het? -Harder lopen voor een euro. -Leven na zelfmoord van je kind. -Kringloop loopt goed. 

Editie NL Afl. 7

Afl. 7

Met in deze uitzending: -Betalen voor je vuilnis. -De bijstand in opstand. -\\ 

Editie NL Afl. 6

Afl. 6

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Grassap is het nieuwe strooizout. -Waar doet hij het toch van? -Tosti-restaurant rukt op. -Zondag gaat u daten. 

Editie NL Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Hoera! We hebben een nieuw orgaan. -Stemt u niet? Stem op mij. -Misleidende vegaworst. -De knapste man ter wereld. 

Editie NL Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Vlogger jaagt op zakkenrollers. -Mamma worden op je 50ste. -'Werken? Er is toch bijstand?' -Met baby naar het Boijmans. 

Editie NL Afl. 2

Afl. 2

Met in deze uitzending: -Rellen met voorbedachten rade. -Mighty Mike, de nieuwe Max? -Kantoor uit = telefoon uit. -De bingewatch-tips voor 2017. 

Editie NL Afl. 1

Afl. 1

Met in deze uitzending: -Handen af van oom agent. -Onderzoek naar wonderbaarlijke genezing. -Wat? Geen Unox-meisje?! -\\ 

Editie NL Afl. 261

Afl. 261

Met in deze uitzending een jaaroverzicht van 2016. 

Editie NL Afl. 260

Afl. 260

Met in deze uitzending: -Culemborg schikt van branden. -Burgemeester schrapt trouwjubilea. -Hoe win je de oudejaarsloterij? -2016 in muziek. 

Editie NL Afl. 259

Afl. 259

Met in deze uitzending: -Terrorist reisde door NL. -Auto voorziet crash. -De beste weerfoto's van 2016. -De hartige oliebol. 

Editie NL Afl. 258

Afl. 258

Met in deze uitzending: -Bommetjes uit België. -Videoboodschap voor je kiezer. -Bang in het donker? Bel ons. -De lekkerste supermarkt-champagne. 

Editie NL Afl. 257

Afl. 257

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 256

Afl. 256

Met in deze uitzending: -Politie weet waar je knalt. -Massaal shoppen in outlet. -Arts geeft geen hand meer. -Waar blijft mijn kerstkaart? 

Editie NL Afl. 255

Afl. 255

Met in deze uitzending: -Heel Holland lakt. -Nederland is rattenparadijs. -IC overvol door benauwde baby´s. -Wachtverzachters. 

Editie NL Afl. 254

Afl. 254

Met in deze uitzending: -Klopjacht op terrorist. -Darten is geen topsport. -Zo overleef je de kerstborrel. -\\ 

Editie NL Afl. 253

Afl. 253

Met in deze uitzending: -Vrachtwagen als wapen. -Durf je nog naar kerstmarkt? -Jong trouwen is uit. -In een kom gaat meer dan soep. 

Editie NL Afl. 252

Afl. 252

Met in deze uitzending: -Donorkind zoekt pappa. -Last christmas voor Glazen Huis? -Cadeau voor vader: altijd lastig. -Tinder als gezelschapsspel. 

Editie NL Afl. 251

Afl. 251

Met in deze uitzending: -Zes maanden oud? Naar tandarts. -Dodelijke reality-tv. -Ooievaar brengt relatiecrisis. -Is cheerleaden topsport? 

Editie NL Afl. 250

Afl. 250

Met in deze uitzending: -Medische misser? Dan slachtofferhulp. -Meer vrouwen in de cockpit. -Kerstdiner uit een maaltijdbox. -Kwaad om kunstwerk. 

Editie NL Afl. 249

Afl. 249

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 248

Afl. 248

Met in deze uitzending: -Fijne familieloze feestdagen. -Bakkerin en timmervrouw. -Op staande tweet ontslagen. -We (L) de nulties. 

Editie NL Afl. 247

Afl. 247

Met in deze uitzending: -Thais pardon voor NLse gevangenen? -Appen zonder handen. -Bont is back! -Populairste plekken op Instagram. 

Editie NL Afl. 246

Afl. 246

Met in deze uitzending: -Laatste avondmaal Martin Kok. -Nooit meer dood door noot? -\\ 

Editie NL Afl. 245

Afl. 245

Met in deze uitzending: -Blijf af van de giraffe. -Google: \\ 

Editie NL Afl. 244

Afl. 244

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 243

Afl. 243

Met in deze uitzending: -Pop Cayla luistert mee. -Je wordt ouder papa. -Geen wiet meer op recept. -Dag Sinterklaasje? Hallo Kerstman! 

Editie NL Afl. 242

Afl. 242

Met in deze uitzending: -'Stop met (ver)zuipfeesten in zwembad'. -Nóg een partij erbij. -Het heerlijk avondje is gekomen. -Autowassen zonder water. 

Editie NL Afl. 241

Afl. 241

Met in deze uitzending: -Politie is gevaar op de weg. -Jonge god door jong bloed. -Heerlijk avondje goedkoop dobbelen. -Navigeren als een Viking. 

Editie NL Afl. 240

Afl. 240

Met in deze uitzending: -Politie = gevaar op de weg. -Zeven verdiepingen kledingkoopjes. -Vuurwerkhyena's zijn de bom. -Scheet op je date? 

Editie NL Afl. 239

Afl. 239

Met in deze uitzending: -'Crimineel moet hele straf uitzitten.' -2 kaatseballen en een Hatchimal. -Sharing is caring. -Het lelijkste woord van 2016. 

Editie NL Afl. 238

Afl. 238

Met in deze uitzending: -Fietsendief, spuit je weg! -Koninklijk bezoek aan bouwput. -Dammende rappers. -Over één dag ijs? 

Editie NL Afl. 237

Afl. 237

Met in deze uitzending: -Fakebroek op Facebook. -\\ 

Editie NL Afl. 236

Afl. 236

Met in deze uitzending: -Verkracht na \\ 

Editie NL Afl. 235

Afl. 235

Met in deze uitzending: -Tinderen voor kinderen. -Scheer je weg met je wol. -Kant-en-klaar-surprise. -Dat is zo 1834. 

Editie NL Afl. 234

Afl. 234

Met in deze uitzending: -Mag het ietsiepetitie minder? -Krijg nou tieten! Vrouwen verdienen meer. -Lekker slapen met de nachtnanny. -Big Mamma is watching you. 

Editie NL Afl. 233

Afl. 233

Met in deze uitzending: -Slachtoffertje gezocht. -Mr Gay in de Kamer. -Op Facebookse voorwaarden. -Iedereen springt op de AliExpress. 

Editie NL Afl. 232

Afl. 232

Met in deze uitzending: -Puber peert 'm. -Koks: tot zIENS! -Iedereen ziet de halsbandparkiet. -Naar binnen met ladder. 

Editie NL Afl. 231

Afl. 231

Met in deze uitzending: -Spuiten en vloggen. -Potter of Pechtold. -Doe-het-niet-zelf-abonnement. -Wint Thomas van de wind? 

Editie NL Afl. 230

Afl. 230

Met in deze uitzending: -Horrorfile: wen er maar aan! -Record aan records. -Sneakers in politieke problemen. -Laat je echte emoji zien. 

Editie NL Afl. 229

Afl. 229

Met in deze uitzending: -Help! De hypotheekrente stijgt! -Opgestaan, zetel vergaan. -Nieuw velletje voor Python. -Scrubben of scheren? 

Editie NL Afl. 228

Afl. 228

Met in deze uitzending: -Boekje open, binnenlopen. -Facebook tegen nepnieuws. -De bezorgde burger. -#handlettering. 

Editie NL Afl. 227

Afl. 227

Met in deze uitzending: -In de slipstream van Max. -Femme fatale voor de rechter. -Swipe je sober. -Supermaandag. 

Editie NL Afl. 226

Afl. 226

Met in deze uitzending: -Mama is pedo. -Nieuw leven voor Nintendo en Sega. -Hallelujah wat een cover. -Boogschieten the battle. 

Editie NL Afl. 225

Afl. 225

Met in deze uitzending: -Geen recept? Geen probleem! -Als Trump wint dan? -Bach of beats voor je baby? -Mannen, kleed je als Bossche bol. 

Editie NL Afl. 224

Afl. 224

Met in deze uitzending: -Donald doet het. -Vroege kater op verkiezingsfeest. -Hillary slechte verliezer? -Van 3e vrouw naar First Lady. 

Editie NL Afl. 223

Afl. 223

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 222

Afl. 222

Met in deze uitzending: -Komt (alweer) een man bij de dokter. -'Het blijft toch je broer, hè'. -Bammetjes of bourgondische lunch? -De leukste verkiezingsfeestjes. 

Editie NL Afl. 221

Afl. 221

Met in deze uitzending: -Appen = loon inleveren. -Baarbonus van ?1000. -Soa-what? Ik laat me niet testen. -Plat kalle doa liers de get van! 

Editie NL Afl. 220

Afl. 220

Met in deze uitzending: -App je een ongeluk veroorzaakt? -Groepsdruk tegen roken. -Spelling wordt een ijtje. -#matcha #greenteaporn. 

Editie NL Afl. 219

Afl. 219

Met in deze uitzending: -Schooltablet: wie betaalt dat? -Als de dijken breken... -Lesje realiteit voor MBO-ers. -De slaaptelevisie van Napflix. 

Editie NL Afl. 218

Afl. 218

Met in deze uitzending: -Politie Facebook fail? -Ouders rusten niet na dood kind. -Te dun voor vlog. -Een drol door het dakraam. 

Editie NL Afl. 217

Afl. 217

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 216

Afl. 216

Met in deze uitzending: -Seks: doe het voor de kinderen. -Heldendaad verzekerd? -Kind weet niet hoe het heurt. -Thomas on ice. 

Editie NL Afl. 215

Afl. 215

Met in deze uitzending: -E10 sloopt je auto misschien. -Schaam je niet voor je lippen. -Hebben! Viral fashion. -André Hazes de zoveelste. 

Editie NL Afl. 214

Afl. 214

Met in deze uitzending: -Vrouwen beter af in Afrika? -Trucker uitgerangeerd? -\\ 

Editie NL Afl. 213

Afl. 213

Met in deze uitzending: -Studeer je rijk. -Hackers zijn helden. -In shock na 'The Walking Dead'. -Mannen voor je to-dolijst. 

Editie NL Afl. 212

Afl. 212

Met in deze uitzending: -Paffen bij Python. -Vaccinatiemythes doorgeprikt. -Pakken wat je pakken kan. -Mobiele eenheid? 

Editie NL Afl. 211

Afl. 211

Met in deze uitzending: -Hoe word ik een held? -Treinvlogger voor straf op de koffie. -Je bent wat je woont. -Thomas doet blinde test. 

Editie NL Afl. 210

Afl. 210

Met in deze uitzending: -Geen blote billen voor borsten. -'GTST' snijdt taboe aan. -Candy Crush nu ook op tv. -Niet daten met Danny. 

Editie NL Afl. 209

Afl. 209

Met in deze uitzending: -Technische studies zitten vol. -Opa op de dansvloer. -Alleen een idioot staat rood. -Babylonische vingerverwarring. 

Editie NL Afl. 208

Afl. 208

Met in deze uitzending: -Onterecht vast = cashen. -Huisarts neemt geen (eigen) risico. -Talent zonder jacht? -\\ 

Editie NL Afl. 207

Afl. 207

Met in deze uitzending: -Flyer op met je homohaat. -Geen hartje voor hoax. -Kind kan de was niet doen. -Vissen naar een medaille. 

Editie NL Afl. 206

Afl. 206

Met in deze uitzending: -Reiziger is het spoor bijster. -Gratis relatietherapie. -Tiet voor een piercing. -Thomas test wild west. 

Editie NL Afl. 205

Afl. 205

Met in deze uitzending: -De killer clown is niet ver weg. -Celstraf voor baasje frikandelhond. -Botox-Barbie wil hoofd terug. -We love retro-trolls. 

Editie NL Afl. 204

Afl. 204

Met in deze uitzending: -Spitskool met file-lapjes. -Diepvries-oma wil eeuwig leven. -Naast je voetbalschoenen lopen. -Horror griezelig succesvol. 

Editie NL Afl. 203

Afl. 203

Met in deze uitzending: -Doodsangst voor terror clown. -'Editie NL' veerpont. -Hippe lesbo gezocht. -Kind kan de was niet meer doen. 

Editie NL Afl. 202

Afl. 202

Met in deze uitzending: -Help politie met zoeken. -Oeps verkeerde vermoord. -Zlatan, geef dat zaad dan. -Ken jij je erfgoed? 

Editie NL Afl. 201

Afl. 201

Met in deze uitzending: -25 pitbulls gered van hondengevecht. -Trekker rijdt steeds gekker. -Schatzoeken op YouTube. -Run Thomas run.