Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Win-win voor Wilders. -#insta-politie-pesten. -Zo slaapt u wel. -Van kiekje tot kaskraker. -Het weer: een heleboel grijs. 

Editie NL Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Schiet agent door? -Adopteer een vluchteling. -Cheap(parkeer)Tickets. -Worstenbroodje smaakt erfgoed. 

Editie NL Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Eindhoven de lafste. -#rokjesgate. -Rouwdouwen op begrafenis. -Te veel uitroeptekens!!!!!!!!!! 

Editie NL Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -Onthoofder ontmaskerd? -Laat bijrijder links liggen! -Slaap kindje slaap... in eigen bed. -Rollen of stilstaan? 

Editie NL Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Heul lastige coldcase. -Bedelaar of bedrieger? –Treinzelgängertje. -Tijdslimiet aan verdriet. -Het weer: Wolkenvelden. 

Editie NL Afl. 51

Afl. 51

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Meer zwart op straat. -Waar waterpijp is, is vuur. –Schedelbotox. -Survival op een vlot. 

Editie NL Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -Nieuw hoofdstuk in Mocromaffia. -Pas op voor de resistente superluis. -Uit het veld geslagen. -Ik zie... ik zie... virtual reality. 

Editie NL Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -CrimiNederland. -Handsfree fietsen. -Hand-in-handgemeen. -Als je bitch wil chillenÂ… -Het weer: over het algemeen droog. 

Editie NL Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -Moeder doet Facebookje open. -Grote Neus met zwak hart. –Noorderlichtpuntje. -Makkelijk scoren in de keuken. 

Editie NL Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Wat overkwam Koen Everink? -Douwe Bob top of flop? -Help! Waar zijn mijn kiekjes? -Gefeliciteerd! Je bent de 17-miljoenste. 

Editie NL Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Groen licht voor meer oranje. -In de wachtkamer van Heumensoord. -Kijken doe je met je oren. -Gev(l)echt met je haar. 

Editie NL Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Hup stelletje amateurs! -PS Ik weet wie de moordenaar is. -Horrorspits door slechte rits. -Trump je succes. 

Editie NL Afl. 43

Afl. 43

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Boeven pakken doe je zelf. -En de Oscar voor beste wereldverbeteraar gaat naarÂ… -Appen met de buschauffeur. -Papa, ik lijk steeds meer op jou. 

Editie NL Afl. 41

Afl. 41

Met in deze uitzending: -Wat bezielt de serie-spuger? -Feminist rukt op. -Eerste hulp voor schaap. -Stuntman valt over Oscars. -Het weer: zonnig weekend. 

Editie NL Afl. 40

Afl. 40

Met in deze uitzending: -Te weinig groente voor kleine spruit. -Naast papa in de bak. -Kappen met koffiecups. -Winkel niet voor de poes. 

Editie NL Afl. 39

Afl. 39

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 38

Afl. 38

Met in deze uitzending: -Conferencecall met huilbaby. -Handsfree rijden. -Niet meer zo top, man. -Huishouden zonder beurs. -Het weer: koud en nat. 

Editie NL Afl. 37

Afl. 37

Met in deze uitzending: -Slaan met liefde. -DomDom door TomTom. -Portie buiten proportie. –Trampolitness. -Het weer: kouder. 

Editie NL Afl. 36

Afl. 36

Met in deze uitzending: -Aan het werk vuile vlerk! -Big mother is watching you. -Rekenwonder door raadsel. -Betalen kun je selfie. -Het weer: herfstweekend. 

Editie NL Afl. 35

Afl. 35

Met in deze uitzending: -Oekraïner komt, casht en vertrekt. -FBI in je iPhone. -Ettertje komt spelen. -Buurman, wat doet u nu? 

Editie NL Afl. 34

Afl. 34

Met in deze uitzending: -VMBO/VWO-diploma. -Wraakporno van internet afgetrokken. -Medium moet maatje meer. -Verdriet & Droefenis. 

Editie NL Afl. 33

Afl. 33

Met in deze uitzending: -\ 

Editie NL Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -1-0? Dat fix ik wel! -Van economy naar de cockpit. -Minder, minder, minder muntjaks. -Fit om 05.00 uur op. -Het weer: ijskoud. 

Editie NL Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Serieverkrachter moet betalen. -Alle pijlen op Vermeer. -Treuzelend naar bed. -Verliefd in 36 vragen. 

Editie NL Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: - Dief speelt voor agent. - Ontsnappen onder water. - Lief zijn voor boefjes. - Pashokje shopt mee. 

Editie NL Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Iedereen kijkt mee in het AZC. -Hinderende ramptoerist. -Iedereen haat de baas. -Rutte trek 'ns aan m'n vinger. 

Editie NL Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -Waar is het lijk? -Appie snijdt zichzelf in de vingers. -Amsterdam-Eindhoven met het vliegtuig. -Ja, ik wil Â… een €30 jurk! -Het weer: natte sneeuw. 

Editie NL Afl. 27

Afl. 27

Met in deze aflevering: -Politieverklikker aan banden. -Lachen om buutnlanders. -Met gratis fruit de winkel uit. -Aan 't vitaminen-infuus. 

Editie NL Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Een retourtje staan. -Volkert lak aan meldplicht. -Ski je niet een ski-duim. -Alaaf! Mag jij wel bier? 

Editie NL Afl. 25

Afl. 25

Met in deze uitzending: -Conducteurs trekken aan de noodrem. -Zit er hond in je bontjas? -Doorslaan door games. -VVSB olé olé! 

Editie NL Afl. 24

Afl. 24

Met in deze uitzending: -Seksles voor jongens. -Drugsdrone komt eraan. -Je Instagram halen. -Ken met bierbuik! 

Editie NL Afl. 23

Afl. 23

Met in deze uitzending: -Asielzoeker vlucht in drank. -Geen juwelen meer voor dief. -Benauwd door knuffelboer. -Hello, wat maak je me nou? 

Editie NL Afl. 22

Afl. 22

Met in deze uitzending: -Doodsbedreiging door Het Legioen. -Uitspraak voor Kalma. -Jouw hoofdpijn, mijn hoofdpijn. -Eet je bord (niet) leeg. 

Editie NL Afl. 21

Afl. 21

Met in deze uitzending: -Lijp door de lens. -Heb jij de jasjesdief al gezien? -Energiedrankorgel. -Baas is fan van ABN. 

Editie NL Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Geweld tegen NS dendert door. -Korting, ik ben toch niet gek? -Pootje gelicht door stappenteller. -Slonsverbod op schoolplein. 

Editie NL Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Geweld tegen NS dendert door. -Korting, ik ben toch niet gek? -Pootje gelicht door stappenteller. -Slonsverbod op schoolplein. 

Editie NL Afl. 19

Afl. 19

Met in deze uitzending: -Topsalaris voor politietop. -Mug kost me een rug. -F*ck de file. -Zwanger met een sixpack. 

Editie NL Afl. 18

Afl. 18

Met in deze uitzending: -Mitrailleur tegen terreur. -Wereldkampioen online haten. -Al colaverslaafd? -Lesje scheidskunde. 

Editie NL Afl. 17

Afl. 17

Met in deze uitzending: -Oversteken levensgevaarlijk. -Hachchi foetsie? -Vonken in bed. -Vrouwengezeur kijkt lekker weg. 

Editie NL Afl. 16

Afl. 16

Met in deze uitzending: -Vlammend verzet in Veen. -Arresteren kun je leren. -Kijk uit voor je textneck. -Alaaf Gròòtgragtegal. 

Editie NL Afl. 15

Afl. 15

Met in deze uitzending: -Utrecht = Jihad-bolwerk? -Groot wapen, kleine buit. -Snufje zout peperduur. -Echte mannen vlechten. 

Editie NL Afl. 14

Afl. 14

Met in deze uitzending: -#sue = zelfmoord. -Wijkagent wil je tweetjes zien. -Zo vlieg je het goedkoopst! -2de ronde voor Rocky. 

Editie NL Afl. 13

Afl. 13

Met in deze uitzending: -Protest AZC = weg ermee. -Schaats niet over 1 nacht ijs. -Kalma voor de rechter. -Wat vindt u van onze vlog? 

Editie NL Afl. 12

Afl. 12

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 11

Afl. 11

Met in deze uitzending: -Doofpot in Almere? -Wat zegt jouw IQ? -Telefoonaso's overslaan. -Car-aoke. 

Editie NL Afl. 10

Afl. 10

Met in deze uitzending: -Dode varkens tegen azc. -Graven naar nieuw bewijs. -Help! Ik sta in een folder. -Leraar eruit, robot erin. 

Editie NL Afl. 9

Afl. 9

Met in deze uitzending: -Homo weer op de vlucht. -Je operatie in een animatie. -Stuiteren door fototaart. -Obama snap(cha)t het wél! 

Editie NL Afl. 8

Afl. 8

Met in deze uitzending: -Elke vrouw recht op pepperspray. -Wie durft er nog naar Turkije? -Volg deze vloggers! -Buitenaards geluid ontrafeld. 

Editie NL Afl. 7

Afl. 7

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 6

Afl. 6

Met in deze uitzending: -Huis, tuin & keuken-bomgordel. -Making a hitdocu. -Theorie-examen fraude-proof. -Wat een rotsapje! 

Editie NL Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Seksuele voorlichting in AZC? -Strand niet in drijfzand. -Nieuwe relatie kost alimentatie. -Op wintersport. 

Editie NL Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Draaideur-TBS'er. -Politiek om te huilen. -Like, share & win nooit wat! -Overdag is hij. 

Editie NL Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Ijzel legt Noorden plat. -Prep je op een ramp. -Massa-aanrandingen. -Krijgt Kalma een kans. -Zoek de panda! 

Editie NL Afl. 2

Afl. 2

Met in deze uitzending: -Van de basisschool geknikkerd. -Niet winnen doe je bij...? -i-Plons. -Nu vlog beter 

Editie NL Afl. 1

Afl. 1

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 261

Afl. 261

Met in deze uitzending: -Bad Brabant. -Oorverdovend nieuwjaar. -Fris het nieuwe jaar in. -Heb jij alles gezien in 2015? 

Editie NL Afl. 260

Afl. 260

Met in deze uitzending: -Zwart rijden is grijs verleden. -Lekker goedkoop, alles op één hoop. -Dit moet je zien in 2016. -Geen man (h)overboard. 

Editie NL Afl. 259

Afl. 259

Met in deze uitzending: -Oliebollen! Bubbels! & Bommen? -Rot op met die rotjes. -Lachen om Willy & Bea. -Oud en Nieuw om 21.00 uur. 

Editie NL Afl. 258

Afl. 258

Met in deze uitzending: -Brand? Bel géén 112. -Belastingschuld niet privé. -Invalidenplek? Nou en! -Star Wars-nachtmerrie. -Het weer: beetje regen. 

Editie NL Afl. 257

Afl. 257

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 256

Afl. 256

Met in deze uitzending: Politie bang voor nepwapens. - Tegelterreur op snelweg. - IJsbaan van de baan? - Sterren in de stal. 

Editie NL Afl. 255

Afl. 255

Met in deze uitzending: -V&Domper. -Einkaufen voor Kerstmis. -Stop de stroper. -Verschoon je foon! 

Editie NL Afl. 253

Afl. 253

Met in deze uitzending: -Overvallen door kindcrimineel. -Prins Pils wordt Burger King. -Kado voor arm kind. -Deksels, wat een knaller! 

Editie NL Afl. 252

Afl. 252

Met in deze uitzending: -Doof voor hulproep Kalma? -Met papa in bad. Mag dat? -De partycrash-borrel. -Doe de kerstcalorieënquiz. 

Editie NL Afl. 251

Afl. 251

Met in deze uitzending: -Halt of ik schiet! -Te koop: huis naast AZC. -Te warm voor winterband. -Een neusje voor succes. 

Editie NL Afl. 250

Afl. 250

Met in deze uitzending: -Klaar met Rutte? -Doneer je eicel. -Mama, ik wil op Facebook! -Kerst in je t-shirt. 

Editie NL Afl. 249

Afl. 249

Met in deze uitzending: -Oorlog in het AZC. -Kapot door knallende Cobra. -Facebookvriend blijkt hacker. -Star Wars = verkleedfeestje. 

Editie NL Afl. 248

Afl. 248

Met in deze uitzending: -Amateur-rechercheur speurt mee. -Neger kan écht niet meer. -In file naar de dealer. -Strak in je kerstpak. 

Editie NL Afl. 247

Afl. 247

Met in deze uitzending: -Boete? #ja of #nee? -Weeën op de werkvloer. -En wie niet tegen z'n verlies kan. -Raad de kerstplaat! 

Editie NL Afl. 246

Afl. 246

Met in deze uitzending: -Bloeddruk bloedserieus. -Kerstboom wordt crashboom. -Model is geen rolmodel. -Maak een lucky shot.