Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Pas op voor drone-aanslag. -Verbod op boevensleutel. -De meisje schrijfd goet. -Temptation Island: verleidelijk slecht. 

Editie NL Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Jonge Turk stemt massaal. -Koning vliegt geen occasion. -Nieuw: 360 graden live. -21 dagen zonder klagen. 

Editie NL Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Slijterij Schiphol. -Nederlandse baby huilt veel. -Rollator op de catwalk. -Verboden te stoepkrijten. 

Editie NL Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -Einde aan aspergeseizoen? -Appen in auto nauwelijks aangepakt. -Wens ernstig zieke geen 'beterschap'. -Red de olifantenpaadjes. 

Editie NL Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -'Slachtoffer rijdt overvaller dood'. -Tetris je trauma weg. -Geen opleiding = geen kinderen. -Van 1-aprilgrap naar succes. 

Editie NL Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Wit is de 'nieuwe minderheid'. -Kind tekent steeds slechter. -Thuis roken verboden. -It & Chucky komen terug. 

Editie NL Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Vloggen voor 555. -Zoektocht Jolanda op dood spoor. -Rode vlag? Vrije dag! -Depay scoort met megatattoo. 

Editie NL Afl. 62

Afl. 62

Met in deze uitzending: -Drake is een draak. -Weg met die sigaret! Alsjeblieft? -Iedere hond een speurhond. -Knippen, plakken en liken. 

Editie NL Afl. 61

Afl. 61

Met in deze uitzending: -Blind faalt maar krijgt toch betaald. -Helpt hennepolie bij kanker? -Ondersteboven van abstracte kunst. -Zuiver zingen dankzij autotune. 

Editie NL Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -Eeuwige jeugd doodzonde? -Nederland onder hoogspanning. -Oeps verkeerde Sydney. -Poster zóóó 1995. 

Editie NL Afl. 59

Afl. 59

Met in deze uitzending: -Schoolreis geterroriseerd. -Welkom-in-de-Kamer-quiz. -Help mijn wifi zit verstopt. -Groeten van de Paashaas. 

Editie NL Afl. 58

Afl. 58

Met in deze uitzending: -Waar is de wind? -WiFi raakt verstopt. -Max kijken voor miniprijsje. -Niemand stemde op Bert. 

Editie NL Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -Trots op perfecte misdaad. -Met voorkeur in de kamer. -\\ 

Editie NL Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Tijd voor linkse superpartij? -Stop de zomertijd. -Justitie speelt spelletje. -De wereldkaart klopt niet. 

Editie NL Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Per ongeluk kinderporno. -Boter maakt vette comeback. -De ultieme ezelsbrug. -Politie met een blaffer. 

Editie NL Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Iedereen een winnaar. -Welke kleur krijgt coalitie? -Rimpelloze Rutte. -Haagse nachten zijn lang. 

Editie NL Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -De stemming zit er goed in. -Eindelijk: de klas kiest. -Sticker voor je stem. -Kleine partij, groot feest? 

Editie NL Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Laatste hulp voor 'zwevers'. -De campagne in één minuut. -Stembureaus dunner gezaaid. -De mooiste stemlocaties. 

Editie NL Afl. 51

Afl. 51

Met in deze uitzending: -Wie wil er nog naar Turkije? -Zenuwen voor een zetel. -Rokje? Dan vraag je erom. -OMG! Niet weer een Koningslied... 

Editie NL Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Geen suiker is de norm. -Graven naar oud DNA. -Lagere grondtoon = wereldvrede. -Kort kittig kapsel mag weer. 

Editie NL Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -Dealen in NS-groepstickets. -Onze neushoorns extra beveiligd. -Met of zonder schil? -Kapper op campagne. 

Editie NL Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -Zoektocht naar lawineslachtoffers. -'Dierenverbod voor dierenbeul!' -Meditatieapps: niet altijd zen. -Drie onbegrijpelijke Action-artikelen. 

Editie NL Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -'Nee, jij bent een goede premier!' -IT-nerdinnen gezocht. -Doe-het-zelf-masker: doe het niet. -Vreemdgaande vogels. 

Editie NL Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Vieze brommers van het fietspad. -Nintendo = niet te vreten! -De Klas Kiest. -Heel debat in één gifje? 

Editie NL Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Afrijden in het Arabisch. -Overdosis aan shop-dozen. -Online zoektocht naar stamceldonor. -Punten voor de power ballet? 

Editie NL Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Weer meer verwarde personen. -Vliegtuigspotter spot terrorist. -Tweeling samen in de klas? -Man moet aan printpantalon. 

Editie NL Afl. 43

Afl. 43

Met in deze uitzending: -Defensie waarschuwt voor live nepnieuws. -'Weinig smartphones gerecycled'. -Zeeuwse stem onbelangrijk. -Je lijkt op je voornaam. 

Editie NL Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Klant slimmer dan verkoper? -Ouders delen foto's ziek kind. -Ultieme Robinson voorbereiding. -Twister in sportschool. 

Editie NL Afl. 41

Afl. 41

Met in deze uitzending: -Oscar f*ck up. -Jesse kent iedereen. -Verkooppraatje van vlogger. -Tafeltje voor één. 

Editie NL Afl. 40

Afl. 40

Met in deze uitzending: -Overvallers geldtransport niet te stoppen. -Oude bom nog springlevend. -Praalwagens zijn zooo vorige eeuw. -Thomas test tapdansen. 

Editie NL Afl. 39

Afl. 39

Met in deze uitzending: -Op jacht naar de storm. -'Ik wil een pijnloze bevalling'. -Gaat Kuzu te ver? -Pizza Hawaii = geen pizza. 

Editie NL Afl. 38

Afl. 38

Met in deze uitzending: -Wereld zit klaar voor NASA-nieuws. -Lijst `safehouses´ gelekt? -De voordelen van chemo. -Leren animeren. 

Editie NL Afl. 37

Afl. 37

Met in deze uitzending: -Knokploeg in Kootwijkerbroek. -What? Whatsapp ook een story. -Bel-me-niet-toch-wel Register. -Niet trouwen, wel een jurk. 

Editie NL Afl. 36

Afl. 36

Met in deze uitzending: -Vlogger gaat te ver. -De Klas Kiest. -Mannelijk model XXL. -Hoeveel handen kun je schudden? 

Editie NL Afl. 35

Afl. 35

Met in deze uitzending: -Dashcam redt levens. -Puzzelen voor een baan. -Waar is mijn poes? -Deel twee na twintig jaar. 

Editie NL Afl. 34

Afl. 34

Met in deze uitzending: -Einde griepgolf niet in zicht. -Wat stopt de spookrijder? -Waar is mijn poes? -Kinderen leggen het nieuws uit. 

Editie NL Afl. 33

Afl. 33

Met in deze uitzending: -'Screen elke baby op hartafwijking'. -Bieber op Pinkpop?! -Een stemwijzer voor elk thema. -Wie wil er nog een 3310? 

Editie NL Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -Nieuwe OV-Chipkaart = dokken! -Lawinegevaar in de Alpen. -Word ik mishandeld? -(L) De serenade-service. 

Editie NL Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Elk MBO een stembureau. -De Klas Kiest. -Gezocht: liefde. -Zó dans je sexy. 

Editie NL Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: -Schaatsers naar record geblazen. -Sterren met een mening. -Voor mij alleen 'made in Holland'. -Lijk voor de likes. 

Editie NL Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Conciërge op elke basisschool. -Scan rokers op longkanker. -Mini-big blijkt reuzenvarken. -Elk tv-programma een nabeschouwing. 

Editie NL Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -Leraar met bodycam? -Beste (en slechtste) verkiezingsspotjes. -Droneracen wordt het helemaal. -Daten met haters. 

Editie NL Afl. 27

Afl. 27

Met in deze uitzending: -Jacht op grijze stem geopend. -Hoe slecht is suiker echt? -Verveel je 'ns vaker! -Voor het eerst de lucht in... 

Editie NL Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Nepnieuws voor de kiezer. -Wat kiest de Klas? -Minder doden door crashtest. -Herken jij alcoholvrij? 

Editie NL Afl. 25

Afl. 25

Met in deze uitzending: -Diagnose: kanker onbekend. -Politie zoekt kleur. -Trumps pillen tegen kaalheid. -Geef opa eens een kusje. 

Editie NL Afl. 24

Afl. 24

Met in deze uitzending: -Beelden busrukker online? -Tuut.. tuut.. tuut.. Trump. -Waag ik de sprong? -Wat deed jij bij Hitzone 4? 

Editie NL Afl. 23

Afl. 23

Met in deze uitzending: -Keuken kijken niet kopen. -Onvindbaar voor 112. De gebarentaalchallenge. -Supermarkt TV. 

Editie NL Afl. 22

Afl. 22

Met in deze uitzending: -Is Trump hier welkom? -Zo veilig zijn Oeteldonk en Kielegat. -Stinkdier is geen schoothond. -Super-Duits = supertoll! 

Editie NL Afl. 21

Afl. 21

Met in deze uitzending: -Jongeren ga stemmen! -Trump pakt door. -NL hypergoed in techniek. -Het geheim van de Big Mac-saus. 

Editie NL Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Dokter help! Mijn kind heeft koorts. -Nederlander vecht niet voor vaderland. -Gratis filmpje pakken op Facebook. -Heimlich maar hoe dan? 

Editie NL Afl. 19

Afl. 19

Met in deze uitzending: -Wie redt het tot het stembiljet? -Hoe overleef ik een vliegtuigcrash? -Potverdriedubbeltjes. -Wat kost een BN'er? 

Editie NL Afl. 18

Afl. 18

Met in deze uitzending: -'Crèche is kinderverwaarlozing.' -A'dammer geboren in Amstelveen. -De jeugd moet weer aan de Air Miles. -Trump-imitaties. Great. Amazing. 

Editie NL Afl. 17

Afl. 17

Met in deze uitzending: -Vakantiepark = plaats delict. -Stop de plofklas! -Herken het Moebius-syndroom. -Cassette is weer cool. 

Editie NL Afl. 16

Afl. 16

Met in deze uitzending: -Verkiezingen win je op Facebook. -Verkeershufters te mild gestraft? -Zet de achtergrondmuziek 'ns uit! -Uren turen naar gigapic. 

Editie NL Afl. 15

Afl. 15

Met in deze uitzending: -President Trump moet oppassen. -Bijverdienen op de wc. -Dijkhoff de slimste en leukste? -Yoga tussen de geiten. 

Editie NL Afl. 14

Afl. 14

Met in deze uitzending: -Holocaust-selfie ongepast. -Gezocht: boef met handboei. -Meld magere hond anoniem. -Bang voor slangen? U stemt PvdA. 

Editie NL Afl. 13

Afl. 13

Met in deze uitzending: -Gambia: ik vertrek niet. -Douwe is de Bob. -\\ 

Editie NL Afl. 12

Afl. 12

Met in deze uitzending: -Stroom uit bij de NS. -IJs op, helm op! -Kilo's kwijt door afslankbroek? -We houden van huilende mannen. 

Editie NL Afl. 11

Afl. 11

Met in deze uitzending: -Depressie zie je in de ogen. -Superfelle zaklamp als wapen. -Pleegt Tiësto plagiaat? -Schaatskoorts laait op. 

Editie NL Afl. 10

Afl. 10

Met in deze uitzending: -Nederland klaar voor stormvloed? -Eerste hulp bij probleem-tattoo. -Facebook niet welkom op bruiloft. -Thomas giet oan! 

Editie NL Afl. 9

Afl. 9

Met in deze uitzending: -Kindermaagband, helpt het? -Harder lopen voor een euro. -Leven na zelfmoord van je kind. -Kringloop loopt goed. 

Editie NL Afl. 7

Afl. 7

Met in deze uitzending: -Betalen voor je vuilnis. -De bijstand in opstand. -\\ 

Editie NL Afl. 6

Afl. 6

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Grassap is het nieuwe strooizout. -Waar doet hij het toch van? -Tosti-restaurant rukt op. -Zondag gaat u daten. 

Editie NL Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Hoera! We hebben een nieuw orgaan. -Stemt u niet? Stem op mij. -Misleidende vegaworst. -De knapste man ter wereld. 

Editie NL Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Vlogger jaagt op zakkenrollers. -Mamma worden op je 50ste. -'Werken? Er is toch bijstand?' -Met baby naar het Boijmans. 

Editie NL Afl. 2

Afl. 2

Met in deze uitzending: -Rellen met voorbedachten rade. -Mighty Mike, de nieuwe Max? -Kantoor uit = telefoon uit. -De bingewatch-tips voor 2017. 

Editie NL Afl. 1

Afl. 1

Met in deze uitzending: -Handen af van oom agent. -Onderzoek naar wonderbaarlijke genezing. -Wat? Geen Unox-meisje?! -\\ 

Editie NL Afl. 261

Afl. 261

Met in deze uitzending een jaaroverzicht van 2016. 

Editie NL Afl. 260

Afl. 260

Met in deze uitzending: -Culemborg schikt van branden. -Burgemeester schrapt trouwjubilea. -Hoe win je de oudejaarsloterij? -2016 in muziek. 

Editie NL Afl. 259

Afl. 259

Met in deze uitzending: -Terrorist reisde door NL. -Auto voorziet crash. -De beste weerfoto's van 2016. -De hartige oliebol. 

Editie NL Afl. 258

Afl. 258

Met in deze uitzending: -Bommetjes uit België. -Videoboodschap voor je kiezer. -Bang in het donker? Bel ons. -De lekkerste supermarkt-champagne.