Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 113

Afl. 113

Met in deze uitzending: -Je geldtransport of je leven. -Glurende Gerda en klussende Kees. -Disney gay genoeg. -What the fax? 

Editie NL Afl. 112

Afl. 112

Met in deze uitzending: -Fluiten naar je trein. -Strafblad na strafwerk. -Vaccinatie voor een prikkie. -Oma de internet explorer. 

Editie NL Afl. 111

Afl. 111

Met in deze uitzending: -Met z'n allen Kiki kiek'n. -Pil tegen piep in je oor. -Netjes vragen = korting krijgen. -PRANK GAAT HELEMAAL FOUT!!! 

Editie NL Afl. 110

Afl. 110

Met in deze uitzending: -Zelfmoord door politie? -Pandadroom komt uit. -Doodsteek voor Tom de Ridder. -Holland ist ganz geil! 

Editie NL Afl. 109

Afl. 109

Met in deze uitzending: -Het regent onweersbuien. -Stiekeme groentes op je bord. -Coach je kind in slaap. -Hello, sta je nou te filmen? 

Editie NL Afl. 108

Afl. 108

Met in deze uitzending: -Donker + dikke bak = verdacht? -Dag crème, hallo zonnebrand. -Sorry! Het is plagiaat. -Laat je kind eens vallen! 

Editie NL Afl. 107

Afl. 107

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 106

Afl. 106

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 105

Afl. 105

Met in deze uitzending: -Drugshond voor de klas. -Dat ruikt naar vroegeur. -Hip met je flip! -Rekenheld op sokken. 

Editie NL Afl. 104

Afl. 104

Met in deze uitzending: -Jouw schuld mijn schuld. -Kots eens naar het vogeltje. -Het grote bruine taboe. -Ja ik wil voor een prikkie. 

Editie NL Afl. 103

Afl. 103

Met in deze uitzending: -Texel! Dat is mooier danÂ… -Help de Huntington-patiënt. -Hello, platencontract! -Met papa naar de dameswc. 

Editie NL Afl. 102

Afl. 102

Met in deze uitzending: -Het regent files. -Lang zal tweeling leven! -Hoe (sc)heurt het eigenlijk? -Wie is die man in de roze trui? 

Editie NL Afl. 101

Afl. 101

Met in deze uitzending: -Vliegtuigcrash: wie eist 'm op? -Head first van de salontafel. -Formule 1 naar Nederland. -Gluren op de gluurtrap. 

Editie NL Afl. 100

Afl. 100

Met in deze uitzending: -Vliegtuig van de radar. -Dode baby op de foto. -Hoe klein moet je trolley zijn? -Miljoenenservies voor koning. 

Editie NL Afl. 99

Afl. 99

Met in deze uitzending: -BN'ers in de politiek. -Heb jij een rollende of een Gooische? -Deze drank is dodelijk. -Met de vouwscooter in de trein. 

Editie NL Afl. 98

Afl. 98

Met in deze uitzending: -Eerste baby in vondelingenkamer. -Papa worden? Wacht niet tot je 40e. -Molens, tulpen en opera. -Iiiiiiiiiiiritant hé? 

Editie NL Afl. 97

Afl. 97

Met in deze uitzending: -F1 voor beginners. -Blauwbekkend op de camping. -Opwarmertje voor EK. -Hondenbrok in je keel. 

Editie NL Afl. 96

Afl. 96

Met in deze uitzending: -Douwe op 3: succes of nie? -Biefstuk uit eigen tuin. -Slim worden koud kunstje. -Drie keer winnen doe je bijÂ… -Het weer: winterjas aan. 

Editie NL Afl. 95

Afl. 95

Met in deze uitzending: -Bi niet begrepen. -Slikken, studeren & slagen. -Pedo aan de pil. -Bieber: Sorry no selfie! 

Editie NL Afl. 94

Afl. 94

Met in deze uitzending: -Slow down Rusland. -Stikstofdioxide: hoest met jou? -Zonnegroet met je maten. -Ik neem vandaag een puppydag. 

Editie NL Afl. 93

Afl. 93

Met in deze uitzending: -Liquideren vanuit de cel. -Vrouwe Bob doet ´t beter! -Eerste Hulp Bij Rijbewijs. -Vriendschap is 'n illusie? 

Editie NL Afl. 92

Afl. 92

Met in deze uitzending: -Eindhoven de beste! -Oma is wegpiraat. -Zweeds succesnummer. -Costa del NL. 

Editie NL Afl. 91

Afl. 91

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 90

Afl. 90

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 89

Afl. 89

Met in deze uitzending: -Jehovah's maken anti-homotekenfilm. -Herdenken in Joods oorlogshuis. - Meivakantie: kantoor wordt crèche. -Stille Bob douze points. 

Editie NL Afl. 88

Afl. 88

Met in deze uitzending: -Boete voor gezag. -Iedereen zegt 'ja' tegen 4-FA. -Wij willen ook een wipkip! -Hondenverkiezing slaat aan. 

Editie NL Afl. 87

Afl. 87

Met in deze uitzending: -Papa, je bent mijn vader niet. -#geen4meivoormij. -Voor elk pijntje een pilletje. -Serie wordt kaskraker. 

Editie NL Afl. 86

Afl. 86

Met in deze uitzending: -Oude kop genetisch bepaald. -Afval scheiden is puinhoop. -Respect voor woonwagen. -Met krijsende kids naar de Costa. 

Editie NL Afl. 85

Afl. 85

Met in deze uitzending: -Stoppen met doorrijden. -“Help! Steriliseer mij”. -Prinses als pispaal. -BEN.JE.WEL.OM.6.UUR.THUIS? 

Editie NL Afl. 84

Afl. 84

Met in deze uitzending: -Max, mag ik een kusje? -Vluchtelingen op de vrijmarkt. -Toeteren voor de Koning. -Optimale plasplanning. 

Editie NL Afl. 83

Afl. 83

Met in deze uitzending: -Koningsdag in de uitverkoop. -Langer leven niet altijd beter? -Sarah Jessica Blokker. -Vind vrienden voor je 30ste! 

Editie NL Afl. 82

Afl. 82

Met in deze uitzending: -Toerist pas op je tweets. -Vorst aan de grond op Koningsdag. -Niet zo zuur over karnemelk. -Mijn zoon heet Dikshit. 

Editie NL Afl. 81

Afl. 81

Met in deze uitzending: -Sexy motherf*cker dood. -Gezocht: respect voor politie. –Drone, mag ik de rekening? -Een 10 voor hardlopen. 

Editie NL Afl. 80

Afl. 80

Met in deze uitzending: -Blauw lichtpuntje. -Laat je tassie ff thuis! -Keurmerk vin'k niks. -(Af)val me niet lastig. 

Editie NL Afl. 79

Afl. 79

Met in deze uitzending: -Traumatische porno. -Hoog cholesterol = sluipmoordenaar. -Jaar offline #genieten. -Succes omdat het kan. 

Editie NL Afl. 78

Afl. 78

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 77

Afl. 77

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 76

Afl. 76

Met in deze uitzending: -Maximale mode missers. -Help! Ik heb te veel vel. -Vermoord op vakantie. -Bizarre snack-combinaties. 

Editie NL Afl. 75

Afl. 75

Met in deze uitzending: -Johan Derksen tackelt Marokkanen. -Waar zijn Aldi-wc's? -Doe 'ns een profielfoto van jezelluf! -Kat aan 't lijntje. 

Editie NL Afl. 74

Afl. 74

Met in deze uitzending: -Peuter alleen thuis: mag dat? -Ziek, zwak en massahysterie. -IBAN de verschrikkelijke. -Peuter R. de Vries. 

Editie NL Afl. 73

Afl. 73

Met in deze uitzending: -Herken de sjoemelpuppy. -Laser op met je botbreuk. -Tas gejat op z'n Italiaans. -Kijk uit, glasfalt! 

Editie NL Afl. 72

Afl. 72

Met in deze uitzending: -Stappen, zuipen, spoorloos. -Gezocht: dief m/v. –'Mijn kind is uitbehandeld'. -Presentje na het persen. -Het weer: zwoele lenteavond. 

Editie NL Afl. 71

Afl. 71

Met in deze uitzending: -Leger slecht beveiligd. -Vlog the money. -Waar is Sophia? -Poeder je benen slank. 

Editie NL Afl. 70

Afl. 70

Met in deze uitzending: -Elke week naar de stembus. -Baas in bed. -Batman-cape moet terug. -Internet waait wel over. 

Editie NL Afl. 69

Afl. 69

Met in deze uitzending: -Ik stem niet. -Studeren voor het stemmen. -Doekje valt voor moordenaar. -Persmoment op YouTube. 

Editie NL Afl. 68

Afl. 68

Met in deze uitzending: -Oppassen voor serieverkrachter. -Panama Patsers: slim of aso? -Wie is je lievelingskind? -'Me schatje is leuker als haar' -Het weer: wisselvallig. 

Editie NL Afl. 67

Afl. 67

Met in deze uitzending: -Drugs met een zachte G. -WilhelmÂ…wat? -Kookstress voor kreeft. -#instafame voor 16-jarige. 

Editie NL Afl. 66

Afl. 66

Met in deze uitzending: -R.I.P. levenslang. -Huh? Een baby! -Kijkbuiskerk is hot. -Makelaar leidt je om te tuin. 

Editie NL Afl. 65

Afl. 65

Met in deze uitzending: -Advocaat krijgt rechtse. -Oekraïnee of ja? -Bel jij al? -We 'trappen' er allemaal in. 

Editie NL Afl. 64

Afl. 64

Met in deze uitzending: -Geef donor gezicht. -Een potje scheiden. -Beugelbekkie steeds ouder. -App legt kleding klaar. 

Editie NL Afl. 63

Afl. 63

Met in deze uitzending: -Ken je buren! -“Het moest van God” -Geboren met 26 weken. -In ander nepnieuws. 

Editie NL Afl. 62

Afl. 62

Met in deze uitzending: -Een t(er)reurig Pasen. -Hoe is ´t met Kalma? -Doe de Lean & Dab! -De Editie Paasquiz. 

Editie NL Afl. 61

Afl. 61

Met in deze uitzending: -Johan Cruijffstraat 14. -Welk ei eet jij? De test. -Breedbeeld wordt rondbeeld. -30 jaar lopen op lucht 

Editie NL Afl. 60

Afl. 60

Met in deze uitzending: -Betondorp bedevaartsoord. -Nummer 14 wereldwijd. -Sluit Syriëgangers op! -Rekruten te soft. 

Editie NL Afl. 59

Afl. 59

Met in deze uitzending: -Nederlanders vermist. -Passion-paniek. -Laffe terroristen. -Ren je rot op school. 

Editie NL Afl. 58

Afl. 58

Met in deze uitzending: -Bommen in België. -Schiphol op scherp. -Terrorist spreidt kansen. -#ikwilhelpen. 

Editie NL Afl. 57

Afl. 57

Met in deze uitzending: -Handjeklap met terrorist. -Als je rug maar strak is. -Appen met oom agent. –Gefelicitweet. -Het weer: motregen. 

Editie NL Afl. 56

Afl. 56

Met in deze uitzending: -Win-win voor Wilders. -#insta-politie-pesten. -Zo slaapt u wel. -Van kiekje tot kaskraker. -Het weer: een heleboel grijs. 

Editie NL Afl. 55

Afl. 55

Met in deze uitzending: -Schiet agent door? -Adopteer een vluchteling. -Cheap(parkeer)Tickets. -Worstenbroodje smaakt erfgoed. 

Editie NL Afl. 54

Afl. 54

Met in deze uitzending: -Eindhoven de lafste. -#rokjesgate. -Rouwdouwen op begrafenis. -Te veel uitroeptekens!!!!!!!!!! 

Editie NL Afl. 53

Afl. 53

Met in deze uitzending: -Onthoofder ontmaskerd? -Laat bijrijder links liggen! -Slaap kindje slaap... in eigen bed. -Rollen of stilstaan? 

Editie NL Afl. 52

Afl. 52

Met in deze uitzending: -Heul lastige coldcase. -Bedelaar of bedrieger? –Treinzelgängertje. -Tijdslimiet aan verdriet. -Het weer: Wolkenvelden. 

Editie NL Afl. 51

Afl. 51

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 50

Afl. 50

Met in deze uitzending: -Meer zwart op straat. -Waar waterpijp is, is vuur. –Schedelbotox. -Survival op een vlot. 

Editie NL Afl. 49

Afl. 49

Met in deze uitzending: -Nieuw hoofdstuk in Mocromaffia. -Pas op voor de resistente superluis. -Uit het veld geslagen. -Ik zie... ik zie... virtual reality. 

Editie NL Afl. 48

Afl. 48

Met in deze uitzending: -CrimiNederland. -Handsfree fietsen. -Hand-in-handgemeen. -Als je bitch wil chillenÂ… -Het weer: over het algemeen droog. 

Editie NL Afl. 47

Afl. 47

Met in deze uitzending: -Moeder doet Facebookje open. -Grote Neus met zwak hart. –Noorderlichtpuntje. -Makkelijk scoren in de keuken. 

Editie NL Afl. 46

Afl. 46

Met in deze uitzending: -Wat overkwam Koen Everink? -Douwe Bob top of flop? -Help! Waar zijn mijn kiekjes? -Gefeliciteerd! Je bent de 17-miljoenste. 

Editie NL Afl. 45

Afl. 45

Met in deze uitzending: -Groen licht voor meer oranje. -In de wachtkamer van Heumensoord. -Kijken doe je met je oren. -Gev(l)echt met je haar. 

Editie NL Afl. 44

Afl. 44

Met in deze uitzending: -Hup stelletje amateurs! -PS Ik weet wie de moordenaar is. -Horrorspits door slechte rits. -Trump je succes. 

Editie NL Afl. 43

Afl. 43

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 42

Afl. 42

Met in deze uitzending: -Boeven pakken doe je zelf. -En de Oscar voor beste wereldverbeteraar gaat naarÂ… -Appen met de buschauffeur. -Papa, ik lijk steeds meer op jou.