Editie NL

Actualiteitenprogramma
Editie NL Afl. 32

Afl. 32

Met in deze uitzending: -Nieuwe OV-Chipkaart = dokken! -Lawinegevaar in de Alpen. -Word ik mishandeld? -(L) De serenade-service. 

Editie NL Afl. 31

Afl. 31

Met in deze uitzending: -Elk MBO een stembureau. -De Klas Kiest. -Gezocht: liefde. -Zó dans je sexy. 

Editie NL Afl. 30

Afl. 30

Met in deze uitzending: -Schaatsers naar record geblazen. -Sterren met een mening. -Voor mij alleen 'made in Holland'. -Lijk voor de likes. 

Editie NL Afl. 29

Afl. 29

Met in deze uitzending: -Conciërge op elke basisschool. -Scan rokers op longkanker. -Mini-big blijkt reuzenvarken. -Elk tv-programma een nabeschouwing. 

Editie NL Afl. 28

Afl. 28

Met in deze uitzending: -Leraar met bodycam? -Beste (en slechtste) verkiezingsspotjes. -Droneracen wordt het helemaal. -Daten met haters. 

Editie NL Afl. 27

Afl. 27

Met in deze uitzending: -Jacht op grijze stem geopend. -Hoe slecht is suiker echt? -Verveel je 'ns vaker! -Voor het eerst de lucht in... 

Editie NL Afl. 26

Afl. 26

Met in deze uitzending: -Nepnieuws voor de kiezer. -Wat kiest de Klas? -Minder doden door crashtest. -Herken jij alcoholvrij? 

Editie NL Afl. 25

Afl. 25

Met in deze uitzending: -Diagnose: kanker onbekend. -Politie zoekt kleur. -Trumps pillen tegen kaalheid. -Geef opa eens een kusje. 

Editie NL Afl. 24

Afl. 24

Met in deze uitzending: -Beelden busrukker online? -Tuut.. tuut.. tuut.. Trump. -Waag ik de sprong? -Wat deed jij bij Hitzone 4? 

Editie NL Afl. 23

Afl. 23

Met in deze uitzending: -Keuken kijken niet kopen. -Onvindbaar voor 112. De gebarentaalchallenge. -Supermarkt TV. 

Editie NL Afl. 22

Afl. 22

Met in deze uitzending: -Is Trump hier welkom? -Zo veilig zijn Oeteldonk en Kielegat. -Stinkdier is geen schoothond. -Super-Duits = supertoll! 

Editie NL Afl. 21

Afl. 21

Met in deze uitzending: -Jongeren ga stemmen! -Trump pakt door. -NL hypergoed in techniek. -Het geheim van de Big Mac-saus. 

Editie NL Afl. 20

Afl. 20

Met in deze uitzending: -Dokter help! Mijn kind heeft koorts. -Nederlander vecht niet voor vaderland. -Gratis filmpje pakken op Facebook. -Heimlich maar hoe dan? 

Editie NL Afl. 19

Afl. 19

Met in deze uitzending: -Wie redt het tot het stembiljet? -Hoe overleef ik een vliegtuigcrash? -Potverdriedubbeltjes. -Wat kost een BN'er? 

Editie NL Afl. 18

Afl. 18

Met in deze uitzending: -'Crèche is kinderverwaarlozing.' -A'dammer geboren in Amstelveen. -De jeugd moet weer aan de Air Miles. -Trump-imitaties. Great. Amazing. 

Editie NL Afl. 17

Afl. 17

Met in deze uitzending: -Vakantiepark = plaats delict. -Stop de plofklas! -Herken het Moebius-syndroom. -Cassette is weer cool. 

Editie NL Afl. 16

Afl. 16

Met in deze uitzending: -Verkiezingen win je op Facebook. -Verkeershufters te mild gestraft? -Zet de achtergrondmuziek 'ns uit! -Uren turen naar gigapic. 

Editie NL Afl. 15

Afl. 15

Met in deze uitzending: -President Trump moet oppassen. -Bijverdienen op de wc. -Dijkhoff de slimste en leukste? -Yoga tussen de geiten. 

Editie NL Afl. 14

Afl. 14

Met in deze uitzending: -Holocaust-selfie ongepast. -Gezocht: boef met handboei. -Meld magere hond anoniem. -Bang voor slangen? U stemt PvdA. 

Editie NL Afl. 13

Afl. 13

Met in deze uitzending: -Gambia: ik vertrek niet. -Douwe is de Bob. -\\ 

Editie NL Afl. 12

Afl. 12

Met in deze uitzending: -Stroom uit bij de NS. -IJs op, helm op! -Kilo's kwijt door afslankbroek? -We houden van huilende mannen. 

Editie NL Afl. 11

Afl. 11

Met in deze uitzending: -Depressie zie je in de ogen. -Superfelle zaklamp als wapen. -Pleegt Tiësto plagiaat? -Schaatskoorts laait op. 

Editie NL Afl. 10

Afl. 10

Met in deze uitzending: -Nederland klaar voor stormvloed? -Eerste hulp bij probleem-tattoo. -Facebook niet welkom op bruiloft. -Thomas giet oan! 

Editie NL Afl. 9

Afl. 9

Met in deze uitzending: -Kindermaagband, helpt het? -Harder lopen voor een euro. -Leven na zelfmoord van je kind. -Kringloop loopt goed. 

Editie NL Afl. 7

Afl. 7

Met in deze uitzending: -Betalen voor je vuilnis. -De bijstand in opstand. -\\ 

Editie NL Afl. 6

Afl. 6

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Grassap is het nieuwe strooizout. -Waar doet hij het toch van? -Tosti-restaurant rukt op. -Zondag gaat u daten. 

Editie NL Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Hoera! We hebben een nieuw orgaan. -Stemt u niet? Stem op mij. -Misleidende vegaworst. -De knapste man ter wereld. 

Editie NL Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Vlogger jaagt op zakkenrollers. -Mamma worden op je 50ste. -'Werken? Er is toch bijstand?' -Met baby naar het Boijmans. 

Editie NL Afl. 2

Afl. 2

Met in deze uitzending: -Rellen met voorbedachten rade. -Mighty Mike, de nieuwe Max? -Kantoor uit = telefoon uit. -De bingewatch-tips voor 2017. 

Editie NL Afl. 1

Afl. 1

Met in deze uitzending: -Handen af van oom agent. -Onderzoek naar wonderbaarlijke genezing. -Wat? Geen Unox-meisje?! -\\ 

Editie NL Afl. 261

Afl. 261

Met in deze uitzending een jaaroverzicht van 2016. 

Editie NL Afl. 260

Afl. 260

Met in deze uitzending: -Culemborg schikt van branden. -Burgemeester schrapt trouwjubilea. -Hoe win je de oudejaarsloterij? -2016 in muziek. 

Editie NL Afl. 259

Afl. 259

Met in deze uitzending: -Terrorist reisde door NL. -Auto voorziet crash. -De beste weerfoto's van 2016. -De hartige oliebol. 

Editie NL Afl. 258

Afl. 258

Met in deze uitzending: -Bommetjes uit België. -Videoboodschap voor je kiezer. -Bang in het donker? Bel ons. -De lekkerste supermarkt-champagne. 

Editie NL Afl. 257

Afl. 257

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 256

Afl. 256

Met in deze uitzending: -Politie weet waar je knalt. -Massaal shoppen in outlet. -Arts geeft geen hand meer. -Waar blijft mijn kerstkaart? 

Editie NL Afl. 255

Afl. 255

Met in deze uitzending: -Heel Holland lakt. -Nederland is rattenparadijs. -IC overvol door benauwde baby´s. -Wachtverzachters. 

Editie NL Afl. 254

Afl. 254

Met in deze uitzending: -Klopjacht op terrorist. -Darten is geen topsport. -Zo overleef je de kerstborrel. -\\ 

Editie NL Afl. 253

Afl. 253

Met in deze uitzending: -Vrachtwagen als wapen. -Durf je nog naar kerstmarkt? -Jong trouwen is uit. -In een kom gaat meer dan soep. 

Editie NL Afl. 252

Afl. 252

Met in deze uitzending: -Donorkind zoekt pappa. -Last christmas voor Glazen Huis? -Cadeau voor vader: altijd lastig. -Tinder als gezelschapsspel. 

Editie NL Afl. 251

Afl. 251

Met in deze uitzending: -Zes maanden oud? Naar tandarts. -Dodelijke reality-tv. -Ooievaar brengt relatiecrisis. -Is cheerleaden topsport? 

Editie NL Afl. 250

Afl. 250

Met in deze uitzending: -Medische misser? Dan slachtofferhulp. -Meer vrouwen in de cockpit. -Kerstdiner uit een maaltijdbox. -Kwaad om kunstwerk. 

Editie NL Afl. 249

Afl. 249

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 248

Afl. 248

Met in deze uitzending: -Fijne familieloze feestdagen. -Bakkerin en timmervrouw. -Op staande tweet ontslagen. -We (L) de nulties. 

Editie NL Afl. 247

Afl. 247

Met in deze uitzending: -Thais pardon voor NLse gevangenen? -Appen zonder handen. -Bont is back! -Populairste plekken op Instagram. 

Editie NL Afl. 246

Afl. 246

Met in deze uitzending: -Laatste avondmaal Martin Kok. -Nooit meer dood door noot? -\\ 

Editie NL Afl. 245

Afl. 245

Met in deze uitzending: -Blijf af van de giraffe. -Google: \\ 

Editie NL Afl. 244

Afl. 244

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 243

Afl. 243

Met in deze uitzending: -Pop Cayla luistert mee. -Je wordt ouder papa. -Geen wiet meer op recept. -Dag Sinterklaasje? Hallo Kerstman! 

Editie NL Afl. 242

Afl. 242

Met in deze uitzending: -'Stop met (ver)zuipfeesten in zwembad'. -Nóg een partij erbij. -Het heerlijk avondje is gekomen. -Autowassen zonder water. 

Editie NL Afl. 241

Afl. 241

Met in deze uitzending: -Politie is gevaar op de weg. -Jonge god door jong bloed. -Heerlijk avondje goedkoop dobbelen. -Navigeren als een Viking. 

Editie NL Afl. 240

Afl. 240

Met in deze uitzending: -Politie = gevaar op de weg. -Zeven verdiepingen kledingkoopjes. -Vuurwerkhyena's zijn de bom. -Scheet op je date? 

Editie NL Afl. 239

Afl. 239

Met in deze uitzending: -'Crimineel moet hele straf uitzitten.' -2 kaatseballen en een Hatchimal. -Sharing is caring. -Het lelijkste woord van 2016. 

Editie NL Afl. 238

Afl. 238

Met in deze uitzending: -Fietsendief, spuit je weg! -Koninklijk bezoek aan bouwput. -Dammende rappers. -Over één dag ijs? 

Editie NL Afl. 237

Afl. 237

Met in deze uitzending: -Fakebroek op Facebook. -\\ 

Editie NL Afl. 236

Afl. 236

Met in deze uitzending: -Verkracht na \\ 

Editie NL Afl. 235

Afl. 235

Met in deze uitzending: -Tinderen voor kinderen. -Scheer je weg met je wol. -Kant-en-klaar-surprise. -Dat is zo 1834. 

Editie NL Afl. 234

Afl. 234

Met in deze uitzending: -Mag het ietsiepetitie minder? -Krijg nou tieten! Vrouwen verdienen meer. -Lekker slapen met de nachtnanny. -Big Mamma is watching you. 

Editie NL Afl. 233

Afl. 233

Met in deze uitzending: -Slachtoffertje gezocht. -Mr Gay in de Kamer. -Op Facebookse voorwaarden. -Iedereen springt op de AliExpress. 

Editie NL Afl. 232

Afl. 232

Met in deze uitzending: -Puber peert 'm. -Koks: tot zIENS! -Iedereen ziet de halsbandparkiet. -Naar binnen met ladder. 

Editie NL Afl. 231

Afl. 231

Met in deze uitzending: -Spuiten en vloggen. -Potter of Pechtold. -Doe-het-niet-zelf-abonnement. -Wint Thomas van de wind? 

Editie NL Afl. 230

Afl. 230

Met in deze uitzending: -Horrorfile: wen er maar aan! -Record aan records. -Sneakers in politieke problemen. -Laat je echte emoji zien. 

Editie NL Afl. 229

Afl. 229

Met in deze uitzending: -Help! De hypotheekrente stijgt! -Opgestaan, zetel vergaan. -Nieuw velletje voor Python. -Scrubben of scheren? 

Editie NL Afl. 228

Afl. 228

Met in deze uitzending: -Boekje open, binnenlopen. -Facebook tegen nepnieuws. -De bezorgde burger. -#handlettering. 

Editie NL Afl. 227

Afl. 227

Met in deze uitzending: -In de slipstream van Max. -Femme fatale voor de rechter. -Swipe je sober. -Supermaandag. 

Editie NL Afl. 226

Afl. 226

Met in deze uitzending: -Mama is pedo. -Nieuw leven voor Nintendo en Sega. -Hallelujah wat een cover. -Boogschieten the battle. 

Editie NL Afl. 225

Afl. 225

Met in deze uitzending: -Geen recept? Geen probleem! -Als Trump wint dan? -Bach of beats voor je baby? -Mannen, kleed je als Bossche bol. 

Editie NL Afl. 224

Afl. 224

Met in deze uitzending: -Donald doet het. -Vroege kater op verkiezingsfeest. -Hillary slechte verliezer? -Van 3e vrouw naar First Lady. 

Editie NL Afl. 223

Afl. 223

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 222

Afl. 222

Met in deze uitzending: -Komt (alweer) een man bij de dokter. -'Het blijft toch je broer, hè'. -Bammetjes of bourgondische lunch? -De leukste verkiezingsfeestjes. 

Editie NL Afl. 221

Afl. 221

Met in deze uitzending: -Appen = loon inleveren. -Baarbonus van ?1000. -Soa-what? Ik laat me niet testen. -Plat kalle doa liers de get van!