Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 169

Afl. 169

Met in deze uitzending: -Wanted: Jos Brech. -Jos gespot, wat nu? -Te arm voor de tandarts. -Onderschat maagverkleining niet. 

Editie NL Afl. 168

Afl. 168

Met in deze uitzending: -Jos Brech nog in Vogezen? -20 jaar zwijgen over moord. -75 p/u op je e-bike. -Kinderen aangelijnd. 

Editie NL Afl. 167

Afl. 167

Met in deze uitzending: -Mazelen op komst... -School in, smartphone uit. -Jonge wegpiraat krijgt lesje. -Afgeluisterd door Instagram? 

Editie NL Afl. 166

Afl. 166

Met in deze uitzending: -Schuldgevoel na kanker. -Hoe overleef je de brugklas? -Brug nieuwe hotspot Achterhoek. -Weg met die #$%-wespen! 

Editie NL Afl. 165

Afl. 165

Met in deze uitzending: -Cashen voor de klas. -Een stip = geen foto. -Er zijn nog 31 wachtenden voor u. -Hurra för kräftorna. 

Editie NL Afl. 164

Afl. 164

Met in deze uitzending: -Klopjacht op hotelpiraten. -Robot raadt gebaren. -Dropsleutel naar succes. -Mario Kart niet te stoppen. 

Editie NL Afl. 163

Afl. 163

Met in deze uitzending: -Doodsbang voor bruggen. -Van trampoline naar eerste hulp. -Rijles voor 'pizzacoureur'. -Acne is oké. 

Editie NL Afl. 162

Afl. 162

Met in deze uitzending: -Red de stress-student. -Budel zwijgt over moord. -Ziekelijke koopverslaving. -Pas op! Zelfbedacht verkeersbord! 

Editie NL Afl. 161

Afl. 161

Met in deze uitzending: -Happy hour door Turkse lira. -Redder verdrinkt zelf. -Wat heb je aan een pufcursus? -Bang om te bellen. 

Editie NL Afl. 160

Afl. 160

Met in deze uitzending: -Make-over voor Mocro-maffia. -Wie tankt toch premium? -Hoe scherp is online-oogmeting? -Droneshow komt van de grond. 

Editie NL Afl. 159

Afl. 159

Met in deze uitzending: -Feest! Eindelijk regen. -Help! Code oranje. -Ventiel tegen longziekte. -Rustig door sinaasappelgeur? 

Editie NL Afl. 158

Afl. 158

Met in deze uitzending: -Doe-het-zelfzorg. -Burgemeester rijdt door rood. -Nooit meer in de pretparkrij. -Pizzabakkers raken op. 

Editie NL Afl. 157

Afl. 157

Met in deze uitzending: -Camperklunzen op cursus. -Ik wil op m'n filter lijken! -Duiken zonder zuurstof. -Staat de rode wijn al koud? 

Editie NL Afl. 156

Afl. 156

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 155

Afl. 155

Met in deze uitzending: -De Bilt geeft verkeerd beeld. -Laat sit-ups maar zitten. -Brutaal aapje is verstekeling. -Homosportclub nog nodig? 

Editie NL Afl. 154

Afl. 154

Met in deze uitzending: -Pijn op de borst. Wat nu? -Homo's samen sterk op school. -Lekkerbekken van chocodel. -Als elf jezelf zijn. 

Editie NL Afl. 153

Afl. 153

Met in deze uitzending: -Stokje voor (deel)step? -Onze kroonjuwelen niet te stelen. -Bloedmooie wenkbrauwen. -Comeback voor rollerdisco. -Het weer: meer hitte. 

Editie NL Afl. 152

Afl. 152

Met in deze uitzending: -\\ 

Editie NL Afl. 151

Afl. 151

Met in deze uitzending: -Tomgekte na Tour. -Meer drinken door bier-apps. -Dikke ophef over Netflix-serie. -Bestaat de Nederlandse keuken? 

Editie NL Afl. 150

Afl. 150

Met in deze uitzending: -Onderzoek naar verdrinkingen. -Weet wat je zweet. -Veel klapbanden door hitte. -Fikkie op de foto. 

Editie NL Afl. 149

Afl. 149

Met in deze uitzending: -OM: maak van je hond geen hotdog. -Wat vieren we vandaag? -Minder suf door siësta? -Alle kleren door de regenboog. 

Editie NL Afl. 148

Afl. 148

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 147

Afl. 147

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 146

Afl. 146

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 145

Afl. 145

Met in deze uitzending: -Handpalmafdruk lost misdaden op. -Sponsor gezocht voor schooljudo. -Vlieg vreet Flappie op. -Seconde te laat voor kruisje. 

Editie NL Afl. 144

Afl. 144

Met in deze uitzending: -Minderjarige dief in de cel? -Met online korting in de achtbaan. -AED achter gesloten deuren. -Het einde van de ondertitel. 

Editie NL Afl. 143

Afl. 143

Met in deze uitzending: -Van Wallen naar Wetlands. -Piswalm aan de Waal. -Even een biertje appen. -Winnen met weetjes. 

Editie NL Afl. 142

Afl. 142

Met in deze uitzending: -Pas op met die peuk! -Michael P. levenslang gevaarlijk? -Vierdaagse-vrouw wil mannenkruis. -Emoji viert feestje. 

Editie NL Afl. 141

Afl. 141

Met in deze uitzending: -Zoekgeschiedenis als bewijs. -Extreme hitte op komst. -Laat wespennest hangen! -Grillen op gas. 

Editie NL Afl. 140

Afl. 140

Met in deze uitzending: -Stalker niet te stoppen. -Demente man getaserd. -Zomervakantie = leesachterstand. -De laatste mocromode. 

Editie NL Afl. 139

Afl. 139

Met in deze uitzending: -Most wanted voetbalplaatjes. -Bibberende Benthe in Boeing. -Abonnement op je onderbroek. -De vlag uit in de Achterhoek. 

Editie NL Afl. 138

Afl. 138

Met in deze uitzending: -'Statiegeld op lachgaspatronen.' -Bankrekening krijgt tikkie. -Speen, slabber en zonnebril. -Zomer trekt volle zalen. -Het weer: warmer en zonniger. 

Editie NL Afl. 137

Afl. 137

Met in deze uitzending: -België is beter. -Uitsmijters tegen dierenleed. -Sst! Pas op een auto. -Tiener met schoenmaat 45. 

Editie NL Afl. 136

Afl. 136

Met in deze uitzending: -Quad van de snelweg. -Uitsmijter pakt dierenleed aan. -Eindelijk: zwembad zonder chloor. -Thaise reddingsactie straks in de bios? 

Editie NL Afl. 135

Afl. 135

Met in deze uitzending: -Gratis plassen voor iedereen. -Nieuw schooljaar zonder leraar. -Route du Soleil kotsvrij? -Kind moet lezen tijdens vakantie. 

Editie NL Afl. 134

Afl. 134

Met in deze uitzending: -Onnodig veel leed bij dierproeven. -Weigerouder wordt aangepakt. -Vakantiestress op het Binnenhof. -Eet eens wat vaker een eikel. 

Editie NL Afl. 133

Afl. 133

Met in deze uitzending: -Buik vol van zwangerschapsdieet. -Laat linkerbaan links liggen. -Kind voorop? Helm op! -Motor krijgt rotor. 

Editie NL Afl. 132

Afl. 132

Met in deze uitzending: -Geen energiedrankjes onder de 14. -Schokkend veel zelfmoorden. -Lekker gevaarlijk buitenspelen. -Hoe heurt het op het strand? 

Editie NL Afl. 131

Afl. 131

Met in deze uitzending: -Trippen op de snelweg. -Brug groeit, gemeente sproeit. -Zonnen is het nieuwe roken. -Cadeautje voor The Donald. 

Editie NL Afl. 130

Afl. 130

Met in deze uitzending: -Intimideren met handgranaat. -Wat is Keti Koti? -Op huizenjacht in helikopter. -Waar zijn de 5 cent muntjes? 

Editie NL Afl. 129

Afl. 129

Met in deze uitzending: -Zesje? Zitten blijven! -Verborgen schat in potvis. -Lang niet altijd leuk. -Festivalmunt wordt cryptomunt. 

Editie NL Afl. 128

Afl. 128

Met in deze uitzending: -Crimefighten met privécamera's -Trein hoort gemeentegeheimen. -AH-bezorger wil je huissleutel. -Help, de hortensia's hangen! 

Editie NL Afl. 127

Afl. 127

Met in deze uitzending: -Aanslag op De Telegraaf. -Pleister op brandwond. -Spot de stervende potvis. -Schoolplein gek van vingertouw. 

Editie NL Afl. 126

Afl. 126

Met in deze uitzending: -Verkracht? Doe aangifte! -Wat verbergt het dorp? -'Foutje' bij zelfscanner. -Liever alleen op de bank. 

Editie NL Afl. 125

Afl. 125

Met in deze uitzending: -Intimideren met antiraketwapen. -Borstvergroting op je billen. -Allemaal het dak op. -Wéér geen bereik. 

Editie NL Afl. 124

Afl. 124

Met in deze uitzending: -Politie stopt live-kinderporn. -Deurwaarder ik kan niet zonder... -Drachten - The city that never sleeps. -Te koop: politiebureaus. 

Editie NL Afl. 123

Afl. 123

Met in deze uitzending: -'Klas van 36 is echt te veel'. -Floris gaf 390 liter bloedplasma. -Brein bestuurt bolide. -Beyoncé raakt niet uitverkocht. -Het weer: jas aan! 

Editie NL Afl. 122

Afl. 122

Met in deze uitzending: -Wie herkent stem bommelder? -Nuchter de lucht in! -Wonen in de stank. -?Ik wil niet weten wat het wordt?? 

Editie NL Afl. 121

Afl. 121

Met in deze uitzending: -Wat een motorbende! -Maagverkleining het nieuwe lijnen. -Borst of fles? Zoek het zelf uit! -Wie ziet de meteoriet? 

Editie NL Afl. 120

Afl. 120

Met in deze uitzending: -Weer meer comazuipers. -Het wemelt van de wethouders. -Het zomerdrankje = koude koffie? -Zwaan valt aan. 

Editie NL Afl. 119

Afl. 119

Met in deze uitzending: -Houdoe tegen harddrugs. -Nachtmerrie: lift stort neer. -Allergie op je shirt. -Crossen voor je carrière. 

Editie NL Afl. 118

Afl. 118

Met in deze uitzending: -Politiegeweld tegen Michael P. geoorloofd? -Gezakt... Wat nu? -Je bent jong en je wint wat. -High tea van hamburgers. 

Editie NL Afl. 117

Afl. 117

Met in deze uitzending: -Niet oog in oog met Michael P. -Wondermiddel tegen muggenbulten. -Tieners treinen gratis. -Haring moet hipper. 

Editie NL Afl. 116

Afl. 116

Met in deze uitzending: -CSI voor dieren. -Voorkom terugval tbs'er. -Rimpels door smartphone. -Duur doen op Vlieland. 

Editie NL Afl. 115

Afl. 115

Met in deze uitzending: -Avondklok in Noordwijk. -Blaastest tegen indrinken. -Nooit meer naar de supermarkt? -Rate je date. 

Editie NL Afl. 114

Afl. 114

Met in deze uitzending: -Hoe straf je straatintimidatie? -Korte broek verbod voor motorrijder. -Hond graaft dijk kapot. -Schoonheidsspecialiste voor vieze sneakers. 

Editie NL Afl. 113

Afl. 113

Met in deze uitzending: -Flitspaal gaat voor boeterecord. -Kunstgras is kookplaat. -Aangeslagen door terreurfilm. -Wakker liggen door de warmte. 

Editie NL Afl. 112

Afl. 112

Met in deze uitzending: -Scherm verpest ogen. -Crimi-vrouw steeds meedogenlozer. -Burger speelt voor rechter. -Oh oh Albufissa. 

Editie NL Afl. 111

Afl. 111

Met in deze uitzending: -Zelf speuren in politiedossier. -Zwangerbutton in de tram. -Filmpaard een hondenbaan? -Je echte leven op je finsta. 

Editie NL Afl. 110

Afl. 110

Met in deze uitzending: -Weer-app zit er wéér naast. -Klant keurt i.p.v. krant. -Hatsjoe = hooikoorts. -Terug naar unplugged. 

Editie NL Afl. 109

Afl. 109

Met in deze uitzending: -Kind gestrest door selectietraining. -Ramkraken met een luchtje. -Echt luisteren best lastig. -Opgeblazen en afgedreven. 

Editie NL Afl. 108

Afl. 108

Met in deze uitzending: -Anoniem drugsafval dumpen. -'Iedereen heeft vooroordelen.' -Hello gratis maaltijdbox! -Spijkenisse heeft geen cultuur. 

Editie NL Afl. 107

Afl. 107

Met in deze uitzending: -Helpt jeugd-tbs wel? -Cash maakt comeback. -Geen begrip voor migraine. -Zo vang je een slang! 

Editie NL Afl. 106

Afl. 106

Met in deze uitzending: -Wrakduikers komen om. -Boef pakt de bus. -Oog in oog na ongeval. -Parel met prijskaartje. 

Editie NL Afl. 105

Afl. 105

Met in deze uitzending: -Parkeren: hoofdstad vraagt hoofdprijs. -Wat is Bellingcat? -\\ 

Editie NL Afl. 104

Afl. 104

Met in deze uitzending: -Strafblad? Geen bijthond! -Zij-slapen hartstikke slecht. -Tieners aan de 0.0%. -Zweet je naar goud. 

Editie NL Afl. 103

Afl. 103

Met in deze uitzending: -Verliefde tieners vermist. -H2overdosis. -Smiley kan je baan kosten. -Van lelijke eend naar klassieker. -Het weer: zomers, maar... 

Editie NL Afl. 102

Afl. 102

Met in deze uitzending: -Dodelijke challenge. -Buuf is ophaalpunt. -Wimperwondermiddel? -Backpacken in Friesland. 

Editie NL Afl. 101

Afl. 101

Met in deze uitzending: -Pas op voor vogeldieven. -Zon, zee en kind kwijt. -Gemengd naar goud! -ComeBackstreet Boys. 

Editie NL Afl. 100

Afl. 100

Met in deze uitzending: -Geen rookruimte. Geen horeca. -Bijbaan buiten je bubbel. -\\ 

Editie NL Afl. 99

Afl. 99

Met in deze uitzending: -Puberjongens in de prostitutie. -Miss tweeling: wie is de mooiste? -Festivalkaart in termijnen. -Chimpansee is schone slaper. 

Editie NL Afl. 98

Afl. 98

Met in deze uitzending: -Ontstoken tandvlees onderschat. -Ontsnapt? Langer zitten! -Thuis aan de chemo. -Laurel of Yanny?