Editie NL

Actualiteitenprogramma
Editie NL Afl. 5

Afl. 5

Met in deze uitzending: -Fokverbod voor toad bully? -Kind slordig met pin. -Nederland ziet ze vliegen. -De vloggende vijftiger. 

Editie NL Afl. 4

Afl. 4

Met in deze uitzending: -Opruimtoeristen op het Wad. -Socials niet slecht voor slaap. -Kantoorvis tegen stresskip. -IK BEN NIET BOOS! 

Editie NL Afl. 3

Afl. 3

Met in deze uitzending: -Smartphone kraken met pasfoto. -Vandaal verknalt het zelf. -Neem afscheid van je rommel. -Tenk you ferrie muts. 

Editie NL Afl. 2

Afl. 2

Met in deze uitzending: -Miljoenenprijs valt in villawijk. -Gezocht: vogelverschrikkers. -Meer vrouwen in vrachtwagen. -Minder hits in 2019. 

Editie NL Afl. 1

Afl. 1

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 261

Afl. 261

Met in deze uitzending: -Politie zoekt rotjesjochies. -Vakantiepark vol vuurwerkhaters. -Vaders willen meer verlof. -Oer-Hollands het jaar uit. -Het weer: zachte jaarwisseling. 

Editie NL Afl. 260

Afl. 260

Met in deze uitzending: -Snel inslaan vóór btw-verhoging. -Niet knallen zonder planga. -Na roken komt rapen. -Een jaar na 53,9 miljoen. 

Editie NL Afl. 259

Afl. 259

Met in deze uitzending: -Tunesië weer in trek. -De ik-weet-nog-wel-iemand bonus. -Heel Holland kliekt. -Het einde van Ludo en Janine? 

Editie NL Afl. 258

Afl. 258

Met in deze uitzending: -Drones tegen autobranden. -Kerst is gourmetten. -Bang voor stoeltjeslift. -Kind hoort niet aan kop. 

Editie NL Afl. 257

Afl. 257

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 256

Afl. 256

Met in deze uitzending: -Alarm! Geen tsunami-alarm! -Windei voor wonderwater. -Poeptest voor prikkelbare darm. -Politiehond krijgt vuurwerktraining. 

Editie NL Afl. 255

Afl. 255

Met in deze uitzending: -Ongeluk bij een ongeluk. -Luisterend oor gezocht. -Scholieren spelen eigen rechter. -Survival in de supermarkt. 

Editie NL Afl. 254

Afl. 254

Met in deze uitzending: -Dashcam als getuige. -Doodsoorzaak opnieuw onderzocht. -Migraine-venijn door rode wijn. -Kerstkoopjesjacht in Londen. 

Editie NL Afl. 253

Afl. 253

Met in deze uitzending: -Verdronken of vermoord? -Loonstrookje abracadabra. -Automatisch de mist in. -Hond wordt hoogbejaard. 

Editie NL Afl. 252

Afl. 252

Met in deze uitzending: -Hackstraf voor jongeren. -Bambi stopt stroper. -Betrapt door gezichtsscan. -Look-a-like Rembrandt gezocht. 

Editie NL Afl. 251

Afl. 251

Met in deze uitzending: -Contactloos gerold? -Nieuwe techniek tegen kinderkanker. -Dakloze niet op bon. -Down en oud. 

Editie NL Afl. 250

Afl. 250

Met in deze uitzending: -Je geld of je naaktfoto. -De beste juf van de wereld? -Baby lacht als een aap. -Baas pakt uit met kerst. 

Editie NL Afl. 249

Afl. 249

Met in deze uitzending: -Dieven jagen op AED's. -Weg met de digibeet. -Gejatte fiets op de radar. -Bingen onder de kerstboom. 

Editie NL Afl. 248

Afl. 248

Met in deze uitzending: -Wie durft nog naar de kerstmarkt? -Dagje uit naar Jos B. -Overmoedig na slipcursus. -Prijswinnaars gezocht. -Het weer: paar dagen koud. 

Editie NL Afl. 247

Afl. 247

Met in deze uitzending: -Jos B. veroordeeld door DNA? -Verboden hanengevecht in NL. -Gamer in afkickkliniek. -Begin je eigen museum! 

Editie NL Afl. 246

Afl. 246

Met in deze uitzending: -Zuipjeugd Volendam aangepakt. -Witwassen in de PC. -Knuffel kwijt. Wat nu? -Kersttrend: hond in smoking. 

Editie NL Afl. 245

Afl. 245

Met in deze uitzending: -Mijn kind pest. Wat nu? -Meisjes van 15. -De kant- en klaar kerstboom. -Tweede Kamermuziek. 

Editie NL Afl. 244

Afl. 244

Met in deze uitzending: -Helm ten minste houdbaar tot... -Meer controle op morfinepomp. -Nederland kent Nederland niet. -Kerst: snikken is shoppen? 

Editie NL Afl. 243

Afl. 243

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 242

Afl. 242

Met in deze uitzending: -Pech? Achter de vangrail! -Drugs giftiger dan ooit. -Gameverslaafd op de basisschool. -Dure dennenappels voor Kerst. 

Editie NL Afl. 241

Afl. 241

Met in deze uitzending: -Schadeclaim na harde tackle. -De wapens van de onderwereld. -Liefdesverdriet gezocht. -\\ 

Editie NL Afl. 240

Afl. 240

Met in deze uitzending: -Paniek in de pakjesfabriek. -Geen geld voor m'n operatie. -Met je hond slaap je lekkerder. -Waar zijn de vrouwen in de Top 2000? 

Editie NL Afl. 239

Afl. 239

Met in deze uitzending: -Peppersprayen en zakkenrollen. -Kankerpatiënt dubbel gestraft. -Laat je niet likken door je hond. -Lieve Sint, mag ik slijm? 

Editie NL Afl. 238

Afl. 238

Met in deze uitzending: -Netflix & kill. -Gebukt onder rugpijn. -Piloot verhelpt vliegangst. -Wijn zonder venijn? 

Editie NL Afl. 237

Afl. 237

Met in deze uitzending: -Brabanders klikken niet. -Gamer hoeft niet naar school. -Jongere is koopziek. -Crèmepje uit Korea. 

Editie NL Afl. 236

Afl. 236

Met in deze uitzending: -Zitje veilig? -Sashimi zonder vis. -Pubergebit vol gaatjes. -Pindakaas is hartig. 

Editie NL Afl. 235

Afl. 235

Met in deze uitzending: -Drone zoekt dode. -Stagediven naar de intensive care. -Gezocht: Nerd des Vaderlands (m/v). -Kerst mist Nederlandse hit. 

Editie NL Afl. 234

Afl. 234

Met in deze uitzending: -Ton tipgeld genoeg? -Hele week Black Friday. -Hoofd leeg door hoofdband. -Mag ik oma hier uitstrooien? 

Editie NL Afl. 233

Afl. 233

Met in deze uitzending: -Diamantrovers nu wel veroordeeld? -Angst voor commentaar op foto. -Telefoon voorspelt MS. -Reggae voor relaxte hond. 

Editie NL Afl. 232

Afl. 232

Met in deze uitzending: -Witwassen en knippen a.u.b. -Puber kiest eigen prik. -Schieten in geschiedenisles. -Sinterklaasje kom maar binnen met je... 

Editie NL Afl. 231

Afl. 231

Met in deze uitzending: -Pegida Piet infiltreert intocht. -Getuigen gezocht met gruwelfoto. -Afgelikte speen voor gezonde baby. -Blikvoer oneindig houdbaar? 

Editie NL Afl. 230

Afl. 230

Met in deze uitzending: -Wie ligt er in anoniem graf? -Pillencrisis nadert hoogtepunt. -Huidoverschot na afvalrace. -Eerste hulp bij huwelijksaanzoek. 

Editie NL Afl. 229

Afl. 229

Met in deze uitzending: -Stresstest voor dreumes. -Zwart, roetveeg of regenboog? -Pas op voor 'PlayStation-pedo'. -Oefening baart minder keizersnedes. 

Editie NL Afl. 228

Afl. 228

Met in deze uitzending: -Kind kan de was doen. -Outlet: zegen of vloek? -Zo vers is je vingerafdruk. -Warming-up voor wintersport. 

Editie NL Afl. 227

Afl. 227

Met in deze uitzending: -Koolmonoxide is sluipmoordenaar. -Ongeboren kind onder het mes. -Mega-milkshake maakt misselijk. -Kerstfilm piekt altijd. 

Editie NL Afl. 226

Afl. 226

Met in deze uitzending: -Willeke Dost niet gevonden. -Geen tijdstraf maar taakstraf. -Borstvoeding tot de basisschool. -YouTube voor blinden. 

Editie NL Afl. 225

Afl. 225

Met in deze uitzending: -Oud & nieuw verknald? -Gamer trekt volle zalen. -Michelinsterretje gezocht. -Themapark voor Bassie en Adriaan. 

Editie NL Afl. 224

Afl. 224

Met in deze uitzending: -Bellen in zelfrijdende auto verboden? -Slavink wéér in de aanbieding. -Gesnapt door je loopje. -Wat heb je aan Frans? 

Editie NL Afl. 223

Afl. 223

Met in deze uitzending: -AZC´s willen af van 'veiligelanders'. -Brand? Neem de lift! -De kunstalvleesklier. -Valsspelen hoort er gewoon bij. -Het weer: zacht en zonnig. 

Editie NL Afl. 222

Afl. 222

Met in deze uitzending: -Lustmoordenaar op verlof. -Brokken met brommobiel. -Laat oesters liggen! -Op date in je blote reet. 

Editie NL Afl. 221

Afl. 221

Met in deze uitzending: -Leek zoekt lijk. -Halstattoo nekt carrière. -Pizza-hernia voor bezorger. -Donald Duck op je boekenlijst. 

Editie NL Afl. 220

Afl. 220

Met in deze uitzending: -Kankerhomo = geen homohaat. -Pas op met tripthee. -Vijf en een eigen bedrijf. -Het dodespreeuwenmysterie. 

Editie NL Afl. 219

Afl. 219

Met in deze uitzending: -Geldbonus bij griepprik. -Autodief gaat door het dak. -Schijt aan vezels. -Met je hond het graf in. 

Editie NL Afl. 218

Afl. 218

Met in deze uitzending: -Meningokokken trekt volle zalen. -Evacueren kan je leren. -Pleegouder haakt af. -Dit is de gemiddelde NL'er. 

Editie NL Afl. 217

Afl. 217

Met in deze uitzending: -Nederland staat vast. -Monteur herkent mishandeling. -Ken je woordenschat. -Hond met stralende witte bek. 

Editie NL Afl. 216

Afl. 216

Met in deze uitzending: -We pinnen te pas en te onpas. -Parachutist op de stoep. -School smeert de bammetjes. -Hiphop vol Español. 

Editie NL Afl. 215

Afl. 215

Met in deze uitzending: -Ziekenhuis gevaarlijk ver weg. -Politie kraakt gijzelsoftware. -Wat is de zin van het leven? -Buitenlanders doen het Dutch. 

Editie NL Afl. 214

Afl. 214

Met in deze uitzending: -Stop met weeshuisstage. -Sorry moffenmeiden. -Zowiezo zowizo zoiezo. -Stream & scream. 

Editie NL Afl. 213

Afl. 213

Met in deze uitzending: -Hoe veilig is de roltrap? -Gespar om eik. -De afkickvlogger. -Bootcamp voor YouTubers. 

Editie NL Afl. 212

Afl. 212

Met in deze uitzending: -Een wereld zonder plastic. -Doodziek tijdens zwangerschap. -Tattoo nog steeds taboe? -Nog steeds niet uitgesmurft. 

Editie NL Afl. 211

Afl. 211

Met in deze uitzending: -Stop de stalker. -\\ 

Editie NL Afl. 210

Afl. 210

Met in deze uitzending: -Arts brengt borstgevoel terug. -We gaan wonen in de wolken. -Couveuse wordt kunstbaarmoeder. -Vechten tegen vechtscheiding. 

Editie NL Afl. 209

Afl. 209

Met in deze uitzending: -Ik vaccineer m´n viervoeter niet. -Nederland betuttel-moe. -Zeg ken jij je wijkagent? -Return of the MAG. 

Editie NL Afl. 208

Afl. 208

Met in deze uitzending: -Hartaanval door coke. -Marathondienst tegen uitzetting. -Maximum aan miskramen? -Dit betekent jouw voornaam. 

Editie NL Afl. 207

Afl. 207

Met in deze uitzending: -Omstanders ook strafbaar? -Stinkende wantsen gespot. -Puppy tegen tentamenstress. -Wadden mooie atlas! 

Editie NL Afl. 206

Afl. 206

Met in deze uitzending: -Opgelicht via WhatsApp. -Walvissafari op de Wadden. -Zeg ben jij een mosselman? -In de struiken tegen stress. 

Editie NL Afl. 205

Afl. 205

Met in deze uitzending: -Beter een pil dan pils? -Speelgoedwinkel is uitgespeeld. -Fame door food challenge. -Stop lachband. 

Editie NL Afl. 204

Afl. 204

Met in deze uitzending: -Gemeenten weigeren regenboogvlag. -Waar gaan knuffels uit Oss heen? -Homies maakt buurt veilig en gezellig. -Gebarentaal verplicht op school. 

Editie NL Afl. 203

Afl. 203

Met in deze uitzending: -Toeristenexplosie verwacht. -Wie geeft voor Sulawesi? -Koning moet vaker met de trein. -Wereldberoemd in China. 

Editie NL Afl. 202

Afl. 202

Met in deze uitzending: -App tegen babbeltruc. -\\ 

Editie NL Afl. 201

Afl. 201

Met in deze uitzending: -Wie dumpte leeuwtje? -Dierenarts speurt naar sporen. -Hele land rouwt mee. -2.000.000.000 euro. 

Editie NL Afl. 200

Afl. 200

Met in deze uitzending: -Laat je niet afleiden door ongeluk. -Hoe kwetsend scheld jij? -Help! Verdwaald op het station. -Naakte boer moet boeren trekken. 

Editie NL Afl. 199

Afl. 199

Met in deze uitzending: -Stikt het hier van de spionnen? -Paspoort verplicht voor Fikkie. -Ziek door smartphone-bacteriën. -Tanken wordt nadenken. 

Editie NL Afl. 198

Afl. 198

Met in deze uitzending: -'GTST heeft geen idee.' -Working 9 to 2. -Kijk voor gebruik de kijksluiter. -A star is born (alweer). 

Editie NL Afl. 197

Afl. 197

Met in deze uitzending: -Stint verboden, wat nu? -Zonder rijbewijs achter het stuur. -Machinist op herfst-les. -Rockconcert voor doven. 

Editie NL Afl. 196

Afl. 196

Met in deze uitzending: -Energiedrank? ID mee! -Huis weerstaat sloopkogel. -Of je (vega)worst lust. -Lach eens naar het visje. 

Editie NL Afl. 195

Afl. 195

Met in deze uitzending: -Waar was de aanslag gepland? -Met prikkeltherapie uit coma. -President is schnabbelkoning. -Worstelen in glitter-outfit.