Editie NL

Nieuwsprogramma dat verder gaat waar de headlines stoppen. Opmerkelijke feitjes uit het nieuws, verrassende onderzoeksresultaten en achtergronden uit het dagelijkse nieuws worden uitgebreid onder de aandacht gebracht.
Editie NL Afl. 185

Afl. 185

Met in deze uitzending: -Afpilsen met ons mam. -3km slaapwandelen. -Houdt Hillary het vol? -Vastbinden als levensles. 

Editie NL Afl. 184

Afl. 184

Met in deze uitzending: -Verkracht? Kans op herhaling is 50%. -Nieuwe donorwet is doodeng. -Makelaar wordt regisseur. -Bridget Jones niet kapot te krijgen. 

Editie NL Afl. 183

Afl. 183

Met in deze uitzending: -Kies Editie NL. -Help! Ik krijg tieten. -Je kan de stamboom in. -Xantippe wordt Xess Xava. 

Editie NL Afl. 182

Afl. 182

Met in deze uitzending: -Terrorist vinden een hele klus. -Kind achter het stuur. -Boeddha is boos. -Al Weer record. -Oververhitte oudjes. 

Editie NL Afl. 181

Afl. 181

Met in deze uitzending: -Herfst hittegolf. -De waarheid achter 11 september. -Super mobile Mario. -Paralympische bijles. 

Editie NL Afl. 180

Afl. 180

Met in deze uitzending: -Holle bommen Gijs. -Klaar-over is er klaar mee. -Baby uit andere buik. -Videoland & chill. 

Editie NL Afl. 179

Afl. 179

Met in deze uitzending: -Praten over zelfmoord, best lastig. -Top of flop-onderzoek? -Herken Duchenne. -Paard links inhalen. Mag dat? 

Editie NL Afl. 178

Afl. 178

Met in deze uitzending: -Liever bank dan schoolbank. -Frisse flamoes. -Panna op het plein. -Crop top of flop? 

Editie NL Afl. 177

Afl. 177

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 176

Afl. 176

Met in deze uitzending: -Stuntroof op snelweg. -Hulp voor festivalkluns. -Kantoorkont. -NK slootsnorkelen. 

Editie NL Afl. 175

Afl. 175

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 174

Afl. 174

Met in deze uitzending: -Saban B. als god in Turkije. -Heb je nou alwéér migraine? -Drie ouders is teveel. -Rouge op de rails. 

Editie NL Afl. 173

Afl. 173

Met in deze uitzending: -Pas op voor tienersteker. - Schrijfles van Diggy Dex. -Agent bovenop student. -Tussen kunst en pannenkoek. 

Editie NL Afl. 172

Afl. 172

Met in deze uitzending: -Wie neemt er afscheid van vondeling? -Explosieve plofkraak. -Leraar (sn)appt het niet. -Op pad als #instatourist. 

Editie NL Afl. 171

Afl. 171

Met in deze uitzending: -Nu kiezen: A4'tje of boekwerk? -De looks van Trix. -Vliegensvlugge taxi. -Thomas: geschikt of ongeschikt? 

Editie NL Afl. 170

Afl. 170

Met in deze uitzending: -Hier zijn de meeste hufters. -Goedkoop ticket: foutje bedankt! -Hoeveel mag je er EIgenlijk? -Man mist de pot. 

Editie NL Afl. 169

Afl. 169

Met in deze uitzending: -Studio uit, zwembroek aan. -Toerist, Flipper op! -Fogo: liever niet genieten. -Cashen met je oester. 

Editie NL Afl. 168

Afl. 168

Met in deze uitzending: -Gefeliciteerd met je 4e plek! -Stel-je-voor-filmpje. -Hamsteren voor een ramp. -Pas op je selfie. 

Editie NL Afl. 167

Afl. 167

Met in deze uitzending: -Student zuipend van start. -Shinen in de brugklas. -Goed lijf = meer stemmen? -Mannen gaan voor blond. 

Editie NL Afl. 166

Afl. 166

Met in deze uitzending: -Nieuw bewijs in oud lijk. -Hallo!? Is dit B-Brave? -Maandag wordt alles anders. -Elk stadje z'n eigen radje. 

Editie NL Afl. 165

Afl. 165

Met in deze uitzending: -Alleen goud blijft plakken. -Online meehuilen met kinderleed. -Oerend hard handballen. -Prince? Of een pleistertje? 

Editie NL Afl. 164

Afl. 164

Met in deze uitzending: -Olympisch nachtbraken. -Kankerverwekkende pasta uit supermarkt. -Kopje onder door oostenwind. -Pikachu-kaart is goud waard. 

Editie NL Afl. 163

Afl. 163

Met in deze uitzending: -Filmpje als mentale doping. -Het bl.ed is .p. -Hese hijsende studenten. -Straatverkoper? Vermijd oogcontact! 

Editie NL Afl. 162

Afl. 162

Met in deze uitzending: -Rust zacht in de achtertuin. -Die helm past ons allemaal. -Hoe overleef ik de brugklas? -Sprinter staat stil. 

Editie NL Afl. 161

Afl. 161

Met in deze uitzending: -Hoe moet het nu verder met Yuri? -Handdoekje leggen niemand zeggen. -Goudzoeken in de polder. -Met een kater achter de kinderwagen. 

Editie NL Afl. 160

Afl. 160

Met in deze uitzending: -Inbreken op camera. -Olympisch badplassen. -Private party voor autisten. -Rappers aan de kook. 

Editie NL Afl. 159

Afl. 159

Met in deze uitzending: In de caravan of eigen tent? -Knutselverkeersbord rukt op. -Geklooi met vakantiefooi. -Team hond of team kat? 

Editie NL Afl. 158

Afl. 158

Met in deze uitzending: -Yuri uitgezwaaid. -Kids puffen mee. -Laat je zuigen voor succes. -Chinees, kom naar Nederland! 

Editie NL Afl. 157

Afl. 157

Met in deze uitzending: -Van goud naar gips. -Vier vingers voor Turkije. -Sloooooow tv. -Oma's aan de hiphop. 

Editie NL Afl. 156

Afl. 156

Met in deze uitzending: -Nederland wordt plakkenpakker. -Teek two. -Editie NL Gay Kiss Cam. -Cardio voor de caravan. 

Editie NL Afl. 155

Afl. 155

Met in deze uitzending: -Europride, wie durft? -Op vrije voeten dankzij gratie. -Met Eminem op weg naar goud. -Als de baas van huis is? 

Editie NL Afl. 154

Afl. 154

Met in deze uitzending: -Paniek op de playa. -Flippen door Flakka. -Bedrijven trekken alles uit de kast. -Blaffende baywatch. 

Editie NL Afl. 153

Afl. 153

Met in deze uitzending: -Hond bijt man. En dan? -Medicijn onder je huid. -Watergevecht voor betere buurt. -Met of zonnebril? 

Editie NL Afl. 152

Afl. 152

Met in deze uitzending: -Internetliefde maakt blind. -Gestoord door rolkoffer. -Witte zomer. -My sweet 21 dinner. 

Editie NL Afl. 151

Afl. 151

Met in deze uitzending: -Been aangespoeld. -Blij door ballonnen. -Gevangen in eigen lichaam. -Alleen in de disco. 

Editie NL Afl. 150

Afl. 150

Met in deze uitzending: -Klaarwakker door NL-Alert. -Ik speel de vrouwenkaart. -Lieve volgers ik heb kanker. -Scheuren met de elektrische fiets. 

Editie NL Afl. 149

Afl. 149

Met in deze uitzending: -Geheime terreurtop in de polder. -Je bent zelf een bitmoji. -Is er nog een dokter in de zaal? -AnimalPride. 

Editie NL Afl. 148

Afl. 148

Met in deze uitzending: -Burgers door het (politie) lint. -(S)topsporters. -Papa heeft heimwee. -Filmset te koop. 

Editie NL Afl. 147

Afl. 147

Met in deze uitzending: -Gevecht over de heg. -Volle kaart = ingeburgerd. -It's very nice here, hè? -Roze recepten. 

Editie NL Afl. 146

Afl. 146

Met in deze uitzending: -Verbod op visdraad-facelift. -Vierdaagse: dikke voeten & vieze handen. -Driedubbel drama in de bios. -49.177 Jeroenen in Nederland. 

Editie NL Afl. 145

Afl. 145

Met in deze uitzending: -Grens dicht voor tijgermug. -Modeketens jatten er op los. -Festival-lekker-maak-filmpjes. -Nooit te oud voor de GVR. 

Editie NL Afl. 144

Afl. 144

Met in deze uitzending: -Lopen tot je erbij neervalt. -Olympisch rubbertjes record. -Haal je hoofd uit de poeder. -Opfriscursus krikken. 

Editie NL Afl. 143

Afl. 143

Met in deze uitzending: -Bloed, zweet & blaren. -In de voetsporen van de 4daagse. -Tuffen op terrorisme. -De knip-en-plakspeech. 

Editie NL Afl. 142

Afl. 142

Met in deze uitzending: -Turkije-toerist loopt gevaar. -De ultieme leegtrekkers. -Hi ha handenwassen. -Bent u een u of een jij? 

Editie NL Afl. 141

Afl. 141

Nieuwsprogramma waarin met een eigen kijk op de actualiteit de achtergronden uit het dagelijkse nieuws op verrassende wijze worden belicht. 

Editie NL Afl. 140

Afl. 140

Met in deze uitzending: -Dodelijke live-stream. -Na Route d'Ellende volgt Côte du Vuur. -Enschede heeft ballen! -Kotsend naar de costa. 

Editie NL Afl. 139

Afl. 139

-Even m'n Squirtle evolueren bij de gym. -Moordlustig door smakken. -Veganistische opvoeding verstandig? -Puber zakt voor oogcontact. 

Editie NL Afl. 138

Afl. 138

Met in deze uitzending: -Te weinig zorg voor vroege baby. -Medaillespiegeltje aan de wand? -Opruimen, typisch iets voor vrouwen. -Neuriënd de ondergang tegemoet. 

Editie NL Afl. 137

Afl. 137

Met in deze uitzending: -Oeps! De verkeerde ontvoerd. -Drillen voor discipline. -Hoe oud is jouw nummer? -Ab crack nieuwe sixpack. 

Editie NL Afl. 136

Afl. 136

Met in deze uitzending: -Diploma feestcommissie. -Daphne sprint naar super status. -Naar de klote in Renesse? - Pikachu in je achtertuin. 

Editie NL Afl. 135

Afl. 135

Met in deze uitzending: -Het dak van de buren is veel groener? -Hoverboard is (te) hot. -Solliciteren met maten. -Ben jij al muser? 

Editie NL Afl. 134

Afl. 134

Met in deze uitzending: -De tv straft door. -Aap, noot, mama´s nummer. -Ik kus bewust. -Tarzan weer de bios in geslingerd. 

Editie NL Afl. 133

Afl. 133

Met in deze uitzending: -Handen af van onze wielrenners. -Ontdekkingsreis als gezinsvakantie. -Pardoes zwartgemaakt. -Moordenaar klaar? Actie! 

Editie NL Afl. 132

Afl. 132

Met in deze uitzending: -Celfie uit de bajes. -Mobiel spoort kind op. -Zeiknatte zege. -Hoezo liefdesverdriet?!? 

Editie NL Afl. 131

Afl. 131

Met in deze uitzending: -Jong geleerd, jong gecrasht. -Pinokkio in de politiek. -Komt een kind bij de zonnebank? -Vermoord door machine. 

Editie NL Afl. 130

Afl. 130

Met in deze uitzending: -Criminelen in de grime. -Hardgaan naar Parijs. -App je al leuke vakantiefoto's? -VerDory wat 'n lastige vis! 

Editie NL Afl. 129

Afl. 129

Met in deze uitzending: -Therapie tegen kinderporno. -Blauwe bus maakt witheet. -Annefleur moet in het eerste! -Lippenlijm is blijvertje. 

Editie NL Afl. 128

Afl. 128

Met in deze uitzending: -Baasje als buurtwacht. -Hakka tsjakka naar doelpunt! -Eerste hulp bij kiezen. -Kittig koppie. 

Editie NL Afl. 127

Afl. 127

Met in deze uitzending: -Onwaarschijnlijke alibi. -Plak je cam af! -Seksime sells. -Bah een oksel. 

Editie NL Afl. 126

Afl. 126

Met in deze uitzending: -Happy Brexit. -Weet jij nog waar je was? -Collecteren voor je vakantie. -Douwe Koes. 

Editie NL Afl. 125

Afl. 125

Met in deze uitzending: -Geen gas bij diepe plas! -Eiland wil niet bij land. -Ik pen slim. -Nieuwe emoticons. 

Editie NL Afl. 124

Afl. 124

Met in deze uitzending: -Dodelijke voedselvergiftiging? -Pas op! Rovende Roma-kinderen. -Mama heeft een eetstoornis. -Dirk Scheringa = back. 

Editie NL Afl. 123

Afl. 123

Met in deze uitzending: -Leerlingen op water en melk. -Voor ieder wat Wales. -En de lelijkste taal is? -Ik vertrek! Misschien? 

Editie NL Afl. 122

Afl. 122

Met in deze uitzending: -Slechte bui door mega bui. -Anti-rookvlogger. -Buik vol van mindful. -Kijken, kijken, niet koken. 

Editie NL Afl. 121

Afl. 121

Met in deze uitzending: -Pappie waar ben je? -Rij hooikoorts vrijdag. -Rock 'n Rollator. -Scoren met je kapsel. 

Editie NL Afl. 120

Afl. 120

Met in deze uitzending: -Winkelier weet waar je loopt. -Wirwar aan weercodes. -Vrouw verslaat voetbal. -Vloekende vlogger. 

Editie NL Afl. 119

Afl. 119

Met in deze uitzending: -De pareltjes van Emmen. -Uithuilen bij de hond. -Stuiterend in bed door tablet. -Van wie zijn deze vakantiefoto's? 

Editie NL Afl. 118

Afl. 118

Met in deze uitzending: -Mannen, hier met je bloed! -Paniek op de bühne. -Blind & doof door Usher. -Het loopt uit de berenklauw. 

Editie NL Afl. 117

Afl. 117

Met in deze uitzending: -Terreur tegen buschauffeur. -Czesc Polen! -Alwéér schoolvakantieÂ…. -Brullen voor België. 

Editie NL Afl. 116

Afl. 116

Met in deze uitzending: -Geen EK: en dat is prima! -We zien ze graag vliegen. -Netflix zonder chill. -Vrouwvriendelijke festivals. 

Editie NL Afl. 115

Afl. 115

Met in deze uitzending: -Trammelant met Ramadan. -Slopende Straathyena's. -Een glaasje blauw. -Ben ik al viral? 

Editie NL Afl. 114

Afl. 114

Met in deze uitzending: -Vlogger spoort niet. -Uitgerookt op het terras. -Diagnose: gebroken hart. -Insta-baby-hit.