Csi: Miami

'Smoke Gets In Your CSI's. Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: David Caruso (Horatio Caine), Emily Procter (Calleigh Duquesne), Adam Rodriquez (Eric Delko), Eva La Rue (Natalia Boa Vista) e.a. Inhoud: Calleigh en Ryan gaan af op een melding van een man die een rare geur bij de buren ruikt. Hier blijkt dat ze gevaar lopen. Alexx komt terug om te helpen met het onderzoek.
Csi: Miami Crowned

Crowned

De moeder van een kind dat deelneemt aan een schoonheidswedstrijd wordt vermoord. Het team duikt in deze zaak en legt de duistere kant van de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen bloot. 

Csi: Miami Blood sugar

Blood sugar

Na een explosie in een suikerraffinaderij doet het CSI-team een schokkende ontdekking over de fabrieksmedewerkers. 

Csi: Miami Long gone

Long gone

Een hele familie lijkt van de aardbodem te zijn verdwenen. Horatio en zijn team ontdekken dat een onlangs vrijgelaten drugsdealer wellicht met deze zaak te maken heeft. 

Csi: Miami Happy birthday

Happy birthday

Een zwangere vrouw wordt zo erg mishandeld dat zij en haar ongeboren baby er slecht aan toe zijn. Horatio en zijn team zijn vastbesloten om de dader te vinden. 

Csi: Miami A few dead men

A few dead men

Drie mannen worden na negentien jaar gevangenschap vrijgelaten. Ze kunnen echter niet lang genieten van hun vrijheid, want een voor een worden ze neergestoken. Het CSI-team onderzoekt de link met de moord van bijna twintig jaar ... 

Csi: Miami On the hook

On the hook

Het CSI-team opent de jacht op een scherpschutter die het op een bookmaker heeft voorzien. 

Csi: Miami Dead ringer

Dead ringer

Wanneer Horatio weer een lijk ontdekt waarbij de ogen ontbreken, wijst alles naar zijn aartsvijand de `Miami Taunter´. Het kan echter ook het werk van een copycat zijn, die met zijn daden een eerbetoon wil brengen. 

Csi: Miami Sinner takes all

Sinner takes all

Een pokertoernooi met hoge inzet wordt onderbroken door een gemaskerde moordenaar, met als gevolg een dode pokerspeler en een verbaasd CSI-team. 

Csi: Miami By the book

By the book

In een verlaten huis wordt een lijk gevonden. Het lichaam hangt in de woning en het ziet ernaar uit dat de dader een vampier is. 

Csi: Miami Killer regrets

Killer regrets

Horatio neemt een Mexicaanse hoofdagente in bescherming tegen de mysterieuze moordenaar die haar echtgenoot heeft vermoord. 

Csi: Miami Look who's taunting

Look who's taunting

Het CSI-team is de jacht begonnen op een sadistische moordenaar, die vrouwen berooft van hun ogen. Hierdoor staat Horatio een nieuwe uitdaging te wachten. 

Csi: Miami Blown away

Blown away

Een tornado raast over een plaats delict, waardoor het bewijsmateriaal beschadigd raakt en daarnaast ook de levens van Ryan en Walter in gevaar worden gebracht. 

Csi: Miami Reality kills

Reality kills

Als een realityster wordt vermoord, doet het team onderzoek naar de geobsedeerde fans en het verleden van de castleden. 

Csi: Miami Stiff

Stiff

De teamleden komen in de wereld van de mannelijke gigolo´s terecht, wanneer ze een ongebruikelijk moordwapen vinden. 

Csi: Miami Countermeasures

Countermeasures

Het leven van Horatio en Natalia hangt aan een zijden draad. Voor het team is het een race tegen de klok om de ontsnapte moordenaar Jack Toller tegen te houden, voordat hij weer toeslaat. 

Csi: Miami Sleepless in Miami

Sleepless in Miami

Een man beweert te hebben gedroomd van een moord die nog moet plaatsvinden. Horatio laat Natalia undercover gaan om te onderzoeken of de man gek is of dat hij wellicht zelf bij de aanstaande moord betrokken is. 

Csi: Miami Body count

Body count

Een gevangene wordt tijdens het luchten doodgestoken. Als Horatio ter plekke komt, verschijnt er een helikopter boven het complex en weten drie levensgevaarlijke gevangenen te ontkomen. 

Csi: Miami Freaks and tweaks

Freaks and tweaks

Een vliegtuig verongelukt in de bergen. Horatio moet de toedracht van de noodlottige vlucht achterhalen en komt tijdens zijn onderzoek een vrouw tegen die meer van het ongeluk af lijkt te weten. 

Csi: Miami Manhunt

Manhunt

De moordenaar van Horatio´s vrouw ontsnapt uit de gevangenis. Het CSI-team probeert door snel handelen te ontdekken wat hij van plan is en daarmee te voorkomen dat hij opnieuw kan toeslaan. 

Csi: Miami Tinder box

Tinder box

In een nachtclub breekt brand uit waarbij zestien mensen om het leven komen. Als het team op zoek gaat naar de toedracht van de brand, blijkt er sprake te zijn van opzet om een moordzaak te verbergen. 

Csi: Miami Spring break

Spring break

Als twee studenten, tijdens de voorjaarsvakantie, dood worden aangetroffen en alle sporen erop wijzen dat ze met opzet om het leven zijn gebracht, gaat het team op onderzoek uit. 

Csi: Miami See no evil

See no evil

Een jong meisje wordt ontvoerd en de enige getuige is een blinde man. Het onderzoek leidt Horatio naar een oude vijand. 

Csi: Miami Grave young men

Grave young men

Horatio wordt benaderd door een ex-gevangene die hem vraagt of hij zijn vermiste zoon kan opsporen. Horatio komt tot de ontdekking dat de jongen marihuana gebruikt, en vindt meer aanwijzingen die hem op weg helpen. 

Csi: Miami Double cap

Double cap

Een vrouw wordt dood in een hotel aangetroffen, en blijkt te zijn vermoord door een professional. Het team zet alles op alles om de dader te achterhalen. 

Csi: Miami Sudden death

Sudden death

Een gastvrouw in een exclusieve club wordt vermoord gevonden. Horatio begeeft zich tussen de elite van Miami en gaat op zoek naar de dader. 

Csi: Miami Dispo day

Dispo day

Het lot keert zich tegen het team van CSI als een aantal van hen betrokken lijkt te zijn in een drugszaak. Uiteindelijk bestookt de pers Horatio en weten ze een gevoelige snaar bij hem te raken. 

Csi: Miami Simple man

Simple man

Horatio moet getuigen in een moordzaak. Net voordat Horatio zijn getuigenis moet afleggen, ontvangt hij nieuwe feiten over de zaak waarmee de onschuld van de verdachte kan worden bewezen. 

Csi: Miami Fallen

Fallen

Als een psychopaat zijn pijlen op Miami richt, wordt het CSI-team in het hart geraakt. 

Csi: Miami Evidence of things unseen

Evidence of things unseen

Een stripper geeft een show voor een Russische immigrant. Kort hierna wordt de Rus dood aangetroffen. Het team gaat op onderzoek uit en probeert de toedracht van de moordzaak te achterhalen. 

Csi: Miami Dead women walking

Dead women walking

Een dode man wordt op straat aangetroffen met een gebroken nek en los geld in zijn hand. Als de man wordt meegenomen naar het lab ontdekt Alexx dat zijn rechterhand is verbrand. 

Csi: Miami Forced entry

Forced entry

Een naakte man wordt dood in zijn bed aangetroffen, hij blijkt te zijn gestikt. Ook wordt het lijk van een eigenaar van een crematorium gevonden samen met tientallen lijken die nooit zijn gecremeerd. 

Csi: Miami Bunk

Bunk

Het team onderzoekt een drugszaak en de dood van een dame in het bejaardentehuis. 

Csi: Miami Entrance wound

Entrance wound

Horatio en Speedle onderzoeken de dood van een prostituee die door 23 messteken is omgebracht. Calleigh en Delko proberen bij een pompstation te achterhalen waarom een Duitse toerist is neergeschoten. 

Csi: Miami Camp fear

Camp fear

Het team moet de doodsoorzaak van een jong model achterhalen. Aan de andere kant van de stad moeten Delko en Speedle een bizar voorval onderzoeken. 

Csi: Miami A horrible mind

A horrible mind

Horatio, Speedle en Calleigh proberen de dood van een dakloze man te verklaren die is vastgebonden aan een boom. Delko en Megan onderzoeken een auto die te water is geraakt met hierin een lijk. 

Csi: Miami Kill zone

Kill zone

Een sluipschutter maakt een woonwijk in Miami onveilig. Horatio en zijn team worden ingezet om de schutter in te rekenen voordat hij weer toeslaat. 

Csi: Miami Slaughterhouse

Slaughterhouse

Horatio en zijn team onderzoeken de moord op een gezin. De enige aanwijzing leidt naar de depressieve moeder, maar dit bewijs is niet waterdicht. 

Csi: Miami Seeing red

Seeing red

De Russische gangster Ivan Sarnoff ontsnapt na een mislukte aanslag op zijn leven. Het team gaat op onderzoek uit en komt een grote wapendeal op het spoor. 

Csi: Miami Dissolved

Dissolved

Een man wordt tijdens een ruzie in het zwembad gegooid en lijkt te verbranden. De hoofdverdachte in de zaak is Ron Saris. Tara's verslaving loopt uit de hand en heeft dramatische gevolgen. 

Csi: Miami Collateral damage

Collateral damage

Het team komt erachter dat een aanslag met een handgranaat iets te maken heeft met een oplichtingszaak. Horatio helpt een serveerster de voogdij over haar kind terug te krijgen. 

Csi: Miami Dead on Arrival

Dead on Arrival

Na de moord op een realityster verdiept het team zich in de schandalige, sexy wereld van een televisie datingshow. 

Csi: Miami Chip/Tuck

Chip/Tuck

Een moordzaak die te maken heeft met extreme plastische chirurgie leidt Horatio naar Ron Saris, die nog blijkt te leven en wraak wil nemen op Julia. 

Csi: Miami Wolfe In Sheep's Clothing

Wolfe In Sheep's Clothing

Wanneer het leven van een jongen in gevaar is, ziet Ryan zich gedwongen Horatio en het team in de steek te laten. 

Csi: Miami Target Specific

Target Specific

Een huisinval verloopt heel anders dan gepland, wanneer de teamleden ontdekken dat ze in de gaten worden gehouden door de Russische maffia. 

Csi: Miami Flight Risk

Flight Risk

Wanneer een steward wordt vermoord, ontdekt het CSI-team allerlei schokkende geheimen over de luchtvaart. 

Csi: Miami Divorce party

Divorce party

Het CSI-team doet een schokkende ontdekking over een moordslachtoffer. Horatio probeert zijn zoon te beschermen tegen Julia's grillige gedrag. 

Csi: Miami Sink Or Swim

Sink Or Swim

Delko's positie binnen het team ligt onder vuur als piraten een luxe jacht overmeesteren. Dit gebeurt juist op het moment dat zijn relatie met Calleigh een volgend punt bereikt. 

Csi: Miami Presumed guilty

Presumed guilty

Het team moet getuigen in de zaak van een vrouw die op een country club is vermoord. Horatio ontdekt dat de hoofdverdachte onschuldig is, maar dat er bewijs wordt achtergehouden. Het werk van de teamleden wordt bemoeilijkt door ... 

Csi: Miami Smoke gets in your CSIs

Smoke gets in your CSIs

Calleigh en Ryan gaan af op een melding van een man die een rare geur bij de buren ruikt. Hier blijkt dat ze gevaar lopen. Alexx komt terug om te helpen met het onderzoek. 

Csi: Miami And they're offed

And they're offed

Er wordt een moord gepleegd tijdens een paardenrace. Horatio ontdekt dat Ryan een link met de zaak heeft. 

Csi: Miami Head case

Head case

Het team ontfermt zich over een bebloede man met geheugenverlies. De CSI-leden gebruiken een revolutionaire technologie om te weten te komen wat er is gebeurd. 

Csi: Miami Tipping Point

Tipping Point

Het CSI-team onderzoekt de moord op een vrijwilliger die er alles aan deed om jongeren uit bendes te houden. Een anonieme tipgever komt met belangrijk bewijs dat naar richting een lokale gang wijst. Wanneer de bendeleden ontdek ... 

Csi: Miami The Deluca Motel

The Deluca Motel

Horatio graaft in Erics verleden om erachter te komen wie de moordenaar is die het hotel, waar Eric verblijft, als doelwit heeft. 

Csi: Miami Power Trip

Power Trip

Een seriemoordenaar, die het gemunt heeft op vrouwen, slaat een jaar na zijn laatste moord opnieuw toe. Het CSI-team ontdekt dat een politieagent die de zaak eerder onderzocht, een mogelijk doelwit is. 

Csi: Miami Gone Baby Gone

Gone Baby Gone

Op klaarlichte dag wordt een baby uit haar moeders armen gestolen. Het CSI-team moet het meisje vinden voor het te laat is. 

Csi: Miami Cheating Death

Cheating Death

Een geboeide hotelgast wordt vermoord in zijn bed gevonden. Naast hem ligt een vrouw die de man niet kent en geen idee heeft hoe ze in de kamer terecht is gekomen. Het team onderzoekt wie de man om het leven heeft gebracht. 

Csi: Miami All fall down

All fall down

Seizoen 8, aflevering 24. 'All fall down' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calle ... 

Csi: Miami Wrecking Crew

Wrecking Crew

Eric en Calleigh ondervragen een man die wil getuigen tegen de maffia. Midden in het verhoor lijkt de wereld opeens te vergaan. Een kraan blijkt in het gebouw te zijn gecrasht en de getuige overleeft dit niet. Eric en Calleigh ... 

Csi: Miami Time bomb

Time bomb

Seizoen 8, aflevering 23. 'Time bomb' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calleigh ... 

Csi: Miami Bombshell

Bombshell

In een trendy winkel wordt een moord gepleegd. Wanneer het team op de zaak wordt gezet, ontdekt Horatio dat Julia door al haar problemen een tikkende tijdbom is geworden. 

Csi: Miami Mommie deadest

Mommie deadest

Seizoen 8, aflevering 22. 'Mommie deadest' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Call ... 

Csi: Miami Raging Cannibal

Raging Cannibal

Een gruwelijke moord in de Everglades leidt het CSI-team naar de gevaarlijke Russische maffia. 

Csi: Miami Meltdown

Meltdown

Seizoen 8, aflevering 21. 'Meltdown' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calleigh D ... 

Csi: Miami How Does That Make You Kill?

How Does That Make You Kill?

De dochter van Erics therapeut wordt vermoord. Horatio en de rest van het team moeten de moordenaar vinden voor Erics donkerste geheimen openbaar worden. 

Csi: Miami Backfire

Backfire

Seizoen 8, aflevering 20. 'Backfire' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calleigh D ... 

Csi: Miami Won't Get Fueled Again

Won't Get Fueled Again

De benzineprijs stijgt tot ongekende hoogte, waardoor de inwoners van Miami elkaar letterlijk ombrengen om aan brandstof te komen. Het team van CSI komt oog in oog te staan met een van de meest gewelddadige bendes van de stad. 

Csi: Miami Spring breakdown

Spring breakdown

Seizoen 8, aflevering 19. 'Spring breakdown' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Ca ... 

Csi: Miami Resurrection

Resurrection

Het CSI-team doet er alles aan om er achter te komen wie Horatio heeft neergeschoten. Het bewijs leidt ze naar een van de meest gevaarlijke personen in Miami en naar iemand in hun midden. 

Csi: Miami Dishonor

Dishonor

Seizoen 8, aflevering 18. 'Dishonor' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calleigh D ... 

Csi: Miami Getting axed

Getting axed

Seizoen 8, aflevering 17. 'Getting axed' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Callei ... 

Csi: Miami L.A.

L.A.

Seizoen 8, aflevering 16. 'L.A.' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Caruso), Calleigh Duque ... 

Csi: Miami Miami, we have a problem

Miami, we have a problem

Seizoen 8 - Aflevering 15: 'Miami, we have a problem' Actieserie waarbij een team van forensische detectives er voor zorgt dat geen moord onopgelost blijft onder de tropische zon van Miami. Rolverdeling: Horatio Caine (David Ca ...