Bold And The Beautiful, The

Amerikaanse soapserie.Rolverdeling: Ridge Forrester (Ronn Moss), Brooke Logan (Katherine Kelly Lang), Bridget Forrester (Ashley Jones), Katie Forrester (Heather Tom), Donna Logan (Jennifer Gareis), Eric Forrester Jr (Kyle Lowder), Steffy Forrester (Jacqueline MacInnes Wood), Hope Logan (Kim Matula), Marcus Walton (Texas Battle ), Amber Moore (Adrienne Frantz), Jackie Marone (Lesley-Anne Down ), Nick Marone, Whipple Jones (Rick Hearst), Pam Douglas (Alley Mills), Owen Knight (Brandon Beemer), Bill Spencer Jr. (Don Diamont), Oliver Jones (Zack Conroy), Liam Cooper (Scott Clifton), Agnes Jones (Sarah Joy Brown), Stephen Logan (Patrick Duffy) e.a.Inhoud:De gasten arriveren bij het huis van de Marones, waar in de tuin de bruiloft van Nick en Bridget plaatsvindt. Brooke's goede humeur verdwijnt als Rick samen met Taylor arriveert. Donna en Jackie ontdekken dat ze hetzelfde over het aanstaande huwelijk denken. Net voor de ceremonie delen Brooke en Bridget een intiem moment.
Bold And The Beautiful, The Afl. 6954

Afl. 6954

Vanwege het coronavirus zijn er voorlopig geen nieuwe afleveringen van 'The Bold'. We blikken terug op een aantal memorabele uitzendingen. Deze week: het bezoek van 'The Bold' aan Amsterdam, met een gastrol voor Ferry Doedens. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8318

Afl. 8318

Wyatt en Bill hebben allebei spijt van bepaalde beslissingen in hun leven en het kwetsen van Sally en Katie. Flo ligt knock-out op de grond, en Sally en Penny raken in paniek als Wyatt arriveert. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8317

Afl. 8317

Bill helpt Wyatt om te gaan met zijn gevoelens van schuld en verantwoordelijkheid ten opzichte van Sally en Flo. Met de komst van Penny escaleert de ruzie tussen Sally en Flo. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8316

Afl. 8316

Wyatt weet niet wat hij meemaakt als Quinn plotseling Katies kant kiest in de kwestie rond Flo en Sally. Sally is een geduchte tegenstander, maar Flo is aan de winnende hand. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8315

Afl. 8315

Na een gesprek met Katie en Quinn voelt Wyatt zich nog schuldiger dat hij Sally de deur heeft gewezen. Flo probeert op een listige manier Sally te ontmaskeren als fraudeur. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8314

Afl. 8314

Flo grijpt een onverwachte kans om te snuffelen in Sally's dossier op Penny's laptop. Quinn weigert Katie haar excuses aan te bieden voor het openbaren van de beelden van de zoen tussen Bill en Brooke. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8313

Afl. 8313

Bill bedreigt Quinn vanwege haar stunt met de compromitterende video. Sally probeert te verbergen hoezeer ze Flo haat, maar dan wordt ze door Flo en Wyatt verrast. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8312

Afl. 8312

Wyatt vindt het moeilijk te begrijpen waarom Flo wil dat Sally vertrekt. Brooke ontdekt waar Ridge uithangt, net als hij en Shauna zich opmaken voor een wilde stapavond. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8311

Afl. 8311

Shauna krijgt steeds meer gevoelens voor Ridge en trakteert hem op een persoonlijke Las Vegas VIP-behandeling. Sally krijgt het doodsbenauwd als ze zich realiseert dat Flo effect heeft gehad op Penny. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8310

Afl. 8310

Katie kapt Donna af als ze te opdringerig bezig is vergeving te zoeken voor Brooke. Brooke is op zoek naar Ridge, terwijl ze terugdenkt aan hun romantische momenten samen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8309

Afl. 8309

Quinn probeert de schade te repareren in haar relatie met Eric. Als ze samen zijn in Las Vegas, kunnen Ridge en Shauna hun bijzondere klik niet langer ontkennen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8308

Afl. 8308

Sally vertelt Wyatt dat ze bereid is zich te laten behandelen, maar dan wil ze wel iets van hem. Flo ziet interessant bewijsmateriaal als ze dokter Escobar verhoort over Sally's aandoening. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8307

Afl. 8307

Zoe vertelt Steffy over de zorgen die ze heeft over de vreemde situatie tussen Flo, Wyatt en Sally. Flo brengt een onaangekondigd bezoekje aan dokter Escobar in een poging meer te weten te komen over Sally's ziekte. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8306

Afl. 8306

Sally regelt iets voor Flo nadat ze een persoonlijk gesprek tussen haar en Wyatt opving. Dokter Escobar bevindt zich in een lastige situatie met haar patiënt Sally Spectra. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8305

Afl. 8305

Ridge is op een belangrijk punt in zijn leven en neemt een krachtige beslissing over Shauna Fulton. Bill belooft een wantrouwende Katie dat hij zal vechten voor haar en hun gezin. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8304

Afl. 8304

Bill probeert wanhopig zijn relatie te redden en smeekt Katie om vergeving en begrip. Quinn wil dat Ridge inziet hoe Brooke écht is en kiest voor de echte liefde, dus voor Shauna. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8303

Afl. 8303

Het lukt Quinn niet haar gezicht strak te houden en ze geeft toe dat zij het brein is achter Brookes ondergang. Shauna is kapot van verdriet en biecht Flo de ware reden op waarom ze vertrekt uit Los Angeles. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8302

Afl. 8302

De aanwezigen kunnen niet geloven wat ze net hebben gezien, vooral Katie en Ridge niet. Quinn geniet van de schok die de video teweegbrengt. Brooke moet nu boeten voor haar verraad. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8301

Afl. 8301

Bridget brengt een verrassingsbezoekje aan Los Angeles om het feest van Brooke en Ridge bij te wonen. Het gaat al gauw mis voor Brooke en Bill als Quinn haar plan uitvoert. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8300

Afl. 8300

Quinn plaagt Brooke met de video en daardoor wordt Brooke alleen maar kwader op Quinn. De gasten arriveren voor het feest van Brooke en Ridge, maar Brooke is nergens te bekennen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8299

Afl. 8299

Brooke en Donna proberen uit alle macht de belastende video te verwijderen, voordat iemand deze ziet. Flo merkt iets vreemds aan hoe Sally tegen Wyatt doet, en dat versterkt haar zorgen over Sally's ware bedoelingen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8298

Afl. 8298

Flo negeert Katies oordeel en bezoekt Sally, vastbesloten hun meningsverschillen op te lossen. Donna is stomverbaasd als ze bij toeval ziet hoe Brooke Katie verraadt. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8297

Afl. 8297

Eric geeft Quinn onbewust de perfecte gelegenheid om haar plan in beweging te zetten. Bij een uitbarsting tussen Sally en Penny wordt de verwoestende waarheid over Sally onthuld. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8296

Afl. 8296

Quinn is in extase als ze bewijs vindt dat Brooke zal vernietigen. Sally is bang als dokter Escobar een onverwacht huisbezoek maakt vanwege haar diagnose. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8295

Afl. 8295

Shauna wekt Quinns interesse als ze een geheimpje deelt dat Ridge zou kunnen beïnvloeden. Sally ontwijkt de gerichte vragen van Wyatt, terwijl ze de berichtjes van dokter Escobar negeert. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8294

Afl. 8294

Ridge is weer welkom bij Brooke en er volgt een romantische nacht vol passie. Liam en Hope herenigen hun familie met de hulp van een uiterst creatieve Douglas. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8293

Afl. 8293

Steffy deelt met Ridge en Brooke welke rol ze heeft gespeeld in Thomas' manipulatie van Hope en Liam. Douglas heeft een verrassing in petto voor Liam, Hope en baby Beth. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8292

Afl. 8292

Bill vertelt Wyatt dat hij de relatie van Brooke en Ridge maar niks vindt. Hope is achter Douglas aangegaan en verrast de aanwezigen op de bruiloft als ze terugkomt. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8291

Afl. 8291

Bill heeft kritiek op Thomas in een gesprek met Wyatt. Hij heeft onbedoeld zijn droom over Brooke verstoord. Het wordt Douglas allemaal even teveel op de bruiloft. Zoe pusht Thomas om verder te gaan met de plechtigheid. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8290

Afl. 8290

Steffy en Brooke proberen Zoe te laten inzien dat Thomas is geobsedeerd door Hope. Hope en Liam arriveren met hun masterplan op de bruiloft van Thomas en Zoe. Ze hebben meerdere verrassingen in petto. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8289

Afl. 8289

Hope, Liam en Steffy broeden op een plan om Douglas te beschermen en Thomas op zijn plek te zetten. Brooke en Bill denken na over hun kus en hun relaties met Ridge en Katie. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8288

Afl. 8288

Steffy heeft een onverwachte verrassing voor Hope: de waarheid over Thomas. Bill en Brooke zoenen elkaar, ongepland en vol passie. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8287

Afl. 8287

Shauna is bang dat Ridge en Brooke weer bij elkaar zullen komen als Thomas en Zoe gaan trouwen. Thomas is zich nog niet bewust van het feit dat zijn web van list en bedrog bijna ontrafeld is. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8286

Afl. 8286

Carter probeert Zoe ervan te overtuigen dat ze zoveel beter kan krijgen dan Thomas Forrester. Thomas en Steffy maken ruzie over Thomas' ware bedoelingen en eerdere wandaden. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8285

Afl. 8285

Steffy vangt een gesprek op en verliest haar vertrouwen in Thomas volledig. Na een ruzie met Thomas zoekt Hope steun bij Liam. Hij heeft goede raad voor haar. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8284

Afl. 8284

Vinny heeft in de gaten dat Thomas Douglas gebruikt om dichter bij Hope te komen. Thomas stelt zijn plannen weer bij en maakt extra haast om met Zoe te trouwen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8283

Afl. 8283

Katie maakt een foutje, waardoor Sally meteen haar nieuwe bondgenoot wantrouwt. Sally weet niet dat Wyatt op de hoogte is van haar ziekte en gaat in op zijn uitzonderlijke voorstel. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8282

Afl. 8282

Bill geeft Flo een verrassend compliment in de aanwezigheid van Katie. Sally probeert te weten te komen of Katie haar geheim heeft verklapt aan Wyatt. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8281

Afl. 8281

Wyatt doet een nietsvermoedende Sally een adembenemend voorstel. Katie is onder de indruk van haar nichtje en hoe zij haar medeleven toont, en deelt een speciaal moment met Flo. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8280

Afl. 8280

Sally is stomverbaasd als ze hoort dat Ridge al haar ontwerpen in veiligheid heeft gebracht, zodat hij ze kan gebruiken voor toekomstige collecties. Flo en Wyatt delen een teder moment voordat ze het ultieme offer brengen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8279

Afl. 8279

Wyatt en Flo bedenken een plan om de ongeneeslijk zieke Sally te helpen. Katie ziet het als haar missie om Sally's baan bij Forrester Creations te redden. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8278

Afl. 8278

Hope onderbreekt doelbewust een intiem moment tussen Thomas en Zoe. Brooke sluit een deal met Ridge over haar relatie met Thomas. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8277

Afl. 8277

Zoe besluit niet zomaar 'ja' te zeggen op Thomas' aanzoek. Douglas doet een emotionele smeekbede aan Hope, voordat hij een geheim onthult. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8276

Afl. 8276

Brooke spreekt Thomas aan op zijn gepronk met zijn relatie met Zoe, alleen maar om Hope voor zich te winnen. Thomas besluit een groots gebaar te maken. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8275

Afl. 8275

Hope troost Douglas, die bang is dat hij haar zal verliezen als moeder. Thomas besluit vaart te maken met zijn plan door een diner te organiseren in het Forrester-huis. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8274

Afl. 8274

Thomas stuurt een onwetende Douglas met een belangrijke boodschap naar Hope. Liam doet een poging Zoe in te laten zien dat Thomas niet veel goeds in de zin heeft. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8273

Afl. 8273

Hope en Zoe horen hoe Liam beschuldigingen naar Thomas' hoofd werpt. Flo troost Wyatt, die probeert zijn verdriet te verwerken vanwege Sally's ziekte. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8272

Afl. 8272

Sally weigert hulp te zoeken. Katie herinnert haar eraan dat ze een vechter is. Zoe probeert haar band met Douglas te versterken, maar hij wil alleen maar tijd doorbrengen met Hope. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8271

Afl. 8271

Ridge en Brooke denken verschillend over de reden waarom ze uit elkaar zijn. Thomas draait de situatie om als Hope hem confronteert over Douglas. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8270

Afl. 8270

Thomas organiseert een verrassingsfeestje voor Zoes verjaardag. Omdat Sally het zelf niet zal doen, besluit Katie Wyatt in te lichten over Sally's diagnose. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8269

Afl. 8269

Vinny heeft door wat Thomas aan het doen is met Zoe en Hope en Thomas geeft toe wat zijn schokkende volgende stap is. Katie breekt haar belofte aan Sally en vertelt haar geheim aan Bill. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8268

Afl. 8268

Quinn pusht Flo om snel met Wyatt te gaan trouwen, ook al is hij nog verloofd met Sally. Katie biedt Sally troost in deze moeilijke tijd. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8267

Afl. 8267

Katie laat zich beetnemen door Bills overdreven belangstelling en openhartigheid. Wyatt is bezorgd om Sally, maar zij keert hem de rug toe. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8266

Afl. 8266

Carter vertelt Zoe hoe mooi ze is en vraagt daarna naar haar relatie met Thomas. Steffy en Liam brengen samen tijd door met Kelly en er bloeit opnieuw iets op tussen hen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8265

Afl. 8265

Thomas maakt van de gelegenheid gebruik en vraagt Quinn om samen te werken om Brooke te verbannen. Brooke is niet blij als Liam zichzelf, en niet Thomas, de schuld geeft van zijn kus met Steffy. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8264

Afl. 8264

Quinn verliest de strijd met haar innerlijke demonen, totdat er geen weg meer terug is als het om Brooke gaat. Wyatt zoekt raad bij Liam over hoe erg hij Sally heeft gekwetst door terug te komen bij Flo. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8263

Afl. 8263

Katie adviseert Wyatt over Flo en Sally en verzekert hem dat Sally een vechter is. Het komt tot een confrontatie tussen Brooke en Quinn, die allebei een claim leggen op de familie Forrester. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8262

Afl. 8262

Sally is neerslachtig omdat het qua werk én privé niet zo goed gaat. Ze besluit zichzelf op de eerste plek te zetten. Quinn maakt het Eric en Ridge heel duidelijk dat ze geen stapje terug doet, zeker niet voor Brooke. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8261

Afl. 8261

Eric gooit nog wat olie op het vuur bij Quinn als hij haar nieuws brengt over Shauna. Steffy wil Liam de waarheid vertellen, maar Thomas bemoeit zich ermee en belooft haar de uitkomst die ze verdient. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8260

Afl. 8260

Sally staat bij Flo op de stoep om het een en ander duidelijk te maken over haar relatie met Wyatt. Hope laat Thomas toe haar te troosten na de break-up met Liam. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8259

Afl. 8259

Sally weigert te accepteren wat Wyatt zegt en maakt het moeilijk voor hem om de relatie te beëindigen. Quinn zweert dat Brooke zal boeten voor haar bemoeienis met haar huwelijk met Eric. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8258

Afl. 8258

Wyatt komt voor een flinke uitdaging te staan: hij moet een prachtige vrouw in lingerie afwijzen. Eric wordt gedwongen zich te mengen in de ruzie tussen Brooke en Quinn en probeert deze te beëindigen. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8257

Afl. 8257

Katie heeft haar familie bij elkaar gehaald voor een vergadering. Ze doet een verzoek dat niemand zag aankomen. De ruzie tussen Quinn en Brooke loopt snel uit de hand. Ze verklaren elkaar de oorlog. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8256

Afl. 8256

Wyatt en Flo praten weer met elkaar en besluiten samen naar de familievergadering te gaan. De hel breekt los als Brooke ontdekt dat Shauna en Ridge gezoend hebben. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8255

Afl. 8255

Shauna moedigt Flo aan om achter de man aan te gaan waar ze van houdt. Steffy maakt zich zorgen als ze Sally's ontwerpen voor de modeshow ziet. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8254

Afl. 8254

Hope heeft Liam en Steffy samen gezien en is er helemaal kapot van. Ze stort haar hart uit bij Brooke. Liam doet Steffy een bekentenis over hun recente rendez-vous. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8253

Afl. 8253

Hope is verward en neemt een grote beslissing die ten koste van alles kan gaan. Het geluk tussen Ridge en Brooke wordt bedreigd door Thomas. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8252

Afl. 8252

Thomas bereidt zich voor om Hopes hart te breken, met behulp van Steffy. Brooke laat Ridge weten dat hij thuis weer welkom is. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8251

Afl. 8251

Ridge laat Steffy weten dat hij denkt dat zij bij Liam hoort. Thomas flipt als hij de voorwaarden hoort van Liams huwelijksaanzoek aan Hope. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8250

Afl. 8250

Liam vraagt Hope ten huwelijk, maar wel onder een belangrijke voorwaarde. Steffy confronteert Thomas met zijn bedreiging richting Liam. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8249

Afl. 8249

Steffy voelt zich gevleid als een nieuwe man bij Forrester Creations haar mee uit vraagt. Thomas laat Liam zien hoe hij echt in elkaar steekt en bedreigt zijn aartsvijand. 

Bold And The Beautiful, The Afl. 8248

Afl. 8248

Thomas biecht aan Shauna op dat Hope zijn einddoel is. Hij moedigt haar aan om te doen wat nodig is om Ridge voor zich te winnen. Liam is verbijsterd als hij zich realiseert dat Thomas is geslaagd in zijn plan Zoe te manipuleren.