Koffietijd

Ochtendmagazine waarin Loretta Schrijver en Quinty Trustfull gasten ontvangen en de kijker bijpraten op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. Daarnaast is er ook aandacht voor nieuws, noviteiten en agendatips.
Koffietijd Afl. 52

Afl. 52

Rob de Nijs is te gast om te praten over zijn nieuwe theatertour 'Altijd En Iedereen'. In die voorstelling brengt hij al zijn grote hits ten gehore. 

Koffietijd Afl. 51

Afl. 51

Tim den Besten en Nicolaas Veul zijn te gast om te vertellen over de documentaire 'Super Stream Me', waarin de documentairemakers elk stukje van hun leven met de rest van Nederland delen. Henk Westbroek en Henk Temming zijn er ... 

Koffietijd Afl. 10

Afl. 10

Loretta bezoekt samen met Henk Westbroek het museum Catharijneconvent en bekijkt hier de tentoonstelling 'De Heksen Van Bruegel'. 

Koffietijd Afl. 50

Afl. 50

Ferry Doedens is te gast om te praten over het turbulente jaar waarin hij zit, zijn laatste scene bij 'Goede Tijden Slechte Tijden' en zijn nieuwe rol als Danny Zuko in de musical 'Grease'. André Hazes junior vertelt over zi ... 

Koffietijd Afl. 49

Afl. 49

Chantal Janzen is te gast om te praten over haar programma 'Chantal Blijft Slapen'. Ook Margriet van de Linden is te gast om te praten over haar nieuwe boek 'De Liefde Niet'. 

Koffietijd Afl. 48

Afl. 48

Milouska Meulens is te gast om te praten over haar overstap, na vijftien jaar jeugdjournaal, naar het radioprogramma 'Vroege Vogels'. 

Koffietijd Afl. 47

Afl. 47

André van Duin en Irene Moors trappen de Prijzenmarathon van de Nationale Postcodeloterij af. Zij praten over de vreselijke ziekte die hieraan verbonden is: Alzheimer. Daarnaast wordt er ook gesproken over hun carrière. 

Koffietijd Afl. 46

Afl. 46

Paul de Groot is te gast om te praten over zijn hoofdrol in de theatervoorstelling 'Robert Long'. Hij vertelt over de voorbereidingen van de theatervoorstelling. 

Koffietijd Afl. 9

Afl. 9

Lorreta brengt samen met Renée School een bezoek aan het Singer Laren. Renée is een groot fan van Bergense School en heeft in de afgelopen jaren meer dan 80 schilderijen verzameld van deze kunststroming en dit in zijn geh ... 

Koffietijd Afl. 45

Afl. 45

Ellen ten Damme is te gast om te praten over haar nieuwe album 'Alles Draait'. Ellen brengt de titelsong van haar album ten gehore en zal ook haar vogel Arie meenemen. Nicolette van Dam is ook te gast mét vogelnieuws. 

Koffietijd Afl. 43

Afl. 43

Ruben van der Meer is te gast om te praten over zijn rol als rijksrechercheur in de nieuwe bioscoopfilm 'De Grote Zwaan'. Hij vertelt over alle ins en outs van de film. 

Koffietijd Afl. 42

Afl. 42

Xander de Buisonjé is te gast om te praten over het resultaat van zijn maandenlange afzondering van de wereld. Ook zijn de vrouwen van het tv-programma 'Villa Mama' te gast om te praten over hun ervaringen in het huis met al ... 

Koffietijd Afl. 41

Afl. 41

Jan Versteegh is te gast om te vertellen over zijn nieuwe tv-programma 'Jan Is De Beste' en over de prijs: 'Televizier Aanstormend Talent Award' die hij onlangs in ontvangst nam. 

Koffietijd Afl. 8

Afl. 8

Deze uitzending staat in teken van '60 jaar Nijntje'. Loretta bezoekt samen met Ingmar Heytze het Centraal Museum in Utrecht en bekijken hier het Atelier van Dick Bruna. 

Koffietijd Afl. 40

Afl. 40

Wilfred Genee en zijn vrouw Lili zijn te gast om te praten over het boek dat zij samen schreven: 'Wedden dat het lekker is'. De band 'De Kast' komt langs om te vieren dat zij al 25 jaar bestaan. 

Koffietijd Afl. 39

Afl. 39

Kenny B is te gast om te praten over zijn nieuwe single 'No Spang'. Hij verwierf eerder groot succes met zijn single 'Parijs' en hoopt dat zijn nieuwe single ook een hit wordt. 

Koffietijd Afl. 38

Afl. 38

Vincent Bijlo is te gast om te praten over zijn nieuwe voorstelling 'Het Nieuwe Nu'. 

Koffietijd Afl. 37

Afl. 37

Olga Zuiderhoek en Tanja Jess zijn te gast om te praten over de nieuwe jeugdserie 'Trollie'. Zes Billy Elliots komen langs om te praten over de musical die nog maar een paar weken te zien is in de theaters. 

Koffietijd Afl. 36

Afl. 36

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 7

Afl. 7

Loretta bekijkt samen met Rosita Steenbeek de tentoonstelling 'Rome. De droom van keizer Constantijn'. Rosita vertelt over haar betrokkenheid bij de tentoonstelling; zij heeft een deel van de audiotour ingesproken en een specia ... 

Koffietijd Afl. 35

Afl. 35

Willeke Alberti is te gast en brengt een eerbetoon aan haar vader Willy Alberti. Yfke Sturm komt praten over het nieuwe platform Modelhouse en vertelt over het ongeluk in Italië dat haar bijna fataal was geworden. 

Koffietijd Afl. 34

Afl. 34

Filemon Wesselink vertelt over zijn nieuwe programma 'Fuck Me I'm Famous'. Dat programma belicht verschillende kanten van roem. Filemon vertelt hoe het was om zelf op jonge leeftijd in de spotlights te staan. 

Koffietijd Afl. 33

Afl. 33

Glennis Grace vertelt over de breuk met haar management, en haar nieuwe single 'Conqueror'. De zangeres hoopt nu ook door te breken in Amerika en vertelt over haar reis naar Los Angeles. Voormalig radio-dj Frits Ipenburg is te ... 

Koffietijd Afl. 32

Afl. 32

Oktober is dé woonmaand en daarom is een van Nederlands meest succesvolle architecten, Jan des Bouvrie, samen met zijn vrouw Monique te gast. Jan en Monique vertellen over hun jarenlange samenwerking. 

Koffietijd Afl. 31

Afl. 31

Guus Meeuwis is te gast om te praten over zijn nieuwe single, nieuwe album en de theatertour die op de planning staat. 

Koffietijd Afl. 6

Afl. 6

Loretta gaat langs bij Beeld en Geluid en brengt een bezoek aan de tijdelijke tentoonstelling '3FM Your Serious Radio'. 

Koffietijd Afl. 30

Afl. 30

Gerard Ekdom is te gast om te praten over zijn nieuwe ochtendshow bij Radio 2. Henk Westbroek en Ellen ten Damme brengen samen met een echte John Lennon-fan een eerbetoon aan de Beatle. 

Koffietijd Afl. 29

Afl. 29

Carlo Boszhard vertelt over zijn nieuwe zondagmiddagprogramma 'Carlo's TV Café', dat van start gaat. Ook is Gerdi Verbeet te gast om te vertellen over het programma 'De Strijd', dat over de geschiedenis van de arbeiders in N ... 

Koffietijd Afl. 28

Afl. 28

Presentatrice Kim-Lian van der Meij vertelt over haar nieuwe programma 'De Grote Herkansing' en presentator Jochem van Gelder vertelt over zijn nieuwe programma 'Waarom Wachten'. 

Koffietijd Afl. 27

Afl. 27

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 26

Afl. 26

Schijfster Carry Slee is te gast. Speciaal voor deze gelegenheid mogen tien van haar fans langskomen om hun idool te interviewen. 

Koffietijd Afl. 5

Afl. 5

Loretta is samen met Martin Gaus te gast in museum Twentse Welle in Enschede. In het kader van dierendag bekijken Loretta en Martin de tentoonstelling 'Dierenparade'. 

Koffietijd Afl. 25

Afl. 25

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 24

Afl. 24

In verband met de 'Ouderendag' is Ans Markus te gast. Zij schreef het boek 'De Pijn Van Oud' en legt uit wat ze hiermee bedoelt. 

Koffietijd Afl. 23

Afl. 23

Wibi Soerjadi is samen met documentairemaker Anne-Marieke Graafmans te gast om te praten over de documentaire die gaat over het leven van de pianist. De documentaire gaat in première tijdens het Nederlands Film Festival. 

Koffietijd Afl. 22

Afl. 22

Bram Moszkowicz is te gast om te praten over zijn theatertour met Maarten Spanjer. Hij geeft een voorproefje van het stuk op de planken dat over hemzelf gaat. 

Koffietijd Afl. 21

Afl. 21

Roel van Velzen is te gast om te praten over zjin nieuwe single 'Phoenix' en zijn nieuwe album, waar hij momenteel nog hard aan werkt. 

Koffietijd Afl. 4

Afl. 4

Loretta bezoekt samen met kunstenaar Ans Markus het museum 'De Fundatie' in Zwolle. Daar bekijken zij een tentoonstelling van Nick & Simon naar aanleiding van hun nieuwe album 'Open'. 

Koffietijd Afl. 20

Afl. 20

Voor de Nationale Burendag is 'burenfluisteraar' Patty Brard te gast. Maaike Ouboter, de spraakmakende deelneemster van 'De Beste Singer Songwriter 2013' is ook aanwezig om te praten over haar nieuwe plannen. Met alweer een zes ... 

Koffietijd Afl. 19

Afl. 19

Nicolette van Dam is weer te zien bij RTL Woonmagazine en geeft tips voor in huis in het najaar. Ook schuift Joan Nederlof aan om te vertellen over haar nieuwe voorstelling 'Sinaasappelstraat' waarin ze kijkt naar Nederland ann ... 

Koffietijd Afl. 18

Afl. 18

De musical 'The Bodyguard' gaat binnenkort in première en hoofdrolspeler Dave Mantel praat samen met Carolina Dijkhuizen over repetities, hun verwachtingen en de musical zelf. 

Koffietijd Afl. 17

Afl. 17

Ruth Jacott vertelt over haar nieuwe concertreeks, nieuw repertoire en haar nieuwe look. Ook medium en babyfluisteraar Derek Oglivie is te gast om te vertellen over zijn laatste jaar in de Nederlandse theaters. 

Koffietijd Afl. 16

Afl. 16

Voor wereld Alzheimer dag is ex-K3´er Kathleen Aerts te gast. Zij schreef het boek `Voor Altijd Mama´ over haar jongdementerende moeder, Kathleen vertelt hoe zij als dochter omgaat met deze vreselijke ziekte. 

Koffietijd Afl. 3

Afl. 3

Dennis van der Geest is vooral bekend van zijn judocarrière, maar heeft ook ambities in de muziek. Loretta Schrijver gaat samen met Dennis naar de tentoonstelling 'Overal Muziek' in het Teylers Museum. 

Koffietijd Afl. 15

Afl. 15

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 14

Afl. 14

Deze week is het de week tegen pesten. In het kader hiervan maken Arie Boomsma en Tim Hofman het programma 'Op School' over mensen die gepest worden, maar ook over de mensen die zelf pesten. Arie Boomsma is te gast bij 'Koffiet ... 

Koffietijd Afl. 13

Afl. 13

Angela Groothuizen is vandaag te gast. Deze duizendpoot bracht afgelopen zomer het boek 'Komt een vrouw bij de super' uit. De leukste anekdotes uit het boek komen aan bod. 

Koffietijd Afl. 12

Afl. 12

Frans Bauer vertelt over zijn nieuwe programma 'What the Frans', waarin hij op zoek gaat naar talenten van mensen. Erik van der Hoff vertelt over zijn nieuwe programma 'House Rules Holland' dat onlangs van start is gegaan. 

Koffietijd Afl. 11

Afl. 11

Nederland kent Johan Derksen als de flamboyante voetbalanalist, maar bij 'Koffietijd' gaat hij het hebben over zijn échte passie: muziek. 

Koffietijd Afl. 2

Afl. 2

Een terugblik op de 'Koffietijd'- momenten van de afgelopen week. Loretta brengt met Imca Marina een bezoek aan Paleis Het Loo. 

Koffietijd Afl. 10

Afl. 10

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 9

Afl. 9

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 8

Afl. 8

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 7

Afl. 7

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 6

Afl. 6

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 1

Afl. 1

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 5

Afl. 5

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 4

Afl. 4

Vandaag schuift bij Koffietijd weer een ander danskoppel aan die mee hebben gedaan het programma 'Dance Dance Dance'.: Euvgenia Parakhina met haar man Jeroen. Hoe zwaar waren de trainingen? En kan Jeroen net zo goed dansen als ... 

Koffietijd Afl. 3

Afl. 3

Het komische duo Ruben Nicolai en Jeroen van Koningsbrugge schuiven vandaag aan bij Koffietijd. De heren zijn vanaf 2 september te zien met een nieuwe programma op RTL 4: Beste Kijkers. We bespreken met de heren uiteraard ook d ... 

Koffietijd Afl. 2

Afl. 2

Robert ten Brink kan ook niet ontbreken in de eerste week van Koffietijd. Hij is vanaf 6 september weer te zien met het programma `The Big Picture´ en vertelt over dit nieuwe seizoen in Koffietijd. Pip Pellens schuift aan sa ... 

Koffietijd Afl. 1

Afl. 1

Koffietijd is weer terug van weggeweest! In de eerste uitzending van het zevende seizoen van Koffietijd zijn de acteurs van de best bekeken soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden, te gast. Babette van Veen en Dilan Yur ... 

Koffietijd Afl. 1

Afl. 1

Koffietijd is weer terug van weggeweest! In de eerste uitzending van het zevende seizoen van Koffietijd zijn de acteurs van de best bekeken soap van Nederland, Goede Tijden Slechte Tijden, te gast. Babette van Veen en Dilan Yur ... 

Koffietijd Afl. 200

Afl. 200

Dit seizoen wordt afgesloten met een aantal vaste Koffietijd-vrienden: Dirk Zeelenberg, Fred van Leer, Patricia Paay en velen anderen. Er wordt niet alleen teruggeblikt, maar bovenal sluiten ze het feestelijk af. 

Koffietijd Afl. 199

Afl. 199

Albert Verlinde bespreekt alle nieuwe theaterproducties voor het volgende seizoen. Hij neemt zijn nieuwste talent Romy Monteiro mee. Douwe Bob laat zien dat hij niet alleen goed kan zingen, maar nog een talent heeft: koken. 

Koffietijd Afl. 198

Afl. 198

Jan Peter Balkenende is te gast. We nemen een kijkje in zijn leven. Mimoun Oaïssa vertelt over de nieuwe film 'De Masters', hij is de initiatiefnemer van de film én speelt de hoofdrol. 

Koffietijd Afl. 197

Afl. 197

'Life 4 You' stopt er mee. Samen met Irene Moors wordt er teruggeblikt op de fantastische jaren. Richard Groenendijk vertelt over Jopie Parlevliet. Wie is deze dame en hoe is zij ontstaan? 

Koffietijd Afl. 196

Afl. 196

Het is de laatste week van dit Koffietijd-seizoen. Hugo Borst is te gast. De herziende versie van zijn boek 'O, Louis' komt uit, hij was auteur van het luistergeschenk én hij is bezig met een boek over zijn moeder. Ook Sylvi ... 

Koffietijd Afl. 38

Afl. 38

Ochtendmagazine waarbij gasten worden ontvangen en de kijker wordt bijgepraat op het gebied van lifestyle, huis & tuin, gezondheid & welzijn, mode & beauty en kunst & cultuur. 

Koffietijd Afl. 195

Afl. 195

Kenny B is de sensatie van dit moment, zowel in Nederland als in Suriname. Hij is bekend van zijn hit 'Parijs'. Hij is te gast om te vertellen over zijn succes en opkomende album. 

Koffietijd Afl. 194

Afl. 194

Vandaag is de dag van het astrologische teken 'Tweeling' en daarom zijn de tweelingzusjes Truus en Riet Spijkers te gast. De hele tribune zit vol met tweelingen. 

Koffietijd Afl. 193

Afl. 193

De nieuwe bioscoopfilm 'De Surprise' gaat maandag in première. Hoofdrolspeler Jeroen van Koningsbrugge schuift aan. Hij vertelt over de film, het nieuwe seizoen van 'Draadstaal'' en over zijn groeiende zangcarrière. Arjan ... 

Koffietijd Afl. 192

Afl. 192

Begin volgende maand komt de Broadwaymusical 'Kiss of Spider' naar Nederland met in de hoofdrol Alex Klaasen en René van Kooten. Zij zijn te gast om hierover te vertellen. De popgroep Romeo komt langs, het zangtrio is bezig ...