RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Tanja Nijmeijer geeft teken van leven

Tanja Nijmeijer geeft teken van leven

De Nederlandse guerillastrijder Tanja Nijmeijer heeft vanuit de Colombiaanse jungle een teken van leven gegeven. 

RTL Boulevard Prinses Amalia 8 jaar!

Prinses Amalia 8 jaar!

Vandaag worden de slingers in Wassenaar weer uit de kast gehaald. Amalia is 8 jaar geworden en dat viert ze gezellig thuis met vriendinnetjes. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland. 

RTL Boulevard Stacey in de Playboy

Stacey in de Playboy

BN'ers en Playboy staat synoniem aan het vroegtijdige uitlekken van de foto's. Dat de playboyfotos van Stacey Rookhuizen nog niet zijn uitgelekt mag dus een wonder heten. Aan de andere kant is het wellicht ook een teken ... 

RTL Boulevard De nieuwe Pirelli met Kate Moss

De nieuwe Pirelli met Kate Moss

Kate Moss is uit de kleren gegaan voor de beruchte Pirelli kalender van 2012. Maar niet alleen Kate staat erin, verder is de kalender opgevuld met Hollands Glorie: Saskia de Brau en Lara Stone. 

RTL Boulevard Robyn Gardner de nieuwe Nathalie Holoway?

Robyn Gardner de nieuwe Nathalie Holoway?

Op 2 augustus verdween de 35-jarige Amerikaanse Robyn Gardner tijdens een snorkeltripje op Aruba. Nummer één verdachte is reisgenoot Gary Giordano. Het verhaal wordt veelvuldig vergeleken met het Nathalie Holoway drama, waarb ... 

RTL Boulevard Ben Saunders aan je voeten

Ben Saunders aan je voeten

Ben Saunders heeft naast een fantastische stem ook een geheel eigen, wat vreemde kledingstijl. Schoenfabrikant Rehab vroeg The Voice of Holland winnaar zijn eigen schoenen te ontwerpen en dat is een klusje wat je zeker aan Ben ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Amerika vs Bin Laden

Amerika vs Bin Laden

Op 2 mei 2011 stond de wereld heel even stil: Osama Bin Laden, de grootste persona non grata aller tijden, werd doodgeschoten. Maar wat zou er gebeurd zijn als hij LEVEND in de boeien was geslagen? Daar is nu een boek over gesc ... 

RTL Boulevard Peter van der Vorst ruimt op.

Peter van der Vorst ruimt op.

Onze eigen Peter van der Vorst gaat de hort op als opruimkoning bij het nieuwe programma Mijn Leven in Puin. 

RTL Boulevard Johan Cruijff vs Ajax

Johan Cruijff vs Ajax

Voetbal is oorlog en dat nemen ze bij Ajax tegenwoordig wel heel letterlijk. Johan Cruijff trommelde vandaag zijn makkers van de Raad van Commissarissen op om bij de rechter te komen. 

RTL Boulevard New Kids: Nieuwe Film

New Kids: Nieuwe Film

De New Kids beleefden gisteren voor de tweede keer een premiere in de bioscoop. Dit keer voor de film New Kidz Nitro waar ook de gebroeders Tim en Steffen Haars een hoofdrol vertolken. Voor de ouders Haars dus dubbele dik plezier. 

RTL Boulevard Metropole Orkest bij je thuis

Metropole Orkest bij je thuis

Het Metropole Orkest zit met de bezuinigingsplannen van het kabinet in zwaar weer. Tijd voor actie dus... 

RTL Boulevard Jan Smit en Danielle Oerlemans voor SOS Kinderdorpen

Jan Smit en Danielle Oerlemans voor SOS Kinderdorpen

Danielle Oerlemans en Jan Smit hebben vanmorgen het startsein gegeven voor de actie 'Zeg Iets Liefs' van SOS Kinderdorpen. 

RTL Boulevard Cruijff versus Ajax in de rechtszaal

Cruijff versus Ajax in de rechtszaal

Het mediaspektakel rond Ajax stoomt in volle vaart door. Vandaag verkaste het circus van de Arena naar de rechtbank in Haarlem. Boulevard was erbij. 

RTL Boulevard Reinout Oerlemans voelt zich veilig bij Daniëlle

Reinout Oerlemans voelt zich veilig bij Daniëlle

Vandaag gaf Daniëlle Oerlemans de kick-off van de campagne Zeg Iets Liefs van SOS Kinderdorpen. Daniëlle krijgt zelf genoeg liefs te horen, zoals een groot compliment van man Reinout, waar zij behoorlijk van ondersteboven is. 

RTL Boulevard New Kids Soundbites

New Kids Soundbites

Het Brabantse onderonsje van de New Kids is na jarenlang hard werken eindelijk doorgedrongen tot de rest van Nederland. Hoewel niet iedereen diehard fan is, blijven er toch altijd een paar dingen hangen. 

RTL Boulevard Ferry Mingelen en vrouw - hele interview

Ferry Mingelen en vrouw - hele interview

Ferry Mingelen heeft een jonge vrouw en dito kinderen. Daar blijf je volgens de verslaggever zelf ook jong door. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

Nieuwtjes uit binnen- en buitenland 

RTL Boulevard Op ziekenbezoek bij Erica Terpstra

Op ziekenbezoek bij Erica Terpstra

Erica Terpstra heeft twee weken geleden een zware knie operatie gahad. Op dit moment is ze vol aan het revalideren om snel weer fit te zijn. En dat is hard nodig, want de opnames van het tweede seizoen van Erica op Reis staan ... 

RTL Boulevard Concertreeks Guus Meeuwis tijdens EK

Concertreeks Guus Meeuwis tijdens EK

De loting van het EK is vorige week bekend gemaakt en voor Guus Meeuwis betekent dat werk aan de winkel. Guus gaat tijdens het komende EK in juni 2012 weer zo eengrandioze concertreeks geven 'Groots met een zachte G'. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Caroline Tensen over bewogen jaar

Caroline Tensen over bewogen jaar

Als er iemand een bewogen jaar achter de rug heeft is het Caroline Tensen wel. Hier vertelt ze over in een interview met Hanneke Groenteman,. Caroline moest zelf vandaag weer huilen toen ze zichzelf zag huilen bij de opnames ... 

RTL Boulevard Ruud Feltkamp betrokken bij kettingbotsing

Ruud Feltkamp betrokken bij kettingbotsing

Ruud Feltkamp twitterde dat hij een ongeluk had gehad op de A10 waarbij 4 auto's (inclusief de zijne) bij betrokken waren. Ruud reed op de linkerstrook toen de automobilist voor Ruud plotseling op de rem stond. Ruud kon no ... 

RTL Boulevard Carl Gustaf in opspraak

Carl Gustaf in opspraak

Het schandaalboek over de Zweedse koning Carl Gustaf blijft hem maar achtervolgen. Daarin vertelt een maffiabaas over Carl's seksclubbezoekjes. De koning zou de gangster hebben willen omkopen. Dit werd altijd ontkend, maar ... 

RTL Boulevard New Years Eve in première

New Years Eve in première

Als je sterren als Ahston Kutcher, Michelle Pfeiffer en Sarah Jessica Parker in EEN film wil hebben dan moet je wel met 'n heel spectaculair script komen. Voor de film New Years Eve blockte heel Hollywood massaal de agenda ... 

RTL Boulevard Gouden plaat voor Jeroen van der Boom

Gouden plaat voor Jeroen van der Boom

Vanmiddag was Jeroen van der Boom met zijn gezin (zoontjes Luuk en Daan) aan het schaatsen op de ijsbaan in Laren en daar werd hij door een kerstman overvallen met een gouden plaat! 

RTL Boulevard Matthijs van Nieuwkerk onwel

Matthijs van Nieuwkerk onwel

Matthijs van Nieuwkerk werd gisteravond tijdens de live-uitzending van DWDD even helemaal niet lekker. En ziek of niet, De Camera Draait Door. Daarom nam Jan Mulder het stokje over. 

RTL Boulevard Prins Laurent reageert op schandaalreportage

Prins Laurent reageert op schandaalreportage

Prins Laurent heeft vandaag voor het eerst gereageerd op de schandaalreportage die vorige week werd uitgezonden op de Belgische televisie. Laurent werd in de reportage van vorige week afgeschilderd als vrek en beschuldigd van ... 

RTL Boulevard Toekomstplannen Jan Smit en TROS

Toekomstplannen Jan Smit en TROS

De komende drie jaar blijft Jan exclusief de favoriete zoon van de Grootste Familie van Nederland. Jan wordt mister Songfestival. 

RTL Boulevard Trailer Zombibi

Trailer Zombibi

Afgerukte ledenmaten vliegen over het scherm in Neerlands nieuwste productie Zombibi. Na het neerstorten van een meteoriet in Amsterdam West, veranderen bewoners massaal in kwijlende zombies. Ook Bekend Nederland is de sjaak. 

RTL Boulevard Erica Terpstra was been liever kwijt dan rijk

Erica Terpstra was been liever kwijt dan rijk

Erica Terpstra moest twee weken geleden een zware knie-operatie ondergaan. Hoewel ze het pijnlijke gewricht er wat haar betreft ook hadden mogen afhalen... 

RTL Boulevard Ferry Mingelen: mijn gezin houdt mij jong

Ferry Mingelen: mijn gezin houdt mij jong

Ferry Mingelen heeft een jonge vrouw en dito kinderen. Daar blijf je volgens de verslaggever zelf ook jong door. Of komen er stiekem andere trucjes om de hoek kijken? 

RTL Boulevard Doutzen geeft striptease

Doutzen geeft striptease

Doutzen Kroes steelt na het verliezen van alle zwangerschapsvet beter in haar vel dan ooit. En dat mag de hele wereld zien. 

RTL Boulevard Paul de Leeuw woest op collega's

Paul de Leeuw woest op collega's

Paul de Leeuw is furieus om de discussie die in het VARA-programma De Wereld Draait Door werd gevoerd. Onder meer Sonja Barend vond dat De Leeew eens een jaartje moest stoppen. Paul vindt het verre van netjes dat hij in een sle ... 

RTL Boulevard Geweld bij amateurvoetbal

Geweld bij amateurvoetbal

Het weekend heeft er zich een gewelddadig incident voorgedaan bij een voetbalwedstrijd van de club OSV. Hierbij raakte een voetballer een 77-jarige supporter met een karatetrap op de borst. 

RTL Boulevard Entertainment Snacks

Entertainment Snacks

De korte nieuwtjes van maandag 5 december 2011. 

RTL Boulevard Sint bij gezin Lange Frans

Sint bij gezin Lange Frans

Lange Frans en zijn zoontje Willem kijken vol verwachting uit naar pakjesavond. 

RTL Boulevard Interview zwangere Beyonce

Interview zwangere Beyonce

De zwangerschap van Beyonce maakt veel tongen los. De zangeres moet zelfs bewijzen dat er een kindje in haar buik zit. Zelf maakt ze zich niet druk om de roddels, maar haar moeder is er minder blij mee. 

RTL Boulevard Sint bezoekt Kosovo-militairen

Sint bezoekt Kosovo-militairen

Zo'n ruim 50 Nederlandse militairen verblijven in Kosovo. Dit jaar bracht Sinterklaas een bezoek aan deze mannen en hun familie. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Corry Koning interviewt New Kids!

Corry Koning interviewt New Kids!

Corry Konings heeft voor de nieuwe New Kids-film een gewaagd nummer ingezongen. Daarom mag zij ook de acteurs achter deze foute Brabanders interviewen. 

RTL Boulevard Wrange grap Marianne Weber in TV Kantine

Wrange grap Marianne Weber in TV Kantine

De TV Kantine maakt een sketch waarin Marianne Weber zelfmoord wilde pleegde, niet wetende dat de moeder van de zangeres 20 jaar geleden zelfmoord heeft gepleegd. Een pijnlijke grap dus. Maker Carlo Boszhard heeft er spijt van. 

RTL Boulevard Onderzoek rellen Utrecht-Twente

Onderzoek rellen Utrecht-Twente

Nadat er flinke rellen waren uitgebroken onder de supporter van FC Utrecht en FC Twente, hebben de Utrecht-supporters boos gereageerd. Het zou de schuld zijn van burgemeester Aleid Wolffsen. Er wordt nu een recherche-onderzoek ... 

RTL Boulevard Familie Luske gaat lekker

Familie Luske gaat lekker

Nu Charly Luske hoge ogen gooit in The Voice of Holland zijn zijn kinderen en vrouw Tanja Jess enorm trots. Maar ook Tanja zelf timmert weer aan de weg. 

RTL Boulevard Hans Hoes blij met Ramses-recensies

Hans Hoes blij met Ramses-recensies

Lovende recensies voor de nieuwe Ramses-productie met Hans Hoes als de oude Ramses. Een interview met de acteur die pas op het laatste moment bij de musical werd betrokken. 

RTL Boulevard Jan Slagter verongelijkt over cadeaus

Jan Slagter verongelijkt over cadeaus

Het Commisariaat van de Media heeft oproep Max ooit verboden cadeaus aan te bieden bij lidmaatschap. Nu ziet voorzitter Jan Slagter tot zijn verbazing dat andere omroepen wél giften aanbieden bij het afsluiten van een lidmaats ... 

RTL Boulevard Beyoncé - Dance for You

Beyoncé - Dance for You

In haar nieuwste videoclip Dance for You laat de zwangere Beyoncé zien nog altijd hot en sexy te zijn. 

RTL Boulevard Hoe viert Bekend Nederland Sinterklaas?

Hoe viert Bekend Nederland Sinterklaas?

Vandaag strijkt de Goedheiligman weer in menig huishouden neer. Hoe vieren onze BN'ers het feest van Sinterklaas? 

RTL Boulevard Paul de Leeuw woest om kritiek Sonja Barend

Paul de Leeuw woest om kritiek Sonja Barend

Sonja Barend deelde vrijdag in de Wereld Draait Door een gevoelige tik uit aan Paul de Leeuw. Volgens de talkshowkoningin moet Paul er eens een jaartje tussenuit willen. Dat schoot Paul in het verkeerde keelgat. 

RTL Boulevard Entertainment snacks

Entertainment snacks

Met onder andere Michael Buble, Avant Garde, Prins Harry en Chelsy Davy. 

RTL Boulevard Nick en Simon aan de desk!

Nick en Simon aan de desk!

Na 6 weken 'blind audities' en 4 weken 'battles', barsten vanavond dan eindelijk de liveshows van The Voice of Holland los. 

RTL Boulevard John Heitinga over loting EK Voetbal

John Heitinga over loting EK Voetbal

Een spannende dag voor de voetballers van het Nederlands Elftal vandaag: net is bekend gemaakt tegen wie wij moeten spelen op het WK in Polen en Oekraïne. 

RTL Boulevard De Oranjes vieren Sinterklaas

De Oranjes vieren Sinterklaas

Nog 3 nachtjes slapen en dan gaan op het dak van Villa Eikenhorst de paardenvoetjes trippel, trappel, trippel, trap. Want ook bij de Oranjes komt de Goedheiligman al honderden jaren de brave kindjes verwennen. 

RTL Boulevard Nieuwe album Amy Winehouse

Nieuwe album Amy Winehouse

De hele wereld was geschokt toen op zaterdag 23 juli Amy Winehouse dood in haar huis werd gevonden. Vier maanden na haar overlijden lanceert haar familie postuum alsnog een album met nooit eerder uitgebracht materiaal. 

RTL Boulevard Prins Laurent, Rebel met een reden

Prins Laurent, Rebel met een reden

Prins Laurent van Belgie is weer eens op zijn Laurents in het nieuws. Dit keer niet vanwege een domme uitspraak of een ruzie met zijn pa, koning Albert. Nee, Belgische TV makers hebben een portret van hem gemaakt dat er niet om ... 

RTL Boulevard Een nieuw seizoen TV Kantine!

Een nieuw seizoen TV Kantine!

Nadat Zie Ze Vliegen eerder dit jaar een noodlanding maakte, komen Carlo en Irene nu keihard terug met kijkcijferkanon de TV Kantine. vanaf vanavond half elf krijgt Bekend Nederland weer de volle laag met dertien nieuwe typetjes. 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.

RTL Boulevard Carlo en Irene tekenen nieuw contract RTL

Carlo en Irene tekenen nieuw contract RTL

Knallende kurken vanmiddag bij RTL, Carlo en Irene hebben bijgetekend. Dit jaar vierde het duo hun 20 jarig jubileum en daar komt nu dus nog sowieso 4 jaar bij. Ze begonnen samen met Telekids en door de jaren heen hebben ze hun ... 

RTL Boulevard Wie heeft de grootste kerstboom?

Wie heeft de grootste kerstboom?

Bij het Witte Huis steken ze al sinds 1967 de kerstboom aan met de president.. Er komen altijd heel veel mensen op af, zo ook dit jaar. Het werd een gezellige boel. Maar ook in Engeland werden gisteravond de lampjes aangestoken ... 

RTL Boulevard Musical Ramses in première

Musical Ramses in première

Het was 1 december een bijzondere dag voor Liesbeth List en iedereen die Ramses Shaffy een warm hart toedraagt. Op de kop af twee jaar na het overlijden van de troubadour ging in Den Haag de voorstelling Ramses in premiere. 

RTL Boulevard Nieuwe videoclip Lady Gaga

Nieuwe videoclip Lady Gaga

Lady Gaga heeft een nieuwe videoclip. De Amerikaanse zangeres heeft er weer een excentriek meesterwerkje van gemaakt. 

RTL Boulevard Drukte verwacht in de TV Kantine

Drukte verwacht in de TV Kantine

Bekend Nederland krijgt weer de volle laag met dertien nieuwe typetjes in de TV Kantine, onder wie Patricia Paay, Bert van der Veer en zijn wederhelft Judith Osborn. Wat vindt Bert daar eigenlijk van? 

RTL Boulevard 'Je hebt echt het gevoel dat je Ramses ziet zitten'

'Je hebt echt het gevoel dat je Ramses ziet zitten'

Gisteren was een bijzondere dag voor Liesbeth List: de musical over haar dierbare vriend Ramses ging in première. De grand dame van het Nederlandse lied was diep onder de indruk. 

RTL Boulevard Vriend Peter op de knieën voor Tatjana

Vriend Peter op de knieën voor Tatjana

Terwijl half Nederland straks met rode konen naar maandje mei bladert, blijft het voor nieuwe lover Peter niet bij fantaseren alleen. En de Achterhoeker laat er geen gras over groeien... 

RTL Boulevard Justin Bieber en Mariah Carey vieren samen Kerst

Justin Bieber en Mariah Carey vieren samen Kerst

Iedereen die bezig is met het inzingen van de nieuwe kersthit van 2011, stop maar. Dé kersthit van 2011 is verzilverd door Mariah Carey en Justin Bieber. 

RTL Boulevard Mary Borsato's pastajurk

Mary Borsato's pastajurk

Koningin van de bruidsmode Mary Borsato heeft het even helemaal gehad met taft, kant, zijde en satijn. Ze gooit het dit keer over een heel andere boeg. 

RTL Boulevard Mona Lisa reageert niet

Mona Lisa reageert niet

Nu Rob Kamphues zeker weet dat baby Monica-Louisa zijn dochter is, kan de kersverse vader zich gaan opmaken voor de volgende stap. Een juridische dit keer... 

RTL Boulevard Buma / Stemra onder vuur

Buma / Stemra onder vuur

En weer een hoop heisa om auteursrechtenorganisatie Buma Stemra. 

RTL Boulevard Dance 4 Life

Dance 4 Life

Het is vandaag Wereld Aids Dag. De hele wereld staat stil bij de ziekte en natuurlijk zijn er allerlei acties om ons ervan bewust te maken. 

RTL Boulevard Interview Tatjana en vriend Peter

Interview Tatjana en vriend Peter

Tatjana Simic mag dan gestaag richting de 50 kruipen, dat weerhoudt de diva er niet van om TOCH weer uit de kleren te gaan. Bijna tien jaar na dato komt ze nu opnieuw met een kalender. En alle jaloerse blikken mogen richting h ... 

RTL Boulevard RTL Boulevard

RTL Boulevard

Geen extra informatie aanwezig.