RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 85

Afl. 85

Waarom geven we voor de ene actie meer dan voor de andere? Ruud de Wild neemt op gepaste wijze afscheid. We zijn bij de verjaardag van Gerard Joling. 

RTL Boulevard Afl. 84

Afl. 84

Gordon is klaar voor een nieuw seizoen Hotter Than My Daughter. \ 

RTL Boulevard Afl. 83

Afl. 83

Liveschakeling met 538 Koningsdag. Het imperium van Roy Donders barst uit zijn voegen. Bruce Jenner wil echt een vrouw worden. De Koningsdag van Wibi, Nielson en Enzo Knol. 

RTL Boulevard Afl. 82

Afl. 82

Marc van der Linden over koningsspelen en lintjes. Lau G. is dood nadat hij gisteren levenslang kreeg. Carlo Boszhard komt langs met twee Superkids. 

RTL Boulevard Afl. 81

Afl. 81

Het succes van Natalie La Rose in Amerika. Nieuwe aantijgingen tegen Willem Holleeder. Marco Borsato onthult zijn nieuwe wassen beeld. 

RTL Boulevard Afl. 80

Afl. 80

Leven Dan Karaty op zijn kop door zijn zieke zoontje. MainStreet neemt Anne Frank-clip op. Manon Meijers lacht hard om liefdesroddel Thijs. 

RTL Boulevard Afl. 79

Afl. 79

Enzo Knol zwaar beveiligd op Koningsdag in Assen. Sexy outfits bij de première van 'De Ontsnapping'. Alle plannen van Heleen van Royen voor haar trouwdag. 

RTL Boulevard Afl. 78

Afl. 78

Meerdijk is in shock na dood Ardil in GTST. Wie siert de cover van de nieuwe L'Homo? Irene Moors vertelt hoe het gaat na haar val. 

RTL Boulevard Afl. 77

Afl. 77

RTL Boulevard feest met jubilerende Edwin Evers. GTST's Ludo en Janine over hun eigen programma. Beau van Erven Dorens vertelt over zijn vertrek bij SBS. Interview met de zwaarste kandidaat ooit van Obese. 

RTL Boulevard Afl. 76

Afl. 76

De problematische The Voice Kids-finale van Wendy. Dave Roelvink is bang voor vervuilde tattoo-inkt. Jan Smit laat zijn nieuwe clip zien. 

RTL Boulevard Afl. 75

Afl. 75

Nick en Simon nemen het op tegen Jurk! Jan Smit opent zijn eigen stadion in Volendam. Michiel Huisman schittert in 'Age of Adeline'. 

RTL Boulevard Afl. 74

Afl. 74

Johnny de Mol onder de indruk van talenten in Superkids. DJ Hardwell spreekt Minion-film in. Ellen ten Damme nog in shock na inbraak. Dotan voegt zich bij jury Beste Singer/Songwriter. 

RTL Boulevard Afl. 73

Afl. 73

Beau Schneider is blij dat Tim trouwt in GTST. Modellen uit de kleren voor Everon Jackson Hooi. De verslagen Emile Ratelband reageert op dood Gitta. 

RTL Boulevard Afl. 72

Afl. 72

Jeroen heeft eindelijk groen licht voor Wit Licht! Alle coaches van The Voice Kids schuiven aan. John Williams: \ 

RTL Boulevard Afl. 71

Afl. 71

Volgens geruchten is Doutzen Kroes bedrogen. Ladies of Soul steunen Trijntje voor Songfestival. Juvat Westendorp over de brand in zijn dansstudio. 

RTL Boulevard Afl. 70

Afl. 70

Teleurstelling bij de zangers van The Passion. Carice en Michiel zijn fan van elkaars personages. Gerard Joling had internationaal kunnen gaan. Jochem Myjer beleeft jongensdroom in Carré. 

RTL Boulevard Afl. 69

Afl. 69

Johnny de Mol hangt de goede fee uit in 'De Wensboom'.Op de set bij het vervolg van 'Gouden Bergen'. The Voice Kids-finalisten en coaches in Disney. 

RTL Boulevard Afl. 68

Afl. 68

De sterren vieren massaal Pasen. Zo vader, zo zoon met Toni en Tony Peroni. Koffertjesdrama in Miljoenenjacht 

RTL Boulevard Afl. 67

Afl. 67

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 66

Afl. 66

Boer Geert baalt van papegaaien in de media. Live in Enschede bij 'The Passion'. De eerste beelden van 'Adam Zoekt Eva'. Allereerste interview met André Hazes jr en zijn geliefde. 

RTL Boulevard Afl. 65

Afl. 65

Kenny B laat bejaarden swingen. We nemen een kijkje op de set van Mannenharten 2. De Toppers komen met een bijzondere verrassing. 

RTL Boulevard Afl. 64

Afl. 64

Smullen bij de première van 'Bloed, Zweet en Tranen'. Stress bij 'The Passion' door de hevige storm. Miss Montreal komt met eigen festival. 

RTL Boulevard Afl. 63

Afl. 63

Wesley reageert op zwangerschap Yolanthe. Jan Smit uit zijn liefde voor zoon Senn in een liedje. Nieuws bij de afterparty van Boer Zoekt Vrouw. 

RTL Boulevard Afl. 62

Afl. 62

Exclusief interview met Rihanna en Jim Parsons. Stroomstoring treft tal van tv-programma's. Vivian Reijs gaat trouwen. 

RTL Boulevard Afl. 61

Afl. 61

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 60

Afl. 60

Wie houdt het niet droog bij Kids' Choice Awards? Jeremy Clarkson is de laan uitgestuurd door de BBC. Het laatste nieuws rondom de Holleeder-tapes. 

RTL Boulevard Afl. 59

Afl. 59

Jan Smit geeft inkijkje in 'De Winter Voorbij'. Jubilerende Marco Borsato vertelt over zijn documentaire. John van den Heuvel over belastende verklaringen Willem Holleeder. 

RTL Boulevard Afl. 58

Afl. 58

Floortje Dessing is spelleider bij 'De Zeven Zeeën'. The Script tindert erop los. K3 brengt ode aan de fans met videoclip. 

RTL Boulevard Afl. 57

Afl. 57

GTST's Marjolein Keuning doet boekje open over de zoen met Juvat. Dirk en Carly in aanloop naar de laatste Divorce. Bijzondere klus voor Jeroen van der Boom. 

RTL Boulevard Afl. 56

Afl. 56

K3: the day after. Linda de Mol hoopt op mega succes met haar nieuwe serie 'Familie Kruys'. Michiel Huisman schittert op de rode loper van de Game of Thrones-première. 

RTL Boulevard Afl. 55

Afl. 55

Wendy laat zien wie haar trouwjurk heeft gekregen. Art Rooijakkers laat heftige beelden van zijn Irak-reis zien. Dionne Stax bereidt zich voor op haar schermvrouwdebuut. 

RTL Boulevard Afl. 54

Afl. 54

De aanloop naar de verkiezingen met Mark Rutte. Moordende concurrentie in het nieuwe seizoen van 'Penoza'. De reactie van Fernando Ricksen op het ruziefilmpje. 

RTL Boulevard Afl. 53

Afl. 53

Het gezinsleven van Jim Bakkum. Herman en Martijn geschrokken door brand. De dancehit van Wibi Soerjadi. 

RTL Boulevard Afl. 52

Afl. 52

We bekijken de eerste beelden van Marco Borsato's documentaire. Tim Douwsma schittert in de musical 'Grease' als Danny Zuko. Hij onthult dat hij op z'n elfde al optrad als Danny. Carlo en Irene staan aan de desk. 

RTL Boulevard Afl. 51

Afl. 51

Trijntje showt de clip van haar songfestivallied 'Walk Along'. Katja toont beelden van 'Katja´s Bodyscan'. John de Mol verkoopt Talpa na een heftig jaar. Bizar interview van de vriend van Bobbi Kristina bij Dr. Phil. 

RTL Boulevard Afl. 50

Afl. 50

Veel steun voor geschorste Jeremy Clarkson. Hoe ziet de toekomst van Doutzen Kroes eruit? Groot nieuws van Everon Jackson Hooi. 

RTL Boulevard Afl. 49

Afl. 49

Ontwakende Nina zorgt voor grote shock in GTST. 16-jarige Mila mocht op het podium bij Katy Perry. The Passion garant voor hemels avondje tv. 

RTL Boulevard Afl. 48

Afl. 48

Zweten en rondjes rennen met Gordon. Verbitterde reacties van de afvallers van 'Boer Zoekt Vrouw'. Colin van Hoek in Berlijn voor de iWatch van Apple. 

RTL Boulevard Afl. 47

Afl. 47

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 46

Afl. 46

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 45

Afl. 45

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 44

Afl. 44

Sam Smith vertelt over zijn dieet, de liefde en muziek. Peter R. over zaak afperser van familie De Mol. De Toppers onthullen gastartiesten concertreeks. 

RTL Boulevard Afl. 43

Afl. 43

'The Voice Kids' met Chantal Janzen is een succes. Wendy van Dijk schaamt zich voor 'Moordvrouw'. Champagne voor 21-jarige Justin Bieber. 

RTL Boulevard Afl. 42

Afl. 42

Bioloog Freek Vonk weet wat goed voor je is. Huilende Chris Zegers bij afscheid 'Wie Is De Mol'. Nielson laat het eerste stuk van zijn nieuwe clip zien. 'Alles Mag Op Vrijdag' met Pip Pellens en Gerard. 

RTL Boulevard Afl. 41

Afl. 41

Een RTL-presentatrice is zwanger. Katja geeft zichzelf bloot in Bodyscan. Blijft boer Theo echt alleen achter? 

RTL Boulevard Afl. 40

Afl. 40

20 Jaar lief en leed van Janine en Ludo in GTST. Backstreet Boys geven zich bloot in eigen documentaire. We bekijken de eerste beelden van Jan Smits muziekprogramma 'De Winter Voorbij'. 

RTL Boulevard Afl. 39

Afl. 39

Het paard van War Horse krijgt les van Anky van Grunsven. Rens Kroes schuift aan over 'Bizarre eters'. De Cast van 'Zwarte Tulp' geeft ons een inkijkje in de serie. 

RTL Boulevard Afl. 38

Afl. 38

Alles over de uitreiking van de Oscars. Een exclusieve rondleiding bij festival van Armin. Lachen, gieren, brullen bij 'Alles Mag op Vrijdag'. 

RTL Boulevard Afl. 37

Afl. 37

Martine Sandifort baalt van vertrek uit 'Wie Is De Mol?'. Sjors van der Panne staat vijf keer in het Concertgebouw. Er is een interview met Bradley Cooper over de film 'American Sniper'. 

RTL Boulevard Afl. 36

Afl. 36

André Hazes jr. had Waylon al lang op zijn verlanglijstje staan voor 'Holland Zingt Hazes'. Een droom komt uit voor Jan Kooijman. Hij mag zijn idool Paolo Nutini interviewen. Marlin Weerdenburg geniet volop van de 'Wie Is De ... 

RTL Boulevard Afl. 35

Afl. 35

OG3NE neemt hun tweede single op. Art Rooijakkers bereidt zich voor op zijn reis naar Irak. Symphonica in Rosso mogelijk met Marco Borsato. 

RTL Boulevard Afl. 34

Afl. 34

Nieuwe presentatrice Eline maakt haar debuut bij 'So You Think You Can Dance'. Nieuwe single Van Velzen met invloeden uit Congo. Martijn Krabbé en Herman den Blijker naar Mongolië. 

RTL Boulevard Afl. 33

Afl. 33

De steamy relatie tussen Aysen en Sjoerd in GTST. Anita Witzier in psychiatrische instelling. Gerard en Gordon hebben een ouderwetse bitchfight. 

RTL Boulevard Afl. 32

Afl. 32

De Ladies of Soul geven een kijkje achter de schermen. 't Schaep komt terug, maar zonder Carry Tefsen. De eerste beelden van The Voice Kids komen voorbij. 

RTL Boulevard Afl. 31

Afl. 31

Nick en Simon aan vertellen over hun nieuwe theatertour. De serie 'Better Call Saul' is nu al legendarisch. Boerin Agnes leeft mee met boerin Bertie. 

RTL Boulevard Afl. 30

Afl. 30

YouTube-ster Enzo Knol onder vuur. Rob Geus is woest om adoptieverhaal. Constanza Breukhoven opnieuw voor de rechter. 

RTL Boulevard Afl. 29

Afl. 29

Monique Smit begint zwanger aan theatertour. Brad en Angelina adopteren nog een kindje. Martin Garrix trapt zijn wereldtour af. 

RTL Boulevard Afl. 28

Afl. 28

Nederlandse tint aan de Grammy's door Tiësto en Timor. 'Boer Zoekt Vrouw'-afvallers vertellen voor het eerst hun verhaal. We bekijken de eerste beelden van de nieuwe film van Isa Hoes. Moeder Frans Bauer in tranen na eerste ... 

RTL Boulevard Afl. 27

Afl. 27

Fedde Le Grand is in de studio. Eerste concert Frans Bauer na de dood van zijn vader. Michiel Veenstra vertelt aan de telefoon over zijn val. 

RTL Boulevard Afl. 26

Afl. 26

Miro en Everon uit GTST vertellen over hun goede band. We nemen een kijkje in de keuken bij het restaurant van Guus Meeuwis. Michiel Veenstra breekt zijn been na val in radiostudio. 

RTL Boulevard Afl. 25

Afl. 25

Nick en Simon gaan terug in de tijd bij hun theatertour. Familie ruziet om de erfenis van Bobbi Kristina Brown. Jan Versteegh timmert hard aan de weg. 

RTL Boulevard Afl. 24

Afl. 24

Jan Kooijman live bij de 100% NL Awards. Maik de Boer bij het feestje van Willeke Alberti. Halina Reijn vertelt openhartig over haar stalker. 

RTL Boulevard Afl. 23

Afl. 23

Het spektakel van Katy Perry bij de Superbowl. De dochter van Whitney Houston ligt in het ziekenhuis. Viktor Brand ligt uit 'Wie Is De Mol'. 

RTL Boulevard Afl. 22

Afl. 22

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 21

Afl. 21

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 20

Afl. 20

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 19

Afl. 19

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 18

Afl. 18

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 17

Afl. 17

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 16

Afl. 16

Eric van Tijn is zich van geen kwaad bewust rondom plagiaatrel. De film 'Michiel de Ruyter' gaat bijna in première. We schakelen live over met de Vrienden van Amstel Live. 

RTL Boulevard Afl. 15

Afl. 15

Droom Arie Boomsma gaat in vervulling met zijn eigen sportschool. Door Het Oog Van De Naald op zoek naar naaitalent. The Sun stopt met Page 3 girl; een model schuift aan. 

RTL Boulevard Afl. 14

Afl. 14

Spannende onthullingen op de première van 'Homies'. Gerard Joling wordt in het zonnetje gezet. Victor Mids reageert op kritiek Mind Fuck.