RTL Boulevard

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. In hoog tempo volgen afwisselende items en reportages elkaar op met de thema's showbizz, crime, royalty en lifestyle.
RTL Boulevard Afl. 190

Afl. 190

Paul de Leeuw was onverwachts op het podium bij Mika. RTL Boulevard is op babybezoek bij Ryan Marciano. Eric Corton praat over zijn 'Penoza'-exit. 

RTL Boulevard Afl. 189

Afl. 189

Fedja en Karina praten over hun huwelijk. Dean Saunders heeft het over zijn mogelijke straf van drie jaar. De film 'Holland - Natuur in de Delta' gaat in première. 

RTL Boulevard Afl. 188

Afl. 188

Douwe Bob gaat misschien naar het songfestival. Broer Pim Fortuyn over uitspraken van Volkert. 'Game of Thrones' is de grote winnar bij de Emmy's. 

RTL Boulevard Afl. 187

Afl. 187

Wietze groef eigen graf in Expeditie. Badr Hari op vrije voeten. Justin Bieber bouwt feestje in Nederland. 

RTL Boulevard Afl. 186

Afl. 186

Interview met Moon, ex-vrouw van Emile Ratelband. Pip en Pim over hun deelname aan Dance Dance Dance. Nick en Simon in de studio over nieuwe album 'Open'. 

RTL Boulevard Afl. 185

Afl. 185

De voorlopige top tien van genomineerde voor de 'Televizier-Ring'. Het OM heeft drie jaar geëist tegen Badr Hari. Interview met de populaire dj-act Lost Frequencies. 

RTL Boulevard Afl. 184

Afl. 184

Wat doet Maik de Boer bij 'The Voice of Holland'? Jan Kooijman voelt politici aan de tand op Prinsjesdag. YouTube-held Furtje is backstage bij de film 'Sneekweek'. 

RTL Boulevard Afl. 183

Afl. 183

U2 bracht tijdens hun concert een eerbetoon aan prins Friso. Guus Meeuwis is in tranen in een nieuwe documentaire. Bobby Brown sprak over de dood van Bobbi Kristina. 

RTL Boulevard Afl. 182

Afl. 182

Nieuwe serie was hard vechten voor Waldemar Torenstra. Willem Holleeder verder in het nauw. Nederlandse ontwerpster Alexandra Frida op New York Fashion Week. 

RTL Boulevard Afl. 181

Afl. 181

Extreem Jaloers, doorgestoken kaart? Paul de Leeuw past weer in maatje 36. Nieuw avontuur voor GTST-soapjes. 

RTL Boulevard Afl. 180

Afl. 180

Verslagenheid groot na dood Joost Zwagerman. Magazine Wendy van Dijk lijkt blijvertje. Spannende serie Overspel beleeft derde seizoen. 

RTL Boulevard Afl. 179

Afl. 179

Miss Montreal over haar debuut in 'The Voice Of Holland'. Janny over het succes van 'Heel Holland Bakt' en Monique Smit praat voor het eerst over haar bevalling. 

RTL Boulevard Afl. 178

Afl. 178

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 177

Afl. 177

Yfke Sturm zwaargewond in Italiaans ziekenhuis. 'Holland's Next Top Model'-deelnemer onthult geheim en Chantal en Pip in de studio over 'Dance Dance Dance'. 

RTL Boulevard Afl. 176

Afl. 176

Manager Gerard Joling bruut beroofd op Ibiza. Nick & Simon geven met eigen glossy kijkje in privéleven. Deelnemers Expeditie Robinson in de studio 

RTL Boulevard Afl. 175

Afl. 175

Oh Oh Cherso reunie na 5 jaar. Wendy vertelt over haar eerste huwelijksjaar. Mariska Bauer duikt in de Amsterdamse grachten. Katja is enthousiast over haar nieuwe programma 

RTL Boulevard Afl. 174

Afl. 174

Moeder Lil´ Kleine over commotie zoon. Wendy vertelt over haar eerste huwelijksjaar. One Direction wil wereld verbeteren 

RTL Boulevard Afl. 173

Afl. 173

Burgemeester Hilversum: Lil´ Kleine niet meer welkom. Gouden onthaal Dafne Schippers op Schiphol. Collega´s Ferry spreken over zijn terugkeer in GTST 

RTL Boulevard Afl. 172

Afl. 172

Ontroerende reis voor Gordon: Gordon maakt volgens hemzelf het `mooiste wat hij ooit voor tv heeft gemaakt´. Dafne Schippers schrijft geschiedenis met WK-goud: Een unieke prestatie: onze Dafne pakt goud op de 200 meter! Grap ... 

RTL Boulevard Afl. 171

Afl. 171

Beau weer back in the room: Beau van Erven Dorens is niet alleen terug op de buis met Back in the Room, hij is ook voor het eerst weer terug aan de desk bij RTL Boulevard! De financiële problemen van Wibi Soerjadi: Wii lijkt ... 

RTL Boulevard Afl. 170

Afl. 170

Ruud Feltkamp vraagt Zac Efron hemd van het lijf. Journalisten doodgeschoten tijdens live-uitzending. Jan Smit over Gouden Televizier-Ring. Wibi Soerjadi vertelt over oplichting door manager 

RTL Boulevard Afl. 169

Afl. 169

RTL presenteert dertig nieuwe programma's voor komend tv-seizoen. Victor en Angela over tiende seizoen Flikken Maastricht. Toppers-film van de baan, maar waarom? 

RTL Boulevard Afl. 169

Afl. 169

RTL presenteert dertig nieuwe programma's voor komend tv-seizoen. Victor en Angela over tiende seizoen Flikken Maastricht. Toppers-film van de baan, maar waarom? 

RTL Boulevard Afl. 168

Afl. 168

One Direction tijdelijk uit elkaar. Jeroen van Koningsbrugge over zijn huwelijk. Gaat Sophie Hilbrand voor botox? 

RTL Boulevard Afl. 167

Afl. 167

Chef'Special zet Lowlands op z'n kop. Timor Steffens in de studio over 'Dance Dance Dance'. De eerste beelden van 'Linda's Zomerweek'. Jan Smit aan de desk over indrukwekkende reis naar Ivoorkust 

RTL Boulevard Afl. 166

Afl. 166

Boer Geert en zijn Hetty gaan los op Drank & Drugs. GTST-acteurs vertellen over collega Ferry Doedens. Meester Frank Visser is in de studio. 

RTL Boulevard Afl. 165

Afl. 165

Duitse media beuken in op Sabia. Jeroen van Koningsbrugge opnieuw getrouwd. 'RTL Boulevard' vaart mee met SAIL Amsterdam. Yolanthe showt sexy babybuik. 

RTL Boulevard Afl. 165

Afl. 165

Duitse media beuken in op Sabia. Jeroen van Koningsbrugge opnieuw getrouwd. 'RTL Boulevard' vaart mee met SAIL Amsterdam. Yolanthe showt sexy babybuik. 

RTL Boulevard Afl. 164

Afl. 164

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 163

Afl. 163

Coen en Sander maken zich op voor eerste show op 538. 3JS-gitarist Jaap Kwakman zegt ja tegen zijn Jenny. Hij is zaterdag in Volendam getrouwd en RTL Boulevard was erbij! Familiedrama treft acteur Morgan Freeman. De kleindochte ... 

RTL Boulevard Afl. 162

Afl. 162

William en Kate zijn persmuskieten spuugzat! Exclusief: 'Het Geluid' van Q-music bij RTL Boulevard. Enrique Iglesias koestert succes. 

RTL Boulevard Afl. 161

Afl. 161

Emotionele reis voor GTST-acteur Beau Schneider. Nog meer vrouwen zijn het slachtoffer van Bill Cosby. Andy en Melisa storten zich op een nieuw project. 

RTL Boulevard Afl. 160

Afl. 160

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 159

Afl. 159

Boerin Femke stort zich op een nieuw project. Vajèn van den Bosch en Lennart stapelverliefd. DI-RECT bivakkeert een week in hun eigen hotel. 

RTL Boulevard Afl. 158

Afl. 158

Lange Frans en Danielle spreken openhartig over hun relatie. Dj Ruud Feltkamp zit op eenzame hoogte. Wilfred Genee en Johan Derksen slijpen de messen. 

RTL Boulevard Afl. 157

Afl. 157

Foto's van het huwelijksfeest Jennifer Aniston zijn uitgelekt. GTST-acteur Buddy Vedder moet wennen aan bekendheid. Jan Smit aan de slag als sommelier. 

RTL Boulevard Afl. 156

Afl. 156

Roy Donders één jaar samen met zijn vriend Marvin. Juvat geeft dansworkshop aan probleemjongeren. Momo vertelt uitgebreid over zijn breuk met Sylvie. 

RTL Boulevard Afl. 155

Afl. 155

RTL Boulevard gaat op de koffie bij Gordon's Blushing Amsterdam. De jongens van B-Brave vieren amper vakantie. Ze blijken niet zonder elkaar te kunnen! Waarom dumpte Zayn Malik zijn verloofde? 

RTL Boulevard Afl. 154

Afl. 154

Het is over en uit tussen Sylvie Meis en haar Zwitserse vriend Momo. RTL Boulevard sprak met hem. De dj-droom van acteurs en best buddies Manuel Broekman en Geza Weisz komt uit. Ze trekken remixend de wereld over. Martien uit ' ... 

RTL Boulevard Afl. 153

Afl. 153

Een gesprek met de kersverse moeder Monique Smit. De Volendamse zit bovenop een roze wolk. De financiële problemen van Waylon stapelen zich op. 

RTL Boulevard Afl. 152

Afl. 152

Gerard Ekdom neemt emotioneel afscheid van 3FM. Ook John Ewbank is verbaasd over de kosten van het Koningslied. Boerin Bertie oefent alvast de gabberdans voor de Gay Pride. 

RTL Boulevard Afl. 151

Afl. 151

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 150

Afl. 150

De nieuwe school van Amalia wordt zwaarbeveiligd. Kruisgrijper Rosa Timmer opgepakt. Q-music's Wietze en Lieke zijn druk met de voorbereidingen van hun bruiloft. 

RTL Boulevard Afl. 149

Afl. 149

Barbie is alle opdringerige fans spuugzat. We praten met Michiel Vos over het net dat zich rond Bill Cosby sluit. De vader van Rafael van der Vaart plundert het huis van Sabia Engizek leeg. 

RTL Boulevard Afl. 148

Afl. 148

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 147

Afl. 147

We zijn bij de opnames van Gerard Joling's nieuwe videoclip. Wesley Sneijder is het zat en haalt keihard uit naar Turkse pers. Jörgen Raymann schiet Surinamers te hulp. Een flinke storm heeft een ravage aangericht in de wijk ... 

RTL Boulevard Afl. 146

Afl. 146

Romee Strijd schittert als nieuwe Angel. Nicolette Kluijver uit de kleren voor een goed doel. Jurassic World is een enorme kaskraker. 

RTL Boulevard Afl. 145

Afl. 145

Frans Bauer gaat aan de bak met een nieuw televisieprogramma. Hij vertelt hier alles over. Zon, zee en strand zijn dé ingrediënten voor een heerlijke vakantie, maar bekend Nederland gaat vooral sportief de zomer door. We ... 

RTL Boulevard Afl. 144

Afl. 144

Het sprookje tussen Kees van Nieuwkerk en Carice van Houten is na twee jaar voorbij. Wat vindt Marlies Dekkers van het vervolg op Vijftig Tinten Grijs? Meer nieuws over Ferry Doedens. 

RTL Boulevard Afl. 143

Afl. 143

Ferry Doedens reageert op zijn ontslag bij GTST. Wesley en Yolanthe stralen op hun vijfjarig huwelijksfeest. Rian Donders zegt 'zeker wel' tegen haar Johan. 

RTL Boulevard Afl. 142

Afl. 142

Het is een jaar geleden dat het toestel van vlucht MH17 neerstortte. We blikken terug met RTL Nieuws-anchors Merel Westrik en Antoin Peeters. De eerste lingeriecampagne van Victoria's Secret Angel Romee Strijd is sinds deze wee ... 

RTL Boulevard Afl. 141

Afl. 141

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 140

Afl. 140

Olivia Lonsdale, het meisje uit de clip van Drank & Drugs, gooit hoge ogen met haar opmerkelijke verschijning. De opnames van het nieuwe RTL-programma Dance, Dance, Dance zijn in volle gang. Volgens Sylvana Simons vliegen de vo ... 

RTL Boulevard Afl. 139

Afl. 139

We nemen samen met boer Theo zijn nieuwe liefdesbrieven door. Zal hij toch nog de liefde van zijn leven vinden? We schakelen live met Thekla Reuten en Daan Schuurmans tijdens de première van De Reünie. Update: de jacht op ... 

RTL Boulevard Afl. 138

Afl. 138

Schattig! We gaan op babybezoek bij Barbie en Michael. Simon Keizer luidt de noodklok: Het Volendamse accent moet blijven! De Britse prins William heeft een nieuwe klus te pakken. Hij gaat aan de slag als traumahelikopterpiloot. 

RTL Boulevard Afl. 137

Afl. 137

Oranjes stralen tijdens jaarlijkse fotosessie. Sophie geschokt door de Middeleeuwse situatie in Nepal. Samenwerking Mr.Probz en Armin smaakt naar meer. 

RTL Boulevard Afl. 136

Afl. 136

Koningin Maxima geraakt bij opening Leontienhuis. Dave Roelvink nu echt op het rechte pad. Boer Tom voelt vlinders in zijn buik. 

RTL Boulevard Afl. 135

Afl. 135

Babybezoek bij de kleine spruit van Dennis Weening. Laatste update over de breuk tussen Rafael en Sabia. Voorlopig geen vakantie voor Everon Jackson Hooi. 

RTL Boulevard Afl. 134

Afl. 134

Michiel Vos licht schandaal rondom Bill Cosby toe. Vierde seizoen Penoza extremer dan ooit. Dj Martix Garrix heeft eigen clubavond Ibizavoeren. 

RTL Boulevard Afl. 133

Afl. 133

Eerste exclusieve beelden bruiloft Nicolette. Het Jonge Britse prinsesje Charlotte is gedoopt. Ophef over experts Tussen Kunst & Kitsch. 

RTL Boulevard Afl. 132

Afl. 132

Uitgebreide vooruitblik op de cliffhanger van GTST. Roy Donders is megatrots op zijn eerste album. Volendam staat stil bij de begrafenis van Jaap Buijs. 

RTL Boulevard Afl. 131

Afl. 131

Ambulances bij de opnames van 'K3 zoekt K3'. Het spiksplinternieuwe album van Hardwell. Magic Mike zorgt voor Hollywoodsfeer in Amsterdam. 

RTL Boulevard Afl. 130

Afl. 130

Jan Kooijman interviewt Channing Tatum. Tim Douwsma in de studio met groot nieuws. Hoe gaat het verder met Maxime en Anton in GTST? Chef'Special op avontuur in Amerika. 

RTL Boulevard Afl. 129

Afl. 129

Hans Teeuwen gaat de muziekwereld in met popalbum. Wie staan er allemaal op de nieuwe GTST-castfoto? BN'ers bij de opening van de nieuwe Eftelingachtbaan. 

RTL Boulevard Afl. 128

Afl. 128

Volendam rouwt om het overlijden van Jaap Buijs. Barbie is bevallen van haar zoontje Milano. De mooiste beelden van Concert at Sea. Babette van Veen in de studio over haar terugkeer in GTST. 

RTL Boulevard Afl. 127

Afl. 127

Vechtpartij van Lil' Kleine krijgt een staartje. Eva Simons op bezoek over succes hit Policeman. Liveschakeling met Blof op Concert at Sea. 

RTL Boulevard Afl. 126

Afl. 126

Trijntje is zwanger! Ze vertelt er bij ons over. Timor haalt herinneringen op aan Michael Jackson. Spannend nieuws over Expeditie Robinson. 

RTL Boulevard Afl. 125

Afl. 125

Ophef rondom het nummer Drank & Drugs. Wat gaat er gebeuren in de cliffhanger van GTST? Terminator-interview met Arnold Schwarzenegger. 

RTL Boulevard Afl. 124

Afl. 124

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 123

Afl. 123

Een exclusief interview met Taylor Swift. Beau Schneider en Senna Borsato over film Code M. Uniek kijkje bij de styling van Wendy met Manon Meijers. 

RTL Boulevard Afl. 122

Afl. 122

Lil Kleine & Ronnie Flex scoren met Drank en Drugs. Harry Piekema is terug met stuk op De Parade. Nance komt praten over de nieuwe show Puur Geluk. 

RTL Boulevard Afl. 121

Afl. 121

Van het OM hoeft de afperser van John de Mol niet de cel in. X-factor's Rolf staat op 1 in Latijns-Amerika. Heeft Holleeder nog meer moorden op zijn geweten?