RTL Boulevard

Talkshow met Albert Verlinden.
RTL Boulevard Afl. 192

Afl. 192

Met in deze uitzending: -Bekendmaking nominaties Gouden Televizier-Ring. -Peter van der Vorst in gesprek met John de Mol. -Koning Willem-Alexander bij doop prins Carlos junior. 

RTL Boulevard Afl. 191

Afl. 191

Met in deze uitzending: -Carlo Boszhard over bijzondere auditie in 'Superkids'. -Wereldpremière van indrukwekkende film 'Riphagen'. -Nicolette Kluiver over bizar nieuw programma 'Get The F*ck Out Of My House'. 

RTL Boulevard Afl. 190

Afl. 190

Dagelijkse mix van actualiteiten, vermaak en opinies met één of twee deskundigen, gasten of andere nieuwsmakers. 

RTL Boulevard Afl. 189

Afl. 189

Met in deze uitzending: -Gerard Joling met bejaarden naar Blijdorp. -Alles over scheiding Angelina Jolie en Brad Britt. -Pat Cleveland in Amsterdam. 

RTL Boulevard Afl. 188

Afl. 188

Met in deze uitzending: -Alles over Prinsjesdag 2016. -Frank Dane loopt avond mee met Jan Smit. -Rick Brandsteder voor de rechter. 

RTL Boulevard Afl. 187

Afl. 187

Met in deze uitzending: -Giel Beelen stopt met ochtendshow 3FM. -Frank Dane ontmoet tieneridool Shawn Mendes. -Bridget Maasland op bezoek bij positiviteitsgoeroe Nathan Rutjes. 

RTL Boulevard Afl. 186

Afl. 186

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op bezoek bij clown Bassie, die bijna jarig is. -Peter van der Vorst over strijd om Televizierring. -Nicolette Kluijver kijkt 'Expeditie Robinson' met kandidaten. 

RTL Boulevard Afl. 185

Afl. 185

Met in deze uitzending: -De half-Nederlandse Grace wint 'America's Got Talent'. -Exclusief interview met Randy Fenoli van 'Say Yes To The Dress'. -De meiden van O'G3NE over de emotionele rollercoaster waar ze nu in zitten. 

RTL Boulevard Afl. 184

Afl. 184

Met in deze uitzending: -Guus Meeuwis komt langs met groots nieuws. -Lil'Kleine voor de rechter. -Frank Dane op bezoek bij de openhartige René van der Gijp. 

RTL Boulevard Afl. 183

Afl. 183

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op rode loper 'Bridget Jones's Baby'. -Fatima Moreiro de Melo pokert met Cristiano Ronaldo. -Alles over de iPhone 7. 

RTL Boulevard Afl. 182

Afl. 182

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland spreekt ernstig zieke Joop Braakhekke. -Gordon heeft mot met Jan Slagter. -Exclusief interview met Gigi Hadid. 

RTL Boulevard Afl. 181

Afl. 181

Met in deze uitzending: -Carolien Spoor en Jon Karthaus over droomhuwelijk. -'Seksbom' Geneviève over 'Oh Oh Daar Gaan We Weer'. -'Toren C' terug op de buis. 

RTL Boulevard Afl. 180

Afl. 180

Met in deze uitzending: -Vanavond begint een nieuw seizoen van 'Expeditie Robinson'. -Een voorproefje van 'Fake It Till We Die', de nieuwe single van Anouk. -Jandino Asporaat introduceert nieuwe typetjes in het nieuwe seizoen v ... 

RTL Boulevard Afl. 179

Afl. 179

Met in deze uitzending: -Rapper Typhoon vertelt over zijn nacht in de cel. -John Williams schuift aan om te vertellen over zijn nieuwe programma. -Nicolette Kluijver gaat op bezoek bij de hoogzwangere Bobbi Eden. 

RTL Boulevard Afl. 178

Afl. 178

Met in deze uitzending: -Frank Dane sprak de koning bij het jubileum van de Jostiband. -Gordon komt langs om te praten over 'Gieren met Goor'. -Xander de Buisonjé en zijn vrouw Sophie vertellen over de komst van hun tweede kind. 

RTL Boulevard Afl. 177

Afl. 177

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland gaat op stap met Barry Hay. -Vooruitblik op nieuw seizoen GTST. -Terugblik op spraakmakend televisieweekend. 

RTL Boulevard Afl. 176

Afl. 176

Met in deze uitzending: -Bridget Maasland op visite bij Bridget Jones. -Seizoen 2 'Narcos' van start op Netflix. -Pamela Anderson trekt ten strijde tegen porno. -Aftrap tweede seizoen 'Dance Dance Dance'. 

RTL Boulevard Afl. 175

Afl. 175

Met in deze uitzending: -Exclusief interview met Sandra en Frank Masmeijer over heftige periode. -Groot nieuws over Gouden Kalveren. -Voorproefje nieuw seizoen 'Superkids'. 

RTL Boulevard Afl. 174

Afl. 174

Met in deze uitzending: -Chris Brown werkt zich weer in de nesten: R&B-zanger Chris Brown mocht weer eens mee met de politie. -Sfeerproeven bij nieuwe Heel Holland Bakt, André van Duin heeft er zin in! -Oh Oh Daar Gaan We Weer ... 

RTL Boulevard Afl. 173

Afl. 173

Met in deze uitzending: -Het rommelt binnen de KNVB. -Een nieuw seizoen 'Holland's Next Topmodel' gaat vanavond van start. -Max Verstappen over kritiek op zijn race. 

RTL Boulevard Afl. 172

Afl. 172

Met in deze uitzending: -'Boer Zoekt Vrouw' nu al dikke hit. -Nieuw tv-seizoen met oude bekenden. -Teleurstelling alom na mislukte race Max Verstappen. -Beyoncé kaapt alle prijzen weg bij VMA's. 

RTL Boulevard Afl. 171

Afl. 171

Deze aflevering staat volledig in het teken van het afscheid van Albert Verlinde. Het is vanavond zijn laatste uitzending. Samen met hem en vele vrienden en collega's wordt teruggeblikt op 15 jaar 'RTL Boulevard'. 

RTL Boulevard Afl. 170

Afl. 170

Met in deze uitzending: -Armin van Buuren vertelt over nieuw album. -Q-Music-dj Niek van der Bruggen primeurt 'het geluid'. -Andre Hazes jr. is in de studio met groot nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 169

Afl. 169

Met in deze uitzending: -Frans Bauer en broer Dorus praten in de studio over een nieuw seizoen 'Vive la France'. -Wie reed de auto van Thomas Berge tegen een lantaarnpaal? -Jan Kooijman vertelt over het nieuwe programma 'Tot El ... 

RTL Boulevard Afl. 168

Afl. 168

Met in deze uitzending: -De liefde tussen Thomas Berge en Myrthe Mylius is na vier jaar over. -Martin Garrix speelt gitaar in de 'Tonight Show' van Jimmy Fallon. -Olympische helden gehuldigd bij thuiskomst in Nederland. 

RTL Boulevard Afl. 167

Afl. 167

Met in deze uitzending: -Een uitgebreid verslag van Dutch Valley. -Was Thomas Berge betrokken bij een auto-ongeluk? -Linda de Mol vertelt over een nieuwe 'Linda´s Zomerweek'. 

RTL Boulevard Afl. 166

Afl. 166

Met in deze uitzending: -Heel bekend Nederland was aanwezig bij de première van de nieuwe show van Hans Klok in Carré. -Topdrukte bij de pop-up-store van Kayne West in Amsterdam. -De eerste beelden van het nieuwe seizoen van ... 

RTL Boulevard Afl. 165

Afl. 165

Met in deze uitzending: -Het succesverhaal van hip-hopgroep Broederliefde. -De Nederlandse YouTuber Kwebbelkop verdient flink met gamen. -Een bijzondere verrassing voor Jan Smit. 

RTL Boulevard Afl. 164

Afl. 164

Met in deze uitzending: -Waar is dat feestje? In het Holland Heineken House! -Hockeydames op koers voor goud. -Mattie en Wietze openen hun pop-uprestaurant. -Oranjes smaakmakers in Rio. -Epke Zonderland: de dag na het drama. 

RTL Boulevard Afl. 163

Afl. 163

Met in deze uitzending: -De goudkoorts in Nederland neemt toe, medaille na medaille stroomt binnen. -Justin Bieber is klaar met zijn fans en blokkeert zijn Instagram. -Dj Hardwell kan even ademhalen na een tour van ruim negenti ... 

RTL Boulevard Afl. 162

Afl. 162

Met in deze uitzending: -Een feestende Willem-Alexander en Máxima in Rio. -Ophef rond gewelddadige Johnny Depp. -Albert Verlinde reageert op zijn aanstaande vertrek bij 'RTL Boulevard'. 

RTL Boulevard Afl. 161

Afl. 161

Met in deze uitzending: -Viggo Waas scheurt door Rio met een speciale Oranjebus. -Jochem van Gelder verrast zijn opvolger in Willem Wever. -Het kort geding van Yuri van Gelder. 

RTL Boulevard Afl. 161

Afl. 161

Met in deze uitzending: -Viggo Waas scheurt door Rio met een speciale Oranjebus. -Jochem van Gelder verrast zijn opvolger in Willem Wever. -Het kort geding van Yuri van Gelder. 

RTL Boulevard Afl. 160

Afl. 160

Met in deze uitzending: -De twintigjarige Julian Jordan maakt wereldwijd festivals onveilig. -Hans Klok geeft een voorproefje van zijn nieuwe spectaculaire show. -Taeke Takema komt langs met een nieuwe Rio-update. 

RTL Boulevard Afl. 160

Afl. 160

Met in deze uitzending: -De twintigjarige Julian Jordan maakt wereldwijd festivals onveilig. -Hans Klok geeft een voorproefje van zijn nieuwe spectaculaire show. -Taeke Takema komt langs met een nieuwe Rio-update. 

RTL Boulevard Afl. 159

Afl. 159

Met in deze uitzending: -Quinty Trustfull over plotseling vertrek naar Milaan. -Curator legt beslag op huis Boris. -Edwin Evers over avontuur in Rio. 

RTL Boulevard Afl. 159

Afl. 159

Met in deze uitzending: -Quinty Trustfull over plotseling vertrek naar Milaan. -Curator legt beslag op huis Boris. -Edwin Evers over avontuur in Rio. 

RTL Boulevard Afl. 158

Afl. 158

Met in deze uitzending: -Collega's van Yuri van Gelder reageren geshockt op plotselinge uitschakeling. -Fajah Lourens vertelt over heftige periode. -Unieke beelden uit bizarre leven van Martin Garrix. 

RTL Boulevard Afl. 157

Afl. 157

Met in deze uitzending: -Terugblik op de Gaypride. -Johnny de Mol vertelt over een bijzonder nieuw programma. -Kensington en Typhoon zetten het Holland Heineken House compleet op zijn kop. 

RTL Boulevard Afl. 157

Afl. 157

Met in deze uitzending: -Terugblik op de Gaypride. -Johnny de Mol vertelt over een bijzonder nieuw programma. -Kensington en Typhoon zetten het Holland Heineken House compleet op zijn kop. 

RTL Boulevard Afl. 156

Afl. 156

Met in deze uitzending: -Lil'Kleine heeft weer een dikke hit te pakken. -Vooruitblik op de openingsceremonie van de Olympische Spelen. -Frans Bauer heeft een hilarische oplossing voor Zwarte Zaterdag. 

RTL Boulevard Afl. 155

Afl. 155

Met in deze uitzending: -Rick Nieman en Sacha de Boer over bijzondere motortrip door Amerika. -Op setbezoek bij nieuwe serie 'Odds'. -Opening Holland Heineken House in Rio. 

RTL Boulevard Afl. 154

Afl. 154

Met in deze uitzending: -Fajah Lourens pakt de draad weer op na moeilijke periode. -Op setbezoek bij 'Petticoat'. -Hans van der Togt geeft opvolger Andre Hazes jr. tips. 

RTL Boulevard Afl. 153

Afl. 153

Met in deze uitzending: -Klaas van der Eerden aan de dood ontsnapt in Thailand. -De gevangen in de PI Veenhuizen presenteren hun eigen barbecuelijn. -'Lord of the Rings' Epke Zonderland is volop in voorbereiding voor Rio! 

RTL Boulevard Afl. 152

Afl. 152

Met in deze uitzending: -Uit de hand gelopen grap van programma 'Streetlab' in Italië. -Naaktfoto's opgedoken van de mogelijke toekomstige First Lady Melania Trump. -Zwangere Bobbi Eden in het ziekenhuis. 

RTL Boulevard Afl. 151

Afl. 151

Met in deze uitzending: -Op setbezoek bij 'Hartenstrijd'. -Nicky Romero voorspelt kansen van zijn geliefde Dafne Schippers op Olympische Spelen. -Tim Douwsma heeft het drukker dan ooit. 

RTL Boulevard Afl. 150

Afl. 150

Met in deze uitzending: -Ranomi wil boven zichzelf uitstijgen in Rio. -Jennie Lena werkt aan nieuw album. -YouTube-ster Nikkie de Jager verovert de wereld met make-up tips. 

RTL Boulevard Afl. 149

Afl. 149

Met in deze uitzending: -Jan de Hoop vertelt zijn vloggeheim. -Heeft voormalig autocoureur Jos Verstappen losse handjes? -Sanne Hans vertelt over haar liefde voor de Olympische Spelen. 

RTL Boulevard Afl. 149

Afl. 149

Met in deze uitzending: -Jan de Hoop vertelt zijn vloggeheim. -Heeft voormalig autocoureur Jos Verstappen losse handjes? -Sanne Hans vertelt over haar liefde voor de Olympische Spelen. 

RTL Boulevard Afl. 148

Afl. 148

Met in deze uitzending: -Het leven van Formule 1-baas Bernard Ecclestone staat op z'n kop. -Paul de Leeuw reageert op zijn ziekenhuisopname in Spanje. -Babyshoppen met André Hazes Jr. en zijn vriendin Monique. 

RTL Boulevard Afl. 147

Afl. 147

Met in deze uitzending: -Eerste sporters onderweg naar Olympische Spelen in Rio. -Kris Kross Amsterdam leeft droom op Tomorrowland. -Fajah Lourens verliest neefje door verschrikkelijk familiedrama. 

RTL Boulevard Afl. 146

Afl. 146

Met in deze uitzending: -DJ Tiesto openhartig over relatie met twintig jaar jongere vriendin. -Haalt Willibrord Frequin de eindstreep van de Vierdaagse? -Sabia onderneemt juridische stappen. 

RTL Boulevard Afl. 145

Afl. 145

Met in deze uitzending: -Douwe Bob vertelt over zijn scooterongeluk. -Een kijkje achter de schermen bij de opnames van 'De Slimste Mens'. -Dj Oliver Heldens leeft zijn droom op Ibiza. 

RTL Boulevard Afl. 144

Afl. 144

Met in deze uitzending: -Wat doen de sterren op deze tropische dag? -Andre Hazes jr. vertelt over zijn eerste presentatieklus voor SBS. -Dione Stax geeft tips om de Vierdaagse uit te lopen. 

RTL Boulevard Afl. 143

Afl. 143

Met in deze uitzending: -Willibrord Frequin loopt zonder training de Nijmeegse Vierdaagse. -Géza Weisz en Manuel Broekman vertellen over hun drukke zomer als dj. -Mr. Probz legt uit waarom hij boos is op de Amsterdamse politie. 

RTL Boulevard Afl. 142

Afl. 142

Met in deze uitzending: -Oud-TMF-vj Sonja Silva vertelt over haar band met Beyonce. -Vertrekt X-Factor-finalist Rolf Sanchez naar Miami om droom waar te maken? Mol-koppel Airen en Taeke over hun toekomstplannen. 

RTL Boulevard Afl. 141

Afl. 141

Met in deze uitzending: -Reacties van de sterren op bloedige aanslag in Nice. -Ferry Doedens geeft een uniek kijkje achter de schermen bij The Bodyguard. -Vooruitblik op het concert van Beyoncé met fotograaf William Rutten. 

RTL Boulevard Afl. 140

Afl. 140

Met in deze uitzending: -Opnieuw wordt een boek van Heleen van Royen verfilmd. -Enrique Iglesias over zijn succesvolle zomerhits. -De blind auditions van The Voice zijn begonnen. 

RTL Boulevard Afl. 139

Afl. 139

Met in deze uitzending: -Olympische Sporters officieel overgedragen aan NOC*NSF. -Opnieuw slecht nieuws voor de cast van de musical 'Sky'. -Irene Moors herenigd met Rudolph van Veen voor nieuw programma. 

RTL Boulevard Afl. 138

Afl. 138

Met in deze uitzending: -Sid, Manny, Diego: de dieren uit Ice Age zijn weer terug! Een gesprek met de stemmencast. -Vooruitblik op de Olympische Spelen met de beachvolleyballers. -Claudia de Breij vertelt hoe ze haar trouwdag h ... 

RTL Boulevard Afl. 137

Afl. 137

Met in deze uitzending: -Hollywoodsterren Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds zijn in Amsterdam voor de opnames van 'The Hitman's Bodyguard'. -Windsurfer Dorian van Rijsselberghe over voorbereidingen Olympische Spelen. -Een kijk ... 

RTL Boulevard Afl. 136

Afl. 136

Met in deze uitzending: -Xander de Buisonjé stopt na zeven jaar met Amstel Live. -Djj Nicky Romero heeft naast draaien ook een andere passie. -Ferri Somogyi en Danielle Bubberman zijn helemaal in love. 

RTL Boulevard Afl. 135

Afl. 135

Met in deze uitzending: -Een kijkje achter de schermen bij de handbaldames op hun weg naar de Olympische Spelen in Rio. -Misstanden in de Nederlandse gevangenissen. -De acteurs uit GTST verklappen hun plannen voor de zomervakan ... 

RTL Boulevard Afl. 134

Afl. 134

Met in deze uitzending: -De jongens van Kriss Kross Amsterdam praten in de studio over het succes van de zomerhit 'Seks'. -De haartransplantatie van Frank de Boer houdt de gemoederen bezig. -Koningin Maxima heeft een hersenschu ... 

RTL Boulevard Afl. 133

Afl. 133

Met in deze uitzending: -Willem Holleeder moet bijna achttien miljoen euro ophoesten. -Nederlands polderlandschap in trek bij Hollywood. -Barack Obama zingt voor volk, vaderland en dochter Malia. -Koning en koningin maken zich ... 

RTL Boulevard Afl. 132

Afl. 132

Met in deze uitzending: -Vanavond begint 'Nieuwe Tijden'. Een deel van de cast komt langs. -Kim Kötter samen met haar Jaap over de geboorte van zoon Muck. -Nick Schilder doet zijn huwelijk op Ibiza nog eens dunnetjes over in V ... 

RTL Boulevard Afl. 131

Afl. 131

Met in deze uitzending: -Marly van der Velden en Everon Jackson Hooi blikken vooruit op de cliffhanger van 'Goede Tijden Slechte Tijden'. -Babygeluk voor Qmusic-dj Wietze de Jager. -Het feest barst los bij Concert At Sea. 

RTL Boulevard Afl. 130

Afl. 130

Met in deze uitzending: -Ferry Doedens is na een heftig jaar weer helemaal terug in de spotlights. -André Hazes zou vandaag 65 jaar zijn geworden. Een terugblik met onvertelde verhalen. -Megafan Gordon staat oog in oog met zij ... 

RTL Boulevard Afl. 129

Afl. 129

Met in deze uitzending: -Hardwell bezorgt oma de avond van haar leven op een zonovergoten Ibiza. -Eerste beelden van het nieuwe muziekprogramma Jeroen van Koningsbrugge. -Dafne Schippers is bijna klaar voor Olympische Spelen. Z ... 

RTL Boulevard Afl. 128

Afl. 128

Met in deze uitzending: -Ophef over de cover van L'HOMO. -Marly van der Velden en Everon Jackson Hooi over de cliffhanger van GTST. -Lil Kleine in de studio met groot nieuws. 

RTL Boulevard Afl. 127

Afl. 127

Met in deze uitzending: -De sprookjeshuwelijken van Lieke van Lexmond en Nick Schilder. -Terugblik op de Foute Party van Q Music. -Tim Hoffman en Jan Versteegh op de cover van de nieuwste editie van de L'HOMO. 

RTL Boulevard Afl. 126

Afl. 126

Met in deze uitzending: -Roy Donders is weer dolgelukkig met liefje Marvin. -Gabbers breken Ziggo Dome af met hilarische show. -Rens Kroes vertelt over haar nieuwe kookboek.